|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
20.8.2009 22:08:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Končno sem se naučila slike gor dajat. Dolgo je trajal ane?

Za srečanje sem jest za, samo ne vem, kako bom prišla do tja, ker ne vozim več avta. Bom probala mojga naštimat. Se pa fočkam.

user posted image

Lubika moja, kak si lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.8.2009 22:11:31   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pa smo dobili novega sovaščana, novega v naši ulici. jaz se pa skoraj jočem. pa ne zato, da ne bi bila vesela, ker se je rodil. full sem happy in temu človečeku full privoščim, da je pri skoraj 50-ih končno postal očka. user posted image user posted image user posted image

ampak, pobral je najino ime za našega fanteka. Tilena.user posted image user posted image user posted image  pa smo spet na začetku.

Eh, veš koliko imen je podvojenih, ne sekiraj se.. in DAJ ime tvojemu sinetu takšno kot si TI želiš pa če ga ima sto drugih... brez veze zaradi tega drugo ime iskat, res..., naj te ne ovira to sedaj.... baj d vej, lepo imeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.8.2009 23:55:16   
murkica
No pa da s eše jaz pofočkam.

Danes smo bili na 3D in sva kar malo razočarana. Ko sem se naročala za pregled sem ji povedala datum zadnje M in je rekla, da lahko pregledopravimo še v tem tednu, ker se v 30. tednu še lepo vidi. No in na koncu je rekla, da je mala po UZ-ju velika že za 31t4d. Sicer sem jez že ves čas govorila, da sem imela O teden prej kot ponavadi in da se datum poroda sigurno zamakne, tudi na pregledih so od vsega začetka vsi govorili da je nekje za teden razlike, vendar tega nihče ni popravljal in je datum ostal nespremenjen. Tako da je ta zdravnica zdaj rekla, da bo kakšen teden sigurno prej. No in seveda se posledično tdui ni več lepo videlo, ampak vseeno pa smo ujeli kakšne luškane trenutke. Mala je že z glavo obrnjena navzdol, tako da nam je pokazala smao pol obrazčka, a še to je dala roko spredaj, tako da se zraven vidijo prstki. Ampak vseeno je bilo zelo, zelo lepo, da sva zopet videla našo lepotičko. Sva pa s sabo vzela tudi mojo sestrico, ker si je želela, tako da sem ful vesela, da je lahko ta trenutek delila z nama.

Kar se tiče  srečanja, jaz sem načeloma za, če se ne bova z mojim odpravila na kakšen podaljšan vikend. Letos namreč nisva imela pravega dopusta in potem tako izkoriščava dneve, da skočiva kam, ko pride prilika in ko je lepo vreme. Tako, da dajte me na seznam, če pa ne bo šlo, bom pa sigurno vedela nekaj dni prej.

No malo sem se razpisala, ful imam še za pokomentirat samo šibam zdaj pančkat.

Nočko vsem...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
21.8.2009 0:08:53   
Argojuhica
Erin, kak velik fantek je postal Tilen. Tudi mamica je lepa. Joj, kako čas beži.
Špelka, no, no sedaj mi je pa vse jasno. Lep bušček, sam...ja no, kako ti pa uspe ohranit tako idealno nosečniško postavo? Zaupaj če ni skrivnost ;).

Jst pa tolk jem. Danes smo šli na Nanos in smo se vstavili v prvi koči, in pojem kosilo. Potem gremo še naprej k anteni, se vstavimo v drugi koči, in pojem,ja kaj drugega kot še eno kosilo, Da ne boste narobe razumele, komplet kosili s solatko, pa sladico...
Doma pa še priboljške

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
21.8.2009 6:16:37   
oktavija
Jutro!!!!

Javljam se na kratkem raportu...

Danes imam kontrolo, tako da o mojem stanju poročam kasneje, ko se vrnem domov.

