|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.8.2009 11:36:49   
drobtinica29
čaw punce!!!

da se še jaz malo javim in malo pojamram user posted image ... no  saj ni tako hudo, ampak te dni mi je bilo nenormalo vroče, ampak sem preživela, danes sicer pravijo nekaj dežja, upam da se vsaj ponoči malo ohladi da bom lažje spala, ker sedaj sem vsako noč vsaj 2 urci prebedela, pa še user posted image  ni mogel spat!

drugače pa vidim da vse že lepo pripravljate za naše user posted image , ste pridne, no mislim da je tassika nekaj govorila da ji gre vse bolj na knap, nič ne skrbi, jaz sem 1 mesec pred tabo, pa sem šele sedaj začela počasi vse pripravljat, saj bo vse. zaenkrat imamo lupinico, včeraj smo hodili po posteljico, sedaj jo moramo samo še sestavit, moja mami mi je včeraj kupila eno tako lepo posteljnino in pa dekico katera ima gor narisanega vlakeca, je tko cartik user posted image . Od oblačil pa imam nekaj bodijev, katere sem sama kupila in pa tetra planice. druga pa še nič. nekaj so mi obljubili da dobim še septembra, nekaj pa morem it še sama iskat do ene kolegice,... samo  čas moram najt user posted image . za vozeka boma šla v avstrijo gledat naslednji teden, tako da počasi tudi jaz napredujem.

no sedaj sem se malo razpisala, upam da ne preveč.
sem pa hodila ta teden malo po trgovinah in malce gledala cene in kaj v bistvu
vse potrebujem.

sonček ne nas prijkrajšat za par tednov za alexove slike, če pa je tok luškan tale tvoj malček!user posted image   vabilo je zelo lepo!user posted image

MM čestitke za skorajšno porokico!

aja pa sonček tudi midva nisma poročena, tako da nisi edina!

sedaj pa sem že tudi jaz prišla do daleč, poglejte tickerček user posted image .

vsem želim lep vikend!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.8.2009 12:49:08   
maj2009
ojla! se javljam po nekaj dneh. sm mal bolš kar se tiče krčev, samo zdej pa nič več  ne morm spat in to že 3 noči spim vsega skup ene 3 ure!user posted image

krčev niti ni več, bolečine v dimljah in spodi v trebuhu pa so skos prisotne.
jst kr mislm, da bom prej rodila. zdele sta 2 kolegici 14dni prej rodile.
pa sej ni čudn, ta vročina nas ubija, aneuser posted image user posted image

rižko počivaj pa bo! bo Liam počaku do 36tedna brez skrbi!!!
tassi ne sekiraj se maš še dost časa!
mm vse bo v roku narejeno boš vidla, bo tvoj mal pospešu zadevo pa bo!

jst sm bla učeri tok bolš, da sm šla še po zadnjih nakupih v lj. sm šla v milerja po pleničke in po kopalno brisačko k sm mela samo eno, pol sm šla v nkd po copatke, v hm po pajacka unga z veveričko, sm uzela kr 56.
cunce so oprane in zlikane, postelnina tudi, moj more samo še postlo sestavt je reku da se ne mudi, da itak ne bo meu nč za delat k bom jst v porodnišnci da bo takrat to naredu, ker itak ne bo mogu bit skos ppr men.dons sva skup z mojim prpravla torbo s stvarmi zauser posted image . notr sm dala: pliš kompletek bež barve (jopica, hlačke ,kapica), pol pa bele nogavičke, bel bodi na preklop, bele copatke, pa bombažno kapico, če bo zlo vroče. pa rumen in roza bodi za čez beuga. pol pa še 2tetra plenici, 2tamali krpici bombažni, 3pamperske, vlažilne robčke in odejico. morm dat še eno dudo, ane?
a še kej rabm dat notr??user posted image
aja rižko jst mam tud bombažno prevleko za lupinco original in je ful dobra sva jo kr gor namontirala.tko da ma moj vse to prpravlen na previjalni mizi.

aja tetra plenice in krpice je men fuuulll velik dala moja tašča, k dela v tosami, tko da jih mam zihr vsakih po 50-60komadov, sam nism vseh oprala, ene 30 vsakih drug sm pa pršparala, ker se itak znucajo in bom rajš kšno pol stran fliknla pa nove oprala.

mm sva že v 35tednu!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sm se pa za nazaj in naprej razpisala!

pozdravček vsem!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.8.2009 18:23:06   
malaMravljica
Punce, to vam pa morem sedaj povedat, se boste vse lahko smejale.

