|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
20.8.2009 10:40:41   
isabeaux
saj maš prav katjuša....sam bodrit se mormo....pa bo...

mah sluznico je kontrolirala z uz - jem...in je baje vse ok...kaj pa vem....user posted image

res pa je...da sem imela pred hčerko 3 ss - e...njena nosečnost je bila v 13. krogu....

pri sinku tud 3- ss e ...njegova nosečnost je bila v 9. krogu...prvič ko sem uporabljala o teste....

sedaj pa so bili že 4 - ss i ....in moj 18. krog se začenja...

in resno mislim da so mi neki zaštrikali ...al na op. po porodu takoj...al pa potem na hsc - op. ....

ker je toole pa sedaj že mal user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.8.2009 10:42:23   
isabeaux
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

katjusa, zdaj sem lih na eni temi brala o tej gnezditveni krvavitvi....kaj je mogoče, da je ta krvavitev kar močna in traja slabe 4 dni?

ker meni je avgustovska menstruacija prišla skoraj 8 dni prehitro - in tega do zdaj nikoli ni bilouser posted image

ampak vseeno dvomim da je to ta krvavitev ala vgnezditvena. pri obeh prejšnjih nosečnostih se jih ne spomnimuser posted image

vgnezditvena bio naj bila v osnovi samo obarvana sluz ali pa krajša krvavitev v roku enega dneva...vse kar je več pa je najverjetneje zaradi hormonskega neravnovesja ali pa je m....četudi šibka....žal

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.8.2009 10:44:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

katjusa, zdaj sem lih na eni temi brala o tej gnezditveni krvavitvi....kaj je mogoče, da je ta krvavitev kar močna in traja slabe 4 dni?

ker meni je avgustovska menstruacija prišla skoraj 8 dni prehitro - in tega do zdaj nikoli ni bilouser posted image

ampak vseeno dvomim da je to ta krvavitev ala vgnezditvena. pri obeh prejšnjih nosečnostih se jih ne spomnimuser posted image

vgnezditvena bio naj bila v osnovi samo obarvana sluz ali pa krajša krvavitev v roku enega dneva...vse kar je več pa je najverjetneje zaradi hormonskega neravnovesja ali pa je m....četudi šibka....žal

jst sem jo imela samo 1. in en dan je blo pa kr dost k sem se obrisala.... in nekje 1 teden pred M.... da bi trajala 4 dni ne vem.... lahko pa poskusiš vseen s testom?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.8.2009 11:05:46   
ljupka
Dašabina ni problema,se bomo zmenile,ko boš imela časa!

Isabeaux hudo mi je ko te berem vso žalostno,vedno si nam vlivala moč in stala si nam ob strani in jaz verjamem ,da bo tudi tebi sreča naklonjena ,če je vsaj malo pravice na svetu,boš tudi ti zagledala,ta pravo črtico in ne lažno to ti želim iz srca in vem ,da se bo zgodilo,mogoče takrat ko boš najman pričakovala!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.8.2009 11:38:55   
NATAŠA35
isa ne izgubi upanja in ne bodi preveč črnogleda...vem, da je hudo in da si vsak mesec vse bolj razočarana, pa verjamem v to, da se bo kmalu pokazal user posted image ...
meni se je tudi nakazovalauser posted image , pa je vseeno ni bilo in upam, da je tudi ne bo, dokler ne dobim svoje štručke v rokeuser posted image

počakaj še kak dan, pa spet naredi test

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
20.8.2009 11:58:24   
tanjusi
res pa je...da sem imela pred hčerko 3 ss - e...njena nosečnost je bila v 13. krogu....

pri sinku tud 3- ss e ...njegova nosečnost je bila v 9. krogu...prvič ko sem uporabljala o teste....

sedaj pa so bili že 4 - ss i ....in moj 18. krog se začenja...
user posted image user posted image

MALo se vam oglasim, mamo gužvo, so nam prišli ograje na balkone montirat, pa fafarone sem vlagala.
Punce sedaj pa eno vprašanje, tiste ki ste jemale k tabletke, ali ste naredile kaj prekinitve med jemanjem tablet in aktivnim poskušanjem zanositve(oh sem smotano napisala) upam da razumete.

