|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 10:25:35   
Blueeyes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
6.8.2009 10:26:16   
KatMat
pust japoncke k so mi sam do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
6.8.2009 10:26:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

men so vodni najboljsi!!!!!poglejte prsne kose!!!o njami!!!!se vsaj vid da je dec!!!!!!

jz jih tud obožujem.. vodne.. pa atlete user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
6.8.2009 10:26:59   
Blueeyes

pust japoncke k so mi sam do popkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah glih tja do jošk da se bo z njimi igral user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
6.8.2009 10:31:16   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ah glih tja do jošk da se bo z njimi igral user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
6.8.2009 10:31:26   
Blueeyes
še neki za mojo dušo - pa tud za tvojo katmat

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
6.8.2009 10:31:40   
KatMat
sam pol ne bo nc vidu k bo cist pospricanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
6.8.2009 10:32:11   
Anonimen
hihi

Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš aneuser posted image . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš....user posted image

Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj.user posted image . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tamuser posted image user posted image user posted image . Eh...je blo luštno za dobro jutro.

V glavnem...malčico sem skopala, ker je včeri zaspala ob pol 7, tak da nisva nič nardile....pol je pa itak spala do 5, pa pomalcala in spala dalje. Zdaj spet spi...faca je. Moram nardit še napad na njene nohte...ma že mal predolge za moj okususer posted image . Edino če popilim, pa nalakiramuser posted image .

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
6.8.2009 10:32:23   
KatMat
uuuuuu sexxxxxxxxxxxxxxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
6.8.2009 10:34:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hihi

Katmat, si spet na dedce navalila? SEj ne misliš rodit al pa kej? Zdaj se samo naslajaš aneuser posted image . Blueeyes je pa ko ena zvodnica tle...jao...pumce sam v grehu podpiraš....user posted image

Js sem pa prejle eno pošiljko dobila in sem šla vrata odpirat v eni oblekci v kateri spim in še skuštrana. Tipček je bil en študent in je bil tako zmeden da ni za povedat. NI mel drobiža, tak da sem mu en eur pustila, pa mi je še kuli pustu, in skor odnesu paket nazaj.user posted image . Če bi vedu, da sem še brez gat, bi pa glih umrl tamuser posted image user posted image user posted image . Eh...je blo luštno za dobro jutro.

V glavnem...malčico sem skopala, ker je včeri zaspala ob pol 7, tak da nisva nič nardile....pol je pa itak spala do 5, pa pomalcala in spala dalje. Zdaj spet spi...faca je. Moram nardit še napad na njene nohte...ma že mal predolge za moj okususer posted image . Edino če popilim, pa nalakiramuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no majch...midve se na internetu naslajave....ti pa uboscke studentke od postarja zavajasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
6.8.2009 10:34:38   
Blueeyes

sam pol ne bo nc vidu k bo cist pospricanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa rab za vidt??? važn da tipa user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
6.8.2009 10:36:00   
KatMat
vidim da teb posta ne bo nikol zamujalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
6.8.2009 10:36:24   
Blueeyes

hihi

ja ja, blueeyest the pimp user posted image  user posted image  user posted image  

opa, oblekca brez spodnjega perila??? pa sama si doma?? pa poštar pride??? to mi je pa znano s filmov user posted image  user posted image  si otroka hitr spat vrgla pol pa akcija user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
6.8.2009 10:37:23   
lake
KatMat Vidm da ti dogaja navesezgodej. Men pa tile waterpoolisti niso všeč.

Ledenka
No, pa sta vseen mela romantični večer če te je na večerjo peljal. Dobr opravta, brez joka pa stranskih učinkov.

Midve se pa že eno uro ven odpravljava, morm v banko, pa na pošto, pa mal naprej je fotograf, bom vidla če mi bo ratal da jo slika, ker še vedno nisem dala osebne delat. Ampak kaj ko je zdele zaspala, jo bom najbrž kr v voziček prestavla. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
6.8.2009 10:37:28   
Anonimen
Hihihi...ta je bil od dostave...poštar je pr nas bolj zadrgnjene sorte...user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
6.8.2009 10:38:43   
Blueeyes

vidim da teb posta ne bo nikol zamujalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, ona jo bo še predčasno dobila...  sam glej da ne bojo zdej kr vsak dan prihajali eni paketki... od neznanega pošiljatelja... pa ti jih bo on  dostavljal

pol Majch glej da pridš drugič vn taka
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
6.8.2009 10:39:10   
Anonimen

hihi

ja ja, blueeyest the pimp user posted image  user posted image  user posted image  

opa, oblekca brez spodnjega perila??? pa sama si doma?? pa poštar pride??? to mi je pa znano s filmov user posted image  user posted image  si otroka hitr spat vrgla pol pa akcija user posted image  user posted image

kaj me pa s postle meče z dostavo. Bi prišu popoldne ko bom oblečena...sam si je kriv. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
6.8.2009 10:40:37   
Anonimen

itak, ona jo bo še predčasno dobila...  sam glej da ne bojo zdej kr vsak dan prihajali eni paketki... od neznanega pošiljatelja... pa ti jih bo on  dostavljal

user posted image

jp ni problema. Sam si morma najprej joške povečat. Sicer pa ne bi rada delala konkurence sosedi...pismo sem žleht, sam jo resno sumim, da je privatnica.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
6.8.2009 10:40:40   
Blueeyes

Hihihi...ta je bil od dostave...poštar je pr nas bolj zadrgnjene sorte...user posted image

če boš taka, ne bo več zadrgnjen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
6.8.2009 10:41:30   
Blueeyes

user posted image

jp ni problema. Sam si morma najprej joške povečat. Sicer pa ne bi rada delala konkurence sosedi...pismo sem žleht, sam jo resno sumim, da je privatnica.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
6.8.2009 10:42:43   
Blueeyes
mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
6.8.2009 10:45:41   
KatMat

hihi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
6.8.2009 10:46:09   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest bom cr.knla!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
6.8.2009 10:46:50   
KatMat

če boš taka, ne bo več zadrgnjen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
zihr da ne!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
6.8.2009 10:46:59   
Anonimen

jaja, ne ti men ko sem s faha!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)

Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!