|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
5.8.2009 22:11:36   
Anonimen
včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev!user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
5.8.2009 22:14:23   
Anonimen
grem v mižalčke,... upam, da bo danes meni prijazna nočuser posted image

prijetno spite,... vi in vaši malčki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
5.8.2009 22:18:51   
lake
Lahko noč . 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
5.8.2009 22:20:09   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Vglavnm, ja plačala sm materinsko,

WTF, zakaj pa? Ali nimamo vse enakih pravic (predvidevam, da imaš obvezno zdravstveno zavarovanje)?? Pa super za dobro prestano cepljenje.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
user posted image za cepljenje...v kolkem času pa pride reakcija na cepljenje če pride??

Lahko takoj - predvsem, če je kakšna alergija, zato moraš v ordinaciji/čakalnici počakati vsaj 20 min. Lahko pa tudi v naslednjih 48 urah - predvsem kakšna vročina ali neutolažljiv jok.

IZVIRNO SPOROČILO: elyy
in je moj lubi,povedau njenemu možu in jo je zelo nadru da pa tega nesme,ker imajo sosedi majhega dojenčka............danes pa ko mojega ni bilo doma že spe ista pesem!!
innnn kaj predlagate!!

Napaka, tvoj bi moral povedati, da vajin user posted image  ful lepo spi ob glasbi. Bi imela takoj tišino.

IZVIRNO SPOROČILO: mani2
Punce imam eno vprašanje. Svakinja je sedaj noseča nekje 12t in včerar je rekla da ne sme jesti peteršilja pa zelene solate. In zakaj naj bi bilo to dobro? Aja pa naj povem da je vegeterjanka. Resnično me zanima ali je to res škodljivo kajti jaz sem celotno nosečnost jedla juho z peteršiljem in sedaj bi rada vedela kako škodo sem delala otroku.

Ne, nič ni škode. Mora pa zagotovo biti dobro oprana, zaradi nevarnosti toksoplasmoze (za primer, če kakšen okužen muc uporablja vrt za stranišče). Zato pač ni priporočljivo jesti solate, kjer ne veš, kako je bila očiščena. Pri prvi sem še kar pazila, zdaj v drugo pa niti ne... priznam, da sem jedla tudi pršut, pa en čas sem imela prav manijo za tatarca...

Svakinjo pa nič pustit, da te sekira. Naj prenaša svojo nosečnost kot jo želi - ko bo imela user posted image  bo že videla, kako bo lahko komplicirala... ko bo imela dva ali več otrok, pa tudi koliko bo še imela časa komplicirat.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Aja, nisem vam povedala, da se mi samo dojimo user posted image Ne črpamo več...  sem na morje pozabila vzet del črpalke (edina stvar ,ki sem jo pozabila in med najbolj potrebnimi se mi je zdela). Pa nam je ratalo in to brez nekih problemov... Samo si ne predstavljate panike, ko sem ugotovila, da si ne morem sčrpat...

user posted image , tako se dela. Včasih so take nezgode pravzaprav sreča.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ja dudi nimas kaj....spet rabmo eno ki bo prva rodila izmed nas cvek

Jaz sem bila prva že pri novembrkah 2007. Pri zmajčicah 2009 pa mislim, da ni te nevarnosti (hmm, kako gre že tista o zarečenem kruhu user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
A se lahko spet malo pohvalim? Tisa je spet celo noč spala - od 22:30 do 7:30! user posted image

user posted image  Ti kar. Jaz komaj čakam, da se bom lahko hvalila user posted image .

Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru. 

user posted image  A ni kresna noč 23.6.?

neki me zanima...kako je če bruha po tem ko je dobil cepivo za RVuser posted image

Če kmalu zatem, potem je isto, kot da ne bi bil cepljen.

k.tja, bravo za pastirčka. Bom jutri preverila, če je tudi moja postala kaj bolj pridna user posted image

Uh, komaj sem vas prebrala. Zdaj grem pa kar peglat... kavč.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
6.8.2009 7:06:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

user posted image za cepljenje...v kolkem času pa pride reakcija na cepljenje če pride??

Lahko takoj - predvsem, če je kakšna alergija, zato moraš v ordinaciji/čakalnici počakati vsaj 20 min. Lahko pa tudi v naslednjih 48 urah - predvsem kakšna vročina ali neutolažljiv jok.

No do zvečer ni bilo nobene vročine,samo bil pa je malo sitkan...ni in ni hotel popoldne nič spat,pol zvečer je sicer zaspal ampak se je dvakrat zbudil.
HVALA user posted image

neki me zanima...kako je če bruha po tem ko je dobil cepivo za RV

Bruhal je potem popoldne,po 5 urahuser posted image ...pomoje je to vredu nisem pa dol vprašala kako je s tem.

