![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 15:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya- kdaj začenš s službo? uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 16:35:04
|
|
|
|
Samsa
|
ninny, ninny, ninny............... ti, ti, ti..... lumpa ne bereš nazaj ŠE enkrat ninny: kateri inhalator imate? ultrazvočnega ali batnega? in katere firme? Se odločama za nakup in sploh ne vema katerega bi, ker če bereš forume imajo full različna mnenja glede inhalatorjev
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 16:35:44
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya anaj - hm, pelji ga, pa da boš mirna - ker vem, da v teh časih s to gripo smo vsi mal bolj panični se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 16:37:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya No, nekaj sem načvekala tudi jaz.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 17:07:23
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ninny, ninny, ninny............... ti, ti, ti..... lumpa ne bereš nazaj ŠE enkrat ninny: kateri inhalator imate? ultrazvočnega ali batnega? in katere firme? Se odločama za nakup in sploh ne vema katerega bi, ker če bereš forume imajo full različna mnenja glede inhalatorjev jezus kristus... kaj sem jaz napisala - mislila sem KOMPRESORSKI
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 17:22:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya- kdaj začenš s službo? uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco oooo, bravo, bravo. Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem. Jaz sem tud danes izvedela, tko med vrsticami, da bo ta ki mene nadomešča, prevzela del mojega dela, ful obširen (javna naročila) tko da bom ful lažje dala vlogo za 4 ure, je koj boljši občutek, čeprav vem da bodo pa kaj drugega našli za zraven . I.Daisy, pozdravček tud tebi. Vedno ko pišeš o svojih dveh navihančkih,se spomnim svoje sestrične, ki ima tud dvojčka in sta tud delala vse žive traparije . Samsa, super za linke. Sem jih sicer že prej gledala, tud nekaj časa poskušala na ta način čistit, samo naš je ful fiziološke dol popil, čeprav sva bla vedno pokonci, pa nad lijak nagnjena. Je pa res, da sem jaz čist preventivno čistila nosek, ni bil prehlajen. Nya, škoda da ni blo časa. No, sej se bomo že kdaj dobile, a ne? Glavno da ste se imeli lepo. Ninny, ti pa res lahko pokličeš, če boš kaj okrog hodila. anaj, tko kot so ti napisale. Pelji ga pokazat. Čeprav naš je imel drisko tud zaradi spremembe podnebja.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 17:27:23
|
|
|
|
RMRM
|
Jaz sem pa danes čist na glavo. Včeraj pozno popoldne sva z dragim popila vsak pol redbula in seveda pri meni učinek neverjtetn. Do pol petih zjutraj sem urejala slike na compu, ne duha ne sluha o kakšni zaspanosti. No, pol mi je le nekak uspelo zaspat, se je pa Lukas zbudil in tulil ko , so ga zobki ful matrali. Tko da danes že cel dan nekaj postopam, učinka od mene skor nobenega, edin dva zoprna dopisa mi je skor uspelo napisat, čeprav se vidi da so moji možgančki čist na off. AS - če boš slučajno brala, daj prosim mi povej, kje najdem Puckov zakon, ki si ga navajala. Bi rada pravno podlago, pa ne najdem. Lepo prosim
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 17:27:54
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa ninny, ninny, ninny............... ti, ti, ti..... lumpa ne bereš nazaj ŠE enkrat ninny: kateri inhalator imate? ultrazvočnega ali batnega? in katere firme? Se odločama za nakup in sploh ne vema katerega bi, ker če bereš forume imajo full različna mnenja glede inhalatorjev jezus kristus... kaj sem jaz napisala - mislila sem KOMPRESORSKI
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:17:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem dat zdej malega spat, pa pridem pol pogledat, če kej dogaja. A veste, da je pa dobr, da julijke tolk čvekajo - je tema čvekamo o naših otrocih zmer med zadnje na forumu
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya- kdaj začenš s službo? uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco oooo, bravo, bravo. Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem. ja v šoli, sam nisem še pogodbe podpisala, pa pol nism neki govorila - jutr mam zdravniškega ob 6.30
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:45:10
|
|
|
|
Anonimen
|
vsaj brskat ti ni treba Pri nas bosta tudi počasi šle spat, najprej ena pod tuš, potem ta druga, potem gre Ema spat, Maša je pa še kakšne pol urce dalj od Eme pokonci-ima počitniški bonus ker ne hodi v vrtec in zjutraj lahko spi in se potem moram vsi trije kartat enko Je čisto odvisna nad njo in vsak dan kar s kartami hodi na okol in išče žrtev, da se bo šla z njo . Tako, da jaz pridem čez kakšno urco nazaj, verjetno nič prej...
