|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.8.2009 11:16:35   
tassika
Rižko hvala, bom poklicala. Glede obiskov sem pa jaz tako vesela ker so jih v LJ omejili, baje ne spustijo gor nobenega razen očeta otroka, no pa moja mami bo prišla kr v uniformi, je fajn ker je medicinska sestra, ostali bodo pa že zdržali tiste tri dni no, sej pol bo otrok še celo življenje na svetu in ga bodo lahko gledali. JAz načeloma sploh ne maram hodit po porodnišnicah, ko mama pride domov pokličem kdaj se lahko oglasim in priletim, doma si tudi bolj komot in vse.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
18.8.2009 11:25:49   
Anonimen
Jeeeeeeeee MAŠKA, ti si carica. Ja to sm hotla obrazložit v zvezi z obiski pa sm si misnla, da zna zgledat razvajeno in.... kao, da se grem neke scene. Pa se ne.... sam to vem, da zna bit full moteče, ker punce jamrajo.
Ja, še svoje žlahte ne rabim preveč tiste 3 dni, tuje pa sploh. Pa ja... z Rižkotom se hočem v miru spoznat. No sej ne vem..., upam, da mi sobico sploh rata dobit. Baje, če je tisti dan frej, jo maš..., če ne ne. CMOKA za te besedice.

Ja.... sej si bom pa par svojih čipkastih srajčk vzela. Mam rdečo prozorno, črno in belo user posted image
Hecam se..., mam srajčke take bombažne.... lih za v porodnišnico. Če ne bo pa ena, dve moji... ostalo mi bojo pa dal. Ma sej ni zarad izgleda mapak zaradi moje višine in širine. Jošk se bo itaq zgubil... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 18.8.2009 11:27:28 >

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3202
18.8.2009 12:39:31   
malaMravljica
zlikano, jaz pa utrujena do onemoglosti. Sam pod tus sem sla, ko sem zlikala zadnji kos.

Ja, saj obiskov pa jaz tudi ne pricakujem, to sem pa itak ze povedala, se enkrat morem, da bo tasca dojela. Rizkoo, si predstavljas kako ti nekarerih zelim na obisk v porodnisnici, pa to se koga, ki ni opazil trebuha do 7. meseca user posted image user posted image  no way! Moja mama je pa itak predalec, da bi prisla na obisk takoj ko se dete rodi.

Joj, kaj naj naredim s srajcko. Vem, tisto za porod baje lahko pol kar v kos vrzes, ne speres vec dol krvi. Jaz bi bila pa rada lepa, ko pride dojencek, da bo takoj rekel: joj mami, kok si lepa user posted image  pa pol bi rabla vsaj se dve, sam problem je, da to ki sem jo jaz vidla je ena 25 eur in pol naj dam 75 eur za nekaj kar bom pol stran vrgla al pa mi bo guzvo v omari delalo, za spat kaj takega pac ne rabim. No, bom se mal precekirala kje se kaj dobi. drugace bi imela pa tako, ce mi slikco zalima gor. ja, pa fajn materjal je.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
18.8.2009 13:10:28   
sonček85
700€hudo prehuda cenauser posted image a če tko gledaš za omaro z drsnimi vrati ni veliko.Ti jaz povem!
MAŠKA:ja čveka čveka sem po fonuuser posted image user posted image ja te pokličem okol 8h pičim od doma pa grem h atu,oklol1h -2 bom tam pol te pa pokličem
rižkoo:a veš da sem že razmišljala da bi šla s taxijem do CE pa me pol moj pobeere sam morem pa fasgo kupit pa za malga sem nabavlala,pa kosilo narest,......ni ni ni koncauser posted image drug teden sigurnouser posted image
tassika.tisti link ko ti ga je dala rižkoo raje ne kliči ti so dragi ko pes,jih poznam sta bila partnerja (službeno)z mojim bivšim in smo se včas družćl.Samo moje mnenje
mm:kako si ti pridna ,kako boš šele ko bo bebo
Lepa srajčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
18.8.2009 13:17:31   
pilotina
hej hej punčke moje

enega pozdravkča na hitro in bežim user posted image sem leteča pilotinka

se mi kar dogaja...vam vse slikce dam, enkrat naslednji teden

ljubčka vsem cmok cmok cmok

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
18.8.2009 13:30:00   
tassika
Oj punce, jaz moram pa mal pazit kako jezik stegnem, ker špijonirajo za mano, ne morete verjet kako je enim dolgčasuser posted image

