Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 14:35:06
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ti jih lahko maš vsaj 4 do 30 mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat? Drgui teden bi naj dobila 2. , pa drugi teden imam pregled pri g. Takrat mi je rekla 3 M, ampak upam, da bo rekla, da lahko po naslednji kar začneva.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 14:38:30
|
|
|
|
tanjusi
|
IRNO SPOROČILO: Katjusa ti jih lahko maš vsaj 4 do 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat? Drgui teden bi naj dobila 2. user posted image , pa drugi teden imam pregled pri g. Takrat mi je rekla 3 M, ampak upam, da bo rekla, da lahko po naslednji kar začneva. o kriza, kakšne težave si to mela, če ti ni težko v dveh stavkih, a pri prvih dveh pa je blo vse ok....?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 14:55:54
|
|
|
|
ljupka
|
Moje delo je za danes končano zdaj grem po otroke v vrtec,mogoče bom šla dojenčka pogledat z otrocih!Od moža brat ima 4 mesece starega Jankota! Punce lepo se imejte in se slišmo kasneje pa zmente se kaj!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 19.8.2009 14:56:32 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 14:59:12
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IRNO SPOROČILO: Katjusa ti jih lahko maš vsaj 4 do 30user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat? Drgui teden bi naj dobila 2. user posted image , pa drugi teden imam pregled pri g. Takrat mi je rekla 3 M, ampak upam, da bo rekla, da lahko po naslednji kar začneva. o kriza, kakšne težave si to mela, če ti ni težko v dveh stavkih, a pri prvih dveh pa je blo vse ok....? Junija sem imela spontani splav v 10. tednu nosečnosti, zdaj pa morava počakat, da lahko spet začneva. Prvi 2 nosečnosti sta bili ok. Brez problemov, 3. pa se ni izšla.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 15:09:25
|
|
|
|
tanjusi
|
Junija sem imela spontani splav v 10. tednu nosečnosti, zdaj pa morava počakat, da lahko spet začnev na tako možnost jaz sploh pomisla nisem
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 15:39:29
|
|
|
|
Teni_
|
Ma ja, zdaj je že ok. Prve dneve je bila kriza, zdaj pa me tolaži dejstvo, da bova že še enega imela, pa seveda mali2.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 22:28:23
|
|
|
|
Katjusa
|
teni držim pesti, da bo vse OK in da lahko štartate mi smo pa dons Benjamina ostrigli, bošček je imel tako čupico (še od poroda) in so mu zdej laski že tolk zrasli, da so mu na učke silili to pa meni ni všeč....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 19.8.2009 22:29:11 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 8:46:26
|
|
|
|
dašabina
|
Katjuša, krasne slikice! Ljupka, se bova zmenili en dan, ko se bo začela šola, bom itak taksi služba in bo tud kaj časa za to No vidte, pa sem res ta stara koka , in menda najbolj težka, vsaj enkrat nekje prva me lahko za kakšen nasvet vprašate , čeprav vidim, da ima Mojamura tud 12-letnika, ja bova pa ena drugo gor držale, ko jih tale puberteta sem ter tja nos... aja, Ljupka, moja prva hčerka je tud Ana, potem imam pa Mašo ja pa Mihata...
