|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
11.8.2009 14:23:09   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

anaj user posted image

pridem zvečer ostalo pokomentirat, ker sem dans vstala ob 5.30, ker sem mela ob 6.30 zdravniški pregled, pa sm adijo pamet

Se pridružim temu,sam za razliko,da jaz rečemuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
11.8.2009 14:23:44   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdor zna,znauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
11.8.2009 15:40:59   
Anonimen
Slovenka recepta žal ne vemuser posted image mogoče je kaj tukaj pri nas v zrakuuser posted image

anaj- bomo videle kakšno slikco buhija?? Jaz stavim na user posted image

Midve sva nazaj-čakali skoraj 3 ureuser posted image kaj konkretnega niso ugotovili ima malo alergije na jagodo, travo, mogoče na jajca-sva dali še kri in dobiva čez tri tedne rezltate kako je glede jajc. Jaz sem bila prepričana da je kakav ali čokolada pa je bilo vse negativnouser posted image tako, da je Maša kar vesela, da lahko je čokolado, samo hudo bo ker jagod ne sme ona bi pa samo to pa jagodni sladoled, pa jagodno čokolado, pa jagodni jogurt... ampak bo že.

Šibam si eno kavico skuhat.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
11.8.2009 16:00:17   
RMRM
Dan!

Ninny, super da ni kakšne večje alergije, držim pesti da bo tud na jajca negativno. user posted image

Anaj, jaz pa mislim da bo še en user posted image .Pa za kleo se mi tud zdi da bo imela user posted image  user posted image .

O Samsa, kakšen zajtrk sem danes zamudila, pa vseen hvala za postrežbouser posted image .
Redbula pa nism pila, pa boljš da ga ne, ker sem pol čist aut, ko sem neprespanauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
11.8.2009 16:04:57   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM
Redbula pa nism pila, pa boljš da ga ne, ker sem pol čist aut, ko sem neprespanauser posted image .

Predolgo te ni bilo ( danes ) in sem mislila, da dremaš v kakem kotu, ker nisi mogla spat, ker si spet redbula pila user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
11.8.2009 16:06:56   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
Midve sva nazaj-čakali skoraj 3 ureuser posted image kaj konkretnega niso ugotovili ima malo alergije na jagodo, travo, mogoče na jajca-sva dali še kri in dobiva čez tri tedne rezltate kako je glede jajc. Jaz sem bila prepričana da je kakav ali čokolada pa je bilo vse negativnouser posted image tako, da je Maša kar vesela, da lahko je čokolado, samo hudo bo ker jagod ne sme ona bi pa samo to pa jagodni sladoled, pa jagodno čokolado, pa jagodni jogurt... ampak bo že.

Šibam si eno kavico skuhat.

To mi je pa znano kako čakaš na pregled pri alergologu in še pol na rezultate. Kako se ji je pa pokazala alergija?

hmmm... a si šla vmes na plantažo kave po kavo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
11.8.2009 18:42:34   
Anonimen
ne,nisem šla na plantažo- je predaleč user posted image user posted image user posted image , samo Ema se je zbudila in smo šle ven.
Alergija se ji je pokazala tako, da je dobila flekce na komolcih in kolenih. Pa so izginili in se spet pojavili. Po nasvetu P sem ukinilla najbolj alergene stvari pa ni bilo nič boljš. Zgleda da so res jagodeuser posted image Samo bo že, sedaj vsaj vem od česa se pojavljajo.

< Sporočilo je popravil ninny -- 11.8.2009 18:43:34 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
11.8.2009 19:47:33   
anaj22
stavnica Kaj anaj pričakuje decembra:

user posted image  samsa, slovenka, nya, ninny

user posted image   lunca, RMRM

no pa da vidimo katere boste dobile milkouser posted image

bom kar eno milko pripopala za sline cedit user posted image
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
11.8.2009 20:49:12   
Samsa
čer user posted image

nobene nikjer user posted image

pol pa NOČKO user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
11.8.2009 20:54:01   
lunca14

Tina - naj se ti opekline čimprej zacelijo user posted image user posted image user posted image in lepo,da si se javila,kako,kaj pikica v vrtcu,in kako si ti zadovoljna z njimi,ali se je kaj spremenila,karakterno,od kar je v vrtcu,je kaj bolje navezana nate,opaziš kakšno koli razliko,tako v plus kot na minus?