Sonček tudi tebi hvala za informacijo. Zdaj pa šibam v trgovino da si kaj za jest nardim, sam ne vem pomoje je bolje da sem lačna, da ne bo šlo komu v nos, da preveč okoli hodim, čeprav imam dovoljene sprehodeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
18.8.2009 13:36:22   
Anonimen
Sonček85, kater link???! Ti packa!! Jst sm tud šparovno dete.... pa ni blo drago. Mi smo skor vse nabavli v Hobi montu..., pa ni dragoooooooo noooooo!!! Glede na vse ponudbe, so bli med najnižjimi.
Od mojga so tud vse tam nabavli.user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
18.8.2009 14:47:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Sonček85, kater link???! Ti packa!! Jst sm tud šparovno dete.... pa ni blo drago. Mi smo skor vse nabavli v Hobi montu..., pa ni dragoooooooo noooooo!!! Glede na vse ponudbe, so bli med najnižjimi.
Od mojga so tud vse tam nabavli.user posted image
ja koker za katerga,lahko da so se pocenil,mi nismo v kontaktu že 3-4 leta.Kar naredijo je pa kvalitetno ,to pa moram rečt.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
18.8.2009 14:49:15   
sonček85
pilotinca.lej jo frajlo,ti kak sms napišem user posted image bodi v cvetju.

Zdaj mate pa Portoroško noč al ste jo že mel,včeraj sem nekaj vidla na 24ur

uživajta

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
18.8.2009 18:12:12   
mariee
Oooo Pilotinca, pravilno da si leteča in da se ti dogajauser posted image user posted image user posted image

Sonček joj kako hitro raste Aleks, že obračanje, zobki.... SUPER!!!user posted image user posted image user posted image

mM in Rižkoo jaz ne vem kje vidve na sebi špeh vidita, zgleda da ne vesta točno kaj pomen če ga maš, ker vidve sta prave manekenke!!!

Tassika lepe slikce!!! Lep trebušček maš že.

Jaz moram tudi danes zlikat, ampak bom še mal zabušavalauser posted image potem pa veselo na delouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
18.8.2009 21:47:18   
kejti
ojla punce,
sem bila na pregledu danes. Ginekolog je rekel da je glede na starost in ostalo zaenkrat ok, gledal me je na ultrazvok. Dobila sem glivično vnetje in mi je predpisal vaginalete Gyno-Daktarin. Jih je mogoče katera jemala? Mal me je strah, da ne bi bilo kakšnih negativnih učinkov za plod, če je vnetje pač ne morem riskirat.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
19.8.2009 7:29:46   
sonček85
Jutro

evo glasovala za vse malčke

No včeraj sem vam pozabila povedat da je bilo 1 leto odkar sem zagledala plusek.Šele sedaj sem videla kkao srečne št.sem imela18.8.2008(same osmice skoraj)user posted image user posted image user posted image

Tko malo smo se potepal,danes pa spet saj grem gledat za oblekco za krstekauser posted image user posted image user posted image
Včeraj sem vse nabavila,no v trg.sem šla pa 5x user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj pa naj če dragi dela ,en more nabavituser posted image
rižkoo:lepo zrihtaj danes
Maška:sem te včeraj klicala pa ni nič bilo,danes te še 1x pokličem predno pridem
mm:kako je pridna mravljica,otroček bo lahko ponosen na svojo mamiuser posted image
kejti:jaz sem imela vnetje in sem dobila svečke canesten in je bilo ok,si je mogel pa moj tudi mazat s kremo canesten zaradi preventive.pO MOJE nebi smelo biti nič narobe.Vseeno si pa preberi navodila,jaz si jih vedno še 1 x preberem
mariee:ja hvala res hitro raste,zobek sicer še ni pokukal ven tako da lepo masiramo da bo čim prej zuaj
In ti ?Kako napreduje buši,lepo raste,rasteuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
19.8.2009 9:35:30   
tassika
Ojla evo mene s pregleda, vse ok, biba je pridna, srček bije, mami kregana zaradi kg, sem prišla na magično 6user posted image , no sej skupno ni veliko 7kg do sedaj samo je pa baje preveč 2,5kg v 3t, ampak jaz pravim, da jim tehtnica narobe kažeuser posted image . Še vedno pa moram doma počivat in nič user posted image , moj bo dal odpoveduser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
19.8.2009 10:40:58   
malaMravljica
Tassika, super za pregled.

