|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
14.8.2009 12:49:39   
malaMravljica
Maska, hvala ti. Ves kaj glede cene, tok casa me je sekirala sedaj mi pa dol visi, res se sploh ne sekiram vec. Uradno stane 909 eur, dobila sem ga za 760 EUR in sedaj mi je cist vseeno za ta denar. Saj ce bi vzela kaksnega Jane tudi ne bi prisla dosti ceneje skozi, pa vse z veliki kolesi nanese kar lepo ceno. TA je pa mal drazji, sam baje je full fajn.

Pa nekaj sem cist pozabila, previjalna torba. Jo nisem vzela zraven vozicka, ker jo ne hvalijo, je baje zelo smotana. In sedaj ne vem, kaj torbo imas ponavadi v avtu a ne, saj jo ne montiras na vozek? Al pa lahko jo tudi dam v tisto nakupovalno kosaro zraven. V glavnem, na kaj morem pazit in katere ste kupile ve? PA kaj menite o tej na linku
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.11/?layout=24

vsec mi je ta model, druga in tretja v prvi vrsti, pa druga v drugi vrsti. Sam ta crna je tok draga user posted image user posted image  al sem cist falila z izborom?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.8.2009 13:12:59   
tassika
Joj mm meni je tudi ta zadnja črna lepa, sam cena pa je.

Evo me nazaj nisem kupila hlačk ampak eno oblekco iz jeansa in pol vidim jaz eno škatlo in notri kapic, copatki, trak in rokaviške vse roza in hello kitty in takoj vzamem in mi pravi na blagajni, da mi ne more prodat, ker ji ne potegne koda in zdaj imam na strani do pon, da to šefica zrihta, jaz to hočem. In kupla sem za pikija neke priboljške , pa zase eno večjo torbo, ker v to ne spravim več vsega, kaj šele bo, materinska, zvezek, obvezno voda in pa slikce,... tko da sem zdaj vzela večjo, da bo notri prostor še za bibine stvariuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.8.2009 13:19:26   
maj2009
ej tassi a v idexe si to vidla? k učeri ni blo nč tega?user posted image ja jst sm tud oblekco gledala sam sm že eno v hm kupla  tko da je pol nism. zdej morm kupt sam še kakšno jopico pa jaknco al pa pliš bundico, da ne bo moje pikice zebkaluser posted image user posted image na nkd strani majo eno čist novo sam ne vem kdaj ta roba pride k nam???

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.8.2009 13:30:45   
tassika
Ma jaz sem bila zadnjič v nkd in je bilo čisto vse prodano, to sem pa našla tam pri pajackih od 0-9m je bila samo še ena in jaz to zagledam in takoj not padem in pol tkole, sam verjamem da bodo zrihtal, ker se jim kar splača prodat je bilo 10 eur, pod oblekco bom pa kupla še kakšno plišasto majčko in pa hlačke ali pa kakšne žabice, sem vzela št 56 za 1m in bom mogla kar gledat kaj dat spodaj, sam nisem zdajle nič vzela, ker so imeli vse št 62 večinoma, bom šla še pol malo pogledat. Sej imajo vedno kaj lepegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.8.2009 14:44:23   
sonček85
OJLA SONČICE MOJE!
MM:SUPER ZA VOZIČEKuser posted image ja ni se ti treba izdat ,ker se nam vsem tako zdi da bo pupika al pa pobekuser posted image sam da bo zdrav,vajin otrok in v presrečni in veseli družini
maška.meni so bolniško podaljšali vdno za 1muser posted image
maj :super za nakupe,pridna si user posted image
cotke za bebija.na začetku jih niti ne potrebujete tolk velik,ker otrok še ni takšen pacek ,da bi se pacal,je pa res da če poliva in bruhca ,da ga pa v umazanih cotkah ne moreš imet.Jaz sem imela vsakega največ po 4-5kom ,pa še to mi ni vse pomosuuser posted image res pa je da ni bruhu,polival ,tako da je imel včasih tudi kako cotko 2 dni gor.
tassika:KAj menite o sterilizatorjih, prsni črpalki in pa grelnikih za flaške? a se to rabi? po moje ni potrebe po tem.Za sterilizator ja mogoče ,samo se tudi lepo prekuha in je ok.črpalka.jaz sem po njo poslala dragega 1 dan ko sva prišla iz P  in jo nekajkrat uporabila  potem pa 2m nič in prejšnji mesec spet,zdaj pa spet 1t nič več.Na začetku so porsi res polne ,tako da se sama odloči,bolje da jo kupiš potem ,prej pa ne.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.8.2009 14:48:52   
MAŠKA
Sonček... ne vem zakaj meni podaljšujejo potem samo po 2 tedna. Mogoče zato, ker imam vedno po dveh tednih po komisiji pregled pri ginekologinji in potem čakajo na ponovno mnenje ginekologinjeuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
15.8.2009 6:54:06   
zvesta
Punce, moje drage...