< Sporočilo je popravil dašabina -- 20.8.2009 8:47:12 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 9:19:17
|
|
|
|
mojamura
|
evo r.d. je minil jaz pa študiram, ali naj grem danes aliju3 v prekmurje. bomo meli en piknik in bom povabila vse tiste, ki so nam pomagali pri podiranju dela stare hiše in postavitvi novega rušta, pa ometavanju in malariji. ja mojega 12-letnika že pošteno meče....frizura pa oblačenje....sploh zdaj ko se bo začela šola, bo kopalnica zjutraj zasedena eno uro
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 9:40:33
|
|
|
|
NATAŠA35
|
še ena ki ima dvanajstletnika (novembra), ga meče sto na uro...bo treba vso garderobo zamenjat , pa kak tečaj za frizerje naredit, ker se toliko zmišljujejo zarad frizur... moji otroci: 1. David 12 let 2. Luka 9 let in 3. Jakob 5 let 5. Željko 37 let - mož in ati 4. Lord 2meseca - kuža
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 9:42:25
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 še ena ki ima dvanajstletnika (novembra), ga meče sto na uro...bo treba vso garderobo zamenjat , pa kak tečaj za frizerje naredit, ker se toliko zmišljujejo zarad frizur... moji otroci: 1. David 12 let 2. Luka 9 let in 3. Jakob 5 let 5. Željko 37 let - mož in ati 4. Lord 2meseca - kuža ta je dbest, pri meni bi bilo še občasno velik otrok drugač pa Maša 10, Miha 1,5 let in moj ljubimec 44 let....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 9:51:41
|
|
|
|
Katjusa
|
dušabina te morem razočarat po starosti lahko da vodiš sam po teži pa dvomim mislim, da sem na prvem mestu ful lepo ime mi je jakob to sem jst hotla, pa moj ni pustu jakob je bil tud boj dedi k ga sploh nisme poznala (je umrčku prej k je moja mami atija spoznala ) mi še nimamo težav s pubrteto jih imamo pa z sremežljivostjo in zadržanostjo
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 9:57:31
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe,...... Joj jaz umiram od bolečin...križ me tko boli kot takrat ko sem šla rodit ...za znoret... bo točna ko urca...jutr mora prit...ker me danes tko križ boli...joškice so čist mehke in neboleče...tako kot zmer dan pred Ampak punce ...glejte kolk sem hecna.....ker sem pač imela doma še test - tisti ta občutljivi...ja ni hudič....kljub totalnim znakom da jutr al pa že anes zvečer pride ...sem šla seveda lulat na ta test...in,.....glej ga zlomka...taka ćisto rahla črtica ...vidna ampak rahla....bolj kot gledam bol je bila močna...no ampak vseen bleda....bila pa je... In sedaj se prepričujem...da očitno pred m res norijo hormoni in zato črtica...ki je v bistvu ne bi smelo biti.... Joj...ej...po eni strani upam in si želim...v realnosti pa vem da ni šans, da bi kaj bilo...mislim glede na bolečine v križu ko komi hodim...absoluten znak za in nikakor za Saj vem...sam mogla sem se spovedazt...mi je zdaj lažje...itak štartamo novi krog....septembra...sam vseen...mogla sem se vam zaupat.... Katjuša...pravi cuker je...kot naš...mata sedaj isto frizurco...kako je prenesel striženje...našega smo že pri 6 m. prvič strigli...ker je že mel ful dolge laske....sedaj ga pa strižem kar pogosto ker mu ful laski rastejo...in sem ga sedaj že 8 . strigla.... res pa je najprej kar pustil...sedaj pa se ful buni...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:02:08
|
|
|
|
mojamura
|
isabeaux, mislim da si . če se ti je rahla črtica pokazala...potem bom že mi imamo doma: 12 let David 4 leta Blaž 33 let jaz in moj partner
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:04:17
|
|
|
|
isabeaux
|
ah ne...veš kolikokrat se je meni pokazala ornk črtica pa se je pol vsipalo...sam te bolečine v križu me pa ubijajo in so res take kot pred m...sam 10 x močnejše...krizaaa....saj ko se bo vsipala bodo zginle...tako da...si jo po eni strani prav želim...da me neha bolet...in vem da je črtica zaradi norenja hormonov, pred m...ker takrat je prava štala s temi hormoni v naših telesih...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:07:24
|
|
|
|
Katjusa
|
isa*** mogoče pa tista rahla črtica ne laže mene so tud tak krči dajal sem bla 100% da se bo vlilo in sem čakala 3 dni pa nič 4. dan sem delala test pa je bil .... ampak res bolečine kot prvi dan M sem že jokala k sme bla razočarana no pa se je razočaranje spremenilo v največjo srečo.... Beni se ni nič branu striženja je kr šlo je pa tud star 6 mesecev no pa 2 tedna in mu ful paše taka frizurca, čeprav mi je tolk drugačen, da sem ga zjutraj vprašala kdo je pa se mi je tako lepo nasmejal upam, da mu bo vsaj malo manj vroče