Men je moj vceraj rekel, da cez 5,5 tednov bom ze mami user posted image  jaz pa racunam se 6,5 tednov in sedaj me je to cist vrglo, ma kako 5,5 to je tko hitro, cist prehitro.

In Soncek, heeeelp me! Povej mi nekaj, kaj jaz morem ze sedaj kupit tudi tisto igralno uro al kako se rece, ko se obesi nad postelco in pol igra in se vrti? Kaj to se rabi ze na zacetku? Pa neko igracko za na vozek, da das gor in pol gleda, kaj to tudi ze rabim? In tisto igralno podlago, ki ima gor lok da dojencek gleda in se zabava, morem ze kupit?  A mislis, da bom full slaba mama, ker tega nisem se nic kupila, sam 4 male plisaste igracke imam, 2 dobila, 1 je moja in 1 mini sem kupila. Ma se bojim, da bodo obiski nanosil kaksnih igrac in pol kaj bom z njimi, ker nisem nek pristas cele gore igrac za otroke. Sam sej to akr sem zgoraj navedla niso neke res igrace, to so izobrazevalne igrace a ne. Ja vem, pojma nimam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
19.8.2009 10:52:31   
tassika
MM ne no ne boš slaba mami, jaz tudi nimam nič od tega, čakam obiske, vsakič ko grem v BC gledam vse to pa si rečem, ne ne bom, bodo že drugi, ker drgač bo pa preveč, blazino pa pomoje rabiš tam od 3m dalje ko se malo bolj zaveda in igra.
A že čez 5,5t joj kako bo to hitro, jaz imam pa še 96 dni kar se tudi ne sliši veliko, samo meni se zdi ogromno in že zdaj paničarim, da mi bo zmanjkalo časa, pa sploh ne vem kaj rabim.

No toliko za tolažbo, moja mami pravi, da če imaš par pajackov pa ene 3 plenice in če imaš lupinico je to to, vse ostalo se da potem kupit, rabiš samo osnovo in potem nabavljaš, prvih par tednov res ne boš šla vn, pol bosta pa z bibo lahko vsak dan šli po kaj novega v trgovino če boš videla da ti kaj manjka. Če želiš ti prepišem kaj ima pušenjak napisano v knjigi da je potrebno kupit.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3215
19.8.2009 11:27:07   
MAŠKA
Ojla punce!

Na kratko vas pozdravim... dobila sem odločbo, bolniško so mi tokrat podaljšali za 1 mesecuser posted image .

Zdajle pričakujem Sončka in Aleksa, da se malo načvekamouser posted image

Sicer pa naj vas ne skrbi, da boste kaj pozabile nabavit. Potem se kar vse nakako poštima. In kar kmalu se da malčka naložit in v nabavo. Vidim pa, da boste tukaj vse zeloooo skrbne mamiceuser posted image

Je pa res, da za začetek rabiš najbolj pleničke, flaško, dudico, tetra pleničke, par pajackov, šamponček za kopanje, palčke in pa partnerja, da ga lahko v trgovino pošlješ, če je treba.user posted image

Pozdravček!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
19.8.2009 11:29:45   
tassika
Maška super, upam, da bodo tudi meni, držite pesti za konec naslednjega tednauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
19.8.2009 12:12:29   
malaMravljica
iiiii Maska, ti bos pa Aleksa pestvala danes, sem ti kar fous.

Tassika, ce se ti da mi prepisi, sam ce ni prevec dela s prepisovanjem, ker vem, danes se ti nic ne da user posted image  men tudi ne.

Druagc je pa prejle prisel kos za plenice, sem ga sedaj kar takoj placala. Je ze moj, super a ne. Sem ga sestavla in dala ze vrecko notri, pa ga nimam kam dat in sedaj caka kar v najini spalnici. Se mi pa na pogled zdi super.

Tassika, jaz imam se 44 dni, o da te kap kolk je to malo. Sam moj itak pravi, da zdravnik nima pojma in da bo dojencke prej tukaj, on je za rojstni dan rezerviral kar 28.9.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 19.8.2009 12:13:38 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
19.8.2009 14:14:12   
MAŠKA
Tassika držim pestke tudi zate! Sicer pa mislim, da boš zdaj kar do poroda doma. Še tvoj bo dobil bolniško, ker ne sme user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sonček in Aleks sta pravkar odšla. Mali Aleks je pravi cukr, še par nasmeškov mi je namenil.user posted image

Mm nič ga nisem pestovala, ker nimam navade še tako male dojenčke v roke jemat, sploh v takšnih vročih dneh. Jih mal pobožam po rokicah in nogicah in to je to. Ko sem imela sama dojenčka, mi je šlo že včasih kar na živce, ko si je cela žlahta podajala otroka kot žogo in nisem prepričana, če je otroku všeč, da si ga čisto nepoznani ljudje podajajo iz rok v roke. Ko bo še malo zrasel, bom že prišla na svoj račun.user posted image
Zdaj ko pa je še takšno malo nežno bitjece, mu sigurno zadostuje, da ga pocartajo njegovi najbližji, ki jih že dobro pozna. Nepoznanih ljudi se pa takšni malčki celo včasih bojijo.

