Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:13:26
|
|
|
|
testianka
|
no jest imam do kranja okrog 30 km. je pa od moje kolegice sestra poročena nekje na dolenjskem, tud se tam mimo revoza pelješ.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:15:06
|
|
|
|
testianka
|
jest tud obožujem pistacijo.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:28:26
|
|
|
|
ljupka
|
o Isabeaux po 4 banjicah sladoleda imaš samo 8 KG preveč pravo odlična si !Jaz sem pri Ani pojedla samo eno pa se mi je zdelo velik,je rekel moj da pretiravam! Jaz sem pa čisti mesojedec!V prvi nosečnosti sem jedla same hamburgerje in to prave in ne iz megdonalca,velik kakor krožnik ,odlična omaka mljask!Pa palačinke vsak dan sem jih pekla!Pri Ani sladoled,makarone,ki jih obožujem ,pri Ani sem merkala redila sem se do 1 kg na mesec pol sem se pa nakoncu v 3 tednih dobila 5 kg ,me je takoj dala na pregled slatkorja in sem imela nosečniški dijabetis,me je takoj poslala rodit v 37 tednu je imela Ana 3.650kg. Slatkarij sploh ne maram preveč ,čokolad ,tort nič,a gumijasti bonboni,to pa bi otrokom vse pojela,z izgovorom ,da se jim zopki ne pokvarjo !
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:30:08
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uh madonca ste se razpisale... jaz sem iz okolice kamnika, samo meni ni problem kamor koli it, samo rečem mojmu, pa že gremo on je takoj za stvar, tak se je zgodilo tud ko sem bila na forumu o ločevalni dieti, pa smo se zmenil za srečanje, smo šli tud v prekmurje in je bilo fino...lepo je tak spoznavat nove ljudi... jaz ima ene 15 kg preveč, moja slabost so tortice, nutella in sladoled, ga lahko pojem tono pojedla sem kosilce za nekaj časa bom sita...jaz bom danes kuhala ričet, da bo za dva dni ,
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:38:36
|
|
|
|
ljupka
|
Kamnik super mi je zelo všeč! Če boste vse svoje prignale bom pa tudi jaz svojga kamor se zmenimo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 11:53:44
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz sem cca 7km ven iz kamnika, proti veliki planini, kamniški bistrici... moj bo tako ali tako za, ker jaz nemaram toliko vozit...če se zmenimo še z komplet družino, bomo mele mir, ker se bodo otroci ful igrali
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:01:04
|
|
|
|
Katjusa
|
dramlje so v okolici celja men ni problem kamorkoli tud na morje če je treba a ve boste dece zraven pripeljale al sam otroke? aja pa zgleda da sem med vami med mlajšimi jih imam 28 in pol:) ste pa nečvekale dons ljupka ti pa počivaj
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:10:12
|
|
|
|
Katjusa
|
no sam men se zdi da se bomo ležje menle brez možekov jst bom verjetno prišla brez razn če mislte to za vikend
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:12:12
|
|
|
|
ljupka
|
Po mojem bomo mogle kr stadijon rezervirat,mal zračunajte kolk imamo otrok skupaj! Pa še jih bo če bo vse po sreči! Ja me bi kr možeke zraven,Katjuša a tvoj je za take stvari! Jaz bom svojmu danes mal omenila,pa vam sporočim ,kaj bo rekel!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:15:21
|
|
|
|
ljupka
|
Naštela sem 20 otrok zdaj me popravte če sem katerega pozabila,to je glih večja skupina v vrtcu!To bo veselo!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:15:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Po mojem bomo mogle kr stadijon rezervirat,mal zračunajte kolk imamo otrok skupaj! Pa še jih bo če bo vse po sreči! Ja me bi kr možeke zraven,Katjuša a tvoj je za take stvari! Jaz bom svojmu danes mal omenila,pa vam sporočim ,kaj bo rekel! ne moj raje vid da grem sama men pa tud paše smo za vikende pol bol skupi
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:16:14
|
|
|
|
tanjusi
|
katjuša midve sva si najbližje . Dramlje - slovenj gradec(okolica) Ne stare pa absolutno nismo. Mene je ginekologinja na zadnjem pregledu soočila z možnostjo da mi drugo leto nardijo sterilizacijo .... mater sem se zasekirala ... da sem že tok stara ... saj vem ginekologinjina dolžnost je to , da to pove ampak men pa ni blo vseeno. Zato smo začeli razmišljat še o enem . Čeprav moj se še nekak ni odločil, enkrat bi enkrat ne bi. Sam verjamem da ko bo čas za akcijo bo.. Ljupka a ti si v novi hiši , mi smo se tudi letos selili, sem takooo srečna..
