Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 21:31:29
|
|
|
|
sonček85
|
evo vas prišla malo pokukat. hvala vsem ki ste mislile na naju , murkica:sem vesela da sem te razveselila z novičko da je bolje kako bebi ,sedaj si pa že v 29t nončika:ja sedaj je že ok,ssamo glasek je še malo hripav meni je vozek lepi,pa barva je full lepa živa:danes spiš zadnji dan pred porodom 2v 1 zato uživaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 21:31:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Evo novičke še od mene... No jaz sem spet na E oddelku, kjer so mi dolgoročni inzulin zamenjali s kratkoročnim. Zdravnica pa je rekla: "Inzulin vam bomo zamenjali danes, pa malo cukerčke pogledali, jutri pa vam damo svečko.... Aja... Jutri je sobota . No potem pa v ponedeljek!" Vikend sem torej še tukaj 2v1, v ponedeljek pa naj bi bla akcija... Upam da bo res No to je sicer to, zdej pa lahko malo čvekamo, ker mi je ubitačno dolgčas Sem kar kopirala iz Ljubljančank... Upam da niste hude jutri dihamo s tabo in čkamo novičke.A bo padel kak sms-čakam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 21:31:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IIIIiiiii kolk je luškan. Pa velik. Pa kakšne laske ma . Hvala se kar podpišem pa glasovala sem za Jureta in za Aleksa! super in hvala tud ostalim ,sam prepočas dobivamo glasove,ker se je treba registrirat hvala za glasek. spps.ja pa saj registracija nič- ne stane.Sam nekateri tega ne vejo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 21:53:32
|
|
|
|
Erin
|
živaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 9.8.2009 23:14:52
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika lep vozek. Živa srečno. Pa kmalu sporoči veselo novičko.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:01:23
|
|
|
|
NATAŠA35
|
Živa drži se in dopro dihaj, še posebno pritiskaj... nončika lep voziček, cena??? jaz sem danes delala test in je pokazal malo močnejšo , kot v petek, tako da nam je ratalo tudi v 4. , pa upamo, da bo pupa...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:16:43
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija, škoda, da ne bo s tabo... Nisem uspela ptrebrat za nazaj,al sem pa spregledala - zakaj ne bo? N ebit preveč žalostna. Vzemi s seboj prijateljico, mamo ali pa koga, ki ti veliko pomeni. Sicer bo pa en dva tri dete zunaj...pa sploh ne boš imela časa misliti na družbo okoli sebe.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:17:28
|
|
|
|
sonček33
|
Živa mislim nate. ojoj zdej se bo začelo...zdejo bo vsak dan treba na ful dihat ...pa tolk veselja bo tukaj gor...komaj čakam...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:23:29
|
|
|
|
miska73
|
Živči naj bo s srečo danes Nataša To mami. Oktavija Jst bi bla tudi čist paf na tvojem mestu. Upam, da mojga ne prime kej tazga.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:36:01
|
|
|
|
NATAŠA35
|
hvala vam vsem, res... uh oktavija, jaz bi bila isto paf, če ga ne bi blo zraven...moj je bil pri vseh treh in upam, da bo tud pri 4.ič...bi ga fentala, če ne bi bil
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:40:35
|
|
|
|
sonček33
|
punce, oktavija rabi spodbudo ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:44:38
|
|
|
|
sonček85
|
nataša:jereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jupiiiiiiiiiii čestitke. oktavija:a sedaj se je pa dokončno odloču A grem jaz zraven Lahko mu rečeš samo to da mu bo zelo žal in da bo zamudil najlepši trenutek v življenju.Ti pa pojdi kar brez njega in misli na pikico ,ki jo boš spoznala ko prijoka na svet.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:45:02
|
|
|
|
sonček85
|
živči:z Aleksom dihava s tabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 8:50:59
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Živček mislim nate in diham s tabo. Naj bo hitro in kar se da neboleče. Oktavija žal mi je, da se je tako odločil. Veliko žensk gre roditi brez partnerja in ne boš edina. Naj te ne potre preveč. Tvoja največja sreča bo kmalu tukaj in ne si pokvariti veselja. Rade te imamo Nataša čestitam. To pa je novička. Upam, da bo pupa vsem želim lep dan
