Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 13:49:29
|
|
|
|
tassika
|
Čist simpl mariee, bučke izdolbeš in porabiš malo mase narežeč čebulo jo prepražiš z bučko, dodaš pelate ali pa uno v tetrapaku in na koncu tuno, začimbe po želji, nafilaš, povrhu dodaš sir in zapečeš. Če imaš ful debele bučke je fino če jih prej malo pokuhaš, da niso pretrde, ker tisto je potem v pečici tik tak k je že vse narejeno.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 13:53:55
|
|
|
|
pilotina
|
punce nič vam ne znam točno povedati, mi je pa pisala twixy, da ni ravno vse uredu in da čaka neke informacije kaj bi to pomenilo ne vem, ker nič ne omenja njene pikice tko, da zna bit, da ima kake privat stvari...upajmo, da je samo to in se bo javila, ko bo lahko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 13:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
MMM mnjam.., jst sm jih zadnjič filala z piščančjim meskom... pa sm tok zapoprala... da je moj užival, jst pa bolj ne. S tuno...dobra ideja za jutri. mariee.. pridna. Pol pa res nimaš izmerjenga MV. Vprašaj jo naslednjič.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 13:59:38
|
|
|
|
mariee
|
Tassika super si, hvala Pilotina sporoči, če ti bo še kaj napisala. Upam, da je vse vredu. Rižkoo bom v sredo vprašala.
< Sporočilo je popravil mariee -- 30.7.2009 14:00:37 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:00:17
|
|
|
|
Kepica83
|
JOj joj kaj je z našo twixy. Babike mene je tako strah da spet nebi bilo srčeka
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:10:37
|
|
|
|
pilotina
|
Kepica83... bo ! vem kako se sekiraš, sam daj tvoji mali kepici možnost in zaupaj vanjo poglej tele naše nosečke tuki...imajo že tko velike trebuške, da kot pravi maj2009, najprej pridejo njihovi trebuhi, pol pa šele one vse bo dobro draga kepica in ti boš prav kmalu ena izmed tistih, ki pride njaprej njen trebuh
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:18:30
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina Kepica83... bo ! vem kako se sekiraš, sam daj tvoji mali kepici možnost in zaupaj vanjo poglej tele naše nosečke tuki...imajo že tko velike trebuške, da kot pravi maj2009, najprej pridejo njihovi trebuhi, pol pa šele one vse bo dobro draga kepica in ti boš prav kmalu ena izmed tistih, ki pride njaprej njen trebuh misliš??? srčno upam da se uresničijo tvoje besede. A mogoče veš če je katera tu z SS-jem pa je druga nosečnost bila brez problema??
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:28:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
joj Pilotina, kaj misli Twixy da ni vse v redu. Ona je ze tolk dala skozi zadnje case, da mora bit sedaj vse ok. Drzim pesti, ker nocem, da bi se spet kaj sekirala in sla spet cez vse kar je ze dala skozi. Rizkoo, joj skoda za previjalno. Je pa lepa ja. Sam drugace jo znajo na tej strani tudi med znizano robo dat, mal spremljaj za vsak slucaj. Ce bos kosaro kupila pri njih pa naredi tako, da takrat res nabavis ful zadev, da pol samo eno postnino placas. Sedaj sem pa ravno pripravla en mali paketek za Slovenijo, pa jaz zmeda spet naslov iscem. MA bom nasla, ni panike. Od kar sem noseca sem ena velika zmeda. Ta spletna stran je pa http://www.muttiundich.de/ Midva sva sla prej na upravno enoto za poroko vprasat. Saj ne komplicirajo kaj prevec, sam za tujce se sami ne vejo tocno kaj hocejo in rabijo. Pa mednarodni obrazc skor brat ni znala, mi je rekla,da ga morem prevest no ja, enkrat zacetek septembra se bova porocila. Sem ze rekla mojemu, to bo tolk smesno, bova tam stala in pol bo en rekel ja in se drugi. Si ne predstavljam kako bo. Tok se mi spi, pa tolk mam za delat in ne morem odlozit, likat morem, pa torbe za dopust pripravit in se malo morje zadev. Bejbe, nazaj bomo sele 11.8. Takrat bo moj trebuh se mal vecji
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:39:01
|
|
|
|
pilotina
|
pikica moja, z veseljem ti povem, da je tu večina takih, ki so po ss zanosile in imajo že velikega bušija malaMravljica, maj2009, Rižkoo, tassika, Nogavica, jojjj pozabljam sproti...no glej, skoraj vsem gre sedaj ok in bo šlo tudi tebi no punce, povejte naši kepici, da bo vse dobro
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:40:16
