Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 16:07:31
|
|
|
|
ledenka
|
Se* čestitam! lepo počivaj, fajn se cartajte in uživaj vsak trenutek!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 16:35:58
|
|
|
|
sonček33
|
Danes je tole zame novička leta! Seren - rtm in sem se najbolj razveselila tvojega smsa. Čestitke še enkrat.Čuvaj svoj zaklad. PUnce - rada bi v imenu nas bork poslala Se telegram (če niste slučajno že prehitele, glee na to, da sem šele zdaj uspela do račkota pridt). Uspela bom šele jutri.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 17:21:11
|
|
|
|
Fargesia
|
sonček33, a je se* v MS?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 17:48:14
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia sonček33, a je se* v MS? točno tako. je v MS.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 18:01:13
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, mislim da je, vsaj nekaj časa nazaj je rekla da bo rodila v ms.. torej jaz ji jutri v imenu bork pošljem telegram.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 18:16:23
|
|
|
|
trinity22
|
draga Se* iskrene čestitke še tukaj obilo catranja in vse dobro za naprej
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 19:45:51
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ja, mislim da je, vsaj nekaj časa nazaj je rekla da bo rodila v ms.. torej jaz ji jutri v imenu bork pošljem telegram. sonček, ti samo lepo pošlji telegram. je pa sigurno v ms!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 20:27:55
|
|
|
|
sonček85
|
evo vas pridem pokukat po odlgemn času in berem same lepe novičke oktavija :super za pregled in da ni potrebno antibijotikov in za tko težko pupo sekica.čestitke in čim več cartanja.Uživajte kejti:žal mi je ,spočij si in ko boš pripravljena start biba.u ti pa tko uživaš ,ma sej prav ,daj si duška.za diplomoi pa kr lepo ustvarjaj,počasi se daleč pride ledenka.super za uživanje in welcome back živa:dragica moja,daj mu raje mleko od DM babylove ,je super,naš ga ima in lepo kaka 2x na dan sedaj ,ko sem mu pa AM dala je pa bil zaprt in še krčke je imel po njem,napenjalo ga je ko 100m..... Veliko ga pristavljaj na svetlobo in bo bolje.Srečno na naslednjem pregledu beyba.slikce so čudovite in se vidi da ste užival
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 20:27:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ja, mislim da je, vsaj nekaj časa nazaj je rekla da bo rodila v ms.. torej jaz ji jutri v imenu bork pošljem telegram. sonček, ti samo lepo pošlji telegram. je pa sigurno v ms! tudi jaz sem pridružujem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 20:28:56
|
|
|
|
sonček85
|
sekica.čestitke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 20:33:16
|
|
|
|
sonček85
|
evo pa še slikca našega 4mesečnika
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 21:44:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kejti:žal mi je ,spočij si in ko boš pripravljena start mislila sem kliki
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 25.8.2009 23:15:35
|
|
|
|
polaris
|
Seki moja, še tukaj V S E N A J L E P Š E
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 5:47:17
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro!!! Se* da ti še tukaj čestitam za malo Zarjo... Želim vama veliko zdravja in še več nežnega certanja!!! Sonček33 - ti kar pošlji telegramček!!! Sonček85 - kako je že Aleks zrastu, pravi frajer Živa - tudi jaz sem slišala da je DM mleko zelo dobro in veliko ceneje od ostalih... mogoče pa res poskusiš. Želim ti, da vama vse začetne težavice hitro minejo... Beyba - super slikce, sem jih gledala tudi na FB Ela je že prava punca!!! Joj komaj čakam da jaz spoznam svojo pupo!!! VSEM OSTALIM BORKICAM PA ŽELIM LEP DAN!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 9:09:19
|
|
|
|
~Biba~
|
Se čestitke tebi in ateku za malo Zarjo, lepo okrevaj in s polno paro v uživancijo, družinica mlada! Se zropota vse stare borke spet na mesto ..polaris, trinity, fargi... sonček33 telegram za Se bo super! beyba lepe slikce, pa tudi sonček85 maš čudovitega princa, pravi mali frajer katera pa je zdaj na vrsti? oktavija? No jaz sem pa včeraj uspešno zagovarjala diplomo na eni smeri študija...čaka me (čar dvopredmetnega študija ) le še druga smer, pa sem na konju Vsem borkicam želim čudovit dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 9:20:57