Ta teden oz zacetek tedna morava narocit prstane in sedaj malo gledam na netu. Cene so za se smejat ali za se jokat, ne vem tocno user posted image user posted image user posted image  tko, kar je meni vsec pride za oba tam od 4.700 eur pa tudi 5.500 eur user posted image user posted image user posted image  cist pod resno jaz to, povejte mi, se zacnem smejat al jokat, sedaj se samo smejim zaenkrat. Moj namen je pa se bil, da bova nekaj sama sestavila skupaj ind ala delat po narocilu, a ve katera kaksno ceno mi pa pol dajo, 10.000 al kaj. RAzmisljam, da bi se porocila kar z enim plasticnim prstanom iz kaksnega otroskega avtomata, v SLo bi dala pa pol prave rinke delat, sam cist resno mislim to sedaj.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.8.2009 18:56:34   
maj2009
ej mravlca!
pa kakšne prstane mate vi tm gor????user posted image user posted image to je za zjokat se čeprou sm se jst tud najprej sam smejala k sm to brala.
mi2 sva dala 720e pa so ful lepi pa debeli tko da res ne vem kako mate lahko tok drageuser posted image

ej mene pa daje,da bi šla že kr rodit, a sm čudna ane? ma ful mi je vroče te dni, že 3dni nč ne spim in je za znort, pikica brca k nora in mislm da bo kr kmal pokukala vn.

jst jo že nestrpno pričakujem.
sej ti si pa itak neuradno pred mano a maš tud že kakšne popadke da bi šla rodit?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.8.2009 20:35:14   
twixy
Dober vecer pikice moje.

Imela sem pregled in vse je vredu user posted image user posted image user posted image  Ne morem vam povedat kako sem bila vesela... Takoj sem dragega klicala in mami v Slovenijo user posted image  Zdaj pa se zacne uzivancija na polno!!!!
user posted image  je velik 19cm, ze pravi korenjak user posted image  Rekla je sicer,da malo prehiteva ampak se ne more odlocit ali naj mi prestavi rok na januar ali pac pusti v zacetku februarja.
Moji kilogrami so na +3 ampak je baje to cisto super in se ne rabim sploh sekirat.

malaMravljica uuuuu..... ful dobro za poroko user posted image user posted image user posted image user posted image  Iiii... gospa bos user posted image  Bos videla,da je to prav lepo ampak se preprosto nic ne spremeni. Glede prstanov pa ja, cene so res nabite user posted image

soncek uu... vi pa se ze za krst pripravljateuser posted image user posted image  Res lepa vabila.. Aleks pa je itak pravi cukercek!! Pa neee... Ne pusti nas brez slikic nekaj tednov user posted image  Ti kar bodi pridna in jih lepi user posted image

rizkoo nic ne bodi firbcna glede spola user posted image  Naj bo kar presenecenje,ce ne boste same ugotovile user posted image  Sej vam bom v kratkem prilepila kaksno slikico busija pa boste probale ugibat user posted image  user posted image

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.8.2009 21:23:29   
tassika
twixy super, tako sem vesela zate, sploh ne znam napisatuser posted image

MM prstani so pa res dragi, no saj boš našla kaj bolj ugodnega, jaz vem da boš, ker vedno zvohaš kakšno ugodno ponudbouser posted image

Tako jaz sem se pa končno lotila omare in sem vse pajacke, ki so od 3m+ pospravila po škatlah, ker takrat ko sem jih dobila nisem delala nobene cenzure in zdaj je ostalo ravno prav zadev, pa šla sva v bauhaus in kupila dva zaboja za igrače na kolesih, ugodno in lepo, pa k tašči na kavico, potem sem dala kuhat juho, ker sem dala za kosilo napačen kos mesa odtajat, se zgodi če nič ne napišeš goruser posted image , zdaj se je pa tukaj malo umirilo. Se je prej ulilo in se zdaj malo lažje diha, sam kaj ko je to samo za danes, jutri pa spet enako soparno. Ah bomo že a ne.

