slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Drugače pa - tiste, ki vam pikiji spijo že dolgo - dajte mi dat nasvet, kako ste jih naredili - da zdaj ta mesec še midva malo potrenirava. moj vsem pravi, da imajo dve možnosti: da jim lahko pride pokazat kako se naredi 2 ali pa da počakajo na njegovo knjigo spominov... jah, moja dva sta se sama ponudila... sem ju vprašala stokrat, če resno mislita, pa sta rekla, da ja.... bomo videli, upam, da se obnese, sicer smo brez varstva daisy, ne, ne - jaz se ne grebem za dvojčka zanima me, kako bi drugega imeli takšnega, ki bi veliko spal ponoči. Ker če dva dobim zraven Sofije, pa do konca nosečnosti ne bi prišla k sebi od šoka ob novici Tina, fajn da si se oglasila. U, opekline pa res bolijo Jaz sem si enkrat samo palec poparila, pa sem komaj zaspala..., pa ni bilo zunanji ran in nič. anaj, jooooj, kaj bomo pa zdaj, ko ne vemo spola... Še dalje lahko stava teče... Samsa, hvala za zajtrk, ga še nisem imela - čakam, da mi moj dragi zdaj v času malice prinese kak hot dog v pisarno. Imajo po novem enourne malice in ima čas k meni skočit. Pa je restavracija tu v bližini zaprta še ta teden, tako da on nosi burgerje in hot doge