|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
20.8.2009 7:40:35   
sonček85
Zdaj pa še o meni in mojmu Sončku

evo včeraj sva se ves dan potepala,najprej sem bila na pijački z eno kolegico ki ima 12 dni starejšega Iana kot je naš Aleks,potem sem šla k Maški,no potem še do moje mami kjer je včeraj dobila novega  partnerja za nadaljno življenje-Abrahama in sva ji šla z Aleksom voščit-ma kako je jokala,moja ,moja MAMI-ZLATA.Ne vem kaj bi brez nje.

No potem pa še v nabavo cotk za aleksa za krsteka in vse vse sem dobila user posted image user posted image user posted image no samo če bi še kje našla kak brezrokavniček bel bi blo še boljš.Ma to sem si še naknadno zmisla ,ker vem da bi pasalo.Za konec sva šla pa še po atija v službo in domovuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.8.2009 12:46:19   
sonček85
rižkoo:ti sem videla da si pisala na temi ki jo je odprla Rubin 1,5m nazaj.No in sporočam žćalostno novičko-mala borka Zoja je šla med angelčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.8.2009 12:48:23   
sonček85
 ssayswwdda5sa3
drdrte4sd3rerwq

to vam je   napisal Aleks -ga IMAM V NAROČJU IN TIPKA PO TIPKOVNICIuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.8.2009 12:51:31   
malaMravljica
joj no bejbe, kaksne cveke pa ste danes, nobene nikjer.

Ocitno morem pa jaz dat eno udarno novico gor, da popravimo cvek vsaj z neko pomembno novico user posted image user posted image  

ne bejbike moje, nam povedala spola mojega dojencka user posted image user posted image   vam pa lahko v imenu dojencka nekaj povem. No nas bejbi bi vam to tako napisal:

Sem baby N. in koncno sem se danes zares veselil v maminem trebuhu, ker moja mami in oci sta koncno naredila nekaj v smeri, da bomo druzina s skupnim priimkom, torej oci, mami in baby N. user posted image user posted image   oci in mami sta bila danes na upravni enoti in po vseh zapletih sta se z zupanom zmenila, da ju 5. septembra poroci. Jupiiiii!!!

Sedaj pa se mM nekaj pove. Joj kolk bo fajn bit mami user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.8.2009 12:54:34   
malaMravljica
Soncek, ku kuc. Jaz sem tudi vceraj preletela tisto novico, so mi prsle kar solze v oci. Sam enkrat sem mal brala temo in je bilo ze zelo vzpodbudno, takrat sem bila tako vesela in nisem niti pomilsila na kaj takega. KAj naj recem, zivljenje je to, velikokrat tako nepravicno, tudi tokrat. razumeti zakaj ne poskusam, ker odgovora ni.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.8.2009 13:25:42   
Anonimen
Čau, čau punce...
Jst sm dons spet v službi zato me ni..., dela velik.

Sonček85, cmok mam in nism pričakovala takega razpleta. Tko pozitivno je blo... Joj grozno. Mam solzice.
Bravo Aleksu za črkiceeeeeeeeeeeeee............... kakšni računalničarji bodo šele naši otroci, se sprašujem user posted image

MM, JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIii.... Boš vidla kaj je fajn bit žena.
Ma sm kr važna včasih.
Bravo za tako odločitev in da boste kmalu družinica... Ej, pa kmalu nooo!!!!! Mal več kot 2 tedna.. oo za znoret...
Ma sm vesela..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 20.8.2009 13:26:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.8.2009 17:19:38   
sonček85
mm:joj kako lepa novička ,to je pa še lepša kot pa da bi povedala spol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitkeeeeeeeeeee.
Ja res žalostnouser posted image
rižko:ja

Kaj sedaj bom pa jaz edina neporočena tukaj,zdaj sem pa žalostna,ker po moje me še moj kar nekaj časa ne bo zaprosu ,jaz bi pa tko imela prstančka pa priimek ,pa vse .Ma bo že,sem pa toliko bolj vesela za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo je mami spala lepo 1h zraven svojga Sončka,Aleks pa je še potem psal lepo 1h dlje tko da je spal skoraj 3huser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.8.2009 19:21:43   
mariee
mM čestitke!!!! Sonček saj vemo, da bo fantek, tako da je to boljša novicauser posted image user posted image