Sem želela že včeraj z vami deliti novičko, pa nikakor nisem mogla na forum. Mi je ves čas javljalo napako. :(

Torej, dolgo sem (se) skrivala ped vami, a zdaj javno razglašam, da sem NOSEČKA!!!!!! Jaaaa, februarja bomo imeli dojenčka. :)

NS je za mano, vse je dobro, veliki smo 6 cm, imamo lepo okroglo glavico, sesa prst in spi. :)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
15.8.2009 7:52:10   
sonček85
jutro!

Samo na hitro sem vas prišla pokukat in preberem veselo in prelepo novičko ki bo odgnala meglo z naših koncev
Zvesta čestitkte  in še naprej lepo nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image
maška:ja lahko da zaradi tega .odvisno je kaj ti napiše tvoja osebna dr in za koliko časa.Jaz vem da j vedno zadaj napisala na napotnico ki je šla na zavod za rok 1 meseca  in sem tudsi potem dobila podaljšano za 1m.Ker če ti bo tvoja os.dr napisala naslednjič za 1m boš imela za 1m ,na to nima vpliva tvoja G razen no če že ona napiše na napotnico.

tko malo sem se vam javila sedaj pa šibam še sesat ,ostalo sem že vse včeraj naredila.Cotke se lepo perejo,ati še spi ,mali pa že n veselo vriska od 7huser posted image user posted image miško moj
Popoldan se gremo mal potepat pa za krsteka vabit ,ki je 13.9 ,jutri pa kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rižkoo:pikica moja mislim nate
mm kako si kaj ,kako napreduje malo gnezdece
drobtinica:božaj bušija
kepica:pogreššam te,kje si
maj ,pridna mami da si žer vse tko lepo nabavila
tassika:kako brcike?
mariee.kako si mi kaj pupika,kako bebica?
nogavica:ne bit ves čas na FB tudi tukaj se kaj javi.No drugače pa mene tudi najdeš na FB user posted image
kejti še malo pa bo torek in pregleduser posted image

no če sem katero pozabila  se opravičujem  ,vsem pa želim lepo soboto in nedeljo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
15.8.2009 8:55:50   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič               xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža     xx.xx.xx
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja        xx.xx.09
04. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
05. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana          xx.xx.09
06. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
07. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
08. mića                                                                       
09. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje             xx.xx.09
10. polmaja                 36                                           xx.xx.09
11. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina             xx.xx.09
12. barvar                                                                   xx.xx.09
13. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska            xx.xx.09
14. MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica12.10.78 (30)  Nemčija                    02.10/09user posted image
02. Maj2009      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
03. Rižko            20.06.82 (27)  Celje            04.08.     13.10/09user posted image
04. Nogavica     18.05.77 (32)   Maribor                       20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                    28.10.09user posted image
07. Nea_Teja          33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (26)      Domžale       19.08.  23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                   04.02.10
16.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska           xx.04.10
17. Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic            xx.03.10
18. zvesta                   (24.10.79)29     Lenart                xx.02.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
15.8.2009 9:00:35   
tassika
Evo da hitro pokomentiram:

Zvesta super, vesela sem zate, končno bo izak dobil bratca/sestrico. Lahko nam še zaupaš točni PDP in kdaj imaš naslednji pregled. Kako kaj počutje?

