maj2009
|
ojla! se javljam po nekaj dneh. sm mal bolš kar se tiče krčev, samo zdej pa nič več ne morm spat in to že 3 noči spim vsega skup ene 3 ure! krčev niti ni več, bolečine v dimljah in spodi v trebuhu pa so skos prisotne. jst kr mislm, da bom prej rodila. zdele sta 2 kolegici 14dni prej rodile. pa sej ni čudn, ta vročina nas ubija, ane rižko počivaj pa bo! bo Liam počaku do 36tedna brez skrbi!!! tassi ne sekiraj se maš še dost časa! mm vse bo v roku narejeno boš vidla, bo tvoj mal pospešu zadevo pa bo! jst sm bla učeri tok bolš, da sm šla še po zadnjih nakupih v lj. sm šla v milerja po pleničke in po kopalno brisačko k sm mela samo eno, pol sm šla v nkd po copatke, v hm po pajacka unga z veveričko, sm uzela kr 56. cunce so oprane in zlikane, postelnina tudi, moj more samo še postlo sestavt je reku da se ne mudi, da itak ne bo meu nč za delat k bom jst v porodnišnci da bo takrat to naredu, ker itak ne bo mogu bit skos ppr men.dons sva skup z mojim prpravla torbo s stvarmi za . notr sm dala: pliš kompletek bež barve (jopica, hlačke ,kapica), pol pa bele nogavičke, bel bodi na preklop, bele copatke, pa bombažno kapico, če bo zlo vroče. pa rumen in roza bodi za čez beuga. pol pa še 2tetra plenici, 2tamali krpici bombažni, 3pamperske, vlažilne robčke in odejico. morm dat še eno dudo, ane? a še kej rabm dat notr?? aja rižko jst mam tud bombažno prevleko za lupinco original in je ful dobra sva jo kr gor namontirala.tko da ma moj vse to prpravlen na previjalni mizi. aja tetra plenice in krpice je men fuuulll velik dala moja tašča, k dela v tosami, tko da jih mam zihr vsakih po 50-60komadov, sam nism vseh oprala, ene 30 vsakih drug sm pa pršparala, ker se itak znucajo in bom rajš kšno pol stran fliknla pa nove oprala. mm sva že v 35tednu!!!!!!!!!!!!!!!! zdej sm se pa za nazaj in naprej razpisala! pozdravček vsem!!