|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 17:59:02   
petrazg
Jst imam pa rjave oči, moj plave... Anže ima čisto plave, Lukcu pa tudi kaže na plave (saj zaenkrat)... user posted image user posted image user posted image

K.tja midva sva tudi sama doma user posted image , sta se šla ta velika fanta s kolesi vozit. Zdej pa študiram, da bi ga v košaro dala , pa šla na eno kavo... Je prav dolgčas takole user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
6.8.2009 18:02:45   
lananai
Pri nas je pa dež začel, ko smo se lih hotli ven spravit. user posted image

pokica, sej Tisa tud ful malo spi čez dan. Malo je v ležalniku, se sama zamoti, ostalo pa kar po rokah ali pa v vozičku (če se premika). Tko da skor nikol ne moeva z mojim neki skupi delat, ker ima vedno kdo od naju polne roke. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.8.2009 18:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). user posted image

pol pa moji teti nista pravi!!!

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.8.2009 18:05:15   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hvala lananai! user posted image  Hvala vsem! Ma zlate ste, saj to že itak veste čisto vse! user posted image

Mi pa danes full slabo spimo, če je zaspal 3x po pol ure je blo dost. Ostalo pa animacija, petje, igranje, smejanje, tarnanje, hranjenje.

Dajte mi povedat, kaj vse počnete z user posted image ko ne spijo? A vam dost spijo čez dan? Ker se mi zdi hudo premalo, kolko je spal zdaj 2 dni. Skoraj nič podnevi; no HB da ponoči spi!

Poki - mi drugače kar lepo spimo čez dan. Dopoldan kakšni 2 urci, pa popoldan še 2 urci, pa še kdaj vmes spi. Veliko mi prespi v vozičku. Ko sva zunaj nimava nikol problemov, da ne bi spal... Poskusi ga navadit, da bi ti vsaj enkrat na dan spal 2 urci skupaj. Se malo spočije in je potem poln energije. Pri nas Anže spi vsak dan 3 urce po kosilu... če ga pa slučajno ne dam prav čas v poteljo imamo pa celo štalo, tolk je siten....

Ko je buden, midva veliko pojeva, se pogovarjava, zamoti se tudi v svojem ležanliku ali pa na blazini z loki. Ker imam še Anžeta doma, dam ležalnik kar velikokrat zraven Anžeta in se skupaj igramo in gledamo knjigice...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.8.2009 18:05:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
ktja: ti si taprava športnicauser posted image   

ne, ne to je Blueeyes,...user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.8.2009 18:10:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). user posted image

?????
Men se zdi, da smo se tko učil enkrat v OŠ. Naj še katera iz stroke pove.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
6.8.2009 18:25:38   
Anonimen
zdajle sem se prav malo zgrozila,...
ve ves dan o seksu, potem pa jaz s svojim resnim vprašanjem o higieniuser posted image  ampak res vas prej nisem nič brala,...

drugače pa pestko tudi Urban tiši v usta,... pljune ven dudo pa pestko v usta! potem pa ima slinaste prste, iz ust mu teče slina,... in zadovoljno dela mehurčke. bbbbb,...user posted image

zdajle sem ugotovila, da ima Urban najrajši pesem Vlak (Čarovnik Grega), na katero sva z Oskarjem še ko sem bila noseča stalno plesala... kako se to pozna! prav divje začne brcati in vriskati! bolj kot pri ostalih pesmih!

petrazg, tvoj malček pa vse prekaša!user posted image

mogoče je samo temperaturna sprememba? user posted image  za Lukca!
meni pa ni nič dolgčas,... ta trenutek je še Urban zaspal (se je naplesal) in sem čisto na off (kar paše)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Pri nama jst pojem, Taja se pa smeje, tko da ne vem kaj to pomen. user posted image user posted image

spodbuja mamine pevske sposobnosti! otrok pri tej starosti ne misli prav nič slabega, ko se smeji!user posted image

?????
Men se zdi, da smo se tko učil enkrat v OŠ. Naj še katera iz stroke pove.

malo prehitro sem zaključila,...
se mi zdi, da sta obe moji babici imeli bolj "umazano" modre oči, dedka pa modre (in njihovi hčeri pa temno rjave... moja starša oba modre)
je pa pri mojem bratu tako, da ima njegova žena rjave oči, (moj brat seveda modre) otroka pa modre. je že modra tako dominantna, da je pred rjavo.
vseeno se mi zdi, da so tile geni tako zakomplicirani, da jih je težko spraviti v neko pravilo.

smo se tudi mi učili v OŠ isto, kot si napisala (se spomnim, da sem celo jaz imela referat na to temo)user posted image

ne morem verjeti... vse sem prebrala!
zdaj pa uživat ob hrani! mljask!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3057
6.8.2009 18:32:04   
petrazg
K.tja... ja, je pravi bajsek...user posted image user posted image user posted image Bova si morala eno ornk telovadbo poiskat...user posted image Me je kar groza ponedeljka, ko greva zdravnici...zdej bova sigurno kregana...

Tako, zdej grem pa na kavo... papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
6.8.2009 18:33:50   
Anonimen
uživaj na kavici!

si me spomnila,... a katera hodi na tisto telovadbo skupaj z dojenčki???