Sonček brcike so včasih že ful konkretne, tudi moja žoga ja, komaj še kaj oblečem, dobro, da je zdaj bolj sveže ker že nsoim dolge športne hlače, v teh imam še nekaj foreuser posted image . Je pa moja biba še vedno v sedečem položaju, ker tudi brcike čutim čisto spodaj in boli me tudi tam pri sramni kosti na desni strani, to je od širitev a ne, saj sem pridna in pijem veliko magnezija. Včeraj sva šla pa v kino gledat prekrokano noč, ni lih tko super kot so hvalili, ni pa slab film, če ga imate možnost kje dobit si ga poglejte, sem pa prebrala v premieri da hočejo do konca leta 2010 v kino na 3d spravit smrkce, jaz sem že tamuser posted image

Nič počasi bo treba na kakšno kavico, potem pa kaj nardit, počasi, ampak res počasi pospravljava bibino sobo, danes gre ena omara v smeti, pa ne se bat, ne bom nič nosila, samo komandiralauser posted image , popoldne pa razmišljam o krajšem sprehodu okoli enega jezera, no ne ravno okoli, ker je predolga, malo naokoli pa ja.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.8.2009 9:50:26   
malaMravljica
Zvesta, iiiiiii cestitke user posted image user posted image user posted image    sam ti ti ti, te morem kar mal okregat, bila si tiho od 0,00 mm do 6 cm, me bi pa rade ze takoj vedele. Sedaj si pa ze 3 mesec, gre hitro a ne. Pa veseli me, da je bilo na nuhalni vse ok. Uzivaj naslednje mesece.

Soncek, ma pri nas nic ne napreduje gnezdece, ker sedaj morem cakat, da bo sobica zmontirana ( pa se narejena ni user posted image  ) moj ima sedaj 10 dni sejem in v tem casu se ne bo nic delalo, bom pa naslednji teden zacela cunce prat in zlozila kar v mojo omaro zaenkrat. In naslednji teden grem po zibko, da bo vsaj nekaj pripravljeno za vsak slucaj.

Rizkoo, jaz pa mislim nate.

PUnce, se dve slikci za vas imam. Ena je z dopusta, sem zvecer naredila slikco prav za vas, pol pa se moj trebuh izpred enega tedna. Sedaj sem pa ze prava nosecka user posted image  

user posted image   tako je zgledalo zvecer na nasem dopustu

user posted image   32t6d

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.8.2009 11:22:20   
tassika
MM mogoče bom falila ampak meni tole sliči na enega fantka, no ja sej bo kaml oktober pa bomo izvedele a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3162
15.8.2009 12:30:41   
twixy
Zivjoooo punce user posted image

Koncno sem prisla do racunalnika in se vam lahko javim.
Jaz sem ze cisto OK, z najinim user posted image  je vse super in upam,da bo tako tudi ostalo user posted image user posted image user posted image  Edino cakam se ene izvide ampak je G. rekla da ce je 70% ok, bo potem tudi teh 30% user posted image  user posted image
Tako,da zdaj kooooncno zacnem uzivat v nosecnosti in se veselit vsakega dneva posebej.

