lunca14
|
Tina - naj se ti opekline čimprej zacelijo in lepo,da si se javila,kako,kaj pikica v vrtcu,in kako si ti zadovoljna z njimi,ali se je kaj spremenila,karakterno,od kar je v vrtcu,je kaj bolje navezana nate,opaziš kakšno koli razliko,tako v plus kot na minus? anaj - navijam za ,da boš mela dva razgrajača Pa fajn opravita z malim šarmerjem pri zdravniku ninny - poročaj kako boste opravili pri alergologu ( za vsak slučaj pa še nekaj no sem videla,da sta že nazaj,da je kar v redu,pač jagode ne bo jedla,pa upam,da bo ostalo v redu,glede čakanja pa marjetica - čimvečkrat imej take premore za čveke ,ja res te je prijetno brat,tvoje poročanje o vragolijah,tvojih malih vragecev,si jih kar predstavljam,oh to bo še pestro z leti,ampak v prijetnem smislu slovenka: ti je teknil tapravi zajtrk? se je mož potrudil? Aja, a so ti že mogoče zaupali recept za spečega novega bejbija? ja beby,bo kmalu,vsaj tisti del,oooooooo,mamice,veste,da mi zamuja in test kaže dve črtici-jeeeeee.................joj,kok,bomo vesele Glede vrtca: Lara gre septembra, ker nimamo druge ( moji starši živijo predaleč in mama še dela, medtem ko njegovi niso najbolj zdravi ). Bolezni, ki se bodo pričele z vstopom v vrtec: to se lahko pojavi tudi kasneje oz. pri 3 letih... Priznam, tudi meni ni vseeno, ker bo šla septembra v vrtec ( jaz pa v službo ), vendar to je zaradi tega, ker sva zdaj skoraj 24 h/dan skupaj, septembra se bo pa vse spremenilo Vidiš,pri nas isto,ker se selimo,ne bo druge,sem mislila,da bi ga dali po novem letu,a je preveč dela,premalo denarja in preveč računov,res bi blo neodgovorno od mene,da z njim uživam še pol leta doma,saj bova mela popoldneve,pa kakšen podaljšan vikend,pa če bo kdo zbolel,pa bo doma,saj bova mela še dovolj časa za crkljanje.Se skušam prepričat v to,da bo tako najbolje. samsa..........malo sem skopirala tvoj post in ga dodala,ker si se tako potrudila in zajela,vse kar je blo treba,upam,da nisi huda ,pa hvala za tako lep zajtrk,res je blo lepo pogledatin videt kavicoooooo naya..........kako je šlo na zdravniškem pregledu,si položila ,na kateri šoli,pa boš delala,če ni skrivnost,pa kaj boš učila?