|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju 3. +
19.8.2009 14:35:06   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ti jih lahko maš vsaj 4 do 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat?

Drgui teden bi naj dobila 2. user posted image , pa drugi teden imam pregled pri g. Takrat mi je rekla 3 M, ampak upam, da bo rekla, da lahko po naslednji kar začneva.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.8.2009 14:38:30   
tanjusi
IRNO SPOROČILO: Katjusa

ti jih lahko maš vsaj 4 do 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgui teden bi naj dobila 2. user posted image , pa drugi teden imam pregled pri g. Takrat mi je rekla 3 M, ampak upam, da bo rekla, da lahko po naslednji kar začneva.

o kriza, kakšne težave si to mela, če ti ni težko v dveh stavkih, a pri prvih dveh pa je blo vse ok....?user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 827
19.8.2009 14:55:54   
ljupka
Moje delo je za danes končano zdaj grem po otroke v vrtec,mogoče bom šla dojenčka pogledat z otrocih!Od moža brat ima 4 mesece starega Jankota!

Punce lepo se imejte in se slišmo kasneje pa zmente se kaj!

< Sporočilo je popravil ljupka -- 19.8.2009 14:56:32 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.8.2009 14:59:12   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

IRNO SPOROČILO: Katjusa

o kriza, kakšne težave si to mela, če ti ni težko v dveh stavkih, a pri prvih dveh pa je blo vse ok....?user posted image

Junija sem imela spontani splav v 10. tednu nosečnosti, zdaj pa morava počakat, da lahko spet začneva. Prvi 2 nosečnosti sta bili ok. Brez problemov, 3. pa se ni izšla.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.8.2009 15:09:25   
tanjusi
Junija sem imela spontani splav v 10. tednu nosečnosti, zdaj pa morava počakat, da lahko spet začnev
user posted image user posted image
na tako možnost jaz sploh pomisla nisemuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.8.2009 15:39:29   
Teni_
Ma ja, zdaj je že ok. Prve dneve je bila kriza, zdaj pa me tolaži dejstvo, da bova že še enega imela, pa seveda mali2.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.8.2009 22:28:23   
Katjusa
teni držim pesti, da bo vse OK in da lahko štartateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa dons Benjamina ostrigli, bošček je imel tako čupico (še od poroda) in so mu zdej laski že tolk zrasli, da so mu na učke silili to pa meni ni všeč....
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.8.2009 22:29:11 >

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.8.2009 8:46:26   
dašabina
Katjuša, krasne slikice!user posted image
Ljupka, se bova zmenili en dan, ko se bo začela šola, bom itak taksi služba in bo tud kaj časa za touser posted image

No vidte, pa sem res ta stara kokauser posted image , in menda najbolj težka, vsaj enkrat nekje prvauser posted image user posted image user posted image
me lahko za kakšen nasvet vprašateuser posted image , čeprav vidim, da ima Mojamura tud 12-letnika, ja bova pa ena drugo gor držale, ko jih tale puberteta sem ter tja nos...

aja, Ljupka, moja prva hčerka je tud Ana, potem imam pa Mašouser posted image ja pa Mihata...user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.8.2009 8:47:12 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.8.2009 9:19:17   
mojamura
evo r.d. je minil jaz pa študiram, ali naj grem danes aliju3 v prekmurje. bomo meli en piknik in bom povabila vse tiste, ki so nam pomagali pri podiranju dela stare hiše in postavitvi novega rušta, pa ometavanju in malariji.

ja mojega 12-letnika že pošteno meče....frizura pa oblačenje....sploh zdaj ko se bo začela šola, bo kopalnica zjutraj zasedena eno urouser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.8.2009 9:40:33   
NATAŠA35
še ena ki ima dvanajstletnika (novembra), ga meče sto na uro...bo treba vso garderobo zamenjatuser posted image , pa kak tečaj za frizerje naredit, ker se toliko zmišljujejo zarad frizur...

moji otroci:
1. David 12 let
2. Luka 9 let in
3. Jakob 5 let
5. Željko 37 let - mož in ati user posted image user posted image
4. Lord 2meseca - kuža user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.8.2009 9:42:25   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

še ena ki ima dvanajstletnika (novembra), ga meče sto na uro...bo treba vso garderobo zamenjatuser posted image , pa kak tečaj za frizerje naredit, ker se toliko zmišljujejo zarad frizur...

