Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:06:10
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: ledenka KatMat, daj link, proooosiiiiim oooo ti ti dam kost hoces celo roko ne sam roke še tisto pod pasom sam ne od KatMat da ne bo pomote!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:06:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ojla babe žabe, pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidim O zoja, pozdravi taščico IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypa Ja kako pa si ti? Prek facebooka? ga ne uporabljam in ga nimam, ker ni potrebe da pol sveta bere, kaj vsako uro delam....bi bilo namreč veliko ljubosumja, kolikorat mi seksamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:07:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lananai očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave. no, tule bi lahk bil kak zloben komentar... kake ma pa poštar? (glej debato mal nazaj)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:09:25
|
|
|
|
Tanja_
|
Jap, višek hormonov........... ledenka ti posodim kamasutro? pokica držim pesti. Sigurno so se odločli tako, kakor je za Aneja najbolje. Brez skrbi.Verjamem pa,da bi ti rada videla, da se ga operira čimprej. sej bo minilo, kot bi mignil.... A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:09:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE: a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE: a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha itak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:11:26
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim..... kakšne določene?? tekače, skakalce v višino, daljino, ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:13:04
|
|
|
|
KatMat
|
evo se kamasutra za moske
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:13:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim..... kakšne določene?? tekače, skakalce v višino, daljino, ... jaja mors bit bolj zbircna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:15:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem jz pakirat za jutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:16:00
|
|
|
|
KatMat
|
stare moje temu se pa rece plonkceglc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:16:42
|
|
|
|
Anonimen
|
se vam samo hitro oglasim,.. sem prejle prebrala članek na RR Pod pasom in me je zbegalo tole: FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj. torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v redu ).pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:18:11
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes grem jz pakirat za jutri Greste na Hrvaško?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:18:32
|
|
|
|
Dudica1
|
no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:19:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE: a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha itak ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:19:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:19:54
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE: a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha itak ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem. nasa sam lize pesti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:20:36
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim..... kakšne določene?? tekače, skakalce v višino, daljino, ... jaja mors bit bolj zbircna Tekače.... Naša si tud baše roke v usta, pa kazalec, k ga itak čist do grla porine in pol seveda bruha...Groza...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:20:43
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE: a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha Jaaaaaaa. Celo si da noter in slina polzi mimo. Pa parkrat je prstke stegnla noter in potem ko zgleda ne zna ven vzet. Je zašela kašljat, pa skoraj bruhala. Baje je to normalno, svet raziskujejo najprej z usti. Ko bodo lahko kaj prijeli bo šlo naravnost v usta.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:20:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon bodo prenosi v zivo....se enkrat povem....takrat more bit tvoj topless
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:21:08
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj. torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v redu ).pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer. kožice ne odmikam, mu pa lulčka dobro obrišem.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:21:53
|
|
|
|
KatMat
|
tekace???hm....bom poskusila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:23:40
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli... sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke... pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje. si pa tvoj zasluži redki so moški, ki so prostovoljno za to! Ja, svaka čast tvojmu, dudi! Pa baje je poseg za moškega dost bolj enostaven kot za žensko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:24:32
|
|
|
|
lake
|
Očitno si bo treba še kamero kupt . Naša si tud roke v usta tlač, pa cunjo, pa vse kar najde na dosegu roke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 14:26:39
|
|
|
|
petrazg
|
zdej sem pa morala vse pustit, pa it prebrat... malo preberem, potem me pa že zanima Svaka vam čast ste prav fajne... K.tja.. prvič slišim to varinato čišenje... jst mu vse čistim... Še celo pri Lukiju , ki ima hipospadijo so mi v pediatrični prav pokazali, da moram čisto vse čistit, pa kožico odmikat... Ledenka... da se ćimprej pozdravi tvoj prst. Imam tudi jaz doma težkokategornika, samo po moje smo mi že pri 8500 Pokica... držim pestke za Aneje, da mu čimprej mine čas Steriliacijo ti naredijo tudi po tretjem cr, tudi če nisi stara 35 let. Cveka, če si želita še enega otroška kasneje vprašaj še kakšnega drugega ginekologa za mnenje... Meni so povedali nasprotujoča se mnenja... tako, da če se bomo odločili, bomo še malo povprašali naokoli...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Celulitdarja72ne (
6%)
malo (
29%)
kar nekaj (
35%)
veliko (
18%)
ogromno (
12%)
Število vseh glasov: 217Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!