Pilotinca pozdravček tudi zate... in seveda za vse ostale!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
19.8.2009 14:27:53   
tassika
Evo piše:
- 50 malih plenic za 1x uporabo ali 24 bombažnih
- 6 slinčkov
- 5 majic (z vezalkami na križu) predvidevam da so to mako
- 4 spodnji pajacki
- 4 zgornji pajacki
- 2 spalni vreči
- 3 otroške brisačke ali frotirast plašček s kapuco
- 2 majici
- 2 odejici za pokrivanje
- 2 poletni ali zimski kapici
- copatke

Ekola tkole piše okvirni seznamček oblekc

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
19.8.2009 20:34:56   
Anonimen
Oj še mal od mene...
Sm bla dons v Lj., mal šopingirala spet... pa ne velik.user posted image
Sm šla po bolniški list, vse uredila, se pri mami razvajala... priznam pa, da mi ne gre več preveč fajn. user posted image Noge mi bojo odpadle zato preden se to zgodi, jih bom mal potunkala v mrzlo vodo. Skoz sm bolj utrujena. Kot kit sem. user posted image

Skratka, dobila sem tud en kup benkic in bodijev in zapravla 64 EUR v NKD-ju. Ja mal sm zmešana, ker so tooolk založeni. No, tisti ki zanima... NKD v Tušu ima ogromno vsega za malčke. Sm kupla 5 x žabice različne barve, pa 3 x body dolgi rokavi, 3 x body kratki rokavi, pa 3 x nogavičke, pa en kompletek, pa še eno trenirkico lepo, pa še en pajacek topli.., zelo lep... pa kaj še... hm.., skratka velik za mal dinčkov. Vse skor po 2,99 EUR. user posted image
Ma moram mojmu sinčku nabavit. Sm pa jemala cifre od 62-68, sam en kompletek 56, ko pride.user posted image ... Itaq bomo mel dolgo zimo pred seboj in hitro rastejo. No tko...

MM, en lok za okol pojstlce dobiš od mene. Oz. ne ti ampak mini detece. Ne kupuj ga. Jst ga že mam in mi je fenomenalen. Od firme Fehn.. http://www.fehn.de/. V pikapolonici majo pa Sparu, pa povsod skor. Men so tko čudoviti. Mislim pa, da ni res nič naroobe, če tega še nimaš. Jst bom to pol kupovala... pa kej za darilčka pa maš. Mami boš krasna tud brez tega. Rokice mamine, bližina in nasmeh, pa masažica.. vredno več kot 100 igrač in melodij nad glavico.

MAŠKA, bravo za bolniško.......juupi. Kmalu se tud vidimo. user posted image

Sonček85, vse sm zrihtala..., vse... zdej pa sam še tri dni oddelam, pa me ni več na spregled.

kejti, tud jst sm dobila canasten. Karkoli ti je že dal, sej ve, da si nosečka..., ne more ti škodit. Bolj škodijo ta vnetja blesava in nadležna.

Pilotinca, slikiceeeeeeeeeee... jupi, da si se javla.

Kepica83 je javla, da ji lap top ne dela...., zato je ni, vas pa pozdravlja.

Maj 2009, sporoča, da ni lena, ker je ni na RR. Že 2 dni jo zelo boli medenica, spodi jo boli in prtiska full.., ne more skor nič hodit. Strogo mora ležat.
POZDRAVLJA VAS VSEEEEEEEEEEE....

