Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev! kero ekipo pa ti gledaš?? jz nikjer ne najdem lepotcev, razen krivonogcev takrat, ko sem še gledala nogomet (cca. 5 let nazaj) so bili sami lepotci! vsaj meni so se zdeli... mogoče sem bila samo toliko nabita s hormoni, da se mi je vsak nogometaš zdel lep lake, meni se Portugalci zdijo pregrešno lepi!!! škoda, da moj ni takšen drugače pa bodo moji otroci imeli modre oči,... ker imava midva modre in vsi dedki in babice,... je že tako močna, dominantna modra, da bi bil čudež, če bi imela fanta drugačno barvo (mi ne bi verjeli, da nisem skočila čez plot! pa še takrat bi se verjetno rodil otrok z modrimi očmi... pa so mi čokoladne tako zelo všeč! ampak Portugalci imajo pa tudi modre, ne?) IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lake tvojga avatarja se pa kr ne morem navadit...prej sm vidla uno zeleno slikco in sm vedla da si ti...zdajle k sm te pa brala mi ni blo pa nč jasn jz se tud še kr privajam.. me kr moti ko kera spremeni avatar... zato k mam takoj k vidim avatar, povežem z določeno osebo je treba menjat, se tudi naše osebnosti spreminjajo,... drugače pa tudi jaz lažje povežem slikico s svojimi možganskimi spominskimi procesi me včasih zavede slikica od Dudičinega in *lininega* avatarja - so na RRju še nekateri z istima. IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev! Jst ima tudi taka meča . Lepi pa meni niso, predvsem od takrat, ko sem jih vohala po tekmi. kaj pa si delala v njihovi garderobi? IZVIRNO SPOROČILO: meduzica Pestke le razpirajte pri pestkah gre za refleks s katerim je otročiček rojen, ki bi nekako do 3. meseca moral počasi izzveneti (tako kot Morov refleks in še nekaj drugih). Z razpiranjem otroku sproščaš napetost v mišicah, da bo potem sčasoma lahko sam (po lastni želji) razprl dlani in prijel kako ropotuljico itd. če nič ne ukrenete bo pravtako (najverjetneje) refleks sam od sebe izginil, ampak pač kasneje. saj Urban se normalno igra z razprtimi ročicami,... in tudi lepo že prime moj prst,... ključke pa samo s palčkom in kazalčkom... kot da bi se delal finega sem pa res na slikah šele ugotovila, da ima pestke stisnjene (verjetno zato, ker je bil "ves trd" od želje biti dober pastirček )... ga bom motivirala, da bo bolj sproščen! jaz ga drugače velikokrat božam po vrhnji strani dlani z žametnim kosom blaga,... Blueeyes, kaj si pa ti trenirala? ledenka, čim prej se mobiliziraj! danes ste se pa naklepetale,... vam bom lahko sledila šele po ž-urah!
|