Zdaj grem pa pod tuš in spat, neki mi hoče bit slabo, mogoče sem malo preveč delala, sam kaj ko je treba, samo se ne bo.

Nočkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
23.8.2009 9:46:51   
mariee
Twixy super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je vse vredu.

mM to je pa res drago, ampak kot je že Tassika rekla, boš sigurno še kaj drugega našlauser posted image

Danes je pa pri nas prav fajn hladno, vsaj zaenkrat. Jaz sem tudi zadnje tri dni bolj slabo spala, tko da mi prav paše tale hlad. Zdaj se grem pa še malo izležavat, potem pa na kavico in kosilo skuhat.

Uživejte

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
23.8.2009 10:27:28   
malaMravljica
Maj, ma ves kaj, ti morem kar prepustit, da bos prva rodila, user posted image user posted image user posted image  ceprav sem hotla jaz. Sam sedaj pa tko upam, da bejbi ne bo prehiteval, ker bi rada, da bo sobica pripravljena. No ja, zibko mam in ce pride prej se bomo pa prej cartali in pol sobco pripravli. No, moj je reku, da sobica bo pred dojenckom. Saj najbolj me moti, ker cunc ne morem lepo sortirat in imam spet vse v predalu pod posteljo.  Drugace pa morem na les potrkat za mojo nosecnost, cist nobenih problemov, se spim lepo celo noc, sam parkrat grem vmes na WC. Popadkov pa nic, se trebuh mi ni zacel otdevat ne. Ne vem kaj vse to pomeni.

Twixy user posted image user posted image user posted image    suuuuuper. Jaz pa itak vem kaj bo, hehehe. Fantek bo.

Ma kaj, a pol naj se zacnem jokat zaradi cen pstana. Bejbe, ma da dam za prstan par 1000 pa res ne bom no. Ker to je pa enostavno ze kraja. Ja, mam ze eno idejo, pa ne vem kolk si upam to izvest.
Drugac pa, ce se da kateri pogledat povem kaj mi je vsec, tisto najtanajtadrazje sem spustila vn user posted image

http://www.florentine-trauringe.de/index.php/katalog/?next=157   ce bo link delal in je to 14 stran je to prvi par v drugi vrsti, ce se postavis mal pod prstancek na tisto senco ga poveca

joj, pa ta na slikci spodaj, takega bi imela, sam ta je pa zihr tok drag, nima niti cene zraven user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 23.8.2009 10:43:00 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
23.8.2009 14:48:18   
tassika
MM saj najdražji so ponavadi kamenčki, ki so notri, pa naredi en tak sporazum pa jih vzemi manj enega ali dva.

Jaz sem pa danes tako slabo spala, da grem še kar malo ležat, celo noč sem dobesedno rpebedela, sosedje so se drli so imeli neko žurko, biba je tko brcala, da sem mislila da bo vn padla, no pol sem šla ob 2,30 jest, ker sem bila lačna in sem rekla, mogoče se bo umirila, če malo pojem, pol sem malo zaspala, sem mogla na wc in pol ko sem spet zaspala je pa ob 7 zjutri se en pes drl pod blokom in sem potem vstalauser posted image . vglavnem obup, ko se shladi in bi jaz mogla spat pa bedim. Malo povezujem vse skupaj s preveliko utrujenostjo, se mi je že parkrat zgodila da sem bila tako utrujena da tudi stat nisem več mogla, spala pa obupno.

Evo sem mogla mal pojambrat.

MM cena takega ki gaimaš na slikci je 3.800 pa še mal eur, meni je pa lep un belo zlato z neko roza za 1.333 euruser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.8.2009 14:51:24 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
23.8.2009 22:37:05   
MAŠKA
Twixy čestitke!user posted image user posted image user posted image  Najbrž se ti je zdaj kamen odvalil od srca.