V bolnici so mi vsak dan delali UZ in zato tudi ze spol vemo user posted image  Prvo je bil bebi malo sramezljiv potem pa je ze ponosno razkazoval kaj bomo dobili user posted image  Imam prav nekaj slikic,ko se tocno da videt user posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
15.8.2009 12:41:21   
twixy
Ok gremo dalje.. user posted image

malaMravljica iiii... kaksen smeksi busi user posted image user posted image user posted image  Prav fletn je... Samo ves, meni se ze tudi fejst vidi! Me soseda heca,da imam dva user posted image  Ampak je samo 1srcek :). Glede najinega zmenka pa se nic ne vem. V sredo imam spet pregled in upam,da bi da dovoljenje da pridem do tebe. Sicer ne morem nic obljubit ampak, ce mi da zeleno luc se vidimaaaaaaaaa user posted image  user posted image  user posted image
Aja... pa super za vozicek user posted image  Ko ga dobis mi bos porocala kako je. Deal?! Jaz zaenkrat se razmisljam o Stokke ali pa bugaboo-ju.

rizkoo miskica moja.. Vem,da sem nesramna in prava avsa,da se vam nisem nic javila user posted image  Komaj,ko sem tvoj post prebrala sem se prav po glavi vdarila.
zvesta jeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful ful sem vesela za tebe.... Srecno do konca! user posted image

soncek kako kaj mali princ? Priden..? Sem prebrala da se imeli malo tezavic..user posted image user posted image user posted image
tassika cestitkeee za pupiko user posted image user posted image user posted image

Lepoticke moje.. Grem na kosilo z prijateljico

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3164
15.8.2009 13:02:46   
malaMravljica
Twixy, ti si mi pa sedaj polepsala dopoldan. Sem takoooo vesela zate, sam da je malcek ok, ma kaj bo fantek? Pa si bila v bolnici v Slo ali v Germany?  Ce si res ok in lahko potujes se vidiva, drugace pa pocivat in pazit na bejbija. ok! Ej, pa mal ze lahko precekiras za predporodni tecaj in te azdeve, jaz sem prisla tok pozno na vrsto, pa se tecaj nege dojencka ne vem ce bodo organizirali, ker punce ze vse vejo in je premalo zanimanja.  Imas veliko teh tecajev, poglej kaj in kako. Ja, o bugabooju bom porocala, se ga ze tako veselim.

Drugac me je pa sedaj razkurla lupinica. Hotla sem pobrat dol prevleko, da jo dam prat. Ja, pa ja de. Polomila si bom vse nohte in zvila vse prste, saj tisti pasovi se premikajo ja, sam v napacno smer. Sem sla sedaj gledat za prevleko, bi kar poletno prevleko kupila in sam to prala, sam na slikcah so vse narisane brez pomansanega dela za novorojencka in ne vem tocno kaj naj. Pa pripravla sem cunjice, da jih dam v ponedeljek prat, ufff je to ene robe, ko je bilo vse pospravljeno in zlozeno ni zgledalo tolk.

Tassika, tukaj so eni 100% prepricani, da je fantek, drugi 100% da je puncka. Vceraj je padel pa en tok smesen komentar zakaj je puncka. Ja zato, ker ce bi bil fant bi bil moj tok ponosen, da bi ze zdavnej vedela cela zvezna dezela user posted image user posted image  ma moj je cist srecen in total ponosen na najino bitje v trebuhu, kaj je bo pa jasno jeseni.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
15.8.2009 15:39:30   
Anonimen
Ooo kok ste pa pridne...
Nč ne bom brala za nazaj..., mal kasnej. user posted image
Mene nič ni blo... , zdej pa kuham si kosilčka. Moj možek je na kolesu..., sem sama in tko paše.
Se najem pol pa mal vodoravno. No pol... pa dobite par slikic.... user posted image

Twixy, nisi avša.... user posted image sam da je vse ok. Res sm pa bla mal jezkana.user posted image

zvesta, YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.............. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.8.2009 15:40:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.8.2009 0:34:26   
Nogavica
Punce moje, sem se prišla na hitro poslovit do petka. Jutri (pravzaprav danes) pičimo na morje. Komaj že čakam.

zvesta, tako sem vesela zate. Čestitke. Ampak si pa, lumpa, že drugič spregledala ali ignorirala moje sporočilo na FB. Sem te pred časom vprašala, če si nosečka, ker so se mi zdeli tvoji komentarji stanja zelo sumljivi, pa mi nisi nič odgovorila. No, saj je vseeno, lepo nosečnost ti želim. user posted image

twixy, vesela sem, da je vse o.k. user posted image  Je tudi mene skrbelo takrat, ko je pilotina napisala, da imaš neke težave.

