malaMravljica
|
Jupi, pri meni doma je pa ze zibka. Sem jo dobila na posodo in sem tako vesela. Rizkoo, ne bodi zalostna no, saj grem v nov boj za tvojo kosaro, bomo ze nekaj nasli. Tvoja torba je pa tko lepa, bom mal precekirala kaksne barve se obstajajo in za kolko jo dobim tukaj. Ma saj drugace imam nekaj ze ugledanega. Pa nic ne bo narobe, ce jo za v porodnisnico pripravis, zakja bi bilo narobe. Jaz si bom za v porodnisnico kar tisto malo potovalkico, ki jo imam za fitnes drugace in za rocno prtljago za letalo. Pa uzivaj se ta 2 dni v sluzbi. Tassika, ma ne sekiraj se s kg, saj se nisi nic prevec zredila, imas se kar nekaj kg, ki jih lahko naberes. Jaz sem sedaj ze prek 60 in ze na 62,5 Pa saj bo slo vse stran, se sploh ne sekiram. Sam vem pa, da ce bi se pa sedaj v 2 tednih par kg poredila bi moj g dal kaksen komentar in bi me tudi razjezilo. Maska, a ves, nama se pa financno full bolj spalca bit porocena in se mi zdi prav fajn taka politika, da tako spodbujajo druzine. Sicer pa pri anma to ni razlog za poroko, res se bova porocila iz ljubezni, pol pa tudi zaradi priimka, da bo dojencek imel skupen priimek, ker tukaj je to drugace pol mal tezje urejat. Ja, tista moja spalna srajcka, nisem vam povedala, da je bila sam se v st 36 in sem pac vzela to st sicer se ne vem, ce se bom notr sparvla, ma sedaj ko jo dobim in ce pasem notri oz ce bi bila sedaj sam malo tesna, jo lahko obdrzim a ne, saj po porodu se mi bo trebuh takoj spravil vsaj na tako velikost kot sedaj, je tako? Me pa itak mori, da morem spalne srajce v bolnco vzet, cisti nepotreben strosek zame, pa se zamazejo se verjetn a ne, saj prve dni zihr kaj kje skozi pride. Bejbe, jaz sem vceraj pa se en paket plenic vzela, ker se mi je zdela ok cena, pa saj ne vem no. Nocne pamperske 3-6 kg, 58 kom je bilo za 7,95 eur, saj to je ok a ne.
|