Špelči.... fulllllll si lepa nosečka!!!!user posted image Bajsi!!!user posted image
Živa.... lepo da ste končno doma in uživate!!!user posted image

Murkica.... bravo za 3D...in čakamo fotke iz 3D, če pa je pupa en teden starejša in pride kak teden prej, ti zagotovo neboš jezna..user posted image

Nončika.... ti kar daj svojemu fantku tako ime kot tebi paše, pa čeprav je že en v ulici...user posted image

Mene na srečanje verjetno ne bo ker mo naša pupa takrat še zelo mala in ne bo ravno sposobna za potovanje iz Celja v Ljubljano, pa vprašanje v kakem stanju bom jaz...user posted image Tako da ve kar uživajte jaz pa pridem na tretje srečanje....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 21.8.2009 6:19:39 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
21.8.2009 8:47:16   
sonček85
živa:jupi samo da sta sedaj domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ledenka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je bla pa dobra.
nonči:super za soseda ,a za ime škoda.Upam ,da najdete primernega kot vama je bil ta,čeprav meni bi bilo vseeno in bi mu vseeno dala ime če bi ga kdo imel
špelka.joj kako lepo rasste tvoj buši,prečudovit je
murkica.super za 3D,kaj če se ni videlo vse ,važno je da je obrnjena z glavico dol,da je živa in da sta jo videla.user posted image
srečanje:nas ne bo,ker imamo takrat piknik za tete in strice (krst)user posted image uživajte in upam ,da naslednjič pridem,mogoče pa skupaj z oktavijo in najinim sončkim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
21.8.2009 10:17:16   
benika

Za srečanje sem jest za, samo ne vem, kako bom prišla do tja, ker ne vozim več avta. Bom probala mojga naštimat. Se pa fočkam.

Če bom imela čas (če le ne bom v službi), bom Špelko pripeljala jaz. Sem firbčna, kako izgledate v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
21.8.2009 10:43:58   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Če bom imela čas (če le ne bom v službi), bom Špelko pripeljala jaz. Sem firbčna, kako izgledate v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sami zmaji user posted image ne vem, če nas upaš prit pogledat user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
21.8.2009 10:51:03   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: benika

sami zmaji user posted image ne vem, če nas upaš prit pogledat user posted image user posted image user posted image

Ja, tebe se pa res bojim, jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
21.8.2009 11:38:03   
Nončika
lepo se pripravite na srečanje in se spomnite tudi nas tistih, ki se ga ne bomo udeležili. meni je pot v MS že preveč, ne da bi še sama prevozila do LJ.

ženskice prave srčice ste. jee!! ste me skoraj že prepričale. mala in moj še vedno trdita, da bo naš pobič to kar smo si pač zadali. še eno ime je v ožjem izboru, samo ko sva se spomnila tega imena je to drugo ime popolnoma zasenčilo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
21.8.2009 11:46:59   
Nončika
murkica, super za 3D. jaz sem podobno doživela na NS. me naročijo za 11t, pridem not, mi G reče, da je prehitro in se ne bo vidlo. me priklopi na UZ in opa, tole pa je že za 13t. no in tudi na vseh UZ po tistem so mi rekli, da je detece najmanj za 1t večje. da sem pač prej mela ovulacijo.
zato pa mam dva tickerja. kajti uradni PDP so mi zastavili še 3dni za PDP-jem po M. skratka, kriza no. po nuhalni sem 31t, po PDP-ju pa komaj 29t/4d.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
21.8.2009 12:52:32   
spelka12
živa ne se dat svojemu. Škoda živcev, rajši jih za Žiga šparejuser posted image .
erin lepe slikceuser posted image user posted image
nončika sej sem samo 1 dan pred tabo. Buhi je bila pa tak že v 22t, pol se je pa rast čist ustavila, pomojem je najprej buhi zrastel, pol pa šele mali, zdej bosta pa spet oba naenkrat rasla. Mi je rekla g, da je to lahko posledica hiperstimulacije, pa še od lanskega poroda je bila koža raztegnjena. Glede imena se pa strinjam. Če ni v ožji žlahti, potem sploh ni problemaDrugače ti bo sigurno žal.
murki pol boš ti rodila takrat kot jaz in nonči, wiiiiiiiiiii 3 borke bomo na kupu.user posted image user posted image
argožupca si me nasmejala user posted image user posted image . Postava ni idealna verjemi. Ampak pomojem se nisem zredila zato, k je tolk vroče zunaj, da mi tud hrana ne paše preveč, aja pa ne maram sladkrij. Jp to bo touser posted image
oktavija dobro opravi na pregledu.
benika me bo pripeljala uuuu fino. Pol se pa vidimo.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
21.8.2009 13:25:15   
oktavija
Halo bejbe!!!!

