|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
27.8.2009 10:56:33   
ledenka
larilu, še ene par dni, pa bo user posted image user posted image user posted image maš pa lep buši user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.8.2009 11:00:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

upam, da bo podganca še malo 3v1 user posted image user posted image user posted image

kako smo sicer? je bila spet luna? včeraj sva se spet kregala... to je očitno zadnje čase pogosto na sporedu user posted image tak da je oglas spet aktualen user posted image user posted image user posted image

ajsi ne se sekirat k to je rado v ta prvih mesecih,sej bo šlo tud to mimo pa bouser posted image sigurno so malenkosti tko da ne se pustit da ti take stvari pokvarijo dan,poglej svojga miškota pa boš kuj bolj voljeuser posted image
sam tale oglas si morm pa prov shranit k lahk da si ga bom kdaj sposodila sam me pa zanima kakšna bi bila reakcijauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.8.2009 11:31:46   
~Biba~
ajsika včeraj je bla luna ja...sem šla kr sama sebi na živce, res, prav živčna sem bla nase, da sem tak živčna in tečna user posted image ampak ta tvoj sarkastičen oglas pa mi da vedet, da so vsi moški res z drugega planetauser posted image

miklarom
....ta kritičen teden bo 1,2,3 mimo, kod da bi mignil, pa še naslednji teden, in naslednji...in že boš imela popadkeuser posted image hm, upam, da se ne bo v teh 9 mesecih bebi naspal, pa potem več razgrajaluser posted image

jah danes se še pa nisem spravla pisat diplome...degradirala sem v tajnico...nimam cajta niti na wc it..ah za RR pa se vedno najde časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.8.2009 11:32:35   
sonček33
Biba o pol pa nisem edina,,,grem sama seb pa še drugim na živce...težki dnevi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.8.2009 11:35:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Biba o pol pa nisem edina,,,grem sama seb pa še drugim na živce...težki dnevi

ne ne niste edineuser posted image še jaz sm tukiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.8.2009 11:51:25   
Anonimen
A mene ste pa pozabile? Jaz sem tudi na luno narejena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška in Reby... Upam da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi če ga tale tvoj preveč biksa, mu jih kar napni... Še namesto Maksa mu jih napni...

Moj alarem se oglaša... Pa ga kar malo ignoriram user posted image Na joški bi spal, v postelji pa ne user posted image user posted image user posted image Smotko mali...

Biba mislim, da si pravilno sklanjala...user posted image user posted image Sicer pa se spet dojiva z nastavkom... Je pogruntal da je tko lažje zgleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.8.2009 11:54:55   
miklarom
Aja, Reby pravi, da se je vse skupaj malo umirilo user posted image , tako da lahko malo prišparamo sapo,Odteklo ji je pribl. 3 dcl vode, popadki pa so se malo umirili. Malo kasneje ima spet CTG.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.8.2009 12:06:08   
jazzz27
Na hitro se vam javim....mladička sem odložila v posteljico, tako da imam ravno dve minute časa, da se zbudi.

larilu...jooooj tako blizu že....mah saj ne morem verjet. Še mal pa bomo dihale. dober ste zdržali.

živa..vidim da ste zlatenčni, ja tudi jaz sem slišača samo da se otroka nastavi na svetlobo toda ne direktno....

ajsi...videla slikice od Maksa na FB...res mali generalček...luštkam

špelkica moja....tudi pred vami ni več dosti kajne? Kdaj se kaj slišimo? Sta dobro?

murkica..tud tvoj ticker sem si ogledala...kmalu...kmalu...

podganica pa že v P? OMG, res nimam več časa nič spremljat....upam da ste ok. Spet bomo tetke!!!user posted image

sem slišala da se je kahlca javila...velkom bek!! Kako mala Ronja? Moram enkrat pridit v lj da vidim vse te moje nečake in nelakinjeuser posted image

konec.....2 min so potekle...točen kot urca

vsem en velik kissssssssssssssss

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.8.2009 12:27:41   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

poročilo od REBY

OB 5.30 URI ZJUTRAJ JI JE ODTEKLA  VODA, POPADKI SO SE ZAENKRAT UMIRILI OSTAJA PA V PORODNIŠNICI, TAKOJ KO BO KAJ NOVEGA JAVI
JE PA V PORODNIŠNICI CELJE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj bomo pa spet dihale!!! Reby srečno in čim manj bolečin!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.8.2009 12:48:03   
oktavija
Čao čveke!

No takole danes bomo spet dihaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Lalrilu -  lep bušiuser posted image , skorj tak kot mojuser posted image , jaz sem svojega kr v album prilepila in si ga tam lahko ogledate...