Sonček drugač pa moj trebušček ful raste. Čutim, da je koža ful raztegnjena, ampak pridno mažem, pa trd je, ker je zgleda otroček že tko velik, da je že manj prostora za plavanje.user posted image

Rižkoo te čist razumem glede gužve v službi, jaz mam tudi noro ta teden, naslednji teden bom pa že mal na dopustu in moram sploh dokončat zadeve. Tako da sploh ne uspem pridt sem gor, ker se popoldne bolj izležavamuser posted image

Kje je pa Tassika danes??

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
20.8.2009 22:15:05   
malaMravljica
Ma mariee, ti bejba, ki te nismo mogle dobit na sokec v Lj in sem kar mal zalostna zaradi tega, kako pa ti ves, da bo fantek. Nic ne ves, ker nic ne povem, se tocno 6 tednov ne povem user posted image user posted image  drugace pa res mazi trebuscek, jaz ga 3x na dan in do sedaj je vse ok. Enkrat na dopustu sem se nekam pritislna in sem eno tako malo crto dobila, sem takoj zagnala vik in krik in mojega poslala v analizo, ce je to ze strija. Ni bila, do sedaj se nic, sam kaj mi to pomaga, sedaj prihajam v kriticno obdobje, baje pa se lahko pojavijo tudi po porodu se. Ce jih dobim pac jih, vsaj vem, d asem se res pridno mazala in sama vnaredila vse d ajih preprecim.

Ja, kje je pa Tassika danes.

Soncek, tebe bo pa tvoj zaprosu takrat, ko bos to najmanj pricakovala. Midva se zeliva porocit ze vec kot eno leto, pa nama kar ne rata in danes na ue me je skor spet minilo. No, sedaj se bova pa zaradi priimka, da dobi dojencke takoj njegovega, ker jaz tako hocem. Pa veselim se biti porocena, samega obreda pa niti ne.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
20.8.2009 22:36:31   
malaMravljica
iiiiiii bejbe, povsod iscem spalno srajcko za v porodnisnico, ker jih baje rabim imet s sabo. Vse tako drago, v HM nekaj lepega in celo dober materjal, sam napacen model, nic na gumbe. Sem pa sedaj cist slucajno po dolgem casu sla na net pogledat kaj ima espit, ker eno sem videla v trgovini, ma predraga, no nasla sem to in to za ceno 17,90 eur, vzela sem kar 2 in dala zraven 9 eur popusta, jupiii

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.8.2009 8:36:22   
sonček85
mariee:u super ,buši lepo raste,ti kar lepo masiraj in božaj bušija-to bebiju pašeuser posted image
mm.to je pa še najlepša sp.srajčka kar sem jih videla
To pa lepo da bo bejbi imel žer na začetku vajin skupni priimek.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
21.8.2009 8:36:37   
Anonimen
Ojla bejbe...
Iiiiiiiiiii MM, mi je pa všeč spalna srajčka. Upam, da tud jst kej podobnega najdem... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lepa res. O boš srčkana. user posted image
Grem pa dons v nabavo najinega dogovora in ti pošljem. Mam pa čist slabo novico. Za košaro so mi pisali, da je prodana, da je take ne bo več... in da moram za prevlekico za lupinico čakat 14 dni. Vse kar majo je nakupovalna košara user posted image . Tok sm se veselila, da sem vsega že rešena.. zdej pa tko, spet zajebancija.... in iskanje... tok kr neki. Žalostna sm. user posted image  Mam pa pač najlepšo previjalno.. user posted image

Lep dan vam želim... to je moj predzadnji na šihtu.. user posted image

Sonček85, tudi ti boš ženica... in potem pova kot žene kofetkale... Vse ob svojem času. Čaki da Aleks mal zraste in ti bo lahko rožice metal.. user posted image

GREM GLASOVAT ZA ALEKSAAAA

Neposredna povezava do sporočila: 3237
21.8.2009 9:02:30   
tassika
Jutro punce, včeraj sem vas brala napisala pa nič, sem malo pospravljala po omarah, danes pa sledi še vse ostalo, se mi dogaja da ponoči slabo spim in me potem okoli 12 zmanjka za kaki dve urci pol je pa treba že kuhat.

