|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 15:13:48   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Meni je všeč tisti tekač, premazan s črno barvo user posted image ... bi bil boljši brez barve...

to je Ian Thorpe.....

Joj, baterije mi bo zmankal, pa se mi ne da it za mizo sedet z računalnikom...

Babe, kdaj se dobimo?Sam ne se od 15.-29.08. k sm na dopustu, prosim............

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.8.2009 15:14:14   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Meni je všeč tisti tekač, premazan s črno barvo user posted image ... bi bil boljši brez barve...
tist je ian morski

Upsuser posted image user posted image user posted image ... samo je pa bolj fejst kot na unih slikah od Lake...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.8.2009 15:16:15   
pokica_
A to maš zarad učke pregled Dudi, ko si rekla prejšnjič? Mi bomo verjetno tam enkrat dopoldan, do 13. ure. Mi bomo z atijom, vsi trije tj., a ti boš sama šla al vzameš tud klapo svojo s sabo? No, sj se še čujemo do tačas, pa se zmenimo, če bo šlo skos s kako kavico, ane? user posted image  

Babe, veste katere ste pozable? Odbojkarji so fejst sexy! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.8.2009 15:25:10   
lake
Zdej bo treba pa počas kej skuhat, drgač bo moj lačen, sicer ma neki zaloge, tko da večje škode nebi blo user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.8.2009 15:28:06   
petrazg
Meni se pa dons ne da kuhat... Bodo dobili kar filano papriko iz zmrzovalnika user posted image Se glih otaja v mikrovalovki...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.8.2009 15:50:38   
Anonimen
pa rokometaši, smučarji, surferji.....user posted image user posted image user posted image

a je katera za kakšen dejt v tivoliju ? jest bi kar z obema prišla, da se Tristan malo s kolesom vozi, pa malo na igralih, .... a v kafičih imajo ''coffe to go ''?

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.8.2009 16:15:24   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave.

no, tule bi lahk bil kak zloben komentar... kake ma pa poštar? user posted image user posted image user posted image (glej debato mal nazaj)

Jst sem še za nazaj brala, uspavala Tiso in šele zdej tole prebrala. user posted image Nimam pojma. Sicer je pa mojg tud poštar delu, ker takih kraužlov ni v družini... user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.8.2009 16:15:26   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pokica_ držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud držim pesti!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.8.2009 16:15:47   
lananai
Uf, sem vas komi prebrala. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.8.2009 16:21:37   
lananai
Pa še enega zame, ker dajete same čudne gor... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

(Čeprav uni Ian s črno barvo pobarvan ni švoh. Pa tud drugač je simpatičen tip.)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.8.2009 16:25:36   
lananai
user posted image

al pa tele... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.8.2009 16:27:31   
lananai
Zdej pa lubiju pomagat, ko je Tisa zaspala...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.8.2009 16:44:50   
Anonimen

bodimo pozorni kako ma prvi fajn napolnen mošnjiček

če ma tud unga z dnarjem, pol se da še kaj zmenit...sam drugač pa mi ian glih ni najlepši. user posted image

anyway...naša mala že cela dan bolj ali manj spiuser posted image user posted image user posted image ponavadi ne. NIč jasno. Vročine menda nima. Valda ne bo kake žurke ponoč.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.8.2009 16:52:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev!user posted image

kero ekipo pa ti gledaš?? jz nikjer ne najdem lepotcev, razen krivonogcev user posted image  user posted image

user posted image user posted image  takrat, ko sem še gledala nogomet (cca. 5 let nazaj) so bili sami lepotci! vsaj meni so se zdeli... mogoče sem bila samo toliko nabita s hormoni, da se mi je vsak nogometaš zdel lepuser posted image user posted image

lake, meni se Portugalci zdijo pregrešno lepi!!!user posted image  škoda, da moj ni takšenuser posted image
drugače pa bodo moji otroci imeli modre oči,... ker imava midva modre in vsi dedki in babice,... je že tako močna, dominantna modra, da bi bil čudež, če bi imela fanta drugačno barvo (mi ne bi verjeli, da nisem skočila čez plot! pa še takrat bi se verjetno rodil otrok z modrimi očmi... pa so mi čokoladne tako zelo všeč! ampak Portugalci imajo pa tudi modre, ne?)