O.k., zdaj pa res grem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.8.2009 8:28:17   
mariee
Dobro jutro punce,

samo dva dni me ni bilo na RR in sem mogla tolk prebrat. V petek sem imela ful močno vrtoglavico in sem an netu prebraal, da je od pomanjkanja železa in sem se pol nafilala in ej bilo popoldne že vredu. Včeraj sem pa celo dopoldne pospravljala, me je nekaj prešinlo, da moram vse v nulo spucatuser posted image pol sva pa še pohištvo prestavla, da imava že pripravljeno za zibkouser posted image

Sonček biba je super, brca.. Komaj čakam 3d, da vidimo kaj imamouser posted image
mM super za voziček!!!! Pa ful lepa nosečka siuser posted image

Zvesta čestitke!!!

Tassika a pri vas dolgo traja šola, ker jaz mislim it šele v septembru ali oktobru?

Twixy končno si prišla nazaj, res nas je skrbelo zate. Ti, tiuser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
16.8.2009 15:25:25   
Anonimen
MM, full mi je všeč tvoj vozek. Barva pa sploh..., res. Je obema modra všeč... user posted image Za košek pa ne vem, jst bi mela kr unga s kasetami..., ne vem, mi je všeč.. Navadnega na vrečke zihr ne bom mela..., da mi smrdi v bajti. user posted image No, sej nism lena, da bi ga nesla sprot vn ampak... ma ne vem.. najbrž bo kr ta s kasetami, itaq so pogosto v akciji te kasetke in pač..
Bušija maš pa tkoooo lepga, res. Ne vem.. punčka, fantek.... a mava obliko trebuha kej podobno? user posted image

maj2009, jst sm tud šopala v pikapolonici... in tud kupla jogi rjuhe iz letaka, ki so ga poslali, pa še uno igračko fehnovo, ki je za n pojstlico... user posted image Obožujem te igračke in nočem nič drugega samo baby fehnnnn... in barva in vse kar majo mi je carsko..
Za previjalno torbo dobiš link.. ko najdem, ne najdem. Oz. ti kr slikco pošljem, ko jo dobim. Je pa Kiplingova, sicer dražja ampak totalno kvalitetna in prostorna. Mi nč ne bo žal dat dinčke.
Upam, da nisi kej pofarbala v stroju.
Aja... prala še čisto nič ne bom, mi je mal prezgodaj, rabim pa še kup zadevc. Osnovno mam..., še previjalna pride v sredo in sm zmagala. Te malenkosti se pa že sproti nabavijo.
Mam tud jogi, pa posteljnino, pa nepremočljivo podlogo, pa rjuhce, pa... hm.... to je to. Posteljca je u nulo za pančkat. Bi se kr sama not vlegla.user posted image

Tassika, tud jst sterilizatoorja pa grelca ne bom kupovala..., sej se da vse naknadno. Bravo za posteljninico, je full lušna. No jst sm mojo kr precej plačala amapak mi je bla všeč in všeč in všeč..., čist paše v malo sobico. Pa kvalitetna in mehka je tud.
In kje je ta Idexe trgovina?... prvič slišim.