MM super za poroko, Sonček ti pa se ne sekirat, ker sem tudi jaz tukaj še na koruzi, nisi edina in bom ostala najbrž še par let, ker sem rekla da s trebuhom se ne bom ženila, pol je pa itak biba malo premala za take zadeve,... Tam čez kakšnih 5 let mogočeuser posted image

Mariee jaz se mažem s karitejevim maslom, slo od tabernikovega dvorca in se mi zdi ful dobr se na debelo namažem zvečer, brala pa sem da se najbolj splača mazat takoj ali najkasneje 5min po tuširanju ker koža takrat največ vpija, na začetku pa če imam kakšen tak dan se namažem še zjutraj, drugače pa zvečer, imam pa uno črto jo vidim v ogledalu lineo negro čez cel zgornji del in cel spodnji samo ni ful očitna ali pa samo jaz vidimuser posted image

Včeraj sem bila pri svakinji in mi je dala en ful dober nasvet, vse vemo da je najboljše za v porodnišnico vir80 vložki, ampak meni je rekla za prve dni še nekaj drugega pod to, da malo bolj vpija, v tosami se dobi nek zloženec, po 5kom pakirano, tako široko in veliko in ful vpojno, je rekla da pomaga. Ekola takole izgleda:

http://www.tosama.si/index.php?pid=59&id=75&cmd=lst&t=item

Drugače pa nič novega, moram kavo spit, ker me obupno boli glava, upam, da nisem na katero pozabila.

Aja pa sem Rižko naj ti zadnji dan službe čim hitreje mine.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
21.8.2009 10:18:20   
Anonimen
Tassika, HVALA. Dons je predzadnji user posted image . Aja.. tvoje kg... sm pozabila komentirat. Veš kaj..., jst sm dočakala 6 pred 0. 10 kg / 33 t. Računam še na ene 4 kg, upam.. čeprav... zadnji tedni znajo bit usodni in za kg in za strije.  Tko, da se nč ne sekirčki. Briga te... ti si sam privošči kar ti paše, jst si tud. Kljub sladkorni. Nočem, da mi nosečnost ostane v slabem spominu... user posted image

Mažem se pa z Weledo, vsak večer po tuširanju..., nimam časa večx na dan.

Kar se vložkov tiče, bom mela pa s seboj telelele... pravijo, da so enkratni... pa tud med M jih uporabljam, sicer Naturo femino.. ampak... tudi te.  http://www.tosama.si/index.php?pid=14&id=1326&cmd=lst&t=item Se pa priporočajo porodnicam. Pol za vsak dan bom mela pa te.. http://www.tosama.si/index.php?pid=111470&id=111472&cmd=lst&t=item čeprav ne upam na velik krvavenja.
No, moram pa rečt, da so res super te vložki...
Grem dons jih nabavit.

Ej ženskice.. a je neumno, če mam jst previjalno torbo.. (brez podloge previjalne) pripravljeno za v porodnišnico z mojimi pa za bebico stvarmi. Sej kdo pa ve, da je to previjalna torba, a ne? Je pa taka.. http://www.rtherapyclothing.co.uk/shop/kipling-mum-&-baby_70/kipling-new-baby-bag-l-black_2847.html.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
21.8.2009 10:30:12   
tassika
Rižko pomoje ni panike, če jo imaš sabo, saj ni važno v čem prineseš ampak da prineseš tisto kar rabiš, jaz bom imela navadno tako torbo kot za na letalo za osebno prtljago, te torbe še nisem kupila, ker upam na kakšno darilceuser posted image . Glede krvavenja je pa baje prvi dan malo bolj pol se pa počasi začenja umirjat, vsaj tko mi je rekla, je pa rekla, da v lj načeloma dajo porodnice, ki rodijo na isti dan v isto sobo in potem je malo gužve na wc-ju. Joj me je kar strah porodnišnice, jaz bi bila kar doma, vsaj kar se tiče wc-ja pa tuširanja pa spanja, sej drgač bi pa bila tam. Pravijo pa, da itak hitro mibne, ker zjutraj so vizite, pa hranjenja, pol mal obiskov, potem spet delo z bejbijem,... in da hitro mine. Upam.