DOBRO JUTRO
Jaz sm spala ko ubita,moj je mel Maja čez ponočiuser posted image ...se mi ni dalo user posted image
Zdaj še spi,z večjim pa greva en štuk nižje (k tašči) na kavouser posted image

Sploh ne vem kaj naj mu dajem za zajtrk zdaj ko je domauser posted image ...kr neki se zmrdujeuser posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
6.8.2009 7:44:08   
lake
Dobro jutro, Taja vstaja vsako jutro bolj zgodej, kar men ni prov zlo všeč user posted image Grem po kavo.

user posted image A ni kresna noč 23.6.?

Gorenjci majo to mal drugač.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
6.8.2009 8:04:55   
mama11

neki me zanima...kako je če bruha po tem ko je dobil cepivo za RV

Bruhal je potem popoldne,po 5 urahuser posted image ...pomoje je to vredu nisem pa dol vprašala kako je s tem.

Po moje je po 5 urah že OK - koliko časa pa user posted image  obdrži vsebino v želodčku - odrasli mislim, da 8 ur, oni pa precej manj. Za zih pa raje pokliči P user posted image

Uh, danes sem pa zgodnja. Ampak ful vesela - končno lahko tudi jaz pohvalim naše spanje - od 21h do 3:30 in potem do 6:45, od 7h pa je t.im. bonus spanje (to je tisto, ko sem jaz že pokonci in lahko kaj naredim - ali čas zapravljam user posted image ). Držim pesti, da bo tako ali boljše še naprej. Nič, grem zajtrkovat s starejšo.

Aja, vprašanje - ali katera hodi na brazilsko depilacijo? Kateri konec Slovenije in koliko stane?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
6.8.2009 8:37:56   
lake
Jst sm bla ene parkrat na brazilski, zdej nimam časa pa volje, pa je britvica tud vredu. Sm pa hodila v sense ( v hotel pri wtc-ju). Imajo enega boljših voskov. Stane pa 40 evrov, prvič je mal neprijetno, predvsem v psihičnem pomenu. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
6.8.2009 8:50:34   
Blueeyes

tud naša ograjica na pojstli od večjega bo podobna tej

taka drugač: http://www.iles.si/galerIJA/start/galerijaSTART.htm

vse lepo in prov,.. vse ograjce k ste dale linke so mi všeč... samo jz ne rabim te ograjce za kasnej, pač pa zdej za Gajo, k se je začela kobacat.. tko da more bit taka mreža vmes... k čez une mi lahko še pobegne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Drugače pa... se slučajno katera spomni tistega lenuščka, ki ni želel pasti kravic? tole so slikice škljokane enega jutra tega tedna,... (ampak sem opazila, da ima stisnjene pestke,... je treba to odpraviti?)
user posted image user posted image user posted image

kakšen lepotec... glede pestk.. naša jih ma tud tko.. men je naša pediatrinja rekla, da nej ji kr stegnem prste in malo slonim na njih user posted image  user posted image  mislm hallo, k bo prpravljena jih bo že sama stegnila, jz je ne bom nič na silo... k da bo zaradi tega kej slabše razvita

lake super za nov avatar

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
blueeyes kaj pa ti?saj ni treba,da vsi vejo,da ga spet piješ..škarpe,padci pa to..user posted image

ja a si mogla tko javno povedat.. pa nej vam bo zdej.. brez 0,5l whiskeya na dan ne morm.. morm.. mogoče je pa zato naša tko pridna user posted image   user posted image   user posted image  se mi kera pridruži?? katmat mogoče - sej mam tud pivo

ja ja, nogomet 3:0.. sramota... itak smo pa že navajeni

včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev!user posted image

kero ekipo pa ti gledaš?? jz nikjer ne najdem lepotcev, razen krivonogcev user posted image  user posted image

drgač pa lep sončen dan vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
6.8.2009 9:02:59   
lake
Sicer ne spremljam drugače nogometa, ampak če že so Portugalci tako da jih lahko mal pogledaš. Drgač mi je pa to itak brezveze, da se ekipa starih moških podi po igrišču za eno žogo. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
6.8.2009 9:05:34   
Dudica1
lake tvojga avatarja se pa kr ne morem navadit...prej sm vidla uno zeleno slikco in sm vedla da si ti...zdajle k sm te pa brala mi ni blo pa nč jasnuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
6.8.2009 9:09:47   
Blueeyes
jz pa tud enga lepga nogometaša ne poznam... mogoče ae čudna, ampak se ne palim na Beckhama al pa Ronalda... men sta grda... fuj... evo za tiste k sta vam pa všeč:

malo Beckhama:
user posted image
user posted image
user posted image

in malo Ronalda:
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.8.2009 9:11:52 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
6.8.2009 9:12:59   
Blueeyes

lake tvojga avatarja se pa kr ne morem navadit...prej sm vidla uno zeleno slikco in sm vedla da si ti...zdajle k sm te pa brala mi ni blo pa nč jasnuser posted image

jz se tud še kr privajam.. me kr moti ko kera spremeni avatar... zato k mam takoj k vidim avatar, povežem z določeno osebo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
6.8.2009 9:17:21   
lake
Mal spremembe ne škodi user posted image , čeprov jst tud dudico še vedno povezujem s tisto miško ko jo je mela prej.