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica joj Pilotina, kaj misli Twixy da ni vse v redu. Ona je ze tolk dala skozi zadnje case, da mora bit sedaj vse ok. Drzim pesti, ker nocem, da bi se spet kaj sekirala in sla spet cez vse kar je ze dala skozi. ker mi v sms-su ni nič omenjala dojenčka sklepam, da ima pač težave v zvezi s čim drugim...privat, no upam, da je tko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica83, ta tema je bla odprta za tiste, ki smo po ss čakale na prvi +. Tko da, vse smo dale to čez in vse tiste, ki smo tu nosečke.... nam je uspelo, vse ostale pa še čakaaaaamo. Kr poglej si seznam ček vseh... in tudi tistih ta spodnjih... boš takoj ratala bolj optimistična. Vem, da te je strah.. a daj strah na stran, ne pomaga nič. Sam smej se.... smeeeeeeeeej. MM, naslov ti lahko na zs spet pošljem. Ja, mizica je too much draga. Ne vem... Vem pa, da komaj spet čakam paketek. Pa še eno vprašanje..., ki je malo tko, tko ampak mnenja rabim... Punce, povejte mi neki. Moja prjatlca je nosečka. Danes je imela prvi pregled, nej bi bla v 8t. Srček ni bil..... čez en teden ma spet pregled in če ne bo nič utripa, čiščenje. Tok je žalostna in jst tud močno z njo. Kdaj bi se utrip moral slišat????? A je še prezgodaj, a je upanje??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:48:03
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, jaaaaa... daj mi na zs. Sicer mi je spodaj sms zvonil, pa se mi ni dalo se it pogledat. Joj, na posto morem it no. Pilotina, joj upam, da ima res probleme s cim drugim, ker pol to sploh niso nobeni problemi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 15:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
MM Sm ti dala zs, ni moj sms.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 17:15:30
|
|
|
|
tassika
|
Rižko srček naj bi se slišal v 6t če je bila ovulacija točno na sredini ciklusa oz pri urejenih ciklusih. Pri meni se je videla, je pa čisto možno, da je zanosila kasneje, zato bodo čakali še 1t.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 19:11:34
|
|
|
|
sonček85
|
mm:ja pogrešala sem te in lepo da si se javila ,da vemo da si se srećno pripeljala z malo mini mravljico v domek kjer vaju je čakal ati . Škoda za problemček a kot si rekla je bilo hval bogu vse kmalu mimo. za posteljo in pohištvo kepica:pridna pridna,mogoče pa le rodiš 8 dni prej in rodiš na moj RD tko kot si pa rekla za datume je pa res neko naključje.No midva z bratom sva tko on je 4.2 jaz pa 2.4 samo da 6 let narazen rižko:evo hvala za glaske jaz sem jih tudi oddala Ja v nedeljo še za 1x ni nobenih planov se pa čujeva jutri ali pa v soboto in ti sporočim kako in kaj,k pride še brat na obisk in ne vem kdaj gre potem domov.Se že veselim da se vidmo in da spoznam še oktavijo kolegica:odvisno kdaj je zanosla ali na koncu O ali na začetku,lahko da je bila vgnezditev.Po moje bo srček bil in bo vesela nosečka naprej,čene pa naj še raje počaka še 1 t in potem na čiščenje ujej za vozniško.A pa so že tko male al kako tassika.hvala za sms ,res ti full paše majčka.Nisem ti pa mogla odpisat ker sem se cel dop potepala -bla v trgovini, na sprehodu v CE za Savinjo s kolegico,njenim dragim in bebijem,in potem še k tašči za 2 h ko gresta na morje twixy. .držim pestke Aleks pa pošilja poljubčke za malo pikico da bo vse ok pilotina.ok čakam novičke in klic,pa srečno na pregledu kepica:srček bo bil in pika Jaz sem tudi danes našmu pr tšči mal pomočla nogice v bazen in je mela tolk premrzlo vodo da se je mal jokcal k sem pa drugič probala je bilo pa že malo oblje a vseeno nisem hotela več k je bilo premrzlo.Ja zdaj se jih bom rešla za 10 dni ko greta na morje.SVA šla z Aleksom danes samo za 2 h tja tolk da sva dedija počakala in šla domov. Sem pa danes bila v našem novem newyorkerju(3x večji kot prejšnji)in si kupila tko lepi dve srajčki in 2majči.Ja za krsteka sem kupla lepo belo srajčko Grem sirena kliče ,je treba dat papico,skopat in spat nočkoooooooooooooooooo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 20:13:14
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:sem gledala to tvojo previjalno.Meni je noro dobra,še jaz bi jo mela.No bom jaz poklicala enga mizarja in vprašala kolk bi te prišla.Sam gledam pa še posteljo in drugo omaro ,se že skor bolj splača celo sobo vzet pa pride 900€,sam previjalna pa 350€ evo klicala in je na dopustu ko pride bom pa vprašala in ti sporočim