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 9:02:23
|
|
|
|
sonček85
|
evo živa dobila 1.tabletko ob pregledu pa je G rekla da se je nekaj samo od sebe začelo dogajat. zdaj pa čakamo -jupiii danes bomo tetke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 9:08:08
|
|
|
|
NATAŠA35
|
uuuuu superca....sonček lepo jo pozdravi in da smo z njo... oktavija, mogoče se bo premislil v zadnjem trenutku...ne bodi žalostna preveč, misli na pikico...veliko žensk gre same rodit, jaz imam srečo, da je moj tak, da hoče z mano in jim nič ne manjka...drugače pa ne boš sama, ker bomo me s tabo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 9:59:02
|
|
|
|
spps
|
Živa da ne bo predolgo trajalo :D Oktavija ne bit žalostna,vendar ni vsak moški za to ,da je pri porodu...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 10:12:04
|
|
|
|
oktavija
|
Drage moje! Hvala za vse spodbude... apak meni je to full sebično od mojega može... poslušite kaj je izjavil zakaj ne gre: " Ker ne prenaša bolnice in ker ga je strah da ne bo dihi dihi dihi, pa bo on namesto mene padu dol in se mu bodo vsi posmehovali!!!!" Kej tako bednega še nisem slišala... Nič zdaj sem se odločila, da mu niti z eno besedo več ne bom omenjala poroda... ko pa pride dan D bom iz principa policala taxi, ki me bo odpeljal v porodnišnico... nejmu bom pa usput javla da grem rodit... pa naj vidi kako izgleda ko noče bit v najtežjih trenukih ob meni... naj pa čaka pred porodnišnico.... Mislim toliko stvari je še za naredit doma in toliko stvari je ko jih jaz več ne morem opravljat sama in ga vsak dan prosim daj to in daj ono...on pa nikoli nima časa al je pa utrujen in sam z deci hodi okol, jaz pa čičkam doma in čakam na dan D..... Joj kako sem danes jezna in žalostan!!!!! UUUUUUUUUUU danes sem pa jaz mal zamorila... brez zamere sej veste da nekomu moremo povedat če nas kaj teži.... Hvala ker ste moje prijateljice in tudi jaz imam vas zelo rada!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 10:17:50
|
|
|
|
spps
|
Oktavija ,ženske zmoremo več kot si lahko mislimo :D Ti kar potoži kaj te mori,ti bo lažje -saj veš za porod moraš biti polna energije in lepih misli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:01:02
|
|
|
|
Argojuhica
|
Dober dan. Po dolgem času (sem se hote izogibala tem o zanositvah, nosečnosti) se vam javljam. Verjetno ste me že pozabile. No, v soboto sem delala testek, ki je pokazal lep plusek. Po težavah z zanositvijo, pa po ss., sem se odločila, da se tokrat ne dam:). Lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:09:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Dober dan. Po dolgem času (sem se hote izogibala tem o zanositvah, nosečnosti) se vam javljam. Verjetno ste me že pozabile. No, v soboto sem delala testek, ki je pokazal lep plusek. Po težavah z zanositvijo, pa po ss., sem se odločila, da se tokrat ne dam:). Lep dan supeeeeeeeerrrrr sej sem rekla,da je čas,da dobimo novo rundo nosečk da bo vse kot mora biti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:13:32
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Argojuhica Dober dan. Po dolgem času (sem se hote izogibala tem o zanositvah, nosečnosti) se vam javljam. Verjetno ste me že pozabile. No, v soboto sem delala testek, ki je pokazal lep plusek. Po težavah z zanositvijo, pa po ss., sem se odločila, da se tokrat ne dam:). Lep dan JUUUUUUUPPPPPIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke za in čim lepiših naslednjih 8 mesecev!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 10.8.2009 11:17:25
|
|
|
|
sonček33
|
Župca moja draga...kaj jaz to berem...pa ti znaš narediti dan lep, kaj lep, čudovit... Kako ti privoščim!!! Skačeš do stropa? Jočeš? Si že dojela? Bodi več z nami.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......