Jaz nazaj iz pregleda... HB so izvidi bolje in niso bili potrebni antibijotiki...user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša punca tehta 3 kg in je že pravi mali korenjakuser posted image user posted image user posted image user posted image Ostali izvidi so odlični tako da se pupa lahko brez skrbi rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa je treba samo še počakat 16 dni od PDP....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
21.8.2009 13:51:59   
NATAŠA35
bravo oktavija za izvide user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa zdrži teh 16 dni, potem pa lahko greš user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
21.8.2009 18:40:32   
Kliki
Hoj!
Da se vam še jast malo javim po krajšem dopustu na morju.
Vidim da ste kar lepo čvekale. Za srečanje pa žal ne morem ker delam.
Drugače sem pa OK. Tečka naj ne bi prišla v teh dneh pa se je danes že pojavilo malo rdečine na WC papirju. Upam na najboljše.

Lepo bodite.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.8.2009 15:28:38   
Kliki
Moja M je na žalost prišla user posted image  in zdaj upamo naprej bom pa res čisto odklopila in uživala v življenju.

Lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.8.2009 9:03:09   
Serendipity
Kliki - žal mi je.. Saj bi ti napisala da odklopi in vse to. Ampak meni ni nikoli uspelo, zato ti raje ne bom. Lahko te le poobjemčkam in ti želim da boš kmalu srečka. Vztrajaj, misli pozitivno in ne daj se. Izjoči se in potem glavo pokonci pa v nove boje. Kar vse ''borke'' smo se stalno srečevale s tem in vemo, kako je hudo, kako boli, skeli, zato smo ti tu v oporo.
Drži se.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.8.2009 15:40:48   
Nončika
kliki, kolko časa že delate na bejbiju? očitno kot ti je Se* napisala, da odklop ni pomagal, ti resnično ne bo pomagal. probaj se zmenit z svojim/jo G kako naprej. vem, da si skupaj z mano že čakala na +, zdaj pa se jaz pomikam proti koncu nosečnosti.

Se, ka vaša žužika de pokukala na ta svejt eli pa de počakala na september???? sakši den čekiran in lukan, či si že rodila eli pa si še 2v1. sms-a ti ne vuplen pošiljati, ka neščen biti nadležna, te pa samo čekiran in čakan tvoj sms.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.8.2009 20:20:20   
~Biba~
jao živa tuga tu goruser posted image le kje so dobri stari cajti...

ah vsaj vem, da vas večina, ali počiva zarad velikih trebuškov, ali nima časa zarad malih navihančkov...vse pridemo za vami, tudi ti klikiuser posted image ..potem bo pa borba prazna, polna pajčevineuser posted image

joj kak lepe slikce ste pripopale...prave male biserčke...pa špelka, si lepa nosečka.

Se ti pa za vse rabiš malo več cajtauser posted image

oktavija bravo za vredu izvide

živa in ostale mamice, se lepo cartate?

argo in ostale nosečke, vam verjetno prija ta ohladitev.

jaz se pa potepam...od pule, do graza, ju3 mađarska....pa malce vmes vrtnarim...pa čist čist mičkeno na diplomi ustvarjam...tak da gužvo mamuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.8.2009 22:53:55   
Kliki
Nončika na bejbiju intenzivno delava od novembra. To je pa laparo, jast vem da nama bo uspelo in upam da zelo kmalu.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.8.2009 22:55:22   
sonček33
Kliki super za optimizem. Bravo punca, pogumno dalje. Vsak krog je bolj zahteven, ampak na koncu bo vse ok. Nama je uspelo s pomočjo v 43. krogu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.8.2009 22:57:38   
Kliki
Sonček33 ko pa kaj takega preberem je pa optimizem še večji.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.8.2009 23:02:20   
sonček33
Kliki ...mene je pogosto prevel pesimizem pa žalost in obup ... ampak potem sva kar vedno nekej našal še malo upanja...meni osebno je pa veliko pomagal pogovor s puncami na rr ...
Pogumno dalje, cilj bo osrečujoč.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.8.2009 6:19:05   
spps
ojla punce,se opravičujem,ker se ničkaj ne javljam- sem pač mal bolj zaposlenauser posted image user posted image user posted image

no,drugi razlog je, da se mi čez par urc začne maturauser posted image  user posted image user posted image user posted image
no,bo že nekak,če ne zdaj pa naslednjičuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.8.2009 9:41:33   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla punce,se opravičujem,ker se ničkaj ne javljam- sem pač mal bolj zaposlenauser posted image user posted image user posted image

no,drugi razlog je, da se mi čez par urc začne maturauser posted image  user posted image user posted image user posted image
no,bo že nekak,če ne zdaj pa naslednjičuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobro opravi na maturi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......