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
nya- ura je pa res zgodnja, no vsaj zame
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:45:45
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny nya- kdaj začenš s službo? uradno 1.9., sam bom morala najbrž že prej na konferenco oooo, bravo, bravo. Se nisi nič pohvalila, da imaš novo službo. Super. A si dobila v šoli? Sorry če preveč sprašujem. ja v šoli, sam nisem še pogodbe podpisala, pa pol nism neki govorila - jutr mam zdravniškega ob 6.30 Super naya,da si dobila službo,no,a vidiš,direkt,tko,kot mora bit ,kako boš pa sedaj z lukatom,gre v vrtec,ali bo babi servis?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Babi ga bo mela. Men je še premajhen za v vrtec
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 19:56:54
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Babi ga bo mela. Men je še premajhen za v vrtec Sej je res,men se tud srce trga,ko pomislim,na to da bo moral v vrtec
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 20:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Babi ga bo mela. Men je še premajhen za v vrtec Sej je res,men se tud srce trga,ko pomislim,na to da bo moral v vrtec zakaj ga boste pa dal v vrtec pravzaprav? ker noben ni šel tko hitr ne?
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 20:24:14
|
|
|
|
lunca14
|
Ja,maj je šel,ko je bil star 4 leta,enej je šel pri dveh letih,za luna je blo pa v planu,da bi šel januarja naslednje leto,ampak,sedaj v tej situciji,kot smo,bo moral iti septembra.
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 20:51:27
|
|
|
|
l.daisy
|
heja hej, evo sem dala mulca spat, pa še mal pospravla tisto, kar lahko, da ne ropotam.... anaj, če ti ga bojo vzeli, potem le pelji Jaka pokazat k pediatru... ker pri nas znajo komplicirat, če otrok nima vročine (oz. jo po njihovem tri dni lahko zbijaš s svečkami), kar se pa tiče driske, pa tako ali tako rečejo, da je treba poskrbet samo za zadosten vnos tekočine.... poglej si še tale link... KLIK nya, za službo... meni se tudi zdijo naši sončki premajhni za v vrtec... tako da bosta moja dva zaenkrat pri babici in dediju, bosta pa prej ali slej šla tudi v vrtec (če ne naslednje leto, pa pri treh letih)...
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 21:08:39
|
|
|
|
anaj22
|
čer mi nismo šli k dr. bom jutri poklicala prinas šolsko in bomo vidl kaj bo rekla, hvala vsem za informacije in nasvete me boli glava ko hudič, sva se z možem spokla bi ga kar kam poslala, če nebi bilo otročkov nya čestitke za službo jaz germ pa kar spat imam G že ob 7,20h dobr spite in čvekajte nočko
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 21:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi zdijo še premajhni, tam pri 2,3 letih je ravno prav. Pri nas je šla Maša pri 3h, samo če nimaš druge možnosti pač morajo it Pri nas upam, da bo doma do tretjega leta.
|
|
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 21:49:29
|
|
|
|
l.daisy
|
sem čekirala, če je AnjaPH že rodila, pa še ni.... če se prav spomnim ima zdaj enkrat rok, ane?
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 21:58:13
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy sem čekirala, če je AnjaPH že rodila, pa še ni.... če se prav spomnim ima zdaj enkrat rok, ane? Ja ,pa res še ni,pa punčko bo mela
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 22:02:45
|
|
|
|
l.daisy
|
a reeeeeees, punčka booo ... tole sta pa dobr "naštimala"
|
|
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 10.8.2009 22:04:01
|
|
|
|
l.daisy
|
grem pod tuš... upam, da ne boste ravno v tem času prišle in odšle...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.