Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:25:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:26:16
|
|
|
|
KatMat
|
pust japoncke k so mi sam do popka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:26:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat men so vodni najboljsi!!!!!poglejte prsne kose!!!o njami!!!!se vsaj vid da je dec!!!!!! jz jih tud obožujem.. vodne.. pa atlete
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:26:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pust japoncke k so mi sam do popka ah glih tja do jošk da se bo z njimi igral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:31:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pust japoncke k so mi sam do popka ah glih tja do jošk da se bo z njimi igral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:31:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
še neki za mojo dušo - pa tud za tvojo katmat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:31:40
|
|
|
|
KatMat
|
sam pol ne bo nc vidu k bo cist posprican
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:32:11
|
|
|
|
Anonimen
|
hihi Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš ane . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš.... Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj. . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tam . Eh...je blo luštno za dobro jutro. V glavnem...malčico sem skopala, ker je včeri zaspala ob pol 7, tak da nisva nič nardile....pol je pa itak spala do 5, pa pomalcala in spala dalje. Zdaj spet spi...faca je. Moram nardit še napad na njene nohte...ma že mal predolge za moj okus . Edino če popilim, pa nalakiram .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:32:23
|
|
|
|
KatMat
|
uuuuuu sexxxxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:34:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hihi Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš ane . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš.... Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj. . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tam . Eh...je blo luštno za dobro jutro. V glavnem...malčico sem skopala, ker je včeri zaspala ob pol 7, tak da nisva nič nardile....pol je pa itak spala do 5, pa pomalcala in spala dalje. Zdaj spet spi...faca je. Moram nardit še napad na njene nohte...ma že mal predolge za moj okus . Edino če popilim, pa nalakiram . no majch...midve se na internetu naslajave....ti pa uboscke studentke od postarja zavajas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:34:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam pol ne bo nc vidu k bo cist posprican kaj pa rab za vidt??? važn da tipa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:36:00
|
|
|
|
KatMat
|
vidim da teb posta ne bo nikol zamujala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:36:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hihi Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš ane . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš.... Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj. . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tam . Eh...je blo luštno za dobro jutro. ja ja, blueeyest the pimp opa, oblekca brez spodnjega perila??? pa sama si doma?? pa poštar pride??? to mi je pa znano s filmov si otroka hitr spat vrgla pol pa akcija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:37:23
|
|
|
|
lake
|
KatMat Vidm da ti dogaja navesezgodej. Men pa tile waterpoolisti niso všeč. Ledenka No, pa sta vseen mela romantični večer če te je na večerjo peljal. Dobr opravta, brez joka pa stranskih učinkov. Midve se pa že eno uro ven odpravljava, morm v banko, pa na pošto, pa mal naprej je fotograf, bom vidla če mi bo ratal da jo slika, ker še vedno nisem dala osebne delat. Ampak kaj ko je zdele zaspala, jo bom najbrž kr v voziček prestavla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hihihi...ta je bil od dostave...poštar je pr nas bolj zadrgnjene sorte...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:38:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidim da teb posta ne bo nikol zamujala itak, ona jo bo še predčasno dobila... sam glej da ne bojo zdej kr vsak dan prihajali eni paketki... od neznanega pošiljatelja... pa ti jih bo on dostavljal pol Majch glej da pridš drugič vn taka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch hihi Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš ane . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš.... Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj. . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tam . Eh...je blo luštno za dobro jutro. ja ja, blueeyest the pimp opa, oblekca brez spodnjega perila??? pa sama si doma?? pa poštar pride??? to mi je pa znano s filmov si otroka hitr spat vrgla pol pa akcija kaj me pa s postle meče z dostavo. Bi prišu popoldne ko bom oblečena...sam si je kriv.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidim da teb posta ne bo nikol zamujala itak, ona jo bo še predčasno dobila... sam glej da ne bojo zdej kr vsak dan prihajali eni paketki... od neznanega pošiljatelja... pa ti jih bo on dostavljal pol Majch glej da pridš drugič vn taka jp ni problema. Sam si morma najprej joške povečat. Sicer pa ne bi rada delala konkurence sosedi...pismo sem žleht, sam jo resno sumim, da je privatnica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:40:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Hihihi...ta je bil od dostave...poštar je pr nas bolj zadrgnjene sorte... če boš taka, ne bo več zadrgnjen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:41:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidim da teb posta ne bo nikol zamujala itak, ona jo bo še predčasno dobila... sam glej da ne bojo zdej kr vsak dan prihajali eni paketki... od neznanega pošiljatelja... pa ti jih bo on dostavljal pol Majch glej da pridš drugič vn taka jp ni problema. Sam si morma najprej joške povečat. Sicer pa ne bi rada delala konkurence sosedi...pismo sem žleht, sam jo resno sumim, da je privatnica.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:42:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:45:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch hihi Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš ane . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš.... Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj. . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tam . Eh...je blo luštno za dobro jutro. ja ja, blueeyest the pimp opa, oblekca brez spodnjega perila??? pa sama si doma?? pa poštar pride??? to mi je pa znano s filmov si otroka hitr spat vrgla pol pa akcija
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:46:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) jest bom cr.knla!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:46:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch Hihihi...ta je bil od dostave...poštar je pr nas bolj zadrgnjene sorte... če boš taka, ne bo več zadrgnjen zihr da ne!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 10:46:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) jaja, ne ti men ko sem s faha!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Copatki, copatki, copatki,...bodočaKatere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?robeez (
19%)
starchild (
8%)
shoo shoo (
12%)
drugo (
62%)
Število vseh glasov: 195Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!