|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
10.8.2009 15:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

nya- kdaj začenš s službo?

uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.8.2009 16:35:04   
Samsa
ninny, ninny, ninny............... ti, ti, ti..... lumpa ne bereš nazaj user posted image user posted image

ŠE enkrat user posted image

ninny: kateri inhalator imate? ultrazvočnega ali batnega? in katere firme?
Se odločama za nakup in sploh ne vema katerega bi, ker če bereš forume imajo full različna mnenja glede inhalatorjev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.8.2009 16:35:44   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

anaj - hm, pelji ga, pa da boš mirna - ker vem, da v teh časih s to gripo smo vsi mal bolj panični

se podpišem pod to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.8.2009 16:37:22   
Samsa

No, nekaj sem načvekala tudi jaz.

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.8.2009 17:07:23   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ninny, ninny, ninny............... ti, ti, ti..... lumpa ne bereš nazaj user posted image user posted image

Se odločama za nakup in sploh ne vema katerega bi, ker če bereš forume imajo full različna mnenja glede inhalatorjev

jezus kristus... kaj sem jaz napisala - mislila sem KOMPRESORSKI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.8.2009 17:22:19   
RMRM

oooo, bravo, bravo. user posted image user posted image user posted image  Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem.

Jaz sem tud danes izvedela, tko med vrsticami, da bo ta ki mene nadomešča, prevzela del mojega dela, ful obširen (javna naročila) tko da bom ful lažje dala vlogo za 4 ure, je koj boljši občutek, čeprav vem da bodo pa kaj drugega našli za zravenuser posted image user posted image .

I.Daisy, pozdravček tud tebi. Vedno ko pišeš o svojih dveh navihančkih,se spomnim svoje sestrične, ki ima tud dvojčka in sta tud delala vse žive traparije user posted image user posted image .

Samsa, super za linke. Sem jih sicer že prej gledala, tud nekaj časa poskušala na ta način čistit, samo naš je ful fiziološke dol popil, čeprav sva bla vedno pokonci, pa nad lijak nagnjena. Je pa res, da sem jaz čist preventivno čistila nosek, ni bil prehlajen.

Nya, škoda da ni blo časa. No, sej se bomo že kdaj dobile, a ne? Glavno da ste se imeli lepo.

Ninny, ti pa res lahko pokličeš, če boš kaj okrog hodila.

anaj, tko kot so ti napisale. Pelji ga pokazat. Čeprav naš je imel drisko tud zaradi spremembe podnebja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.8.2009 17:27:23   
RMRM
Jaz sem pa danes čist na glavo. Včeraj pozno popoldne sva z dragim popila vsak pol redbula in seveda pri meni učinek neverjtetn.user posted image  Do pol petih zjutraj sem urejala slike na compu, ne duha ne sluha o kakšni zaspanosti. No, pol mi je le nekak uspelo zaspat, se je pa Lukas zbudil in tulil ko user posted image , so ga zobki ful matrali. Tko da danes že cel dan nekaj postopam, učinka od mene skor nobenega, edin dva zoprna dopisa mi je skor uspelo napisat, čeprav se vidi da so moji možgančki čist na off.user posted image

AS -  če boš slučajno brala, daj prosim mi povej, kje najdem Puckov zakon, ki si ga navajala. Bi rada pravno podlago, pa ne najdem. Lepo prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
10.8.2009 17:27:54   
RMRM

jezus kristus... kaj sem jaz napisala - mislila sem KOMPRESORSKI user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.8.2009 18:22:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image res sem zgrešila

user posted image user posted image Samsa  batnega nimamouser posted image user posted image user posted image

imamo takega

http://www.mimovrste.com/artikel/1480095936/q=inhalator/membranski-inhalator-se-1700

RMRM sem bolj malo spet mobilna, sedaj ko moj spet delauser posted image Se pa lahko tudi vidva kdaj oglasita na kakšni kaviciuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.8.2009 19:17:16   
Anonimen
Grem dat zdej malega spat, pa pridem pol pogledat, če kej dogaja.