Sonček85, jst tud mislim nate... sam briga te, ti dons uživaš, jst pa kot v savni. Dons je preveč.... Nč, grem na sladoled... k*** pa sladkorna... user posted image

Twixy, nisi nobena avša..... CMOKA sam pridi bolj pogosto noooooooo..., da nas ne bo skrbel. Ne tolči se po glavi, to boli. Pa ... hm.., kdaj pa mi spol zvemooooooo??! Al nas boš pustila v nevednosti. No... kar se tega tiče, pa ne bom jezna... user posted image Objemček ti miška.. Aja.. kako pa se počutiš kot ženica?? user posted image

Nogavica, uživajte na morjuuuuuuuuuuuuuu!!

mariee, jupi za zibko. Jst moram pa po mojo v belo krajino... naslednji teden najverjetneje... juuupi...
Šola v CE je 4 dni. Midva mava od 25. do 28.8. Še mal pa se gremo učit bit mamice pa očiti. user posted image

Joj ženske.... še en teden delam......... wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pol pa noge u luft. Dost mam, tok mam dost, da je že zadost.

MAŠKA, kavica kmalu.. V mignonu na tortici... user posted image

Joj kaj še... nč, 1 kg mam več.... dete mi raste..
Bodite pridne..., pa mejte lepo nedeljo...

Evo ena slikca od mojga uživaškega buškota z morja...
30t 5d, dons že velik več...
user posted image

Pa še ena od nove pojstlce in posteljnine.... in regala... in še nedokončane sobice. user posted image
user posted image

Lupčka vsem vam..

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
16.8.2009 21:28:03   
MAŠKA
Pozdravljene,

cel vikend me ni blo gor... pa tako lepe novičke!

Zvesta user posted image user posted image user posted image lepo, zdravo, brezskrbno nosečnost ti želim in zdravo bebico! Kako si lahko bila tako dolgo tiho?! Vse smo že kar takoj pluske pokazale, ti pa tako dolgo skrivala to lepo novičko! Ti, ti...!

Twixy, lepo te je brat, zelo nas je skrbelo. In držimo pestke še za tistih 30%. Mora bit vredu! Kdaj bomo tiste slikice vidle?user posted image

MM in Rižkoo... bušije imata manekenske! A vedve res nič špehca ne premorete???user posted image
Rižkoo luštna sobica. Ko bom barvala stanovanje te bom najela za svetovalko, ko bo treba izbirat barve. Vidim, da imaš smisel! Se priporočam!. Še prej pa kavica, obvezno!

Jaz pa sem imela v četrtek pregled, G pravi, da je vse OK, za spol pa spet nisem vprašala... čeprav me že prav firbec matra, ampak moj pravi, da ne smem spraševat, da mora bit presenečenje... Upam, da se bo g kdaj zagovorila, in potešila mojo radovednostuser posted image .

Sonček ti pa mi Aleksa pozdravi! Upam, da bomo naslednjo kavico pile s kupaj z Rižkico!user posted image

Morfologijo imam pa 7.9... za seznamčekuser posted image

Pa še pozdravček za vse ostale!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.8.2009 7:56:34   
soncek_25
Jutro punce!

