lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya ne grem se več dobra,si da boš tetica,sem mislila,da boš napisala,da si ti .............lepo,da sta začela s projektom hiška,kar se tiče arhitekta,ti žal ne morem pomagat,midva,ga nisva rabila,tako,da jih ne poznam,vem pa samo to,da so svi............ko dragi,no mogoče tipska,malo manj,vse ostalo,je pakot zlato,mi je pa bolj všeč ona druga hiška,prva,mi je preveč moderna,sem bolj,za stare variante hiše,ta je pa kul,ko je stara,z modernim pridihom,pa veliko oken ima,kar je meni ful žal,da sva dala majhna starinska okna ,sedaj,bova pa morala ogromno lučk dat,da bomo meli svetlo-neumnost,vem. Samsa...........hvala za zajtrk,kavo sem že spila,in milka bo moja,no kravo,kar imej,jaz bi sam čokolado. aleksandra..........jutro tud tebi,no,ti boš tudi v tem klubu,ko gredmo bebiji v vrtec,me ful šraufa,po želodcu,ko pomislim na to,sem včeraj oddala na pošto za znižano plačilo in oprostitev plačila,za drugega otroka. Pa še novica od nas,maju sem včeraj ispulila še drugi zobek ,lun spi v enem kosu od 19 pa do 4 zjutraj,se malo pokrega in zaspi nazaj do 6.30 ,no pa sem dočakala spanje po 14 mesecih. didlina tud teb jutro ali dan,pa lepo se mej popoldan v službi,in kako maš takrat ko si ti pop.v službi je sara doma ali gre tudi v vrtec?Vem sedaj sam o vrtcu sprašujem