moji otroci:
1. David 12 let
2. Luka 9 let in
3. Jakob 5 let
5. Željko 37 let - mož in ati user posted image user posted image
4. Lord 2meseca - kuža user posted image user posted image

ta je dbest, pri meni bi bilo še občasno velik otrokuser posted image user posted image user posted image
drugač pa Maša 10, Miha 1,5 let in moj ljubimecuser posted image 44 let....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.8.2009 9:51:41   
Katjusa
dušabina te morem razočarat po starosti lahko da vodiš sam po teži pa dvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, da sem na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ful lepo ime mi je jakob to sem jst hotla, pa moj ni pustuuser posted image user posted image user posted image jakob je bil tud boj dedi k ga sploh nisme poznala (je umrčku prej k je moja mami atija spoznalauser posted image user posted image )

mi še nimamo težav s pubrteto jih imamo pa z sremežljivostjo in zadržanostjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 837
20.8.2009 9:57:31   
isabeaux
Živjo pupe,......

Joj jaz umiram od bolečin...križ me tko boli kot takrat ko sem šla rodit ...za znoret...user posted image  bo točna ko urca...jutr mora prit...ker me danes tko križ boli...joškice so čist mehke in neboleče...tako kot zmer dan pred user posted image

Ampak punce ...glejte kolk sem hecna.....ker sem pač imela doma še test - tisti ta občutljivi...ja ni hudič....kljub totalnim znakom da jutr al pa že anes zvečer pride user posted image ...sem šla seveda lulat na ta test...in,.....glej ga zlomka...taka ćisto rahla črtica ...vidna ampak rahla....bolj kot gledam bol je bila močna...no ampak vseen bleda....bila pa je...user posted image user posted image

In sedaj se prepričujem...da  očitno pred m res norijo hormoni in zato črtica...ki je v bistvu ne bi smelo biti....

Joj...ej...po eni strani upam in si želim...v realnosti pa vem da ni šans, da bi kaj bilo...mislim glede na bolečine v križu ko komi hodim...absoluten znak za user posted image  in nikakor za user posted image

Saj vem...sam mogla sem se spovedazt...mi je zdaj lažje...itak štartamo novi krog....septembra...sam vseen...mogla sem se vam zaupat....user posted image

Katjuša...pravi cuker je...kot naš...mata sedaj isto frizurco...kako je prenesel striženje...našega smo že pri 6 m. prvič strigli...ker je že mel ful dolge laske....sedaj ga pa strižem kar pogosto ker mu ful laski rastejo...in sem ga sedaj že 8 . strigla....

res pa je najprej kar pustil...sedaj pa se ful buni...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 838
20.8.2009 10:02:08   
mojamura
isabeaux, mislim da si user posted image . če se ti je rahla črtica pokazala...potem bom žeuser posted image

mi imamo doma:

12 let David
4 leta Blaž
33 let jaz in moj partner

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.8.2009 10:04:17   
isabeaux
ah ne...veš kolikokrat se je meni pokazala ornk črtica pa se je pol vsipalo...sam te bolečine v križu me pa ubijajo in so res take kot pred m...sam 10 x močnejše...krizaaa....saj ko se bo vsipala bodo zginle...tako da...si jo po eni strani prav želim...da me neha bolet...in vem da je črtica zaradi norenja hormonov, pred m...ker takrat je prava štala s temi hormoni v naših telesih...user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.8.2009 10:07:24   
Katjusa
isa*** mogoče pa tista rahla črtica ne laže mene  so tud tak krči dajal sem bla 100% da se bo vlilo in sem čakala 3 dni pa nič 4. dan sem delala test pa je biluser posted image .... ampak res bolečine kot prvi dan M sem že jokala k sme bla razočarana no pa se je razočaranje spremenilo v največjo srečo....