anaj - navijam za user posted image ,da boš mela dva razgrajača
Pa fajn opravita z malim šarmerjem pri zdravniku user posted image user posted image user posted image

ninny - poročaj kako boste opravili pri alergologu ( za vsak slučaj pa še nekaj user posted image user posted image user posted image  no sem videla,da sta že nazaj,da je kar v redu,pač jagode ne bo jedla,pa upam,da bo ostalo v redu,glede čakanja pauser posted image

marjetica - čimvečkrat imej take premore za čveke user posted image ,ja res te je prijetno brat,tvoje poročanje o vragolijah,tvojih malih vragecev,si jih kar predstavljam,oh to bo še pestro z leti,ampak v prijetnem smisluuser posted image user posted image

slovenka: ti je teknil tapravi zajtrk? se je mož potrudil? user posted image   Aja, a so ti že mogoče zaupali recept za spečega novega bejbija? user posted image ja beby,bo kmalu,vsaj tisti del,oooooooo,mamice,veste,da mi zamuja in  test kaže dve črtici-jeeeeee.................joj,kok,bomo veseleuser posted image user posted image user posted image

Glede vrtca: Lara gre septembra, ker nimamo druge ( moji starši živijo predaleč in mama še dela, medtem ko njegovi niso najbolj zdravi ). Bolezni, ki se bodo pričele z vstopom v vrtec: to se lahko pojavi tudi kasneje oz. pri 3 letih...
Priznam, tudi meni ni vseeno, ker bo šla septembra v vrtec ( jaz pa v službo ), vendar to je zaradi tega, ker sva zdaj skoraj 24 h/dan skupaj, septembra se bo pa vse spremenilo

Vidiš,pri nas isto,ker se selimo,ne bo druge,sem mislila,da bi ga dali po novem letu,a je preveč dela,premalo denarja in preveč računov,res bi blo neodgovorno od mene,da z njim uživam še pol leta doma,saj bova mela popoldneve,pa kakšen podaljšan vikend,pa če bo kdo zbolel,pa bo doma,saj bova mela še dovolj časa za crkljanje.Se skušam prepričat v to,da bo tako najbolje.

samsa..........malo sem skopirala tvoj post in ga dodala,ker si se tako potrudila in zajela,vse kar je blo treba,upam,da nisi hudauser posted image ,pa hvala za tako lep zajtrk,res je blo lepo pogledatin videt kavicoooooouser posted image user posted image user posted image

naya..........kako je šlo na zdravniškem pregledu,si položilauser posted image ,na kateri šoli,pa boš delala,če ni skrivnost,pa kaj boš učila?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
11.8.2009 20:56:27   
lunca14
hej samsa si ušala,no saj jaz tud moram it ven,pečemo koruzo,pol moram pa na brzino eneja dat spat,se slišimo še kaj kasnejeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
11.8.2009 21:54:20   
lunca14
tok,tok....................................
ni,ni................................
vse že spite?
lahko nočuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
11.8.2009 22:55:23   
Anonimen
Čer čveke.Vidim, da ste imele hudo debato.user posted image Ja, tako pač je, ko greš enkrat spet v službo nazaj, imaš otroka, ki zahteva vso tvojo pozornost...enostavno ni časa za računalnik, še za TV ne. Sploh ne vem kaj se dogaja po svetu. Kolkr zapnem v pogovorih med drugimiuser posted image

Mi smo ok, nagajivosti vsakič več, približuje se dan, ko bo treba v vrtec user posted image . Komaj čakam, da je red pri hišiuser posted image hec hec. Red imamo že zdaj, sam tko, naša frajla rabi družbo. Zanimajo jo vse sam igrače ne. Najraje ima otroke, še raje pa živali. Nora  je na konje in našega psa doma.user posted image

Pa nya čestitke še tukaj za službo user posted image
Lunca zadnjič sem prebrala tvoj "jok" in sem si kar mislila da bo kaj v tej smeri. Sem hotela že nekaj napisat, pa pol nisem utegnila. Sej bo vse ok.user posted image ne daj se!!!!
Slovenka načrtuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čimprej user posted image
A-S itak obvlada zadevo doma. Zdej ste že ulaufani. Sem vesela za vse.user posted image
Samsaaaaaaaaaaaaaa, a zdej pa še vi s to boleznijo? user posted image Pri nas je zdej HB mir.
ninny, čveka čvekasta lepo da se javiš user posted image
RMRM, Lukas šarmer napreduje user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Lukasuser posted image
Tina, tud ti imaš mal časa za RR, daj še kaj se javiuser posted image
Polma šit šit , upam, na najbolje za babi user posted image
anaj, stavim na pupo user posted image milka je moja

