Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:20:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:21:30
|
|
|
|
KatMat
|
sterilizacija???ja k jih bo 6 bom pa o tem razmisljala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:21:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj na IVF...sej gre naravno?? ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:23:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A je kaka luna danes al kaj? Za kati je itak vsak dan, sam ostale pa meče danes ane? polna luna je danes
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:24:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj na IVF...sej gre naravno?? ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen. ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:26:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj na IVF...sej gre naravno?? ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen. ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti ja, sam menda ponovna povezava ne rata čisto vedno - ampak to morajo strokovnjaki povedat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:27:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj na IVF...sej gre naravno?? ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen. ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti Ne more po naravni poti..pred vazektomijo da seme v semensko banko za svaki slučaj..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:28:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zakaj na IVF...sej gre naravno?? ja, če je sterilizirana, pol ne gre več naravno sam ovulacijo ma še vedno, edino jajcevod je prekinjen. ja ja to vem...ampak če si da to operacijo nardit moški si lahko kasneje premisli in še vedno lahko po naravni poti ja, sam menda ponovna povezava ne rata čisto vedno - ampak to morajo strokovnjaki povedat no ja to je pa potem že druga pesem...bolj strokovna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:28:45
|
|
|
|
OliveOyl
|
Vidim da dogaja tle gor.Mene pa trebuh boli,tako kot pred M,pa grem prej na wc,pa spet en košček tkiva na vložku,kakor en ostanek od posteljice. Bom videla kaj bo. Aja, pa dober dan
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 6.8.2009 12:29:18 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:31:26
|
|
|
|
Dudica1
|
olive dober dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:31:28
|
|
|
|
ledenka
|
Olive, upam, da ni nič hujšega mogoče pa se ti M nakazuje?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:33:12
|
|
|
|
lake
|
Ledenka za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico? A smo iz waterpolistov pršli na strokovne debate? Jst sm tud za to da se gre moški sterilizirat, me smo mogle že rodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:33:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 matr ste spet brez sexa ostale KDO JE OSTAL BREZ SEXSA???...ja samo te 4 dni zdaj ko sem imela menstruacijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:33:33
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Olive, upam, da ni nič hujšega mogoče pa se ti M nakazuje? Upam,da bo M.. Sem imela čiščenje po porodu pa so mi šli lih taki koščki od ovojev ven.Ma saj bo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:34:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico? A smo iz waterpolistov pršli na strokovne debate? Jst sm tud za to da se gre moški sterilizirat, me smo mogle že rodit. sej zato sem pa tud jaz to predlagala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:36:21
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ledenka to je pa res lepa kilaža,saj ne morem verjet.. Mi2 se tudi pogovarjava o sterilizaciji tudi moj pravi,da bi šel...sam kje je še to,sva oba šele 27 stara. Tabletke mi ne odgovarjajo,Mirena pa kaj pa vem..Tudi ne bi.. Ta teden sam zase kuham,samo dobro jem.Danes imam pečen krompir pa šobsko,jutri si bom pa pico naredila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:36:53
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico? mal je jokal, ampak nič hujšega. zdaj spi bomo videli, koliko časa mam mir ker moram bolj počivat. še dobro, da ne hodi, potem bi bil problem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:37:22
|
|
|
|
KatMat
|
no pa poglejmo zakaj je katji vaterpolo vsec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:38:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico? A smo iz waterpolistov pršli na strokovne debate? Jst sm tud za to da se gre moški sterilizirat, me smo mogle že rodit. sej zato sem pa tud jaz to predlagala sej je res!!!!! sm čist pozabila da gre lahko mož na sterilizacijo, se vid da ga skor nič ne vidim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:38:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Olive, upam, da ni nič hujšega mogoče pa se ti M nakazuje? Upam,da bo M.. Sem imela čiščenje po porodu pa so mi šli lih taki koščki od ovojev ven.Ma saj bo. a ti si bila tud na ciscenju??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:40:32
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ma daj kakšen vaterpolo.. jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr. Jaz bi kakšne borilne športe,taki so mi všeč. Kati vsakič sem imela čiščenje-3x se pravi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:40:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lake Ledenka za težo in velikost. Kako pa je prestal pikico? mal je jokal, ampak nič hujšega. zdaj spi bomo videli, koliko časa mam mir ker moram bolj počivat. še dobro, da ne hodi, potem bi bil problem zakaj pa??? a je kaj narobe? sigurno sem zgrešla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:40:53
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
se vidi da je luna jz sem pa dobla M.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 6.8.2009 12:42:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Ma daj kakšen vaterpolo.. jaz imam sorodnika,nekje v Zagrebu igra v državni repr. Jaz bi kakšne borilne športe,taki so mi všeč. Kati vsakič sem imela čiščenje-3x se pravi. slikco prosim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!