|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
25.8.2009 16:07:31   
ledenka
Se* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam! lepo počivaj, fajn se cartajte in uživaj vsak trenutek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.8.2009 16:35:58   
sonček33
Danes je tole zame novička leta! Seren - rtm in sem se najbolj razveselila tvojega smsa. Čestitke še enkrat.Čuvaj svoj zaklad.

PUnce - rada bi v imenu nas bork poslala Se telegram (če niste slučajno že prehitele, glee na to, da sem šele zdaj uspela do račkota pridt). Uspela bom šele jutri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
25.8.2009 17:21:11   
Fargesia
sonček33, a je se* v MS?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.8.2009 17:48:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sonček33, a je se* v MS?

točno tako. je v MS.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.8.2009 18:01:13   
sonček33
Ja, mislim da je, vsaj nekaj časa nazaj je rekla da bo rodila v ms.. torej jaz ji jutri v imenu bork pošljem telegram.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.8.2009 18:16:23   
trinity22
draga Se* iskrene čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  obilo catranja in vse dobro za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.8.2009 19:45:51   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ja, mislim da je, vsaj nekaj časa nazaj je rekla da bo rodila v ms.. torej jaz ji jutri v imenu bork pošljem telegram.

sonček, ti samo lepo pošlji telegram. je pa sigurno v ms!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.8.2009 20:27:55   
sonček85
evo vas pridem pokukat po odlgemn času in berem  same lepe novičke

oktavija :super za pregled in da ni potrebno antibijotikov in za tko težko pupouser posted image
sekica
.čestitke in čim več cartanja.Uživajte
kejti
:žal mi je ,spočij si in ko boš pripravljena startuser posted image
biba.u ti pa tko uživaš ,ma sej prav ,daj si duška.za diplomoi pa kr lepo ustvarjaj,počasi se daleč pride
ledenka.super za uživanje in welcome back
živa:dragica moja,daj mu raje mleko od DM babylove ,je super,naš ga ima in lepo kaka 2x na dan sedaj ,ko sem mu pa AM dala je pa bil zaprt in še krčke je imel po njem,napenjalo ga je ko 100m.....
Veliko ga pristavljaj na svetlobo  in bo bolje.Srečno na naslednjem pregledu
beyba.slikce so čudovite in se vidi da ste uživaluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.8.2009 20:27:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček, ti samo lepo pošlji telegram. je pa sigurno v ms!
tudi jaz sem pridružujem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.8.2009 20:28:56   
sonček85
sekica.čestitkeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.8.2009 20:33:16   
sonček85
evo pa še slikca našega 4mesečnikauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.8.2009 21:44:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
kejti
:žal mi je ,spočij si in ko boš pripravljena startuser posted image

mislila sem kliki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.8.2009 23:15:35   
polaris
user posted image user posted image user posted image Seki moja, še tukaj V S E  N A J L E P Š user posted image   user posted image   user posted image

Človek ni nesrečen zato,
ker nima,
ampak zato,
ker se ne zaveda,
kako veliko je tisto, kar ima.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.8.2009 5:47:17   
oktavija
Jutro!!!

Se* da ti še tukaj čestitam za malo Zarjo... Želim vama veliko zdravja in še več nežnega certanja!!!user posted image

Sonček33 - ti kar pošlji telegramček!!!user posted image
Sonček85 - kako je že Aleks zrastu, pravi frajeruser posted image user posted image user posted image

Živa - tudi jaz sem slišala da je DM mleko zelo dobro in veliko ceneje od ostalih... mogoče pa res poskusiš. Želim ti, da vama vse začetne težavice hitro minejo...user posted image

Beyba - super slikce, sem jih gledala tudi na FBuser posted image user posted image user posted image Ela je že prava punca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Joj komaj čakam da jaz spoznam svojo pupo!!!user posted image

VSEM OSTALIM BORKICAM PA ŽELIM LEP DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
26.8.2009 9:09:19   
~Biba~
Se čestitke tebi in ateku za malo Zarjo, lepo okrevaj in s polno paro v uživancijo, družinica mlada!user posted image
user posted image
Se zropota vse stare borke spet na mestouser posted image ..polaris, trinity, fargi...

sonček33 telegram za Se bo super!

beyba lepe slikce, pa tudi sonček85 maš čudovitega princa, pravi mali frajer

katera pa je zdaj na vrsti? oktavija?

No jaz sem pa včeraj uspešno zagovarjala diplomo na eni smeri študija...čaka me (čar dvopredmetnega študijauser posted image ) le še druga smer, pa sem na konjuuser posted image

Vsem borkicam želim čudovit dan user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
26.8.2009 9:20:57   
gigi1
Helou srčice

Biba user posted image  user posted image  user posted image  čestitam.

Živa jaz sem tudi brala in slišala, da je DM mleko boljše in cenejše od Aptimila. Pa tudi Novalac je baje zelo dober. Sploh tisti, ki se ga kupi v Avstriji.