Koga sem pozabila? Ajaa. Marjetica ! Luštno vam je, sploh tole dvojno razgrajanje, najbolj scensko, ko naklepata skupaj user posted image

Za vse ostale pa dober večer tudi vamuser posted image

Ok sem morala na hitro pokomentirat, dokler ne pozabim, pa nisem noseča user posted image
Se še kej oglasimuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
11.8.2009 23:02:34   
lunca14
didlina..............super,da si utegnilauser posted image user posted image user posted image ,kaj ,a tvoja,bo tud šla s septembrom v vrtec?praviš red mora bituser posted image user posted image .............ja samo,ko ne bi bli takomiceni,meni se moj zdi še čisti dojenček,res,sploh sedaj,ko še ne hodi,ko je še kobacajček............no lepo se naspi,ko se moraš jutri tako zgodaj vstatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
11.8.2009 23:04:09   
lunca14
.............in,ne milka je moja,mojauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
11.8.2009 23:10:31   
Anonimen
Sem popoldanska ta teden.user posted image
Pa moj otrok dojenček? Ni šans.user posted image user posted image Govori za 3 leta, pove kar želi imet...no, ne da se hvalim, sam zadnji teden crkujemo od smeha, kolk jih pogrunta. Od jutra do kosila ima vsak dan 2 novi besedi. In njene dogodivščine...te so pa res najboljše. Zato komaj čakam, da gre v vrtecuser posted image Glih danes je slaščičarja  poklicala selim,. folk pa v smeh.user posted image

Pa ne sekiraj se, če vaš še ne hodi. Naša je uradno shodila že julija, zdej se že več kot 14 dni spet plazi user posted image Noče in noče. Reče hoda hoda sam na pretvezo, da gre lahko stran in ušpiči neumnost. Včerej mi je ušla v sobo in jo nekam dolgo ni bilo ven. Jo grem iskat in jo dobim pri postli, kako si je sama postregla z razpršilom za nos in si ga tlači sama not user posted image dogaja dogaja

Pa tud vi se boste vsak čas vselili. Super. To so najlepši trenutki zame.user posted image Tko, večinoma vse novo, zglancano,....

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
11.8.2009 23:18:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............in,ne milka je moja,mojauser posted image user posted image user posted image

Moja mojauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
12.8.2009 0:17:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Moja mojauser posted image

mooooooooooooooooooooooooooooooojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

...........................in bravo mala triletnica,rasturašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
12.8.2009 7:53:42   
Anonimen
Jutro.

Očitno ste res vse po spisku zapustile forumuser posted image

Pa dijo, šibam kuhat dalje kosilo.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1369
12.8.2009 7:59:16   
Anonimen
Dobro jutroooooooo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
12.8.2009 7:59:49   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Mi smo, tako kot vsak dan, zelo zgodnji user posted image  ( imamo malega petelinčkauser posted image  - no saj ni čisto po jusu petelinček, je petelinček, ki malo dlje spi kot ostali user posted image )

Postrežem vam user posted image in user posted image

ooooooooooooo pa Didlinaa se je končno oglasila - me je blo že strah zate user posted image user posted image user posted image
user posted image Sara, razturaš

Lunca in Didlinaa kaj se grebeta za milko: moja, moja, moja, moja, moja, moja, moja,...........user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
12.8.2009 8:01:08   
Anonimen
Včer nisem uspela, ker sva bla na obisku pol pa še po mojega na šiht, pa spet gledava hiše in iščeva kakega dobrega arhitekta k ma kake dobre tipske projekte. Pozna katera kej? Pa da vam pokažem, kaj nama je všeč.

Grem naložit fotkice, pa jih nalimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
12.8.2009 8:01:18   
Samsa

Jutro.

nak, jaz sem kavo kuhala, pa zajtrk pripravljala in vijolično kravo iskala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
12.8.2009 8:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Jutro.

nak, jaz sem kavo kuhala, pa zajtrk pripravljala in vijolično kravo iskala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
12.8.2009 8:10:24   
Anonimen
evo eno sanjsko

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.