Anonimen
|
zdajle sem se prav malo zgrozila,... ve ves dan o seksu, potem pa jaz s svojim resnim vprašanjem o higieni ampak res vas prej nisem nič brala,... drugače pa pestko tudi Urban tiši v usta,... pljune ven dudo pa pestko v usta! potem pa ima slinaste prste, iz ust mu teče slina,... in zadovoljno dela mehurčke. bbbbb,... zdajle sem ugotovila, da ima Urban najrajši pesem Vlak (Čarovnik Grega), na katero sva z Oskarjem še ko sem bila noseča stalno plesala... kako se to pozna! prav divje začne brcati in vriskati! bolj kot pri ostalih pesmih! petrazg, tvoj malček pa vse prekaša! mogoče je samo temperaturna sprememba? za Lukca! meni pa ni nič dolgčas,... ta trenutek je še Urban zaspal (se je naplesal) in sem čisto na off (kar paše) IZVIRNO SPOROČILO: lake Pri nama jst pojem, Taja se pa smeje, tko da ne vem kaj to pomen. spodbuja mamine pevske sposobnosti! otrok pri tej starosti ne misli prav nič slabega, ko se smeji! IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: lananai k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). pol pa moji teti nista pravi!!! ????? Men se zdi, da smo se tko učil enkrat v OŠ. Naj še katera iz stroke pove. malo prehitro sem zaključila,... se mi zdi, da sta obe moji babici imeli bolj "umazano" modre oči, dedka pa modre (in njihovi hčeri pa temno rjave... moja starša oba modre) je pa pri mojem bratu tako, da ima njegova žena rjave oči, (moj brat seveda modre) otroka pa modre. je že modra tako dominantna, da je pred rjavo. vseeno se mi zdi, da so tile geni tako zakomplicirani, da jih je težko spraviti v neko pravilo. smo se tudi mi učili v OŠ isto, kot si napisala (se spomnim, da sem celo jaz imela referat na to temo) ne morem verjeti... vse sem prebrala! zdaj pa uživat ob hrani! mljask!
|