MM prstančki so prekrasni. Eden lepši od drugega... ampak cene... o ljubi bog...user posted image . jaz bi kar sliko nesla pokazat kakšnemu zlatarju, da mi nek približek tistega, ki bi mi bil  všeč naredi. Najbrž je res kakšna razlika v kvaliteti, ampak na koncu je pomembno le, da prstan (oz. zakon) drži!user posted image
Je pa zanimivo pri poročnih prstanih to, da so v bistvu le ženski lepi... moški so običajno le navadni obročkiuser posted image . Izjema je tale Romeo in Julija, kjer ima tudi moški napis... in res je tale tudi meni najbolj všečuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.8.2009 9:12:26   
tassika
user posted image

Vidim da ni nikjer nobene, grem kar kavico skuhatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.8.2009 9:22:25   
pilotina
ne tassi, jaz sem tukaj user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
24.8.2009 9:23:38   
tassika
Končno, pa kje si se izgubila, sem mislila da si se že odselilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
24.8.2009 9:40:17   
malaMravljica
Pilotina, oooooooj, kolk te pa jaz pogresam tebe. Kako si turistka mala? Jaz bi se tudi naceloma sla sedaj turista, pa si ne upam vec.

Maska, a ne da ta prstancka sta res tko lepa, lepsih skor dobit neb mogla. Sam cena, kar zjokala bi se. Sem rekla ja, slikco in k zlatarjem tukaj, sam ti povem tudi v nasem mestu so zlatarji s cenami da pades dol, sem vidla cene, ko sva moj zarocni prstan kupovala. Ce bi se takega dalo dobit za precej manj, pa sam 3 kamncke bi dal v mojega. Ma drugih sploh gledat ne morem, ker mi je to sedaj tok lepo.

Tassika, jutro tudi tebi! Jaz sem ze spila prvo salco caja iz malinovih listov danes. Ej punce, ne vem kje sem brala. ce je nevarnost prezgodnjega poroda, pa kaksni krci, pol se ne sme tega cajcka pit!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
24.8.2009 9:41:10   
pilotina
user posted image  nikakor, da bi se ujeli
takrat, ko si me drugič klicala sem ležala na barkici in se sončila, kopala sredi morja, na telefončka pa sem čisto pozabila user posted image
ta zadnji teden dopusta sem se nauživala morja in dobila nekaj barvice

twixy...ma glej ti no, končno sreča tudi zate miška moja user posted image ...ti ne morem povedati kako si me razveselila in sem res srečna za vaju

punce...a ste me pogrešale user posted image
meni ste manjkale

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
24.8.2009 9:45:02   
pilotina
malaMravljica...ejla lepotička moja...a veš, da sem vas tudi jaz pogrešala, sam sem res bila kar pridna in uživala dopust, samo spala sva doma user posted image

ej, kaj vidim jaz to, prstančki, a se ženiš, kdaj kje kako...vse mi napiši, ker nisem nič brala nazaj in me zanima user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3266
24.8.2009 9:55:45   
tassika
Ti ti pilotina, jaz se sončim doma na kavču grrr, komaj čakam, da bo drugo leto, potem me pa ne boste nič doma dobile, bom vse nadoknadilauser posted image .

MM ti pa res zdaj malo bolj v bližini doma, kaj pa veš, da te ne zvije na kakšni AC, ej sem jaz ena čista baba, sem si naštimala tikrček od RR in tam piše, da biba pride čez 2m4t in 1d in meni so to zdi ful hitreje kot če bi pisalo čez 3m user posted image

MM a da bi pa poklicala v slo če ti jih naredijo in dol pošljejo pa ne bi šlo, no ja malo malo časa je, porokica bo hitro.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.8.2009 9:55:57   
malaMravljica
joj Pilotina, a ves to je tko. Ko sem bila zadnjic v Slo sem sla po papirje, pol dala prevest in ta teden v petek se mi zdi, sva sla na maticni vprasat ce so papirji sedaj ok in pol je bil lih zupan tam in mu je moj reku, da kdaj ma cas, pa pol je moj srfal med dvemi jesenskimi sejmi in smo dal datum 5.september. Kar tko. Sam da naju pozegnajo, pol piknik bo pa enkrat drugic. Pa cerkveno bi se mogoce lahko skupaj s krstom,se ne vem. Zdej bo sam tko, da ne bo komplikacij s priimkom, pa verjet bo manj komplicirano z drzavljanstvom za dojencka. V glavnem, v ta dva prstana sem se upicla sedaj user posted image  pa veselim se, da bom imela soproga, jupiiii...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.8.2009 9:58:20   
malaMravljica
Tassika, ma premalo casa, pa fajn je, da sva tam, ko mero poberejo in da se vse zmenmo a ves. Mah, sej moj ma tok vez, sam grrrr... lih pri zlatarju nobene, sam mu pa jezik dobro tece, mogoce se bomo kaj zdilal kje.