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
6.8.2009 19:16:28   
Dudica1

A to maš zarad učke pregled Dudi, ko si rekla prejšnjič? Mi bomo verjetno tam enkrat dopoldan, do 13. ure. Mi bomo z atijom, vsi trije tj., a ti boš sama šla al vzameš tud klapo svojo s sabo? No, sj se še čujemo do tačas, pa se zmenimo, če bo šlo skos s kako kavico, ane? user posted image  

ja jaz mam ob 10h slikanje in ob 11h kontrolo pri zdravnici...user posted image

Midva imava danes 4 oblenico poroke in me je povabu na večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...JUUUUHUUUU

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
6.8.2009 19:25:55   
lananai
dudi, čestitke za obletnico! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
6.8.2009 19:29:50   
Dudica1
hvala hvala

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
6.8.2009 19:48:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Midva imava danes 4 oblenico poroke in me je povabu na večerjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...JUUUUHUUUU

user posted image user posted image user posted image  PA kakšno lepo oblekco gor!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
6.8.2009 19:49:41   
zoja10
DUDI čestitke, pa kej dobrega si naroči..user posted image user posted image

midva sva mela obletnico in je pozabu sm ga mogla spomnt, no ja sam to ni obletnica poroke..tko da mu oprostim user posted image user posted image sam pol bom pa res bol stroga, ko se-če se poročimuser posted image

naša Taja postaja prava zahtevnica, se more kr po rokah nost,...user posted image ...jo moja sestra razvaja k jo ma skoz po rokah,....

razmišljam da bi naredila stran nemaramsvojetašče.com, user posted image user posted image user posted image user posted image zih bo mela ful fenic...user posted image ....

tolk .... pa še neki,........PACKE STEuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
6.8.2009 19:55:33   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa rokometaši, smučarji, surferji.....user posted image user posted image user posted image

a je katera za kakšen dejt v tivoliju ? jest bi kar z obema prišla, da se Tristan malo s kolesom vozi, pa malo na igralih, .... a v kafičih imajo ''coffe to go ''?
uuu jes....zopet cofotajcek...bomo pa jutr da nau vse v enmu dnevu

kaksne ma pa lananai rada pa tud vidm...bomo tud jutr urihtal...bolj tko free spirit...veter v laseh....ni blema

A to maš zarad učke pregled Dudi, ko si rekla prejšnjič? Mi bomo verjetno tam enkrat dopoldan, do 13. ure. Mi bomo z atijom, vsi trije tj., a ti boš sama šla al vzameš tud klapo svojo s sabo? No, sj se še čujemo do tačas, pa se zmenimo, če bo šlo skos s kako kavico, ane? user posted image

ja jaz mam ob 10h slikanje in ob 11h kontrolo pri zdravnici...user posted image

nekomu se pa neki obbbbbeeeeeeetttttttaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
6.8.2009 19:57:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

DUDI čestitke, pa kej dobrega si naroči..user posted image user posted image

midva sva mela obletnico in je pozabu sm ga mogla spomnt, no ja sam to ni obletnica poroke..tko da mu oprostim user posted image user posted image sam pol bom pa res bol stroga, ko se-če se poročimuser posted image

naša Taja postaja prava zahtevnica, se more kr po rokah nost,...user posted image ...jo moja sestra razvaja k jo ma skoz po rokah,....

razmišljam da bi naredila stran nemaramsvojetašče.com, user posted image user posted image user posted image user posted image zih bo mela ful fenic...user posted image ....

tolk .... pa še neki,........PACKE STEuser posted image user posted image

se ze kar logiram!!!!!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
6.8.2009 20:08:33   
Anonimen
jaz pa imam trenutno nevtralno občutje do tašče. me ne moti in vendar mi tudi ni preveč všeč. prav dober občutek! upam, da tako tudi ostane!

zoja, saj če imaš nekoga, ki rad nosi malčico, potem ga kar izkoristi!
meni je tudi neskončno všeč nositi te malčke, a kaj ko je potrebno še kaj drugega postoriti,... pa še tako hitro zrastejo!

sem danes v Mostecu videla enega čisto svežega dojenčka! se mi je Urban napram njemu zdel pravi velikan! še enkrat večji! pa seveda bolj bel (se še spomnite kakšni indijančki, rdečekožci so na začetku?)

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
6.8.2009 20:09:00   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

pa rokometaši, smučarji, surferji.....user posted image user posted image user posted image

a je katera za kakšen dejt v tivoliju ? jest bi kar z obema prišla, da se Tristan malo s kolesom vozi, pa malo na igralih, .... a v kafičih imajo ''coffe to go ''?
uuu jes....zopet cofotajcek...bomo pa jutr da nau vse v enmu dnevu

kaksne ma pa lananai rada pa tud vidm...bomo tud jutr urihtal...bolj tko free spirit...veter v laseh....ni blema

Juhej! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.8.2009 20:09:44   
lananai
Moja tašča je pa super! user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.8.2009 20:10:22   
lananai
Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.8.2009 20:10:47   
Anonimen
sem omenila, da moja dva že oba spita?
danes sta bila pridna, ju moram pohvaliti! še več takšnih dni, prosim!

a je jutri že petek?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
6.8.2009 20:13:55   
Anonimen

Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

user posted image  se tudi to zgodi,...

midva sva se spoznala na petek trinajsti (pa še polna luna je bila)... sem nekje potem prebrala, da se takšne zveze ne obnesejo in ne trajajo dolgo (letos je bilo 11 let,...)

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
6.8.2009 20:14:34   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image  PA kakšno lepo oblekco gor!

mam bele hlače in črno tuniko z belimi rožicami..

ajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
6.8.2009 20:15:42   
Anonimen
saj tunika je skoraj kot oblekcauser posted image
uživajta!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
6.8.2009 20:29:06   
lananai
letos je bilo 11 let,...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!