Sem se pa naročila na UZ kontrolo rasti in imam 19.9. pri Strahovi, saj ta uz je itak povsod plačljiv in sem šla kar k njej, ker sem bila z njo zadovoljna na NS. Pa da vidim spet našo bibo, danes je nekam čudno mirna, je tudi kava še ni zbudila, pomoje je lačna, saj že šibam v trgovino, danes sem lena, bo samo pica za kosilo.

ps. a že imate kompletek za dojenčke za odhod iz porodnišnice, jaz sem kupila tako lepo kapico, šal in copatke, v ne me kregat roza barvi s hello kitty gor, zdaj moram pa še pajacka nekje dobit, takega toplega.

Aja kg, jaz sem sedaj na 7+ od začetne teže in ej to ravno 1kg na mesec če povzamem[sm=smiley1.gif0], če jih dodamo še ene 5 do konca bo ravno prav.

< Sporočilo je popravil tassika -- 21.8.2009 10:31:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
21.8.2009 10:35:08   
MAŠKA
Ojla punce,

MM čestitke za porokouser posted image , krasna spalna srajčka!

Sonček85 ne sekiraj se, če še ne bosta takoj poročena, saj v bistvu se pa po poroki nič ne spremeni. Iz določenih vidikov se pa velikokrat bolj splača bit neporočen, pa naj si kdo misli kar si hoče.user posted image  Za poroko pa je še vedno čas. Mogoče pa bosta toliko počakala, da vama bo potem lahko že Aleks prstančka nosil!

Sem pa tudi jaz brala zgodbico od Rubin in njenih dveh princesk... in jokala zravenuser posted image . Ne vem zakaj je življenje včasih tako kruto...

Tassika ... kar se vložkov tiče... ko sem rodila prvič, smo jih v celjski porodnišnici vedno dobile dovolj, takšnih mehkih in tako velikih, kakršnih prej še nikoli videla nisemuser posted image , ampak res od začetka rabiš tiste ogromne. Za začetek bi bili samo vir80 najbrž premali.

Rižkoo lepa dva dneva ti želim še v službi, vsi nadaljnji bodo še veliko lepšiuser posted image

Kar se tiče mazanja bušija... v prvi osečnosti sem mazala z neko poceni Sanosan kremo in nisem dobila nobene strije. Zdaj mažem z Vichyjevo kremo proti strijam samo zvečer, piše v navodilih, da namažeš 1x na dan in tudi računam na to, da jih ne bo... čerprav vem, da pa je moja koža že kar stara in vprašanje kako je še kaj z njeno elastičnostjouser posted image . Vam pa lahko povem, da se tudi s presredkom pred prvim porodom nisem popolnoma nič ukvarjala... in ni bilo nobenega šivauser posted image . Tako da jaz mislim, da je veliko odvisno od elastičnosti naše kože, seveda pa ji dodatna nega nič ne škoduje. Pa če kaj naredimo zase je tudi fajn občutekuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
21.8.2009 11:45:45   
malaMravljica
Jupi, pri meni doma je pa ze zibka. Sem jo dobila na posodo in sem tako vesela.

Rizkoo, ne bodi zalostna no, saj grem v nov boj za tvojo kosaro, bomo ze nekaj nasli. Tvoja torba je pa tko lepa, bom mal precekirala kaksne barve se obstajajo in za kolko jo dobim tukaj. Ma saj drugace imam nekaj ze ugledanega. Pa nic ne bo narobe, ce jo za v porodnisnico pripravis, zakja bi bilo narobe. Jaz si bom za v porodnisnico kar tisto malo potovalkico, ki jo imam za fitnes drugace in za rocno prtljago za letalo.
Pa uzivaj se ta 2 dni v sluzbi.

