|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
10.8.2009 13:27:11   
l.daisy
hej hej...

sem prebrala nekaj zadnjih strani... uuuuuufffff, kakšna debatauser posted image ...
zgleda, kot da smo junijke edine v letu, ki imamo "hiperaktivčke" doma, zato nas vse kasnejše mamice prehitevajo kot za šalo... user posted image user posted image user posted image

hecam se...

sej nima smisla se opravičevat, zakaj sem/smo tukaj in zakaj ne.... pa kdaj...

logično je, da imamo vse pomanjkanje časa, otroci, služba, pa še dopusti so in tako naprej... saj jaz tudi pogrešam čvekanje, ko smo bile še user posted image in smo znale načvekat tudi po 30 strani v enem večeru... user posted image user posted image user posted image
takrat smo vse sledile vsem.... zdaj pa to zelo težko.... vsaj jaz... bi rada, pa ne gre...user posted image
sej sem že enkrat tudi jaz pojamrala, da ne sfolgam.... ampak... otroka sta vsak dan večja, razumnejša itd, itd.... in tudi to bo.... cunje se res nikoli ne bojo same zlikale, ampak jih bom morala jaz.... včasih mi je uspelo vse naenkrat, zdaj jih po etapah... pa tudi jaz imam enega takega doma, ki je mislil, da bo fantka takoj ko se rodita, lahko peljal na igrišče igrat košarko in brcat žogo... user posted image user posted image user posted image user posted image
in glede na to, kako hitro je minilo leto in še malo več, tudi to ni več daleč... user posted image

jaz od danes naprej nisem več na porodniški... user posted image
sem pa na dopustu do septembra....

zdaj imam še kakšne pol urce časa, dokler se ne zbudita, potem gremo novim zmagam naproti.... do sedmih zvečer, ko bosta (upam) sama od sebe padla v posteljo, jaz pa na kavč... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.8.2009 13:30:37   
Samsa
oooooooooo user posted image lej jo lej

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.8.2009 13:34:50   
l.daisy
hej samsa...
moja dva bog ne daj da se jima s čimerkoli približaš nosku... ma ni variante...
zato smo mi več ali manj na konzervativnih metodah zdravljenja...
ko sta prehlajena ju mažem z materino dušico in zvečer poparim kamilice in jih dam zraven postelje, da potem to vdihavata.... pa če je res hudo, jima dvignem vzglavje (v bistvu cel jogi kot npr. za preprečevanje refluksa).... veliko potem sama izkihata iz noska... odkar pa znata pokazat kako smrdi, če kakamo, pa še sama dodatno izpihujeta sluz....

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.8.2009 13:36:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

hej samsa...
moja dva bog ne daj da se jima s čimerkoli približaš nosku... ma ni variante...
zato smo mi več ali manj na konzervativnih metodah zdravljenja...
ko sta prehlajena ju mažem z materino dušico in zvečer poparim kamilice in jih dam zraven postelje, da potem to vdihavata.... pa če je res hudo, jima dvignem vzglavje (v bistvu cel jogi kot npr. za preprečevanje refluksa).... veliko potem sama izkihata iz noska... odkar pa znata pokazat kako smrdi, če kakamo, pa še sama dodatno izpihujeta sluz....

nič od "konzervativnih" metod ni pomagalo  - res, da tuli kot žival, sam kad se mora nije težko user posted image user posted image

ooooo že znata pokazat kako smrdi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.8.2009 13:49:58   
l.daisy
pri nas zaenkrat uspevajo stari recepti, moram potrkat... user posted image
je pa verjetno res to, da se nam otrok zasmili ko tuli in potem prekmalu nehamo (pa karkoli že je)....

ja, to s smrdenjem je samo še ena traparija več... pa kako piha veter.. da pol vse popljuvata... še najrajši imam to, ko jesta... user posted image user posted image user posted image
če je kakšno neurje v času obrokov, moram kar spustit žaluzije, da ne vidita ven, kako piha... user posted image user posted image user posted image
vsakič, ko kdo omeni besedo "smrdi", že vihata noske... user posted image user posted image

bog ne daj da bi se pa naučila kaj pametnega....
samo gledata, kje lahko kaj ušpičita in takoj vem, da nekaj bo, ko me gledata v oči in se smejita....