Beckham tud men ni všeč. Ronaldo pa ni tok slab, dobre mišice, mal bolj zagorel, pa predvsem ne mislda je tak drajer ko Beckham.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
6.8.2009 9:19:29   
Blueeyes

Mal spremembe ne škodi user posted image , čeprov jst tud dudico še vedno povezujem s tisto miško ko jo je mela prej.

Beckham tud men ni všeč. Ronaldo pa ni tok slab, dobre mišice, mal bolj zagorel, pa predvsem ne mislda je tak drajer ko Beckham.

user posted image  user posted image  user posted image  ja tko smo se navadle.. k prej k smo čvekale v pričakovanjih, jih ni nobena menjala... zdej pa kr ena za drugo... kaj pa če še jz spremenim ta modri uček???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
6.8.2009 9:23:21   
mani2
jutro

Mi pa smo danes malo bolj pozni. Smo ga včeraj dolga žurali. se je bilo treba posloviti v slogu in sta oba otroka dolgo bedela. Maria sploh ni hotela zaspati. sem jo mogla nesit gor v stanovanje in jo tle nahranit pol pa je lepo zaspala. Zjutraj pa je komaj on 8.30 učke odprla.

Danes zgleda da bo spet bol slabo veme. Me bo mogoče celo vreme prisililo da se bom spet spravila likat. Zdaj v tej vročini se mi sploh ni dalo stati zraven likalnika in sem zvečer samo za sproti zlikala.

Grem Markota pocartat pa eno urnik kavo skuhat da se mi bo pol saj približno kaj dalo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
6.8.2009 9:26:04   
maja1488

Jst ima tudi taka meča user posted image . Lepi pa meni niso, predvsem od takrat, ko sem jih vohala po tekmi.

Aja, vprašanje - ali katera hodi na brazilsko depilacijo? Kateri konec Slovenije in koliko stane?

JSt sm bla ene parkrat, zdej sm pa prelena. V postojno hodim, sam tale kozmetičarka pravi, da ful nerada dela, če ne pozna stranke user posted image
Mogoče bi ti pa narila. Meni je to rekla, ko sem prvič vprašala, če mi jo nardi.

Kolko stane pa nimam pojma, ker imam vedno še noge pa pazduhe... skupaj pride pod 50€.

Blue, pa sej tisto zaponko sam enkrat odpreš. Valda ne odpiraš tega vsakič ko jo noter daš. Mi imamo neki podobnega ta tavečjo, pa sem sam 1x (ko smo zložili) tisto odpirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
6.8.2009 9:31:23   
lake
Blueeyes Spremen učka v rjavega user posted image user posted image .

Ko smo že pri učkah, se vašim že spreminja barva? Je men rekla pediatrinja da očitno bo mela naša modre, ker se baje pri treh mesecih drugače začnejo spreminjat.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
6.8.2009 9:31:25   
meduzica
dobro jutro punce :)

vidim da pridno kravce pasete ... sam da pripomnem, pa ne mislit da zdej hočem bit pametna, ampak v luči vsega kar sem v zadnjem tednu brala, in se pogovarjala z drugimi mamicami ... otroka je dobro stimulirat / vodit v pravo pot, kar se tiče motorike.

Pestke le razpirajte pri pestkah gre za refleks s katerim je otročiček rojen, ki bi nekako do 3. meseca moral počasi izzveneti (tako kot Morov refleks in še nekaj drugih). Z razpiranjem otroku sproščaš napetost v mišicah, da bo potem sčasoma lahko sam (po lastni želji) razprl dlani in prijel kako ropotuljico itd. če nič ne ukrenete bo pravtako (najverjetneje) refleks sam od sebe izginil, ampak pač kasneje.
Pri otrocih kot je naš, ki se mu je refleks poglobil namesto izzvenel pa je tovrstna vadba nujna (da lahko čimprej nastopi naslednja faza v razvoju - uporaba rokic in krepitev le teh za kasnejše kobacanje). Recimo ena vaja za razpiranje rokic je: otročiček leži na hrbtu, z rokami primeš njegove ročice in jih vodiš tako da sam sebe boža po rokicah. To delaš počasi, tako da pestko razpre in z eno rokico boža drugo. Še ena vaja je recimo da polagaš odprto dlan na koleno (nogice je za to potrebno nekoliko privzdigniti). S tem stimuliraš dvoje: da začne nogice dvigovat in da razpira rokice.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
6.8.2009 9:42:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst ima tudi taka meča user posted image . Lepi pa meni niso, predvsem od takrat, ko sem jih vohala po tekmi.