Tassika, ma ne sekiraj se s kg, saj se nisi nic prevec zredila, imas se kar nekaj kg, ki jih lahko naberes. Jaz sem sedaj ze prek 60 in ze na 62,5  Pa saj bo slo vse stran, se sploh ne sekiram. Sam vem pa, da ce bi se pa sedaj v 2 tednih par kg poredila bi moj g dal kaksen komentar in bi me tudi razjezilo.

Maska, a ves, nama se pa financno full bolj spalca bit porocena in se mi zdi prav fajn taka politika, da tako spodbujajo druzine. Sicer pa pri anma to ni razlog za poroko, res se bova porocila iz ljubezni, pol pa tudi zaradi priimka, da bo dojencek imel skupen priimek, ker tukaj je to drugace pol mal tezje urejat.

Ja, tista moja spalna srajcka, nisem vam povedala, da je bila sam se v st 36 in sem pac vzela to st user posted image   sicer se ne vem, ce se bom notr sparvla, ma sedaj ko jo dobim in ce pasem notri oz ce bi bila sedaj sam malo tesna, jo lahko obdrzim a ne, saj po porodu se mi bo trebuh takoj spravil vsaj na tako velikost kot sedaj, je tako? Me pa itak mori, da morem spalne srajce v bolnco vzet, cisti nepotreben strosek zame, pa se zamazejo se verjetn a ne, saj prve dni zihr kaj kje skozi pride. Bejbe, jaz sem vceraj pa se en paket plenic vzela, ker se mi je zdela ok cena, pa saj ne vem no. Nocne pamperske 3-6 kg, 58 kom je bilo za 7,95 eur, saj to je ok a ne.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
21.8.2009 13:37:48   
sonček85
rižkoo:ja potem bova pa vesele mamice in seveda poročene.Ja saj tko nekje misliva se poročit ko bo Aleks hodil in da nama bo prinesel prstančke na blazinci.To sva se pa res menila z dragim.No nekje čez 2-3luser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma kako so te lahko tko zaj...........upam da kmalu urediš in dobiš
tassika:u si pridna,no me veseli da nisem edinauser posted image user posted image
vložki
:v CE jih dobiš in meni so bili super, potem doma kasneje sem pa uporabljala vir80 in se z njimi full zadovoljna.Res lepo vpijejo
previjalna torba:lubika za v P ne potrebuješ previjalne torbe ker imaš vse tam ,če pa želiš si pa lahko neseš svoje pleničke za previjanje in svoje vl.robčke za ritko.Drga imaš vse tam in ti tudi večkrat na dan prinesejo in te vprašajo če kaj potrebuješ.Drugače mi pa ta torba zgleda full dobra,jaz bi  imela to vijolčno ko je zgoraj-pinkuser posted image Ja lahko jo pai maš saj to nobenga ne briga kaj imaš ti,samo je tko da ko ti rodiš pelješ vse to s sabo v sobo na posteljiuser posted image med rojevanjem je pa s tabo v porodniuser posted image
mm:hvala in u super za zibkoooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image
maška:hvala za tolažbo.Ja saj vem da ni nič drugače samo meni je bedno ko se piševa oba drgač in otrok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
21.8.2009 13:47:45   
sonček85
evo vabilca za krstek

user posted image user posted image

Aleks z breskvo skoraj večjo od sebeuser posted image user posted image
no pa še danes zjutraj ko sva se zbudila in igrala

user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa nič več slikc  za par tednovuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
21.8.2009 17:10:13   
MAŠKA
Sonček, čudovita vabilca!user posted image  A si sama delala?

Pa nič se obremenjevat glede priimka. Važno je, da se IMATA RADA! To pa s poroko nima veze. Bo pa tudi poroka... vse ob svojem časuuser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 21.8.2009 17:11:58 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.8.2009 9:13:44   
tassika
JA sonček lepo vabilo je.