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
lake tvojga avatarja se pa kr ne morem navadit...prej sm vidla uno zeleno slikco in sm vedla da si ti...zdajle k sm te pa brala mi ni blo pa nč jasnuser posted image

jz se tud še kr privajam.. me kr moti ko kera spremeni avatar... zato k mam takoj k vidim avatar, povežem z določeno osebo

je treba menjat, se tudi naše osebnosti spreminjajo,... user posted image
drugače pa tudi jaz lažje povežem slikico s svojimi možganskimi spominskimi procesiuser posted image
me včasih zavede slikica od Dudičinega in *lininega* avatarja - so na RRju še nekateri z istima.

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
včasih sem se šalila, da je bil moj dedek nogometni trener, jaz pa sem po njem dobila nogometna meča! ampak o nogometu ne vem skoraj nič - to, da je žoga okrogla in da sta dve ekipi prepotenih lepotcev!user posted image

Jst ima tudi taka meča user posted image . Lepi pa meni niso, predvsem od takrat, ko sem jih vohala po tekmi.

kaj pa si delala v njihovi garderobi?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
Pestke le razpirajte pri pestkah gre za refleks s katerim je otročiček rojen, ki bi nekako do 3. meseca moral počasi izzveneti (tako kot Morov refleks in še nekaj drugih). Z razpiranjem otroku sproščaš napetost v mišicah, da bo potem sčasoma lahko sam (po lastni želji) razprl dlani in prijel kako ropotuljico itd. če nič ne ukrenete bo pravtako (najverjetneje) refleks sam od sebe izginil, ampak pač kasneje.

saj Urban se normalno igra z razprtimi ročicami,... in tudi lepo že prime moj prst,... ključke pa samo s palčkom in kazalčkom... kot da bi se delal finegauser posted image
sem pa res na slikah šele ugotovila, da ima pestke stisnjene (verjetno zato, ker je bil "ves trd" od želje biti dober pastirčekuser posted image )... ga bom motivirala, da bo bolj sproščen!
jaz ga drugače velikokrat božam po vrhnji strani dlani z žametnim kosom blaga,...

Blueeyes, kaj si pa ti trenirala?

ledenka, čim prej se mobiliziraj!user posted image

danes ste se pa naklepetale,... vam bom lahko sledila šele po ž-urah!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.8.2009 16:59:52   
Anonimen
ooo jak.....od fuzbalejev je pa sam beckem lep noben drug
jaz sem bolj za waterpolo

ja, ja, saj razumem,... široka ramena, znajo zadržati dih pa še vonj po kloruuser posted image

pri nas bo patronažna prišla samo še v primeru, da jo pokličem zaradi uvajanja goste hrane. bom takrat videla, kako se bom odločila, saj mislim, da mi ne more kaj novega povedati, ali pač?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.8.2009 17:07:22   
Anonimen
mam alarm..., pridem nazaj (pa ni poštar - gaja je) user posted image

user posted image

ledenka,... pri takšni teži si moraš pa res ojačati mišice. Maks ima kar pravo ime!

drugače sem pa jaz premišljevala o sterilizaciji po 35. letu, čeprav mi je to marsikatera odsvetovala, da ni dobro, so baje hormonske težave,... je baje bolje, če gre moški na vazektomijo, a kaj ko ne bo hoteluser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.8.2009 17:09:53   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
grem jz pakirat za jutri

Greste na Hrvaško?

