Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:24:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: Reby Naša Sekica ima rahle popadke, 1 cm odprta, jutri gre v P. To mi delaj No končno se je začelo SE* dihaj dihaj dihaj!!! Pupe - ne še dihat noooo. Sem še tu Šparajte se raje za jutri. ps: pa še prekopiran info za FB-karce moje --- glih ne bi rada delala vsesplošne FB javne objave. Le za RR tetkice and closest family in friends je tale info za jutri. Ker drugače bodo spet sms-i padali
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:29:20
|
|
|
|
ledenka
|
se*, zdaj pa doooost hodit, da se hitro odpreš spps, dobro opravi! kliki optimistično naprej! na morju je bilo suuuupeeer, mali M je užival v vodi (poglejte na FB ). samo vrooočeeee za znoret.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidiš kolk te bi že vse rade videle v P drugače pa tok za info za tele podatke odprta pa popadki no jaz mam to že od srede pa vmes sm se še odšrla pa sem še zmer doma sej nočem zbijat upanja ampak sam za info.,jaz nobene hrane v sebi ne obdržim tko da tale skret matr je moj najboljši prjatelj sej ne da bi se hvalila ampak ****t ga resnica je kruta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:32:45
|
|
|
|
Serendipity
|
larilu - ker sem po teden dni roku, če do jutri ne bo drugače, mi bodo inducirali situacijo... Zato fajn upam, da bom z ogromno hoje, z domačo nalogo, malinovim čajem, ananasom in še čem uspela priti do naravnih popadkov ... Upam... ;)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 24.8.2009 12:33:52 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:36:42
|
|
|
|
spelka12
|
spps evo ti živalski vrt za uspešno opravljeno maturo. kliki žal mi je. seeeeekiiiii dihat nehala, kdaj lahko pa jutri štartam? A si probala ribat tla po vseh štirih? oktavija še 13 dni larilu ti si tudi že blizu.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz vseen upam da se bo ti vse samo po sebi začelo k je lažje kot pa tko pa tud ti boš bolj sproščena se mi zdi,no glede hoje glih ne bi rekla da pomaga k jaz laufam za tamalim pa še zmer nič se bom pa vrjetno šla tud jaz pokazat k mislim da sm odprta vsaj ene dobrih 4 ampak popadki so pa še zmer isti sam k se ne morm na njih zanest k jih pr tamalmu sploh mela nisem voda mi pa tud ni odtekla tko da sm v nezavidljivem položaju k ne vem na kaj čakam enkrat jo bom sam ulovila z rokami mal heca. no drugače si pa res pridna pa še domačo nalogo si delala mislim kapo dol
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelka eh men se zdi pa še tko daleč drugače pa tud ti ne zaostajaš kej dost sam zate sem pa res tok vesela da se ti je končno stanje s temi težavami mal umiril tko da lahk uživaš v nosečniški radosti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:48:08
|
|
|
|
~Biba~
|
Se...vsi so ven prišli, noben še ni not ostal larilu, pa kam se tebi mudi, saj maš še ja cel mesec?! ne vem no..nisem še bla noseča, ampak zakaj prehitevat? mati narava bo že naredila svoje...če se motim me popravte. bemu pogrešam fb
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 12:52:03
|
|
|
|
Anonimen
|
biba ma k odprta sem že sam še vn more pridet,kej dost dolg odprta pa spet nočem bit da ne bi kakšno okužbo ali vnetje dobila k pol bi bila pa štala k bi lahk še na tamalo šlo in bi bil drek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 14:15:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Se...vsi so ven prišli, noben še ni not ostal Biba - sam jaz nimam neke strašne sile. Ko je in bo čas bo prikukala naša zvezdica na svet. Le da G skrbi, ker je kao teden dni po roku ... Samo sem pa res čudna nosečka. Tak uživam v teh trenutkih, prav posebni so. Enkratni. Saj komaj čakam našo žužiko, ampak ni neke strašne sile. Se pa bojim indukcije poroda in teh umetnih popadkov kot vampirček križa . Ti si pa že enkrat FB nazaj zrihtaj, bentiš no!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 14:40:12
