Anonimen
|
Oj še mal od mene... Sm bla dons v Lj., mal šopingirala spet... pa ne velik. Sm šla po bolniški list, vse uredila, se pri mami razvajala... priznam pa, da mi ne gre več preveč fajn. Noge mi bojo odpadle zato preden se to zgodi, jih bom mal potunkala v mrzlo vodo. Skoz sm bolj utrujena. Kot kit sem. Skratka, dobila sem tud en kup benkic in bodijev in zapravla 64 EUR v NKD-ju. Ja mal sm zmešana, ker so tooolk založeni. No, tisti ki zanima... NKD v Tušu ima ogromno vsega za malčke. Sm kupla 5 x žabice različne barve, pa 3 x body dolgi rokavi, 3 x body kratki rokavi, pa 3 x nogavičke, pa en kompletek, pa še eno trenirkico lepo, pa še en pajacek topli.., zelo lep... pa kaj še... hm.., skratka velik za mal dinčkov. Vse skor po 2,99 EUR. Ma moram mojmu sinčku nabavit. Sm pa jemala cifre od 62-68, sam en kompletek 56, ko pride. ... Itaq bomo mel dolgo zimo pred seboj in hitro rastejo. No tko... MM, en lok za okol pojstlce dobiš od mene. Oz. ne ti ampak mini detece. Ne kupuj ga. Jst ga že mam in mi je fenomenalen. Od firme Fehn.. http://www.fehn.de/. V pikapolonici majo pa Sparu, pa povsod skor. Men so tko čudoviti. Mislim pa, da ni res nič naroobe, če tega še nimaš. Jst bom to pol kupovala... pa kej za darilčka pa maš. Mami boš krasna tud brez tega. Rokice mamine, bližina in nasmeh, pa masažica.. vredno več kot 100 igrač in melodij nad glavico. MAŠKA, bravo za bolniško.......juupi. Kmalu se tud vidimo. Sonček85, vse sm zrihtala..., vse... zdej pa sam še tri dni oddelam, pa me ni več na spregled. kejti, tud jst sm dobila canasten. Karkoli ti je že dal, sej ve, da si nosečka..., ne more ti škodit. Bolj škodijo ta vnetja blesava in nadležna. Pilotinca, slikiceeeeeeeeeee... jupi, da si se javla. Kepica83 je javla, da ji lap top ne dela...., zato je ni, vas pa pozdravlja. Maj 2009, sporoča, da ni lena, ker je ni na RR. Že 2 dni jo zelo boli medenica, spodi jo boli in prtiska full.., ne more skor nič hodit. Strogo mora ležat. POZDRAVLJA VAS VSEEEEEEEEEEE.... Jst pa tud... NOČKA
|