jp, letimo k sorodnikom od mojga... pa možno kakšen dan do morja skočmo.. madona, sej bo cel avto samo gajinih stvari... jz sm si vzela 1 kopalke, 1 kratke hlače, 2 majice, spodnje perilo in to je to... pa kar bom mela seveda oblečeno... od gaje pa cel kup tetra plenic in pampersk, pa en cel kup cot k ne vem kakšno bo vreme, pa nosni aspirator, vatke, kremce,... ni da ni... še ležalnik oz gugalnik bom vzela, k oni nimajo nč več.. tko da ne bo skoz v naročju pr men visela al pa v pojstli user posted image

no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*
ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE:
a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha user posted image  user posted image  user posted image

itakuser posted image

ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.

naša še bolj rine roko v usta če ji jo dajem stran od ust.. pa slinček nenormalno rada tlači v usta.. da o njenem Pinkiju niti ne govorim.. vidim da mamo že prave male bulimike user posted image  user posted image

no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon user posted image
bodo prenosi v zivo....se enkrat povem....takrat more bit tvojuser posted image topless

ha ha ha...user posted image
nc se smejat...kr blue upras

potrdim tole izjavo user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
kati čakam.....
ce so pa sami suhci
a bo kolesar uredu?

Kolesarji so pa sploh suhci. Pa še skuhana jajca majo..........
Kaj pa Ian Thorpe?

to je pa moj plavalni favorit user posted image

user posted image  

dobro njegovo sliko si našla user posted image  user posted image  res huuuuuuuuuuda fotka

bodimo pozorni kako ma prvi fajn napolnen mošnjiček

sem šla še enkrat pogledat, k najprej nisem bla pozorna na to user posted image

Blueeyes, kaj si pa ti trenirala?

bolj je vprašanje kaj nisem... user posted image  user posted image  v mladih letih odbojko, rokomet, namizni tenis, od atletike met kugle, ženski nogomet..pa zihr bi se še kej našlo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.8.2009 17:14:20   
Blueeyes
rokometaši..mmmmmmmm

user posted image
user posted image
user posted image

v kratkem moji 3 favoriti
user posted image  

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.8.2009 17:16:37 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.8.2009 17:28:48   
elyy
čao!!!

Res ste dobre user posted image  ma to bo drugi dan,ko nisem bila gor....je tok strani,da sploh nisem vse prebirala...bi rabla 2 ureuser posted image !!

blue: lepo se imej na dopustu..ane koliko je enih stvari otroških....mi smo imeli pouhno avto k smo šli na morje,pa to sam za 5 dni..pa je bilo noro!

ktja: ti si taprava športnicauser posted image  

majch: upam da res neboš mela burne noči(pazi,da ti nezamenja noč pa dan.....mene je bilo tega naajbolj strah..no zaenkrat ni hvala bogu....lahko se pa zgodi!!)

Kje se boste pa dobile....a imate za v ljubljano dogovorjeno al postojno?

No sem pokomentirala le zadnjo stran,ki sem uspela prebrati!! 

Pa ne spet tok načvekat,da nebom mogla prebrat do zvečerauser posted image !!!

papa

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.8.2009 17:34:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

čao!!!

Res ste dobre user posted image  ma to bo drugi dan,ko nisem bila gor....je tok strani,da sploh nisem vse prebirala...bi rabla 2 ureuser posted image !!

blue: lepo se imej na dopustu..ane koliko je enih stvari otroških....mi smo imeli pouhno avto k smo šli na morje,pa to sam za 5 dni..pa je bilo noro!

ktja: ti si taprava športnicauser posted image  

majch: upam da res neboš mela burne noči(pazi,da ti nezamenja noč pa dan.....mene je bilo tega naajbolj strah..no zaenkrat ni hvala bogu....lahko se pa zgodi!!)
Kje se boste pa dobile....a imate za v ljubljano dogovorjeno al postojno?

No sem pokomentirala le zadnjo stran,ki sem uspela prebrati!! 

Pa ne spet tok načvekat,da nebom mogla prebrat do zvečerauser posted image !!!

papa

jao sam to ne....sej drugač je budna podnev...a po enem dnevu se mi že to lahk zgodi?