Beni se ni nič branu striženja je kr šlo je pa tud star 6 mesecev no pa 2 tednauser posted image user posted image user posted image in mu ful paše taka frizurca, čeprav mi je tolk drugačen, da sem ga zjutraj vprašala kdo je pa se mi je tako lepo nasmejaluser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mu bo vsaj malo manj vročeuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.8.2009 10:09:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

ah ne...veš kolikokrat se je meni pokazala ornk črtica pa se je pol vsipalo...sam te bolečine v križu me pa ubijajo in so res take kot pred m...sam 10 x močnejše...krizaaa....saj ko se bo vsipala bodo zginle...tako da...si jo po eni strani prav želim...da me neha bolet...in vem da je črtica zaradi norenja hormonov, pred m...ker takrat je prava štala s temi hormoni v naših telesih...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst vseeno navijam, da bo kej..... mi je čudno, da ti ni g dala tud dabrostone, ki ureje drugi del ciklusa (po ovulaciji) in lahko pomaga, da se plod obdrži.... jst sem ga vedno jemala kadar sem imela K

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.8.2009 10:17:06   
isabeaux
katjuša imam utrogestan...čeprav pri meni je to ful hecno, ker je drugi del ciklusa ok...točno na 14 dni po o se prikažeuser posted image  razen če se črtica pokaže ful močna...kot da neki je...pa se potem vsipa čez par dni....

no sem pa bla sedaj na vc - ju in se že neki roza kaže...tko da hja...prihaja user posted image

Ti pa povem da že počasi obupujem...ker sem skor ziher da so mi neki zašuštrali na hsc - op. ....čeprav sem bila budna...ampak 45 minut mi je rezal pa šaral not...in na koncu sem skor skup zlezla...od bolečin....pa eh se sploh nočem spominjat...v glavnem takrat bi mi naj placentarni polip izrezali 6,8 cm in pregrado 5 cm...endometrij - sluznica je bila poslana na patologijo in je bila ok...tko da ne jaz ne moja g. več nimava pojma zakaj me vse tko zeza....user posted image

Pismo sedaj bo 18. krog v septembru pa drugi s klomifenom...čeprav mi je tudi ta kl. brezveze...ker vem da imam svoje ovuulacije...in če bi bile res jajčece problem..potem bi se lahko sedaj prijelo...v prvem krogu a ne...ne pa tko...eh....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 843
20.8.2009 10:26:09   
mojamura
isabeaux....ne se pustit negativnm mislim. verjamem da je včasih vse skupaj že preveč, ampak misli pozitivno, če se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.8.2009 10:26:45   
Katjusa
isa** sam kolkr sme jst razumela pri tebi pride do oploditve sms potem je z vgnezditvijo problem oz z tem, da se obdrži? al ne?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.8.2009 10:35:05   
isabeaux
ja točno tko...in moja g. je rekla, da verjetno zarodek propade in se ne vgnezdi dobro zaradi tega ker bi naj bile nekvalitetne jajčke...user posted image user posted image user posted image

eh...naj se gre vse solit...eh enkrat bo že uspelo...dvakrat je že in še enkrat bo....ni hudič...vztrajnosti mi pa itak ne manjka...

sam je pa res da vsak cikel isto razočaranje...ehh...user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 20.8.2009 10:37:10 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.8.2009 10:35:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

isabeaux....ne se pustit negativnm mislim. verjamem da je včasih vse skupaj že preveč, ampak misli pozitivno, če se le dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se samo podpišem:)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 847
20.8.2009 10:37:05   
Katjusa

ja točno tko...in moja g. je rekla, da verjetno zarodek propade in se ne vgnezdi dobro zaradi tega ker bi naj bile nekvalitetne jajčke...user posted image user posted image user posted image

eh...naj se gre vse solit...eh enkrat bo že uspelo...dvakrat je že in še enkrat bo....ni hudič...vztrajnosti mi pa itak ne manjka...

ma men se zdi da tvoja g čudno razmišla je obtožla jajčke kaj pa če je sluznica preveč zadebeljena al pa premalo in se zato ne more vgnezdit....
sej bo če je blo 2x bo še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa smo tle, da nam ta čas čakanja hitreje mineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.8.2009 10:37:47   
mojamura

tako se razmišljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.8.2009 10:40:26   
mojamura
katjusa, zdaj sem lih na eni temi brala o tej gnezditveni krvavitvi....kaj je mogoče, da je ta krvavitev kar močna in traja slabe 4 dni?

ker meni je avgustovska menstruacija prišla skoraj 8 dni prehitro - in tega do zdaj nikoli ni bilouser posted image

ampak vseeno dvomim da je to ta krvavitev ala vgnezditvena. pri obeh prejšnjih nosečnostih se jih ne spomnimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?