Argojuhica
|
Pozdravljene, no danes sem si pa vzela malo časa in vas prišla pokukat. Sicer sem vsake toliko nadlegovala z nasveti mojo Dr. Gigiko,(hvala gigi) :), ampak za več nisem imela časa, ker je v službi veselo. Po priporočilu gigike sem šla takoj h g. da mi napiše Dabroston in ga pridno papcam. Zjutraj se začne dan s slabostmi, konča pa z neustavljivo požrtijo. Drgač, malo krčkov, ki jih omilim z buskopančkom. Pregled imam 26. 8. Sonček33, tvoj fantek ima tako lepe očke. Pravi zakladek. Na kavico pa bi se z veseljem odzvala. Sonček85, Aleksander, čudovit, vidim, da ne bo problema s papico. Pravi korenjak. Jst nimam te sreče, mojadva sta oba špurlava, tako da imam že 18 let borbo pri mizi, zadna 4 leta, pa kar dvojno. Oktavija, ne sekiraj se glede moža, vrži čez ramena probleme z njim in se posveti prihajajočemu življenju. Imam brata smotkota, ki zanemarja družino, in kar je še najhujše igra že vrsto let dvojno vlogo. Krčki pa upam, da so tisti, kako se jim že reče Braksovi? Drži se in zdrži še malo. Se*, ti pa pričakuješ in to te dni. Veselim se s tabo in ti želim, da bi potekalo vse kot po maslu. Mislim nate. Jazzika in Živa, ob pogledu na vajina cukrčka sem se prav raznežila. Tako drobcena, nežna. Nataša, super, čestitam! Si že povedala šefom? Jst kar vztrajno molčim, niti najbljižji ne vedo. Murkica tudi jaz se te spomnim, samo si imela drugačno sličico in sicer roki, na katerima spi dojenček. Imam prav? Hvala vsem za vzpodbudo in navijanje. Vidim, da ste prave borkice. Če sem pa katero izpustila, naj mi prosim ne zameri.
|