A veste, da je pa dobr, da julijke tolk čvekajo - je tema čvekamo o naših otrocih zmer med zadnje na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.8.2009 19:43:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

oooo, bravo, bravo. user posted image user posted image user posted image  Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem.

ja v šoli, sam nisem še pogodbe podpisala, pa pol nism neki govorila - jutr mam zdravniškega ob 6.30

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.8.2009 19:45:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image vsaj brskat ti ni treba

Pri nas bosta tudi počasi šle spat, najprej ena pod tuš, potem ta druga, potem gre Ema spat, Maša je pa še kakšne pol urce dalj od Eme pokonci-ima počitniški bonus ker ne hodi v vrtec in zjutraj lahko spi in se potem moram vsi trije kartat enkouser posted image Je čisto odvisna nad njo in vsak dan kar s kartami hodi na okol in išče žrtev, da se bo šla z njouser posted image . Tako, da jaz pridem čez kakšno urco nazaj, verjetno nič prej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.8.2009 19:45:44   
Anonimen
nya- ura je pa res zgodnja, no vsaj zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
10.8.2009 19:45:45   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ja v šoli, sam nisem še pogodbe podpisala, pa pol nism neki govorila - jutr mam zdravniškega ob 6.30

Super naya,da si dobila službo,no,a vidiš,direkt,tko,kot mora bituser posted image user posted image user posted image ,kako boš pa sedaj z lukatom,gre v vrtec,ali bo babi servis?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.8.2009 19:53:40   
Anonimen
Babi ga bo mela. Men je še premajhen za v vrtec

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.8.2009 19:56:54   
lunca14

Sej je res,men se tud srce trga,ko pomislim,na to da bo moral v vrtecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.8.2009 20:13:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sej je res,men se tud srce trga,ko pomislim,na to da bo moral v vrtecuser posted image

zakaj ga boste pa dal v vrtec pravzaprav? ker noben ni šel tko hitr ne?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.8.2009 20:24:14   
lunca14
Ja,maj je šel,ko je bil star 4 leta,enej je šel pri dveh letih,za luna je blo pa v planu,da bi šel januarja naslednje leto,ampak,sedaj v tej situciji,kot smo,bo moral iti septembra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.8.2009 20:51:27   
l.daisy
heja hej,
evo sem dala mulca spat, pa še mal pospravla tisto, kar lahko, da ne ropotam....

anaj, če ti ga bojo vzeli, potem le pelji Jaka pokazat k pediatru... ker pri nas znajo komplicirat, če otrok nima vročine (oz. jo po njihovem tri dni lahko zbijaš s svečkami), kar se pa tiče driske, pa tako ali tako rečejo, da je treba poskrbet samo za zadosten vnos tekočine.... poglej si še tale link... KLIK
nya, user posted image user posted image user posted image za službo... meni se tudi zdijo naši sončki premajhni za v vrtec... tako da bosta moja dva zaenkrat pri babici in dediju, bosta pa prej ali slej šla tudi v vrtec (če ne naslednje leto, pa pri treh letih)...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.8.2009 21:08:39   
anaj22
čer

mi nismo šli k dr. bom jutri poklicala prinas šolsko in bomo vidl kaj bo rekla, hvala vsem za informacije in nasvete

me boli glava ko hudič, sva se z možem spokla bi ga kar kam poslala, če nebi bilo otročkov

nya čestitke za službo

jaz germ pa kar spat imam G že ob 7,20h

dobr spite in čvekajte

nočko

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.8.2009 21:17:01   
Anonimen
Meni se tudi zdijo še premajhni, tam pri 2,3 letih je ravno prav. Pri nas je šla Maša pri 3h, samo če nimaš druge možnosti pač morajo ituser posted image Pri nas upam, da bo doma do tretjega leta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.8.2009 21:49:29   
l.daisy
sem čekirala, če je AnjaPH že rodila, pa še ni.... če se prav spomnim ima zdaj enkrat rok, ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.8.2009 21:58:13   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

sem čekirala, če je AnjaPH že rodila, pa še ni.... če se prav spomnim ima zdaj enkrat rok, ane?

Ja ,pa res še ni,pa punčko bo melauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
10.8.2009 22:02:45   
l.daisy
a reeeeeees, punčka booo user posted image user posted image user posted image ... tole sta pa dobr "naštimala" user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.8.2009 22:04:01   
l.daisy
grem pod tuš... upam, da ne boste ravno v tem času prišle in odšle... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.