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.8.2009 13:55:41   
Samsa

ja, to s smrdenjem je samo še ena traparija več... pa kako piha veter.. da pol vse popljuvata... še najrajši imam to, ko jesta... user posted image user posted image user posted image
če je kakšno neurje v času obrokov, moram kar spustit žaluzije, da ne vidita ven, kako piha... user posted image user posted image user posted image
vsakič, ko kdo omeni besedo "smrdi", že vihata noske... user posted image user posted image

bog ne daj da bi se pa naučila kaj pametnega....
samo gledata, kje lahko kaj ušpičita in takoj vem, da nekaj bo, ko me gledata v oči in se smejita....

pihanje poznam in imamo iste probleme, ko piha user posted image user posted image user posted image user posted image

2 mala navihančka sta  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.8.2009 14:10:11   
l.daisy
mala, ampak v vragolijah pa velika... user posted image

čudno, da danes tako dolgo spita... imata mir, mami nič ne ropota s pospravljanjem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.8.2009 14:11:52   
Samsa

mala, ampak v vragolijah pa velika... user posted image

čudno, da danes tako dolgo spita... imata mir, mami nič ne ropota s pospravljanjem... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

jaz tudi imam mir - naj se naspi mala moja, ker je ponoči samo kašljala in je fulll zmatrana ( saj meni tudi paše, da sem pri miru user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.8.2009 14:16:05   
aleksandra silvija
Ojla!

L. Daisy-saj še ni minilo tvoje pol urce?user posted image

Polma---zate, tvojo babi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lunca---res upam, da uredita zadeve z možem. Veš, trenutno imata ful stresno obdobje. Maj je veliko v bolnici, selitev, ...vse to je stres. Za oba.

Anaj--joj, tudi mene zanima kaj bo......

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.8.2009 14:16:29   
l.daisy

sem vedla, da ne smem tega na glas povedat... user posted image user posted image user posted image

do naslednjič... dijooooooo...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.8.2009 14:17:46   
aleksandra silvija
SAmsa---upam, da se Lara hitro pozdravi. Saj so ubožčki ti mali, ko se ne morejo pošteno odkašljat, očitit nose. Sem pogledala linke. Hvala. bo kmalu jesen in sezona prehladov...upam, da samo prehladovuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.8.2009 14:18:23   
Samsa
papa user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.8.2009 14:20:45   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

SAmsa---upam, da se Lara hitro pozdravi. Saj so ubožčki ti mali, ko se ne morejo pošteno odkašljat, očitit nose.

Hvala za želje in res so uboščki, ko so prehlajeni

Glede teh linkov: saj ne moreš verjet kako količino smrkljev imajo v tako majhnem nosku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.8.2009 14:23:33   
aleksandra silvija
Dijo Marjetica.

Naš mali trenutno spi in tudi ne smem ropotat s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer smo bili dopoldan še po trgovinah, nasledenji teden gremo v Nerezine in rabim kar nekaj primerne hrane za Jerneja, ker tam ne mislim iskat in se sekirat ali bom dobila prave testenine, kosmiče,... Ribe, sadje, zelenjava že, ampak ostalouser posted image .

Sem mimogrede otrokom kupila še nekaj hlač in majic, ker bo september hitro tu in tudi na morju zna biti kaj hladneje, a so vso "dolgo" garderobo prerasli.
Sem mislila, da bo Lovru kaj prav od Jerneja. Nak. Sanja svinja kokuruzuser posted image .
Jernej je imel dolge hlače predvsem v št. 86, 92. 80 pa skoraj nič. Lovru je pa prav 74 ali pa 80, odvisno od modela. Te št. ima Jernej bolj poletne.

Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.8.2009 14:25:43   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

SAmsa---upam, da se Lara hitro pozdravi. Saj so ubožčki ti mali, ko se ne morejo pošteno odkašljat, očitit nose.