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ Se...vsi so ven prišli, noben še ni not ostal Biba - sam jaz nimam neke strašne sile. Ko je in bo čas bo prikukala naša zvezdica na svet. Le da G skrbi, ker je kao teden dni po roku ... Samo sem pa res čudna nosečka. Tak uživam v teh trenutkih, prav posebni so. Enkratni. Saj komaj čakam našo žužiko, ampak ni neke strašne sile. Se pa bojim indukcije poroda in teh umetnih popadkov kot vampirček križa . Ti si pa že enkrat FB nazaj zrihtaj, bentiš no! Se* sem glih včeri se nate spomnila kako in kaj, no vidim da bo počasi Nič se ne boj, bolj boš sproščena prej bo konec in boš držala svoj zakladek v rokah Jaz sem tudi rodila s samimi umetnimi popadki, sej je hudo, ampak ko veš kaj te čaka na koncu za nagrado se splača go , go, go
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 24.8.2009 14:41:23 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 15:30:52
|
|
|
|
Nončika
|
seki, lepo mirno, čim manj misli na sam porod. maš super G, ti bo vse preverila in če treba sprožijo porod, če ne pa bodo počakali, da tvoja žužika sama odloči.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 16:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Daaaaan :)))) Ajsi kako je blo na morčku? Se*... Upam da se ti samo začne.... Umetni popadki res niso prijetni Držim pesti Žiga pa je kar dobro zlateničen, v četrtek smo prišli domov, v petek smo imeli kontrolo in je bilirubin še malo narasel, tko da nas je pediatrinja naročila še v nedeljo. Ko smo odhajali mi je ZABIČALA: "Na sonce ga dejte!" No in mi se na vrat na nos odpravimo v prekmurje na vikend, da bomo lahko tamalega sončli. Včeraj na kontroli mi pa pediater reče: "Nikakor na sonce. Če že, potem čez okno!" Mislim da se tut med sabo ne morjo zmenit kaj in kako No bilirubin še vedno ni skor nič padel (282 ga je blo včeraj), tko da smo zdej do srede zjutraj ko imamo spet kontrolo ukinli še dojenje in smo na Aptamilu. No po tem dreku pa naš otrok noče kakat Zdej že tretje previjanje ni bil pokakan, vmes pa ponoči čist malo Pa poliva mi tudi, k prej po mojem mleku ni. Moje mleko pa zmrzuje in pridno pumpam, in poleg upam, da bo Žiga v sredo hotel spet joško vlečt... No tkole se imamo mi... Kaj pa ve kej? Mamice? Nosečkice? Tiste v pričakovanju pluseka? Kje pa je kaj naša Aqui? Še malo in bo akcija, a?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 24.8.2009 21:35:25
|
|
|
|
Erin
|
sekica draga, srečno.. naj mine hitro in čimmanj boleče Še en mičken pa boš mamika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 8:42:34
|
|
|
|
beyba
|
oila, saj vem da sem se čist zgubla.... ekola mal slikic z dopusta da se oddolžim... morje vogel, ko gre po žagarjevem grabnu in ko v ruzaku zaspi igrišče seki vse najlepše in naj hitro mine. Lep spoznavni trenutek! Kiki sorry živček luštega fantka mata-majcenega... Erin nečak je cukerček! srečanje mogoče , še ne vem če bom frej takrat špelči!še mal jst odštevam s tabo vsak dan! benka celo noč sem mislila nate -objemček ... ekola ela že pleza po meni morm nehat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 9:23:25
|
|
|
|
benika
|
Živček, en nasvet, če dovoliš...če Žiga po Aptamilu ne kaka, čimprej zamenjaj mleko. Pri nas je Aptamil Jakoba nenormalno zapiral. Prešli smo na Milumil in mali je sračkal ko vidra. Glede dajanja otročka na sonce...ti ga kar pelji lepo ven, na sončka, kot so ti naročili v P, vendar ga ne izpostavi direktnemu sončku ampak ga v tem primeru zakrij s pleničko. Pediatri pa (dokazano) velikokrat vsekajo krepko mimo s svojimi nasveti. Seki, a že delaš hu hu, ha ha, hi hi???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 12:08:28
|
|
|
|
Nončika
|
sekin mms: tok, tok, pa sem tu! Ime mi je Zarja, na svet sem prikukala s CR ob 9.40, v dolžino merim 50cm, v tehtam 3160g. seki, jeeeee!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 12:11:43
|
|
|
|
NATAŠA35
|
seki čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 12:15:47
|
|
|
|
gigi1
|
SEKI DRAGA ČESTITAAAAAM
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 12:49:33
|
|
|
|
spps
|
Se*, zdaj pa hitro okrevaj, da se boš lahko brez težav ponoč vstajala Ćestitkeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 13:10:00
|
|
|
|
Fargesia
|
se*, draga moja, še tukaj iskrene čestitke!!!!!!!!!!! bemtiš., zdej ste pa že vse iz "moje stare" garde rodile....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 13:16:51
|
|
|
|
BarbiG
|
Se* čestitam. Čim hitrejše okrevanje po CR ti želim. Pa seveda veliko sreče in sončka celotni družinici.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 14:49:06
|
|
|
|
Argojuhica
|
Sekica draga, iskrene čestitke!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......