Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 17:35:15
|
|
|
|
Katjusa
|
ojla punce.... jst pakiram po malem.... ful se veselim tega kampiranja, čeprav bo možek doma ostal...... ampak vem, da se bomo imele super isa**** ti si prava mala enciklopedija prav fino je brat tvoje odgovore ker so vedno tako učeno napisani in vedno vidim, da imaš prav
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 17:40:36
|
|
|
|
ljupka
|
Katjuša lepo se mejte in uživajte! Isabeaux žal mi je,ker je prišla upam ,da je zadnja in,da je lep cajt ne bo. Nekaj mora biti na tem svetu,da bi ti pomagalo,grem mal prelistat eno knjigo,nekaj mora biti!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 17:45:24
|
|
|
|
tanjusi
|
KATJUŠA maksimalno uživajte! Jaz sem zdajle tako vesela, sem spravla vso papriko pa fafarone v kozarce , da se lahk mal dol vsedem. Drug teden pa konec dopusta.Letos mi sploh nekak ni za it v službo po dopustu. Namesto da bi študirala kako bo v službi pa študiram, kako bo ko(če?) bom zanosla, katere tablete naj jem, madonca že imena mi hodijo po glavi . Bom mogla mal konje ustavit .
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 18:35:46
|
|
|
|
ljupka
|
Tanjuši to ni nič hudega moji otroci že eno leto razlagajo kako bo dojenčku ime,ko ga bomo mel! Pa ne vem kako dolgo se pogovarjamo gdo bo krstni boterček,pa nam noben pameten ne pride na misel! Tako da zame je to čist normalno,prehitevat čas,kakor pravi moj dragi!
< Sporočilo je popravil ljupka -- 21.8.2009 18:36:51 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 19:14:33
|
|
|
|
ljupka
|
Isabeaux kako tvoj sinko?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 19:48:01
|
|
|
|
tanjusi
|
Elevit® Pronatal je pripravek vitaminov in mineralov, posebej za uporabo pred in med nosečnostjo ter v obdobju dojenja. Ženske, ki so jemale kontraceptive in načrtujejo zanositev, vzamejo 1 do 2 tableti na dan po obroku. Tablete Tifol začnejo jemati 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo in jih jemljejo do konca 3. meseca nosečnosti. no tole sem našla na spletu, zgleda, da je podobna zadeva, razen sestavin ja ....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 21.8.2009 19:50:43
|
|
|
|
ljupka
|
Ja v elevitu je več vitaminov v Tifolu samo folna kislina in to0,4 mg v elevitu pa 0,8 mg.Preden sem zanosila sem imela Tifol sedaj pa Elevit!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:01:49
|
|
|
|
tanjusi
|
kva zdej ženske, a v se stanovanje pucate , al ste na fasngi?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:32:09
|
|
|
|
ljupka
|
Že od pol sedmih pucam okna pa jih imam že pon kufer .Tista nova ki so od jupola ,barve in muh pa še bela so bolj drgnem slapš je! Za danes sem odnehala! Grem skuhat slatko zelje!Ima katera kakšen dober recept za jabolčno pito ,ali karkoli iz jabolk?