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.8.2009 17:44:15   
petrazg
no, Majch zato sem pa jst zdele prišla na rr... Luka danes tudi samo spi in skoraj buditi ga moram za hranjenje. Pa je 10 minut (vmes ga skoz budim) , pa je spet zaspan in zaspi.... user posted image Nič jasno... Je šel včeraj ob 20 spat, spal do 4 zjutraj, jedel cca pol urce in spal do 10, pa spet malo jedel, sva šla ven je cel sprehod prespal, ob 13 komaj kaj jedel, zdaj sem ga ob 17 nežno zbudila, da bi jedel pa spet je cca. 10 min in že spet  spiuser posted image user posted image user posted image Sploh ne vem kaj mu je... Edino, da je imel dva dni nazaj vročino in je bil mali sitko... mogoče se mora malo naspati... kdo bi vedel. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.8.2009 17:46:27   
Anonimen
Olive, ali pa si samo menstruacijo dobila,... user posted image da bo vse v redu!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ledenka, kaj pomenijo tiste grabljice v tvojem avatarju?

citat iz Mojstra in Margarete od Bulgakova:

Nikoli ničesar ne prosite. Nikoli in ničesar, še posebej ne tiste, ki so močnejši od vas. Sami bodo ponudili in sami bodo dali.

ja, prosim.user posted image
drugače pa močna misel!

pokica_ user posted image  Anej je res pogumen fantek!

zoja10, vso srečo s taščo!

Oskar je šel z očkom, midva z Urbanom pa poslušava pesmice in vsak po svoje poje,... joj, sva luštna!

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.8.2009 17:52:07   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Majch
anyway...naša mala že cela dan bolj ali manj spiuser posted image user posted image user posted image ponavadi ne. NIč jasno. Vročine menda nima. Valda ne bo kake žurke ponoč.

Tisa je tko 2 dni nazaj. Pa je potem še celo noč. Tko da user posted image

k.tja, če imata vidva modre oči, naj ne bi bilo možnosti, da ima vajin otrok druge barve. Kar za rjave + rjave oči ne velja - je šansa, da se rodi otrok z modrimi, če imata oba starša gen za modre oči in ravno tega preneseta naprej na otroka. Ker vsak človek ima 2 gena za oči - enega dobi od očeta, drugega od mame. Če je en rjav, drug plav -> rjava prevlada in so oči rjave. Če sta oba plava -> itak plave. Če sta oba rjava -> rjave. Lahko imata npr. oba starša rjave oči (en rjav + en plav gen) in otroku oba preneseta ravno plav gen. Jst mam plave, moj rjave. Upam, da ima plav gen v sebi (njegov dedek je imel plave oči, tko da šanse so). user posted image

blue, lepo se mejte na morju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.8.2009 17:55:17   
lake

Oskar je šel z očkom, midva z Urbanom pa poslušava pesmice in vsak po svoje poje,... joj, sva luštna!
[/quote]

Pri nama jst pojem, Taja se pa smeje, tko da ne vem kaj to pomen. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.8.2009 17:56:29   
pokica_
Hvala lananai! user posted image  Hvala vsem! Ma zlate ste, saj to že itak veste čisto vse! user posted image

Mi pa danes full slabo spimo, če je zaspal 3x po pol ure je blo dost. Ostalo pa animacija, petje, igranje, smejanje, tarnanje, hranjenje.

Dajte mi povedat, kaj vse počnete z user posted image ko ne spijo? A vam dost spijo čez dan? Ker se mi zdi hudo premalo, kolko je spal zdaj 2 dni. Skoraj nič podnevi; no HB da ponoči spi!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Vrnitev na delovno mesto poporodniškem dopustu
viki92

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?

• Težave z usklajevanjem službe in družine (48%)

• Strah pred izgubo službe (11%)

• Prilagoditev na novosti in spremembe na delovnem mestu (10%)

• Preobremenjenost in pomanjkanje energije (15%)

• Z vrnitvijo na delovno mesto nimam težav (15%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!