mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Vglavnm, ja plačala sm materinsko, WTF, zakaj pa? Ali nimamo vse enakih pravic (predvidevam, da imaš obvezno zdravstveno zavarovanje)?? Pa super za dobro prestano cepljenje. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 za cepljenje...v kolkem času pa pride reakcija na cepljenje če pride?? Lahko takoj - predvsem, če je kakšna alergija, zato moraš v ordinaciji/čakalnici počakati vsaj 20 min. Lahko pa tudi v naslednjih 48 urah - predvsem kakšna vročina ali neutolažljiv jok. IZVIRNO SPOROČILO: elyy in je moj lubi,povedau njenemu možu in jo je zelo nadru da pa tega nesme,ker imajo sosedi majhega dojenčka............danes pa ko mojega ni bilo doma že spe ista pesem!! innnn kaj predlagate!! Napaka, tvoj bi moral povedati, da vajin ful lepo spi ob glasbi. Bi imela takoj tišino. IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Punce imam eno vprašanje. Svakinja je sedaj noseča nekje 12t in včerar je rekla da ne sme jesti peteršilja pa zelene solate. In zakaj naj bi bilo to dobro? Aja pa naj povem da je vegeterjanka. Resnično me zanima ali je to res škodljivo kajti jaz sem celotno nosečnost jedla juho z peteršiljem in sedaj bi rada vedela kako škodo sem delala otroku. Ne, nič ni škode. Mora pa zagotovo biti dobro oprana, zaradi nevarnosti toksoplasmoze (za primer, če kakšen okužen muc uporablja vrt za stranišče). Zato pač ni priporočljivo jesti solate, kjer ne veš, kako je bila očiščena. Pri prvi sem še kar pazila, zdaj v drugo pa niti ne... priznam, da sem jedla tudi pršut, pa en čas sem imela prav manijo za tatarca... Svakinjo pa nič pustit, da te sekira. Naj prenaša svojo nosečnost kot jo želi - ko bo imela bo že videla, kako bo lahko komplicirala... ko bo imela dva ali več otrok, pa tudi koliko bo še imela časa komplicirat. IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Aja, nisem vam povedala, da se mi samo dojimo Ne črpamo več... sem na morje pozabila vzet del črpalke (edina stvar ,ki sem jo pozabila in med najbolj potrebnimi se mi je zdela). Pa nam je ratalo in to brez nekih problemov... Samo si ne predstavljate panike, ko sem ugotovila, da si ne morem sčrpat... , tako se dela. Včasih so take nezgode pravzaprav sreča. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja dudi nimas kaj....spet rabmo eno ki bo prva rodila izmed nas cvek Jaz sem bila prva že pri novembrkah 2007. Pri zmajčicah 2009 pa mislim, da ni te nevarnosti (hmm, kako gre že tista o zarečenem kruhu ). IZVIRNO SPOROČILO: lananai A se lahko spet malo pohvalim? Tisa je spet celo noč spala - od 22:30 do 7:30! Ti kar. Jaz komaj čakam, da se bom lahko hvalila . IZVIRNO SPOROČILO: lake Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru. A ni kresna noč 23.6.? IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 neki me zanima...kako je če bruha po tem ko je dobil cepivo za RV Če kmalu zatem, potem je isto, kot da ne bi bil cepljen. k.tja, bravo za pastirčka. Bom jutri preverila, če je tudi moja postala kaj bolj pridna Uh, komaj sem vas prebrala. Zdaj grem pa kar peglat... kavč.
|