|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
12.8.2009 8:10:56   
Anonimen
pa eno, k jo bodo pustil postavit upava:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.8.2009 8:12:01   
Anonimen
Sam to so montažne, midva pa bova zidala, pa rabiva načrt. Tko da če katera pozna kej v tej smeri, se toplo priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
12.8.2009 8:13:41   
aleksandra silvija
Jutro.

Nya-čestitke za službo.

ČAkam na slikce hiš. Me prav zanima, sva tudi midva še vedno v iskanju. Imava določeno, kaj bi. Ampak še sploh ne vem, kaj je dovoljeno zu gradit.

Lara, si že (skoraj) zdrava?

Sara--ti bi morala našega Lovra naučit kaj govorit. Naš mali ne pove nič. Sporazumeva se z različnimi toni AA,EEEEEEEEEuser posted image user posted image .

Vrtec---Naš gre oktobra v vrtec. Patricia je šla s 4-imi leti, Jernej z 18 meseci. Saj bi ga tudi jaz imela doma, ampak nimam možnosti. ŽAl.

Ne, morem več komentirat, Lovro napada računalnik, mizo.....vas še kaj preberem
Polma--kako si?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
12.8.2009 8:52:00   
Anonimen
slikce so že a_s zgoraj na začetku strani, pa na prejšnji na koncu user posted image

Sem pa naredila en album s svojimi deli, zaenkrat sam to kar mam na računalniku. Bom tud ostale pofotkala, pa dodam.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
12.8.2009 8:53:42   
Anonimen
polma - točno vem, kako se počutiš - mi smo imeli podobno situacijo pred leti (je bil moj oče bolan) - rečem ti lahko le, držte se, mislit pozitivno, pa naj se vse razplete najbolje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
12.8.2009 8:54:25   
Anonimen
In imam samogovoreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
12.8.2009 8:55:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

ČAkam na slikce hiš. Me prav zanima, sva tudi midva še vedno v iskanju. Imava določeno, kaj bi. Ampak še sploh ne vem, kaj je dovoljeno zu gradit.

o, jaz pa - začne se nekako tkole: 10000€, 150€ 200€, 1000€... potem pa izkopuser posted image user posted image user posted image  - sej vem, da ni smešno, je pa ironičnouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
12.8.2009 8:56:55   
Anonimen
Grem zdej k mami en štuk nižje na kavo. Lukec še spi, se je očitno našega pogovora nalezeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
12.8.2009 8:57:34   
Anonimen
Aja, pa še tega nisem povedala. Jaz bom drugo leto spet TETAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
12.8.2009 9:01:47   
Anonimen
ne grem se več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
12.8.2009 9:26:47   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ne grem se več user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra,siuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image da boš tetica,sem mislila,da boš napisala,da si tiuser posted image .............lepo,da sta začela s projektom hiška,kar se tiče arhitekta,ti žal ne morem pomagat,midva,ga nisva rabila,tako,da jih ne poznam,vem pa samo to,da so svi............ko dragi,no mogoče tipska,malo manj,vse ostalo,je pakot zlato,mi je pa bolj všeč ona druga hiška,prva,mi je preveč moderna,sem bolj,za stare variante hiše,ta je pa kul,ko je stara,z modernim pridihom,pa veliko oken ima,kar je meni ful žal,da sva dala majhna starinska oknauser posted image user posted image ,sedaj,bova pa morala ogromno lučk dat,da bomo meli svetlo-neumnost,vem.
Samsa...........hvala za zajtrk,kavo sem že spila,in milka bo moja,no kravo,kar imej,jaz bi sam čokolado.
aleksandra..........jutro tud tebi,no,ti boš tudi v tem klubu,ko gredmo bebiji v vrtec,me ful šraufa,po želodcu,ko pomislim na to,sem včeraj oddala na pošto za znižano plačilo in oprostitev plačila,za drugega otroka.
Pa še novica od nas,maju sem včeraj ispulila še drugi zobekuser posted image user posted image user posted image ,lun spi v enem kosu od 19 pa do 4 zjutraj,se malo pokrega in zaspi nazaj do 6.30user posted image user posted image user posted image ,no pa sem dočakala spanje po 14 mesecih.

didlina tud teb jutro ali dan,pa lepo se mej popoldan v službi,in kako maš takrat ko si ti pop.v službi je sara doma ali gre tudi v vrtec?Vem sedaj sam o vrtcu sprašujemuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
12.8.2009 15:44:55   
RMRM
Dan!