|
|
|
|
gigi1
|
Helou srčice Biba čestitam. Živa jaz sem tudi brala in slišala, da je DM mleko boljše in cenejše od Aptimila. Pa tudi Novalac je baje zelo dober. Sploh tisti, ki se ga kupi v Avstriji. Oktavija kako ste? Kliki Ajsika tolk sem se nasmejala tvoji dogodivščini Larilu kako si? Kaj se dogaja? Sem kar malo v skrbeh, ko se ne oglasiš Sonček33 lahko tudi jaz prispevam za telegram? Sonček85 Aleks je pa res pravi frajer Špelka tooolk si lepa . kako si srce? Beyba kako lepe slikce. Se vidi, da ste uživali. Polaris lepo te je spet videti . Kaj se dogaja pri vas? Aquico in Jazzzy pogrešam. Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 9:56:25
|
|
|
|
jazzz27
|
No kaj me doleti... ...Se*ki....čestitke mamika za malo Zarjo. Pošiljam enga velizga lupčka!!!!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 26.8.2009 10:00:23 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 12:00:22
|
|
|
|
KAHLO
|
čestitke Se..... Vse ostale posebaj še tiste iz starih cajtovvvvvvvvvv.......pozdravljeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 12:39:50
|
|
|
|
murkica
|
Čist na hitro ker nimam časa pozdravček vsem. Se*- tebi pa še tukaj iskrene čestitke!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 13:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* čestitke še od mene Gigi pikica moja interneta nisem mela k so pri Siolu tok pametni da jim kr iz glav leti in namest da bi popravil so še bolj zafrknil tko da sploh nisem mogla na net,drugače sem pa še zmer 2 v 1,matra me še zmer in kot za piko na i me je še čebela pičila in sem alergična tko da res dolgčas mi ni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 14:42:37
|
|
|
|
hmm
|
draga Se* iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice! Mladi družinici želim veliko nepozabnih trenutkov! PS. Krasno ime sta izbrala !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 14:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Sekica ČESTITKE!!!! Mi smo pa uspešno zbili bilirubin z nedojenjem, ampak si je pa mamica pridelala mastitis, tko da smo zdej na antibiotikih. Ampak me sploh ne skrbi, saj sem trenutno zelooooo ponosna na svojega fantka, saj je prvič po 3 dnevih vlekel joško in to 1. BREZ NASTAVKA Po moje sem najbolj ponosna mamica trenutno Zdej počiva v svoji postelji in se pogovarja s tigerčkom (od medvedka Puja) Ajsi kako je blo na morju? Larilu sej bo... Verjamem pa ti, da maš že zadosti ja Jaz kar malo z nostalgijo gledam nosečke ki se po cesti sprehajajo, ampak ne da bi svoj bauhi pogrešala (predvsem ne brc in bolečin) ampak čas nosečnosti, ko z veseljem razkazuješ bauhija.... To pogrešam. Zdej nosim bolj ohlapne cunje, ker skrivam špeh Oktavija še kolko dni? Murkica nekaj poredko se javljaš zadnje čase Te pogrešamo veš..... Punce eno vprašanje mam za mamice... Tiste ki ste ble karkoli šivane... Kolko časa ste mele šive? Kje pa je seznamček za srečanje?..............................................
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 15:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
SREČANJE BORKIC 2009 Kdaj? 19.09.2009 ob 10.uri Kje? Park Tivoli v Ljubljani Prisotne bomo: 1. Živa25 in Žiga 2. Sonček33 in Lovro 3. Ledenka in Maks 4. Špelka12 in Špelinko 5. Benika in Jakob? 6. Murkica in ???
< Sporočilo je popravil živa25 -- 26.8.2009 15:27:37 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 15:26:11
|
|
|
|
Nončika
|
živa, šivi ti bodo počasi sami odpadali. jaz sem jih čutila še dober teden po porodu, pol pa sem samo opazila, da je vsak dan kaki manj. so me pa hu... motili, ko sem še mela Vir vložke, po nasvetu sestre na oddelku za bolne novorojenčke pa sem le te menjala za navadne tanke vložke. in superca, sploh jih več nisem čutila.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 26.8.2009 15:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika živa, šivi ti bodo počasi sami odpadali. jaz sem jih čutila še dober teden po porodu, pol pa sem samo opazila, da je vsak dan kaki manj. so me pa hu... motili, ko sem še mela Vir vložke, po nasvetu sestre na oddelku za bolne novorojenčke pa sem le te menjala za navadne tanke vložke. in superca, sploh jih več nisem čutila. A potem tudi jaz lahko menjam vložke? Meni gredo tile vir tudi na živce Se malo bojim pa ne upam menjati.....
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......