Hvala za želje in res so uboščki, ko so prehlajeni

Glede teh linkov: saj ne moreš verjet kako količino smrkljev imajo v tako majhnem nosku user posted image

Kolegica ima novorojenčka in to uporablja. Ful pohvali Baby vac. Se mi zdi, da bi bilo to pametno kupit, saj če so že malo prehlajeni, lahko s čiščenjem noska morda preprečiš kakšno vnetje ušesk ali kaj drugega...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.8.2009 14:30:48   
aleksandra silvija
Mojega kapučina je konec, stroj mi piska, tako da,....mejte se, se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.8.2009 14:32:57   
Samsa

Mojega kapučina je konec, stroj mi piska, tako da,....mejte se, se tipkamo.

pa pa AS - lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.8.2009 14:49:59   
anaj22
daisy dobra sta tale tvoja navihančka, mata dobre pogruntavščine

slovenka a si se ti meme dons mal sposodila user posted image user posted image user posted image , sej je prvo mal heca more bit

ste mele debato o hujšanju, joj jaz sem spet kot slon se bo tzreba mal nazj držat če ne bo še več plusa kot pri Jaku

Zdej pa rabim vaš nasvet:
- v petek pop. je imel Jaka malenkostno drisko oz. dvakrt se je bol čisto pokakal (ne delamo panike)
- v soboto dopoldan se enkart ne orenk pokakamo, za malico jemo banene, za kosilo juho, popldan še dvakrt bol čisto kakamo vse to z možem pripiševa zobekom ki so na pohodu in mali pač konstantno tlači rokice v usta. Veliko pije, ča mu ne ponudiva sam izrazi željo po vodi.
- v nedeljo zjutraj se nama zdi Jaka malce vroč izmerimo vročini in jo ima 37,4 za zajtrk mu čokolino ne paše je rajši banano in že v dop. času popije 600ml vode, kaka še nič samo hitro je ratal utrujen in je šel ob 9h ponovno spat in spal dve uri. Zbudi se zelo zelo pokakan in vročina mu narste na 38. Dava mu žličko kalpola, za kosilo normalno je juhico zreven spije še veliko vode, popoldan je pojedel skuto z borvnicami in banano popil skoraj liter vode in bil 4x driskasto pokakan, vročina je padla. Zvečer normalno poje večerjo, vročine ni več edino še ob 21h ga morava previti se je v spanju še nekrt pokakal.
- danes je spal do 8,30h spil najprej malo vode pojedl bol malo čokolina, za malico skorja nič banane spil pa 200ml vode. Vročine zjutraj ni bilo, spat pa je šel ob 10h in spal 2 uri. Ob pol eneih je pojedel mal juhice zraven popil 100ml vode n se dvakrt bol čisto pokakal. Spet je imel malenkostno vročino 37,5. Ob 13h sem ga dla nazj spat ker je bil utrujen in tečkast.
Sem že zjutri klicala P pa se ni nihče uglasu, pol nisem več probaval ker je mali spal in vročine nibilo pa dop. tud ni kakov. Ko sem mu ob 13h namerila vročino sem pol klicala v zd če dela kakšna otroška in je delala šolska sam do 13h.
No zdej pa končno vprašnaje naj ga vlačim na Metlkovo k dežurni? Ali je vse to lahko od zobkov?
Hvala ker ste prebrala moj romanuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.8.2009 14:50:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

Kako je fajn temo odpreš,ko vidiš da se kaj dogaja tukaj goruser posted image user posted image

glede javljanja- jaz imam obdobje ko nimam nobene volje za pisat in tudi kakšen dan sploh rr ne odprem, včasih samo malo preberem.... Včasih mi pa paše zvečer da grem na kavč,pogledam kakšen film in računalnika sploh ne prižgem.

komentiranje- jaz če sproti ne komenitram na koncu vse pozabimuser posted image user posted image pa nisem nosečauser posted image tako, da se opravičujem če sem katero kdaj ignorirala.

pod tole se pa tudi jaz podpišem, ker sem se popolnoma našla tukaj notri

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.8.2009 14:50:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