tud moja so taka fuzbalerska... tko da mi ni ugodno v kratkih hlačah ali kikli... o tem kako "dišijo" po končani tekmi pa raj ne bom, k vem kako smo mi dišale po končanih tekmah

Blue, pa sej tisto zaponko sam enkrat odpreš. Valda ne odpiraš tega vsakič ko jo noter daš. Mi imamo neki podobnega ta tavečjo, pa sem sam 1x (ko smo zložili) tisto odpirala.

sej to bi mela jz na svoji pojstli zdej. ona še itak nima svoj velike pojstle... za to mamo še čas preden kupimo... tko da vsak dan pa ne bi glih lezla jz čez tisto

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
6.8.2009 9:45:08   
Blueeyes
Blueeyes Spremen učka v rjavega user posted image user posted image .

Ko smo že pri učkah, se vašim že spreminja barva? Je men rekla pediatrinja da očitno bo mela naša modre, ker se baje pri treh mesecih drugače začnejo spreminjat.

ne ne, bom kr zvesta svojim plavim... drgač pa naša ma plave (itak, ker sva tud midva oba plavooka).. sam nima ne mojih ne njegovih zaenkrat.. jz mam kr dost svetlo plave, moj pa take modro-sive, ona pa modro zelene.. sam opazim da se malo spreminja.. tko da me prov zanima kaj bo na koncu prišlo vn, kakšne bo mela

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
6.8.2009 9:48:48   
ledenka
jutro user posted image kako ste? mi smo včeraj preživeli romantičen večer... na urgenci. uspela sem si kozarec vrečt na palec na nogi user posted image pa smo ugotavljali, kje je urgenca in kako se tam dela. najprej so mi ga samo obvezali, pa mi je čez pol ure prišla kri skozi obvezo. potem so mi pa očistli lak z nohta in videli, da je treba noht dat dol. ajej. tako sem za nekaj časa priklenjena bolj na dom... nič vozičkanja user posted image user posted image user posted image še dobro, da mam še par tablet proti bolečinam, ki sem jih jemala po CR, tako da bom preživela danes, jutri bo pa menda lekadol zadoščal.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
6.8.2009 9:49:00   
Tanja_
Jutro!

Smo spet super spali. Včeraj zvečer smo bli pa na pripravah za krst. Sva bla edina z otročkom, ker nisva imela varstva in je seveda Hana bla lačna, tko da sm jo mogla podojit-zdej mormo it pa še enkrat na pripraveuser posted image Drgač mamo pa krst 12.09.
Oči-Hana bo po mojem imela rjave.Ma zdej še kr take kot vsi dojenčki, ampak se mi zdi, da so spodej rjavkaste.Drgač ma mož rjave in jst sivozelene. Rjava je itak dominantna, tko da bojo najbrž po njemu.
Zdej gremo pa na sprehod, dokler še ni vročine

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
6.8.2009 9:51:10   
ledenka

Jst sm bla ene parkrat na brazilski, zdej nimam časa pa volje, pa je britvica tud vredu. Sm pa hodila v sense ( v hotel pri wtc-ju). Imajo enega boljših voskov. Stane pa 40 evrov, prvič je mal neprijetno, predvsem v psihičnem pomenu. 

to je pa drago... jaz hodim v centru LJ, pa me pride 18 EUR, imajo pa tudi ta posebni vosek, ne trakov. sem hodim: http://www.beautyberni.net/

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
6.8.2009 9:51:45   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image kako ste? mi smo včeraj preživeli romantičen večer... na urgenci. uspela sem si kozarec vrečt na palec na nogi user posted image pa smo ugotavljali, kje je urgenca in kako se tam dela. najprej so mi ga samo obvezali, pa mi je čez pol ure prišla kri skozi obvezo. potem so mi pa očistli lak z nohta in videli, da je treba noht dat dol. ajej. tako sem za nekaj časa priklenjena bolj na dom... nič vozičkanja user posted image user posted image user posted image še dobro, da mam še par tablet proti bolečinam, ki sem jih jemala po CR, tako da bom preživela danes, jutri bo pa menda lekadol zadoščal.

o groza.. upam da se čim prej zaceli vse skupaj.. glej to s poztivne strani - namesto da boš vozičkala boš lahko več časa na rr user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

kam rodit
binabina

kam bi odšla rodit

LJUBLJANA (67%)

MARIBOR (33%)

Število vseh glasov: 177

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!