Drugače pa tudi jaz sem full slabo spala, ene 10x sem se zbudila, 5x šla lulat....user posted image user posted image user posted image Mal me daje nervoza zaradi bližanja dneva D... Full si želim da bi vsa napetost minila čim hitreje, po drugi strani pa me je strah in bi svojo punco kr imela še nekaj časa v trebuščku..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Madona sem sebična, res nevem kaj bi radauser posted image user posted image user posted image

Kakorkoli, želim vam lep dan!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.8.2009 14:04:31   
Anonimen
no evo glih preden se grem mal ohladit pod tuš še vas par slikc da ne bomo sam o porodih pa o bušijih pa tečnih decih še mal za učke pastuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
tako my job here is doneuser posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.8.2009 14:22:00   
Nončika
seki, kako lupka punčika. user posted image user posted image user posted image  lepotička mala. kaj pravijo, je bolj po atiju ali mamici?

larilu, lubika, še malo, še malo.

jaz sem tudi zadnja dva dneva, danes je malce boljše-trkam po lesu-full slabo. še sreča, da je mala v vrtcu. sili me na bruhanje, ne paše mi ne ležati, ne stati, ne sedeti. ene 2x sem začutila konkretne popadke. sem kar obsedela in čakala naslednjega. pa ga ni bilo. huh! mojemu sem rekla, pa je samo z debelim gledal in sem na njem vidla, da mu jako ni vseeno.

jutri moram nabavit tapeto za med kuhinjske elemente. tako pralno. pol pa bodo prišli polagat laminat, preprogo pa vržemo dol, pa se selimo. jeeee!!! aja, pa še prej ogromno pucanja. ma moj in foter sta taka majstra v barvanju, da jima ni para. vse zamažeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.8.2009 14:32:06   
spelka12
jazzzika ja slišmo se lahko kadar hočmo user posted image . Sicer po mobiju nisem ravno klepetulja, bolj se razživim na soku. Te pokličem kmalu.
kahlo a da je tolk velika tvoja pupa? Pa sej a ni ritnsko puzanje isto kot nožno? Pomojem taki še prej vstanejo. MAh ko bo dama hotela se bo že postavila na svoje noge. Potem se pa šele začne lov mačke z miškouser posted image
miška mislim na vas, čimprej pridte domov.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.8.2009 18:05:27   
miklarom
Reby - sporoča takole;

ima neke male popadke, to pa je tudi vse, jutri ima pregled in bojo videli kaj bodo naredili.

tako da se loahko0 z dihanjem še malo odpočijemo, da nam sape ne zmanjka.user posted image

Reby -upam, da boš kmalu dobila tiste prave popadke in da boš končno rešena muk in dobila v naročje malouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.8.2009 21:37:42   
sonček85
sekica:kako je cartkana Zarja,pa se vidi da je malo zamujala je večja user posted image user posted image user posted image
miška :mislimo nateuser posted image
sonček:hvala za telegram,res si Sonce
polaris:hvala ,ja priden je tudi,no mamico malo jezi a to je treba da vemo da ga imamo.Je pa pravi sonček .Drugače smo pa super,zares uživam v materinstvu in svoji družini,dragemu in sinčku.In ti kako si kaj?
KAHLO:superuser posted image stare borke
larilu:kako lep buši,prav nase se spomnem,pa se mi zdi zdaj že cela večnost
reby:drži se in dihamo s tabouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.8.2009 22:10:12   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

kliki si že pripravljena za nove boje?

Seveda sem in to s polno optimizma. gremo v novo akcijo.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.8.2009 22:14:42   
sonček33
Mal stimulacije
user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.8.2009 22:48:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mal stimulacije
user posted image
kak srček

no pa da še jaz pokažem našega 4 mesečnikauser posted image

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.8.2009 7:40:47   
miklarom
z našo Reby je danes takole;  še nč ne kaže, samo neki mali popadki, pravi da ji je tole čakanje res zoprno, pa vse jo boli od ležanja. Šla bi najraje domov , pa ko bi blo bi blo.

malo jo tolažim, da naj raje kar počaka, saj bo, samo pa ne razumem,  zakaj ji ne dajo umetnih popadkov, če ji je voda že včeraj odtekla, to sploh ni dober tako dolgo čakatiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.8.2009 8:13:18   
benika
malo jo tolažim, da naj raje kar počaka, saj bo, samo pa ne razumem, zakaj ji ne dajo umetnih popadkov, če ji je voda že včeraj odtekla, to sploh ni dober tako dolgo čakati

Pa kakor sem jaz razumela ji je odteklo le cca. 3dl plodovne vodeuser posted image Drugače pa mora biti otrok rojen 24 ur po razpoku mehurja.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.8.2009 8:15:18   
sonček33
Tudi meni ni čisto jasno, kako gre tole pri Reby. BOga punca itak, da ima že vsega dovolj.

REby saj bo, čist en mal še.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.8.2009 10:15:43   
ledenka
ampak tole našo bogo Reby pa pacajo user posted image jaz bi že CR zahtevala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.8.2009 10:19:15   
Anonimen
sam jo res že predolgo matrajo,ma če vidijo da ne gre naravno madonca zakaj jo morajo tako matratuser posted image upam da se bo kmalu rešila teh bolečin

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.8.2009 10:22:06   
ledenka
na nosečkah piše, da so jo ročno za 2 cm odprli, pa če do jutri ne bo nič, dobi gel user posted image too much!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.8.2009 10:50:32   
miklarom
evo še sporočilo od naše PODGANCE

OSTAJA V  BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......