Jst pa tud...user posted image
NOČKA

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
19.8.2009 21:03:58   
malaMravljica
Rizkoo ne kupuj mi loka!!!! Ne smes zapravljat zame,res ne, sem jih itak danes videle in bom kupila, pa tisto blazino z lokom tudi videla. Drugace pa rabim uslugo od tebe, dan ma mail, ker je nekaj takega user posted image  

Punce, sem nazaj iz drugega dela tecaja za porod, nekaj vam povem. Nikoli ne bom rodila, ker ne bom vedela kaj delat,da pride dete vn in mojega bom vzela s sabo na porod, da nam sama tam k ena zgubljena dusa. Mi imamo pripravo sam na porod in pol delamo neke vaje skozi gimnastiko in to bi si mogli zapomnit, ma ja, jaz si nam nic zapomlna user posted image user posted image   drugace pa zacnem drugi teden masazo stopal in cez 2 tedna akupunkturo.

Pa v HM sem bila danes, sam nisem imela dosti casa, imajo nove zadeve za dojencke, vsaj to je user posted image   jutri grem se enkrta, ker grem pogledat za spalno srajco tja, baje jo res rabim in to ne sam eno. Kok so smotani tu v porodnisnici a ne. No, pol bom se na baby odddelek zavila. Danes sem pa kupila tisto termo zadevico, da se da flasko notri, da topla ostane. Vem, to se ne rabi nujno za umret, sam sem videla eno tko lepo v Müllerju in danes sem mogla pod nujno nekaj za bejbija kupit.

Maj, drzi se!!! Pa uzivaj v pocivanju, jaz bi tudi, pa sem tok leteca in delavna te dni.

Pilotina, ti nas pa pridi se kaj pogledat. Si tako izginila od nas, da bom jaz ze mami preden bova se kaj napisali si.

Tassika, ta Pusenjak je pa skromen kar se tice opreme za dojencka, me smo boljse mame k on a ne da user posted image user posted image  ne, me je vsaj potolazil ta seznamcek, da moj bejbi ne bo lih cist brez vsega.

Maska, ja saj vem, saj men je tudi mimo, ko vsi silijo v te male dusice. A ves, sem ti bolj napisala v smislu, da ga bos videle, ker men je ta Aleks en tak cukr.

Vsem ostalim pa pozdravcek. in lepe sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
19.8.2009 22:05:14   
MAŠKA
Mravljica... pa Pušenjak je moški, treba ga je razumetuser posted image .

Rodila pa boš, še noben ni notri ostal. Če ti odkrito povem, men je bila ta materinska šola prav smešna. Vse že prej prebereš na netu, v revijah... pa ko sem še živela doma, je bil v isti bajti brat z družino, torej sem bila ob treh dojenčkih...prav nič novega nisem izvedela.

Pri porodu ti pa pomagajo babice... in tvoje telo in dete sta tisto, ki ti narekujeta kdaj je tisti pravi trenutek. Nič se ne boj, ni tako komplicirano, narava dela po svoje. Je pa res, da čisto brez bolečin pa ne greuser posted image , ampk je potem vse poplačano.

Bom pa šla na akupunkturo tudi jaz. Ker odpirala se nikakor nisem. Vse skupaj je trajalo celih 13 ur. Upam, da bo v drugo šlo hitreje.

Sladko spančkajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3223
19.8.2009 22:30:19   
kejti
ojla punce,
hvala za spodbudo sonček in rižko upam, da bo vse ok. Jaz tudi razmišljam ko bo prišel čas, da bi šla na akupunkturo.
Nočka!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.8.2009 7:37:06   
sonček85
hejlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tasika:super za pregled,s kg se pa lepo držiš in ja njim tehnica narobe kaže ,zato se ne sekirajuser posted image user posted image
mm:ne ne boš slaba mami če ne boš tega kupila sedaj.Jaz sem tisti vrtiljak ko se suče za nad posteljo dobia od kolegice  za darilo,ddrugače bi ga kupila šele ko bo v svoji sobici in v svoji veliki postelji.No pa sem ga maloi prej porabila za ležalnik.Une igračk za na vozičrk sem pa jaz kupila ko sva z Aleksom začela ven hodit ,prej pa ne,saj nikoli ne veš kaj dobiš za darilo.user posted image ti boš super mami zato kar pogumno
maška:iiiii kako lepa hiška,pa Maša je pravi zakladek,res ponosna si lahko nanjo.Full sem vesela da sva se spet srećale.Super za bolniško pa kar za 1 m
rižkoo:iii super da si vse uredila user posted image user posted image user posted image
mm:msaška ni cartala Aleksa saj je pretežek in ji ga nisem pustila ,da bi pa sedela in ga imela se pa niti spomnile nisvauser posted image
maj :drži se user posted image
kejti :seveda bo vse ok,kakšne pa imaš.Sporočiuser posted image

evo to je kratko komentiranjeuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?