Jaz sem se odločila da to škatlico kt ki jih še imam pojem potem pa bo za kontracepcijo malo poskrbel možek (sem mu že kupila kondomeuser posted image ) Sicer ni bil ravno navdušen , ampak se je strinjal...
Po ene treh mesecih bi pa šli potem v akcijo.
Punce lepo se imejte , če bo čas se še oglasim.
ISA... TI PA GLAVO GOR!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.8.2009 12:10:42   
Katjusa
tanjusi priporoča se vsaj 3 cikluse prekinitve.... ni pa nič narobe če takoj zanosiš.... sam najprej se ti tak morejo ciklusi uredit... lahko, da boš imela vse zmešanouser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.8.2009 12:25:24   
tanjusi
tanjusi priporoča se vsaj 3 cikluse prekinitve.... ni pa nič narobe če takoj zanosiš.... sam najprej se ti tak morejo ciklusi uredit... lahko, da boš imela vse zmešanouser posted image

Bomo vidli , tri mesece sem planirala, upam da se mi ne bo vse zmešalo!
Mislim da se mi prvič pa drugič ni , sam ko vas berem kake težave vse so možne me je kar malo strah!user posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.8.2009 12:43:43   
Katjusa
punce k ste noseče kakšno skuz imete oz. ste mele čist čist na začetku (ko ste delale test)user posted image prozorno, belo rumenkasto....al vsega nekaj?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.8.2009 12:45:31   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Bomo vidli , tri mesece sem planirala, upam da se mi ne bo vse zmešalo!
Mislim da se mi prvič pa drugič ni , sam ko vas berem kake težave vse so možne me je kar malo strah!user posted image

sej je pri vsaki drugače... a v prvo si tud prej KT jemala?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.8.2009 12:51:40   
tanjusi
a v prvo si tud prej KT jemala?

men se zdi sam je že kar dolgo , za drugo sem pa 100% da sem.
saj bo,  a neuser posted image

(a camus)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.8.2009 12:56:45   
ljupka
Skoraj nobene mal je bilo bele ,sedaj je pa gosta rumenkasta.Toda punce so rekle da to ni noben pokazatelj ,se spomneš moje prve teme ,Kakšna je sluz,tam so ženske pisale!Ena je sploh ni imela,ena je imela bele velik...

Kako se pa drugač počutiš?Gdaj jo pa ne pričakuješ?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.8.2009 13:02:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

Skoraj nobene mal je bilo bele ,sedaj je pa gosta rumenkasta.Toda punce so rekle da to ni noben pokazatelj ,se spomneš moje prve teme ,Kakšna je sluz,tam so ženske pisale!Ena je sploh ni imela,ena je imela bele velik...

Kako se pa drugač počutiš?Gdaj jo pa ne pričakuješ?

od tistega izcedka rjavega zadnič imam vsak dan neko sluz prvo je bla prozorna potem bela  pol rumena pa spet prozornauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej je spet rumenkasta....

sej mislim,d a nič ni sam tko mal včasih pomislim na kej.... ne pričakujem jo 4.9. sam zadnje je bla pa nekje 26.7.... sam da je zdej ta teden še ne bo ker gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image grem še z eno februarčico kampiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.8.2009 13:02:46   
NATAŠA35
uh jaz sem imela vsega po malo...pa še preoblačit sem se morala parkrat na dan, ker je bilo vse mokro...

kdaj je ne pričakuješ?

tanjuši lahko zanosiš takoj, samo jaz bi ti svetovala vsaj 2 user posted image daj skozi, potem pa akcija...jaz ko sem končala z KT, nisem imela nobenih težav, razen malo močnejše user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.8.2009 13:03:12   
Katjusa
ljupka ja spomnim se tvoje teme sej tam smo se tud srečale in zato sme rekla bom vas vprašala, ker ste sveže in veste za kaj greuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.8.2009 13:13:27   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dušabina te morem razočarat po starosti lahko da vodiš sam po teži pa dvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da sem na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ziher ne, ker jih imam jaz 100+ dodatek.user posted image