Tassika, mene je tudi zadelo zdej, poglej na tickercek od rr pri meni!!!!

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 24.8.2009 9:59:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.8.2009 10:06:47   
tassika
Haha MM se spomnim kako sem tole brala ko je bila naša sonček nosečka, joj kako bo hitro, jaz bi tudi, ne vem kaj me je zdaj prijelo, da bi tako prehitevala, saj vem da ni dobro in bibi vedno povem, da še mora ostat v trebuščku, ampak jaz bi jo že tako imela, po drugi strani me pa zvija ko gledam te male oblekice, kako bom kaj počela, kako bom trda in neokretna, groza no, sama ne vem kaj bi rada.

Jaz pa ta teden čakam, da nama pridejo zamenjat okna, potem pa greva kupit še parket in to bo to, za omaro je še čas jo naročit. Imam zdaj previjalno sestavljena, se še prezračuje, ker smrdi po novem, ampak mislim, da bom jutri že lahko notri zložila. Moj pravi, da sem mu vse omare zasedla in zato mi jo je sestaviluser posted image . Danes imamo v šoli o dojenju in zobozdravnika, potem pa še v sredo nego dojenčka, to najbolj čakam.

MM mi smo pa zadnjič imeli nevrofizioterapevtko, a veš da nam je povedala, da kupčka podirat v stoje ne prakticirajo več, ker je baje prevelik pritisk na hrbtenico in pa da moramo že od majhnega naprej dojenčka kotaliti, na bok in potem za kakšno sekundico na trebuh in nazaj, in tudi ko ga oblačimo naj gre vse skozi kotaljenje čez bok, da je to dobro za razvoj, a so vam tudi kaj podobnega povedali?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.8.2009 10:07:12   
pilotina
tassika....no pa se bova drugo leto skupaj kopale user posted image ...ti boš šla zaplavat, jaz pa bom malo tassiko cartala user posted image

malaMravljica user posted image , uau ke lepo, ženkica boš user posted image
a veš, da tudi jaz razmišljam, da bi kej ušpičila user posted image ...no, saj ko bo kaj bolj oprijemljivega vam sigurno povem user posted image

punce moj dragi ostaja doma...tukaj si je poiskal službo in kmalu začne delati
odločil se je,  družina mu je pred vsem...srce moje je user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3271
24.8.2009 10:08:42   
tassika
Ja pilotina in potem najprej ena taka mini porokica, pridem družbo delat in potem še en mini bejbi.

Ah veš kaj, mogoče bo res malo manjša plača, ampak da je zraven tebe in da nisi sama je meni več vredno kot pa denar.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
24.8.2009 10:14:04   
MAŠKA
Mravljica, res je, meni sta tudi tista dva najlepša... in če to vajin žep preživi... in če to tvoj dragi preživi... privoščita si jih!

Sem pa tudi jaz pomislila, da bi ti jih v Slo ceneje naredili, je pa res, da je vajina poroka že pred vrati!

Pilotinca, dobrodošla nazaj!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

Neposredna povezava do sporočila: 3273
24.8.2009 10:14:06   
pilotina
user posted image  tassika, a to misliš zase, al zame user posted image

ah, kje pa denar...ko mi je prvič rekel, da bi šel in to argumentiral s tem, da bova lepše živela, ker bo več denarja, sem mu takoj rekla, da bom srečna, če gre zaradi njegove želje, če pa gre zaradi denarja, jaz nočem, da bi šel
vem, da tisti denar nebi prinesel nič dobrega
tako da...šel je, ker ga je veselilo, zaslužil ni skoraj nič oz. sva v minusu, ampak je poskusil in brez, da bi ga jaz prosila, se je sam odločil ostati doma z mano...tko, da juhuuu za naju user posted image  user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
24.8.2009 10:16:23   
MAŠKA
Pilotina, bravo, za tebe in za tvojega dragegauser posted image user posted image user posted image . Še meni je toplo pri srcu, ko berem takšne besede. In tudi meni pomeni več, da smo skupaj, kot pa da bi nekje daleč velike denarje služil.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?