Oktavija kako ste?

Kliki user posted image

Ajsika tolk sem se nasmejala tvoji dogodivščini user posted image  user posted image  user posted image

Larilu kako si? Kaj se dogaja? Sem kar malo v skrbeh, ko se ne oglasiš user posted image

Sonček33 lahko tudi jaz prispevam za telegram?

Sonček85 Aleks je pa res pravi frajer user posted image

Špelka tooolk si lepa user posted image . kako si srce?

Beyba kako lepe slikce. Se vidi, da ste uživali.

Polaris lepo te je spet videti user posted image . Kaj se dogaja pri vas?

Aquico in Jazzzy pogrešam.

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
26.8.2009 9:56:25   
jazzz27
No kaj me doleti...user posted image user posted image ...Se*ki....čestitke mamika za malo Zarjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pošiljam enga velizga lupčka!!!!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 26.8.2009 10:00:23 >

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
26.8.2009 12:00:22   
KAHLO
čestitke Se.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale posebaj še tiste iz starih cajtovvvvvvvvvv.......pozdravljeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
26.8.2009 12:39:50   
murkica
Čist na hitro ker nimam časa pozdravček vsem.

Se*- tebi pa še tukaj iskrene čestitke!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
26.8.2009 13:25:09   
Anonimen
Se* čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi pikica moja interneta nisem mela k so pri Siolu tok pametni da jim kr iz glav leti in namest da bi popravil so še bolj zafrknil tko da sploh nisem mogla na net,drugače sem pa še zmer 2 v 1,matra me še zmer in kot za piko na i me je še čebela pičila in sem alergična tko da res user posted image dolgčas mi niuser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
26.8.2009 14:42:37   
hmm
draga Se* iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice!user posted image user posted image user posted image Mladi družinici želim veliko nepozabnih trenutkov!
PS. Krasno ime sta izbralauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
26.8.2009 14:52:35   
Anonimen
Sekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa uspešno zbili bilirubin z nedojenjem, ampak si je pa mamica pridelala mastitis, tko da smo zdej na antibiotikih. Ampak me sploh ne skrbi, saj sem trenutno zelooooo ponosna na svojega fantka, saj je prvič po 3 dnevih vlekel joško in to 1. BREZ NASTAVKA user posted image user posted image user posted image user posted image   Po moje sem najbolj ponosna mamica trenutno user posted image user posted image user posted image   Zdej počiva v svoji postelji in se pogovarja s tigerčkom (od medvedka Puja) user posted image user posted image

Ajsi kako je blo na morju?

Larilu sej bo... Verjamem pa ti, da maš že zadosti ja user posted image user posted image   Jaz kar malo z nostalgijo gledam nosečke ki se po cesti sprehajajo, ampak ne da bi svoj bauhi pogrešala (predvsem ne brc in bolečin) ampak čas nosečnosti, ko z veseljem razkazuješ bauhija.... To pogrešam. Zdej nosim bolj ohlapne cunje, ker skrivam špeh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija še kolko dni?

Murkica nekaj poredko se javljaš zadnje čase user posted image user posted image Te pogrešamo veš.....user posted image

Punce eno vprašanje mam za mamice... Tiste ki ste ble karkoli šivane... Kolko časa ste mele šive?

Kje pa je seznamček za srečanje?..............................................

(odgovor članu hmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 1872
26.8.2009 15:21:18   
Anonimen
user posted image user posted image

SREČANJE BORKIC 2009

Kdaj?                                19.09.2009 ob 10.uri
  Kje?                                  Park Tivoli v Ljubljani

Prisotne bomo:

1. Živa25 in Žiga
2. Sonček33 in Lovro
3. Ledenka in Maks

4. Špelka12 in Špelinko
5. Benika in Jakob?
6. Murkica in ???

< Sporočilo je popravil živa25 -- 26.8.2009 15:27:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
26.8.2009 15:26:11   
Nončika
živa, šivi ti bodo počasi sami odpadali. jaz sem jih čutila še dober teden po porodu, pol pa sem samo opazila, da je vsak dan kaki manj.
so me pa hu... motili, ko sem še mela Vir vložke, po nasvetu sestre na oddelku za bolne novorojenčke pa sem le te menjala za navadne tanke vložke. in superca, sploh jih več nisem čutila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.8.2009 15:29:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

živa, šivi ti bodo počasi sami odpadali. jaz sem jih čutila še dober teden po porodu, pol pa sem samo opazila, da je vsak dan kaki manj.
so me pa hu... motili, ko sem še mela Vir vložke, po nasvetu sestre na oddelku za bolne novorojenčke pa sem le te menjala za navadne tanke vložke. in superca, sploh jih več nisem čutila.user posted image user posted image user posted image

A potem tudi jaz lahko menjam vložke? Meni gredo tile vir tudi na živce user posted image user posted image user posted image Se malo bojim pa ne upam menjati.....

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......