Moram Tejo pohvalit. Smo se danes kopali in je splavala brez rokavčkov in smo jih potem kar stran dali in je plavala brez. Malo vmes dol stopila(je imalea poden ravno na prstkih) in spet naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.8.2009 13:20:43   
Katjusa
bravo za malo plavalkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je tamala al tavečja? a ni ponosno gledat otroka, ko splavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jo bo treba zdej na sladoled peljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naš je dobil najljubšo igračo, ko je splaval tako smo bli veseliuser posted image user posted image user posted image
jst bom tud probala, da mi flori splava še v morju..... sam bomo vidl zadnič je na morju mal pil pa mi pol še na bezenu ni hotu plavat.... zdej gremo pa spet pa razmišljam, da bi mu rekla, da sem rokavčke doma pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image sam po drugi strani pa ker bom sma z 2 malima bo pa lažje in bolj varno, da ima rokavčke kr gor sej za plavanje bo imel še dosti časa
tud jst jih mam 100 +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.8.2009 13:29:59   
ljupka
A zdaj se greste katera ima več kil?Dajte no saj ni važno vse ste super ženske velikega srca kg niso pomembni,če ni zdravlje vprašljivo,to je pa potem druga pesem!
Saj sem že napisala,ko bomo vse rodile bomo lahko skupaj hujšale!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.8.2009 13:33:39   
Katjusa
ja mi2 tekmujema katera ima največuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pust nama malo veselja.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.8.2009 13:34:44   
Teni_
Tavečja. Do zdaj nikoli ni upala, ker je rekla, da se bo potopila. Itak, da kar pokam od ponosa. Zdaj pa sitnari, da bi se šla potem spet kopat, ko ati pride domovuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.8.2009 13:39:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Tavečja. Do zdaj nikoli ni upala, ker je rekla, da se bo potopila. Itak, da kar pokam od ponosa. Zdaj pa sitnari, da bi se šla potem spet kopat, ko ati pride domovuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, da bo še ati viduuser posted image user posted image user posted image user posted image a vam karte še veljajo al kje ste se kopal?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.8.2009 13:40:40   
Teni_
Ne, nam ne. Smo bili kar tukaj pri nas v enem zaprtem bazenu, ker je kazalo kot, da bo dež, zdaj pa sonce sije.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.8.2009 14:37:36   
NATAŠA35
uuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo plavalkauser posted image user posted image user posted image user posted image ful je dobro, ko naši mali nekaj naredijo...meni ni bilo nikoli važno kdo zna kaj prej, sem pa videle, da nekatere mame prov tekmujejo, da bo njohov mali znal prej kot pa od drugih...jaz vse pustim času čas...

recimo, moj srednji je speljal brez koleščkov šele pri 5 letih, vsi so se smujeli, pa mene v jok spravljali, zdaj pa je najbolj hiter in najbolj se upa vse na kolesu...

jaz vsak korak, ki ga naredijo pohvalim, če se pa nabere pa zato dobijo še nekaj, da jim samozavest dvignem..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.8.2009 14:43:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

uuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo plavalkauser posted image user posted image user posted image user posted image ful je dobro, ko naši mali nekaj naredijo...meni ni bilo nikoli važno kdo zna kaj prej, sem pa videle, da nekatere mame prov tekmujejo, da bo njohov mali znal prej kot pa od drugih...jaz vse pustim času čas...

recimo, moj srednji je speljal brez koleščkov šele pri 5 letih, vsi so se smujeli, pa mene v jok spravljali, zdaj pa je najbolj hiter in najbolj se upa vse na kolesu...

jaz vsak korak, ki ga naredijo pohvalim, če se pa nabere pa zato dobijo še nekaj, da jim samozavest dvignem..

veš kako je kolk ima na katerem področju možnosti..... naš bo tud verjetno pozno zvozu s kolesom.... ker ima preveč vsega zunaj in mu je kolo sma občasno zanimiv....
plavanje sem pa jst sama ogromno z njim hodla in sma skos trenirala, pa sem ga spodbujala in ko mi je enkrat vrgu rokavčke dol pa v vodo skoču sme rekla ti moreš hitro splavat.... in sem ga skos kej v igri.... sem pa ful ponosna da mi je s 3 leti splaval.... ampak je imel res to možnost..... benjamin lahko da bo šele pr 8 pa kaj sam da bo in samo, da je zdravuser posted image user posted image user posted image lahko, pa da bo prej k florjan kolo vozuuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse ob svojem času...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.8.2009 14:44:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Ne, nam ne. Smo bili kar tukaj pri nas v enem zaprtem bazenu, ker je kazalo kot, da bo dež, zdaj pa sonce sije.user posted image

če imate možnost kr pejte še zdej ima še bolj veselje in užitek in naj uživa, če le lahko in upam, da bo lahko tud atiju pokazala kako plavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!