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 12:29:58
|
|
|
|
ljupka
|
En prizidek sva naredila kuhinja že v funkciji,ker imam prehod iz sedanje sobe v nov del,sobe pa še ne do konc meseca pa upam ,bo tudi to! sMO TUDI FUL VESELI IN ŠE NE MORMO VERJET,DA JE TO NAŠE!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:05:02
|
|
|
|
tanjusi
|
En prizidek sva naredila kuhinja že v funkciji,ker imam prehod iz sedanje sobe v nov del,sobe pa še ne do konc meseca pa upam ,bo tudi to! sMO TUDI FUL VESELI IN ŠE NE MORMO VERJET,DA JE TO NAŠE! verjamem , men je blo noro ko smo šli v novo hišo... ko vse diši po novem, neprecenljiv občutek
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:06:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi En prizidek sva naredila kuhinja že v funkciji,ker imam prehod iz sedanje sobe v nov del,sobe pa še ne do konc meseca pa upam ,bo tudi to! sMO TUDI FUL VESELI IN ŠE NE MORMO VERJET,DA JE TO NAŠE! verjamem , men je blo noro ko smo šli v novo hišo... ko vse diši po novem, neprecenljiv občutek upam, da tudi jst to kdaj doživim
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:09:52
|
|
|
|
ljupka
|
Katjuša upam in držim pesti za tvojo družino,da tudi to doživite!
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:17:20
|
|
|
|
NATAŠA35
|
jaz tud upam, da bom svojo leseno montažno hiško zamenjala nova montažna hišica... a kera ve kako je z nadomestno gradnjo, če gradiš na istih temeljih, samo malo drugačna razporeditev prostorov bi bila, pa en nastropij više, ker nam primanjkuje prostora... uh a toliko otrok, sorči veste kaj deci bodo otroke čuval, me se bomo pa malo načvekale, kaj pravite...zakaj bi bile za vse same, ...
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:20:17
|
|
|
|
tanjusi
|
a kera ve kako je z nadomestno gradnjo, če gradiš na istih temeljih, samo malo drugačna razporeditev prostorov bi bila, pa en nastropij više, ker nam primanjkuje prostora... mi smo delali nadomestno gradnjo, pa smo kljub vsemu rabli en kup papirja, pa ful smo čakali, po moje najboljš da se naupravni enoti pozanimaš, kako je v tvojem primeru..
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:20:47
|
|
|
|
tanjusi
|
h a toliko otrok, sorči veste kaj deci bodo otroke čuval, me se bomo pa malo načvekale, kaj pravite...zakaj bi bile za vse same, ... ja saj res zakaj pa ne
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:21:47
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz bom pa res mogla vse vas vikat. Jaz sem bila 7. avgusta stara 26. Upam, da mi bo uspelo, da bom rodila še pred 27. letom. Kile - hmmm, raje ne bi. Jih imam 40 več kot takrat, ko sva se spoznala. Ampak bi bila srečna, če bi shujšala vsaj 25. Jaz sem tudi iz štajerske - okolica MB, v Rušah.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:48:12
|
|
|
|
Katjusa
|
Teni mladina ful fajn tako mlada mamica jst sem si tud želela sam pač ljudje obračamo bog pa obrne upam, da bom do 30 leta povila tretjega
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:49:43
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, Tejo sem rodila pri 20, Niko pa pri 22. Zdaj pa je bilo malo pavze vmes.
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:51:23
|
|
|
|
Katjusa
|
ti jih lahko maš vsaj 4 do 30 mal heca more bit.... kdaj začnete z novim bojem kolk še moreš čakat?
|
|
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 13:57:53
|
|
|
|
mojamura
|
tudi jaz sem iz okolice MB - iz Rošnje....sem pa sicer uvožena iz Prekmurja ....hehehe mojemu bom omenila za srečanje. sicer ta vikend ne moremo, naslednjo soboto pa slavim svoja kristusova leta. ;) čprav sem shujšala za 30 kg jih imam še 15 viška, tako, da še nisem na cilju. mejte se lepo....ker danes več ne pridem na RR - tast slavi 55. r.d.
|
|
RE: V pričakovanju 3. + 19.8.2009 14:30:00
|
|
|
|
testianka
|
dobar se imate ve če bi vaši možje šli zraven, jast mojga še vprašala ne vem če bi ker vem kakšen bi bil odgovor. sam punce če se dobite, jest do poroke res ne morem. že tko sem ful utrujena, sam upam da zdržim, ker premalo počivam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?