Ko sem bila najbolj na tleh ste me bodrile in vzpodbujale...hvala vam za vse, brez vas bi bilo težje...no, danes vam sporočam, da je včeraj CB pokazal +. Res sem srečna in upam, da bo naslednjih nekaj tednov minilo tako kot je treba, da bo pikica ostala tam kjer mora in da bo rasla. Držite pesti za naju!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.8.2009 8:01:31   
sonček85
tassika:u super kino.Ja če bojo mel smrkce smo mi tudi tam:)
Ja za cote pa vem kako je ko ne praviš nič več nase.No jaz majce sem imela vse svoje od prej ,saj se mi ni poznalo tko ,v trebuščku in noigah pa malo :)
Saj boš potem videla kako bo šlo hitro dol-no vsaj pri nas je šlo in se mi kar dobro zdi ko mi kdo reče da sem že tko super kg dol dalauser posted image user posted image
mm:u super,zibka ,no vsaj nekaj bo že.Joj cunce boš prala ,kako lepo .To je tko lep del pa potem ko jih likaš,ni lepšega.user posted image Saj sobica bo pa potem 123 ko pride dragi s sejma:)
Slikce so bombaaaaaaaaaa še posebaj ti z bušijem.Prečudovita nosečka,meni tudi liči na fanta trebušček ko pa govoriš pa na .......naj bo presenečenje
twixy:joj kako smo pa tebe pogrešale in tako lepo te je brat še lepše pa ko napišeš da je z otročkom vse ok in da lepo raste,se razvija.Ni lepšega kot to da čuješ da je vse ok.user posted image user posted image
in spol?.......
Ja Aleks je sedaj ok ,smo zdravi ,upam da naslednji mesec spet ne bo kaj ,saj je vsak mesec neki.Hvala
nogavica:upam da uživate user posted image
marie.veliko vode tudi pij in pesko jej.Je pa mene tudi kdaj pa kdaj zaneslo user posted image
rižkoo:user posted image user posted image user posted image k....pa sladkorna.Ja smo užival 100na uro,potem ko smo pa malega spravli v posteljo se je pa ves dan spremenil v pekel ker sva se z mojim nekaj spčla in sem šla ob 20h že spatuser posted image
tvoje slikce bušija in sobice so prekrasne,komaj čakam da se vidva ta t ,upam da se in če bom imela jaz avto ali pa ti bi se lahko do maške zapeljale user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.8.2009 8:11:20 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.8.2009 8:12:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro punce!

Ko sem bila najbolj na tleh ste me bodrile in vzpodbujale...hvala vam za vse, brez vas bi bilo težje...no, danes vam sporočam, da je včeraj CB pokazal +. Res sem srečna in upam, da bo naslednjih nekaj tednov minilo tako kot je treba, da bo pikica ostala tam kjer mora in da bo rasla. Držite pesti za naju!
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke še ena ki mi je polepšala danuser posted image user posted image Aleks pa pošilja  veliko pik pok za srečo ,pa veselih in prelepih 9 m

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.8.2009 8:15:41   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič               xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža     xx.xx.xx
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja        xx.xx.09
04. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
05. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana          xx.xx.09
06. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
07. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
08. mića                                                                       
09. polmaja                 36                                           xx.xx.09
10. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina             xx.xx.09
11. barvar                                                                   xx.xx.09
12. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska            xx.xx.09
13 MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica12.10.78 (30)  Nemčija                    02.10/09user posted image
02. Maj2009      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
03. Rižko            20.06.82 (27)  Celje            04.08.     13.10/09user posted image
04. Nogavica     18.05.77 (32)   Maribor                       20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                    28.10.09user posted image
07. Nea_Teja          33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (26)      Domžale       19.08.  23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                   04.02.10
16.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska           xx.04.10
17. Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic            xx.03.10
18. zvesta                   (24.10.79)29     Lenart                xx.02.10
19. soncek_25            (12.01.80) 29     Zasavje            xx.04.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.8.2009 8:17:52   
sonček85
no sem vas prišla malo pokukat ,pokomentirat sedaj vam pa še sporočim koak smo preživeli vikend.
Ja v soboto smo se ves čas potepal.Šli okol za krsteka vabit(maška-šli smo mimo vas)potem pa je v nedeljo sledilo kopanje v Zrečah.Aleks je užival niti malo se ni zajokal,vodica mu je bila nadvse zanimiva ko je plopolala ,žuborela,se premikala,...
Komaj čakam naslednje kopanje ,takrat pa se bo že lepo kopal kar v fredovem obroču,ko bo že imel glavico bolj stabilno.jupi user posted image

pa še malo slikic
ko smo prišli na bazenčekuser posted image
seveda je potrebno tudi prej napolniti trebuščekuser posted image
malo poziranja z mami-voda je zanimiva ko se premika

user posted image

stric,mami in jaz
user posted image
ku ku malo igranja ko pridem iz vodeuser posted image
družinskauser posted image
tako pa zaspim po napornem kopanju-hrup me ne motiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?