< Sporočilo je popravil ljupka -- 22.8.2009 9:33:14 >
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:33:09
|
|
|
|
tanjusi
|
rem skuhat slatko zelje!Ima katera kakšen dober recept za jabolčno pito ,ali karkoli iz jabolk? kakšne jabolke pa maš a domače? marskaj bi se dalo iz jabolk nardit
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:33:53
|
|
|
|
tanjusi
|
Že od pol sedmih pucam okna pa jih imam že pon kuferuser posted image user posted image ne preveč pridna bit.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:35:09
|
|
|
|
ljupka
|
Ja domače niso glih še najbolj zrele so še kiskaste!Vedno delam štrudel,pa ga otroci ne marajo!Probala bi kaj druzga narest!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:38:19
|
|
|
|
ljupka
|
Saj sam dopoldan nekaj migam popoldan pa počivam ,ker me potem začne že trebuh bolt,spodnji del trebuha in se mi začne vrtet!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:41:39
|
|
|
|
tanjusi
|
Vedno delam štrudel,pa ga otroci ne marajo!Probala bi kaj druzga narest! probaj s pito ni tako zakomplicirano, ljupka koliko si ti sedaj noseča, a pri ginekologu si že bla, se oš mogla pazit
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:49:46
|
|
|
|
ljupka
|
Po zadnji M je že 7t in 4 dni ,po mojih izračunih ,glede O in pa šele 3t!Saj sem na bolniški,ker sem imela iscetke!Čez tri tedne moram spet na pregled! Na prvem je bila vidna samo gestaciska vrečka je bilo še prezgodaj! Sam kaj ko ne morem biti pri miru in čas mi se tako vleče! Kako narediš testo za pito?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:53:42
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo pupe...kako ste.... Z mene lije kot iz škafa...vse me boli...eh saj bo tudi to mimo...a ne...pol pa spet veselo na delo... Glede na vse bo pr men o nekje 3. al 4. 9. ...tko da hmmm...kaj pa vem...morda pa bo...september moj mesec.. Ljupka poiščem recept za pito...mam ful enostabvnega....in je masleno testo in je ful dobro... Tanjusi... mi že vemo kakšna bodo imena...mamo za fantka in za punčko ...no midva...tamala ne ve da se trudimo...ker je prevelik rizik...mali pa je itak še premali... Danes je mali že boljši...baje da je bila viroza...ok...sam da bo ok...čeprav mi ni jasno...ker nihče od nas ni nič mel Katjuša...uživajte maksimalno... Nataša kako si ti...a kaj utrujena?
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:55:32
|
|
|
|
isabeaux
|
ljupka evo: Testo: 30 dag moke 10 dag sladkorja 20 dag margarine 2 rumenjaka 2 pecilnega praška jabolka Preliv: 2 kisli smetani 10 dag sladkorja 2 vanilijeva sladkorja 2 rumenjaka sneg 4 beljakov Iz sestavin za testo najprej zmešamo sladkor in 2 rumenjaka. Nato dodamo ostale sestavine ter zgnetemo testo. Testo je najboljše razvaljati na peki papirju in ga položiti v pekač. Nato naribamo jabolka na testo in sicer toliko, da je testo v celoti pokrito. Postavimo v pečico za 20 minut ogreto na 180 stopinj. Med tem časom pripravimo preliv. Rumenjake in sladkor najprej zmešamo ter dodamo 2 kisli smetani. Zmešamo do gladkega in dodamo sneg 4 beljakov. Vse skupaj zmešamo (ne z mešalnikom). Prelijemo po testu, ki smo ga po 20 minutah vzeli iz pečice ter damo peči še za 20 minut. Preliv mora ostati bel!
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:56:03
|
|
|
|
ljupka
|
Hvala Isabeaux grem zdaj zelje kuhat se oglasim čez pol ure!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:58:13
|
|
|
|
ljupka
|
Hvala sem napisala!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 9:59:02
|
|
|
|
isabeaux
|
ljupka...ni blema...sam če maš bolj kisla jabolka, daj samo 1 kislo smetano... lahko pa sam testo uporabiš...jabolka pa samo s cimetom pa sladkorjem zmešaš...pa jih gor daš...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:06:25
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjusi... mi že vemo kakšna bodo imena...mamo za fantka in za punčkouser posted image ...no midva...tamala ne ve da se trudimo...ker je prevelik rizik...mali pa je itak še premali... mi našima tudi še nismo nič kaj povedali , čeprav se mi zdi da nekaj slutita, saj sta tudi sama začela gnjavit da bi mela sestrico , dokler ne bo + ne bomo kaj nobenmu razlagali, ja imena, kar nekak so mi začela lodit po glavi, a isa... nam lahk zaupaš kakšna imena so v igri, če ni prevelika skrivnost
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:08:54
|
|
|
|
isabeaux
|
He he... kratka imena...maša, miha....
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:09:56
|
|
|
|
ljupka
|
Saj Isabeaux bom sam testo ker kisle smetane nimam!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:10:30
|
|
|
|
isabeaux
|
s tem da če nam sploh rata...glede na vse res že mal obupujem...čeprav predam se ne midva spet ne bova povedala pred enim 20 tednom...al pa še več...tamali sva pri malem povedala mislim da v 24 t. ...staršem pa v 22. t. tko da ...prej ne upamo po slabih izkušnjah ki jih imamo...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 22.8.2009 10:11:04
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Saj Isabeaux bom sam testo ker kisle smetane nimam! no super
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!