In hvala vsem za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še 7 od mene

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.8.2009 14:53:35   
Anonimen
anaj - hm, pelji ga, pa da boš mirna - ker vem, da v teh časih s to gripo smo vsi mal bolj panični

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.8.2009 15:06:19   
Anonimen
Mi smo bli ta vikend na Bledu oziroma v Gorjah. Sem mela namen poklicat ninny in RMRM, ampak seveda ko kej načrtuješ, se zihr ne izide tko kot hočš. No, v soboto smo štartali ob 10h od doma in padli v gužvo v Podtaboru, potem pa še na cesti za Bled. In namest ob 12h, tja prišli eno uro in pol kasneje. Potem mali ni hotel jest, sem ga morala nahecat, pol pa še spat ni hotel. Je bil tud on mal znerviran od vožnje. No, zvečer smo šli s temi prijatelji en krog okrog jezera, pa je bla ura skor pol devetih, ko smo pršli k njim. Zjutraj smo posledično mal dlje spali in vikend je bil okrog. Potem sva pa nameravala od tam okrog treh, pa kr na Jesenice, pa pol na AC, pa se je vse skup mal zavleklo, tko da smo šli lahko kr skoz Bled. In tko je moj lep namen padel v vodo. Zato vaju tud nisem nič klicala, ker sm si rekla, da bom ko bo čist za ziher. Tko da bo treba enkrat se zmenit sam ta srečanje ne gorenjskem, pa bom z veseljem prišla.

Sem si pa smskala s kleo - prejšnji teden so bli na morju, včer so šli pa na gorenjsko za en teden, pol gredo pa baje nazaj na morje. Sva se tud mislili dobit kje na poti, na kavi, sam je Lukec spal v avtu, pa pol nima smisla. Sej veste, kakšni so, če so nenaspani.

mtinca je šla tud mal na morje, upam, da uživa

lunca - jaz nisem spregledala tvojega posta, še napisala sem ti, da upam, da ste ok

a_s - ful fajn, k greste v Nerezine, moji gredo tud, jaz bom morala pa mal v službo

slovenka - se spomnim, da si ti rekla, naj dam mal svoje slike v album, ne? bom enkrat ta teden pofotkala, pa jih bom dala na FB, ker tle mi ful počas nalaga te albume - če mi pa slučajno rata, jih bom pa tle dala

Aja, to sem hotela še. Jaz pa razumem te punce, k že delajo. Ker ko si doma, ti manjka kak odrasel pogovor, pa čeprav tak čvek, čvak. Ko pa začneš delat, pa si mal z ljudmi, ti pa po moje ne primanjkuje več. No, morda se motim, bom vidla, ko bom šla delat.

Pa lunca, jaz nas ne bi primerjala z julijkami, pa veš zakaj - ker nam ni v intersu načvekat nevemkolk delov sam zato, da bomo mele nevemkolk delov. Nam je fino mal čvekat.

No, nekaj sem načvekala tudi jaz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.8.2009 15:18:40   
Anonimen
I.daisy - zame si pa ti itak carica - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.8.2009 15:28:09   
Anonimen
nya- saj bo sigurno še kakšna priložnostuser posted image Je pa res kriza poleti sploh tam pri Podtaboru,ko se nabere kolona. Mi velikokrat zavijemo dol in gremo po ta stari cesti.

nya- kdaj začenš s službo?

Vse,ki ste na morju uživjte še namesto nasuser posted image

anaj-jaz bi ga jutri,če bo še danes driska, bi ga šla jutri vsaj pokazat k dr za vsak slučaj

l.daisy-pestro imaš,pestrouser posted image Sploh dva korenjaka na enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.8.2009 15:29:39   
Anonimen
Evo,moje kavice je tudi konec, grem ta čas mal pospravit potem pa ven na sončka. Je treba izkoristit ker baje da bo jutri dežuser posted image Pa še Mašo jutri peljem na testiranje zaradi flekcev, da vidimo na kaj je alergična tako, da bo dan spet hitro minil.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.