Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a ja ulla, a si ti ena tistih, ki jim gre blazno na živce, da se v tem kontekstu dojenlka uporablja množina? ne, ne gre mi blazno na živce sam smešn mi je...kt da so starši in vsi sorodniki škrbasti, dokler otroku prvi zob ne zraste....pa vsi se davjo na uem korenju in bučki in špukajo ven pa redijo se tud vsi in rastejo.....no, pač čudn mi je kaj nej Joj, ulla, ne vem, če bo teorija zdržala, no izjeme pa itak morajo bit - Lovro ima 9kg pa nič zob ja čaki, glih zdej bojo sam res, bl me zanima, če je kak majhen in lahek, pa ma zobe khurde dobra teorija sam da nauš misla, mene je enkrt osa pičla pri nosu, tu na strani ob nosnici...je pršla, vsekala in šla...in je zadela glih eno uno limfno žilo al kva in se je valda strup raznesu in so mi v parih sekundah zatekle vse bezgavke na vratu, pod pazduho, v dimljah + vse one tamicene, k jih je miljon povsod, sm bla cela bulaste aja, pa komi so me rešl, k dihat nism mogla, nos mi je od pika zateku, vrat in vse skup pa od bezgavk....sm bla k buldog, k se duši groza.... aja..ula a če nimam zadost svojega mleka a pol lahko dodam vodo al moram vse naredit z AM? pa ja odvisno, polenta je lohk sam z vodo, pa riž u bistvu tud...no, vse je lohk z vodo, če kombiniraš recimo z zelenjavo, kao za kosilo itd. sa jst sem za večerjo recimo delala mlečne kaše, tist pa nardiš na vodi, pol pa AM vmešaš in je sam to rabiš par ml mleka, tko da tist si komot načrpaš, brezveze AM mešat za to khurde jst nism nikolč prekuhavala vode, tud zdej je ne bom. ajd, če otroku od prvega dne turiš vodo, pol že, tkole se mi pa brezveze zdi. evo, unadva sta se šla s ciklnom vozit jst bi pa lohk mal pospravla....sam bl slb mi kaže
|