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:09:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux ah ne...veš kolikokrat se je meni pokazala ornk črtica pa se je pol vsipalo...sam te bolečine v križu me pa ubijajo in so res take kot pred m...sam 10 x močnejše...krizaaa....saj ko se bo vsipala bodo zginle...tako da...si jo po eni strani prav želim...da me neha bolet...in vem da je črtica zaradi norenja hormonov, pred m...ker takrat je prava štala s temi hormoni v naših telesih... jst vseeno navijam, da bo kej..... mi je čudno, da ti ni g dala tud dabrostone, ki ureje drugi del ciklusa (po ovulaciji) in lahko pomaga, da se plod obdrži.... jst sem ga vedno jemala kadar sem imela K
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:17:06
|
|
|
|
isabeaux
|
katjuša imam utrogestan...čeprav pri meni je to ful hecno, ker je drugi del ciklusa ok...točno na 14 dni po o se prikaže razen če se črtica pokaže ful močna...kot da neki je...pa se potem vsipa čez par dni.... no sem pa bla sedaj na vc - ju in se že neki roza kaže...tko da hja...prihaja Ti pa povem da že počasi obupujem...ker sem skor ziher da so mi neki zašuštrali na hsc - op. ....čeprav sem bila budna...ampak 45 minut mi je rezal pa šaral not...in na koncu sem skor skup zlezla...od bolečin....pa eh se sploh nočem spominjat...v glavnem takrat bi mi naj placentarni polip izrezali 6,8 cm in pregrado 5 cm...endometrij - sluznica je bila poslana na patologijo in je bila ok...tko da ne jaz ne moja g. več nimava pojma zakaj me vse tko zeza.... Pismo sedaj bo 18. krog v septembru pa drugi s klomifenom...čeprav mi je tudi ta kl. brezveze...ker vem da imam svoje ovuulacije...in če bi bile res jajčece problem..potem bi se lahko sedaj prijelo...v prvem krogu a ne...ne pa tko...eh....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:26:09
|
|
|
|
mojamura
|
isabeaux....ne se pustit negativnm mislim. verjamem da je včasih vse skupaj že preveč, ampak misli pozitivno, če se le da
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:26:45
|
|
|
|
Katjusa
|
isa** sam kolkr sme jst razumela pri tebi pride do oploditve sms potem je z vgnezditvijo problem oz z tem, da se obdrži? al ne?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:35:05
|
|
|
|
isabeaux
|
ja točno tko...in moja g. je rekla, da verjetno zarodek propade in se ne vgnezdi dobro zaradi tega ker bi naj bile nekvalitetne jajčke... eh...naj se gre vse solit...eh enkrat bo že uspelo...dvakrat je že in še enkrat bo....ni hudič...vztrajnosti mi pa itak ne manjka... sam je pa res da vsak cikel isto razočaranje...ehh...
< Sporočilo je popravil isabeaux -- 20.8.2009 10:37:10 >
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:35:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura isabeaux....ne se pustit negativnm mislim. verjamem da je včasih vse skupaj že preveč, ampak misli pozitivno, če se le da se samo podpišem:)
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:37:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux ja točno tko...in moja g. je rekla, da verjetno zarodek propade in se ne vgnezdi dobro zaradi tega ker bi naj bile nekvalitetne jajčke... eh...naj se gre vse solit...eh enkrat bo že uspelo...dvakrat je že in še enkrat bo....ni hudič...vztrajnosti mi pa itak ne manjka... ma men se zdi da tvoja g čudno razmišla je obtožla jajčke kaj pa če je sluznica preveč zadebeljena al pa premalo in se zato ne more vgnezdit.... sej bo če je blo 2x bo še enkrat zato pa smo tle, da nam ta čas čakanja hitreje mine
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:37:47
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux ja točno tko...in moja g. je rekla, da verjetno zarodek propade in se ne vgnezdi dobro zaradi tega ker bi naj bile nekvalitetne jajčke... eh...naj se gre vse solit...eh enkrat bo že uspelo...dvakrat je že in še enkrat bo....ni hudič...vztrajnosti mi pa itak ne manjka... tako se razmišlja
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 20.8.2009 10:40:26
|
|
|
|
mojamura
|
katjusa, zdaj sem lih na eni temi brala o tej gnezditveni krvavitvi....kaj je mogoče, da je ta krvavitev kar močna in traja slabe 4 dni? ker meni je avgustovska menstruacija prišla skoraj 8 dni prehitro - in tega do zdaj nikoli ni bilo ampak vseeno dvomim da je to ta krvavitev ala vgnezditvena. pri obeh prejšnjih nosečnostih se jih ne spomnim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?