Punce jaz sem tako lena da komaj živim, zmatrana, težko diham, pa še vroče mi je, ampak bom zdržala, ker če pogledate moj tikerček je samo že 3 mesece pred mano, enkrat se mi zdi ful veliko, potem ko ugotovim, da sva komaj eno omaro stran vrgla in da še nič ni narejeno, me pa kar malo stisne, bom tko kot MM lovila zadnje trenutkeuser posted image .

Nič grem pit kavico, tudi zgovorna nisem kaj preveč.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
22.8.2009 10:20:23   
malaMravljica
Tassika,  ti kar mirno dihaj glede sobice. 3 mesece casa je dovolj. Poglej moj ticercek in pol pomilsi, daje moj mizar rekel, da najprej konca se en projekt - pojma nimam kolk velik je, in pol sem prioriteta jaz. Sam kdaj bo to user posted image user posted image user posted image  pa se prebelit je treba, o jooooj no. Pa preden je vse to anrejeno ne morem niti posteljnine in vseh dodatkov za sobico kupit. Vidis TAssi, ce se pogleda na problem z drugega zornega kota je tvoj problem lahko zelo hitro miniaturen user posted image user posted image  

Soncek, kok super fotke. Sam ne to ne gre, da so zadnje za nekaj casa. Je tko fajn gledat kako se mali razvija, sedaj ima ze tko izdelan obrazek, ze skoraj spada med male otrocicke in ne vec med dojencke user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
22.8.2009 10:42:10   
Anonimen
Ej Soonček85, leeeeeepe slikce, full, full. Ma mali tok raste ej. O res kot MM pravi ni več mali dojenček, zdej je že pravi fantiček. user posted image . Lepa vabila full.

MM, paketek potuje proti tebi. Sm kr za obe vzela enako. Tistih, ki sem jih iskala ni bilo v 5 trgovinah... , bi mogla direkt v proizvodnjo user posted image .
Skratka, če so vse zadovoljne, bova tud midve. Pohitela sm pa zato, ker znajo naši otroci tud pohitet, sej ne moreš predvidet. Bolš, da maš vse pripravljeno.
Dons sm samček, dragi dela.... in bom šla mal do H&M-ja bodye na preklop pogledat, jih full hvalijo.. pa še v KIKa pa tko... Dobila sm full malih stvarc od ene mamine znanke... ma nima veze, bom oprala, zrihtala pa bojo kot nove. Same male firmice za dojenčka user posted image .. čeprav nism tok za rabljene zadevce. No.. pri prvem tako razmišljam, sej vem. Aja MM, grem počekirat, če majo kak spalno srajčko.. Tvoja je prv lepa.user posted image
Za košaro me pa itaq obup daje....

Drugač me je pa začela sumnjivo bolet hrbtenica... bolečina gre iz hrbtenice na trebuh, spet tako in parx na dan. Mi lahko kera kej več pove, kaj bi to lhko pomenil? Sam upam, da ni popadek, ker... brrrrrrrr....hočem da prideva z bebo do 36t. Sej sam še 3t. Ma me je strah, ker ne vem kako zgleda, kaj bo, kaj, kaj, kaj.... kako zgleda, ko se začne.

Nč, grem spet mal ležat. Ta moj tast od 6 že neki vrta po bajti, pripravlja drva...skratka... v glavi mi razbija.., je pa fajn, da saj pretirane vročine še ni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.8.2009 11:01:33   
malaMravljica
Rizkoo, glede tvoje kosare. Sem sla pogledat na ebay in tista rabljena je se vedno brez ponudb, jutri popoldne se iztece. Spodaj pise, da je zelo malo rabljena in super ohranjena. Pa se oprat jo das.  Ce bi se odlocila in neb hotli v Slo poslat das pa k meni in jaz naprej. Nima pa adapterja zraven!

Rizkoo, pa na mail mi daj kolk stane moj paketek. proooooosim... in hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.8.2009 11:13:41   
tassika
MM saj vem, ampak ti imaš vsaj izvajalca izbranga, midva pa še nič, samo podirava in mečeva vn, pol pa pojma nimam kako naprej, zdajle mi sestavlja previjalno, da bom vsaj tisto kar sem dobila lahko notri pospravilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?