Maj, user posted image user posted image user posted image  za zobek. Hitro pripravit vrečko da bo miška kaj prinesla. Btw. ideja od AS mi je noro dobra., da miška pregrizne vrečko, super, super si se to spomnilauser posted image user posted image

Nya, a si se monologov nalezlauser posted image , drugač pa men je tud druga hiška zelo všečna, prva sploh ne, preveč mi je spedenana, tko, preveč filmska. Sem drugač tud bol za klasiko, kot Lunca, no sicer si pa vidla kakšen stil mamo mi, popolnoma druguser posted image , če bi pa delali na ravnini, v mestu, bi pa tud v podobnem stilu. 

Kar se pa načrtov tiče, pa nimam pojma, sploh kako je s tipskimi, ker midva sva dala po naročilu in mi ni žal, je čist tko kot sva hotela.

Vrtec - se strinjam, če drugače ne gre, mora user posted image  pač v vrtec. Moja tavelka je tud šla pri 11ih mesecih, pa je blo vse čist ok. Ne moreš verjet, kako so taki mali škratki sami sedeli za mizo in jedli kosilouser posted image user posted image , vzgojiteljice so pa okrog hodile in pomagale vsakemu malo.  Ne vem, no, jaz mam ful dobre izkušnje, pa 14 let nazaj so bili standardi po vrtcih veliko slabši.

Sara, user posted image user posted image user posted image  ropotuljica mala. Super ti gre.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
12.8.2009 15:47:41   
RMRM
Samsa, odličen zajtrkuser posted image user posted image

Kako je Lara? Upam da je bolš. Za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

Nya, user posted image user posted image user posted image  da boš tetka.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
12.8.2009 16:47:37   
Anonimen
v tale album sem naložila

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14494

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
12.8.2009 20:24:17   
Anonimen
a bom mela spet samogovore?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
12.8.2009 20:27:41   
Samsa
čer user posted image

nya - ne user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
12.8.2009 20:32:06   
Anonimen
a da neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
12.8.2009 20:35:47   
Samsa
čestitke tetka nya user posted image user posted image user posted image user posted image
in lepe umetnine si ustvarila user posted image user posted image user posted image
Glede hiške pa takole: tudi meni bolj sede druga ( tako kot RMRM ), ker tista prva ne paše v vsako okolje ( tako se meni zdi ), druga je pa paše vsepovsod ( moje mnenje )

Lunca: čokolada je na strani user posted image  user posted image user posted image user posted image , čestitke za drugi izpuljen zobek in seveda čestitke za spanje - si zaslužiš user posted image user posted image user posted image

LAra je bolje - kašlja dosti manj, nosek ji ne čistim več tako pogosto ( zdaj je bolj jezna na sesalec in baby vac user posted image ). Hvala za vse pikapoke.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
12.8.2009 20:36:07   
Samsa

a da neuser posted image user posted image user posted image

recimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
12.8.2009 20:49:42   
Anonimen
Lačna sem ko sma vraguser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
12.8.2009 20:54:38   
Samsa

Lačna sem ko sma vraguser posted image

jaz sem se pa najedla: malo pečenega krompirčka in zelene solate ............. njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
12.8.2009 20:59:01   
Anonimen
jaz pa čakam, da se naslednji kos kruha odtaliuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
12.8.2009 20:59:36   
Anonimen
kej je pa slovenka - a je šla na dopust še malo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
12.8.2009 20:59:53   
Samsa

jaz pa čakam, da se naslednji kos kruha odtaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image

v mikrovalovki?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
12.8.2009 21:01:29   
Samsa

kej je pa slovenka - a je šla na dopust še malo?

recepte za spečega bejbija preizkuša  user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.