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.7.2009 20:15:32 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 20:25:54
|
|
|
|
malaMravljica
|
sem si se enkrat pogledala to previjalno in sobico. Saj je res lepa, previjalna meni tudi prakticna, sam sobica ima zame eno negativno zadevo. Vsi deli so tako smotano dvignjeni spodaj, da se mi zdi, more bit zelo smotano za pucat, za metlo in sesalec premalo, kaj vedno pokleknes na kolena in gres z roko in krpo men se ne bi dalo, ce pomislis da moras to delat par let, spucano pa mora biti, saj ne mores kar pustit prah in vsega kar se nabere spodaj. Mene so pa sedaj spet ostrasli s tem komarjem v S Italiji, ker naj bi bil nek drug kot je v medijih in baje so nekateri okuzeni z malarijo in ne vem kaj. Ko ti en tako rece, ne morem ne da bi pomilsila, ce nisem res neodgovorna, da silim dol noseca, bejbi pa cist odvisen od mene. Ampak mene komarji ne marajo, sam kaj ce me pa pici en in ravno ta okuzen.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 20:47:11
|
|
|
|
sonček85
|
mm:jaz nebi šla ,saji nikoli ne veš.Četudi se ne limajo nate ,te lahko glih zdaj kater piči.Dobro razmisli in če je možnost pojdi kasneje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 20:51:44
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, sam to mi pravi sam ena oseba. Jaz sem pa vprasala v lekarni V Slo in so rekli, da ti komarji so tudi v Sloveniji. No, ta ocka, ki mi je to rekel ima sedaj z mojim debato o Angelcare. Prejla sta pa o postlacah govorila, jih malo poslusam zraven in se in kolk so moski pametni no.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 20:59:16
|
|
|
|
Kepica83
|
No hvala bogu zdaj ste me malo pomirile. Ja saj bo srček bil....mora. Jaz sem že po testeku vidla da je pravi živec, ker je v sekundi bil pluseeeeek . Twixy javi se. Upamo da je vse ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 30.7.2009 21:35:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, sam to mi pravi sam ena oseba. Jaz sem pa vprasala v lekarni V Slo in so rekli, da ti komarji so tudi v Sloveniji. No, ta ocka, ki mi je to rekel ima sedaj z mojim debato o Angelcare. Prejla sta pa o postlacah govorila, jih malo poslusam zraven in se in kolk so moski pametni no. vprašaj še dr če kaj ve ,čene pa pojdi.SAma veš najbolje in kar ti pravi srce naredi. Ja samski pa res znajo bit pametni tko zdaj pa res grem ,djooooooooooooooooooooooooo,nočkoooooooooooooooooooooooooo kepica:ja itak da bo.Bo pravi mali borec Jaz pravim zase da imam srečo da se je naš obdržal ,glede na to kaj vse je revček moral prestat(bla glih na dopustu) in se spuščala po drći,skakala iz visoke skakalnice,premetavala na valovih ni da ni .
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.7.2009 21:37:26 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 31.7.2009 7:29:11
|
|
|
|
pilotina
|
zgodnje dobro jutro twixy vas vse lepo pozdravlja sicer nič ni še povedala kaj pa kako, ampak kot sem jaz razumela ima neki drugega in da je njen dojenček ko šus se bo javila, ko utegne
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 31.7.2009 7:34:56
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85...hvala ja sem te hotela že včeraj poklicati, da ti povem, da ne greva nikamor, pa pol nisem utegnila...ampak je sedaj spet sprememba plana ...mogoče...no, danes, jutri naj bi izvedela, če sploh greva kam in ti javim Rižkoo...danes pa mislim, da sem prva dala glas za našega sončka
< Sporočilo je popravil pilotina -- 31.7.2009 7:37:27 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 31.7.2009 9:23:57
|
|
|
|
tassika
|
Evo pa pozno jutro od mene, sem ratala prava zaspanka Zdaj je pa petek in je potrebno metlo prijet v roke , ampak najprej zajtrk. MM če boš šla na morje, baje preverjeno, tam kjer se zadržuješ vsak dan obesiš svežo sivko in jih preganja, kdo bi si mislil, mi pa vedno neke raide in ne vem kaj še vse sabo nosili.
|
Minus koliko kg po poroduBožička09Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?3-4kg (
22%)
5-6kg (
25%)
7-8kg (
24%)
9-10kg (
17%)
11kg ali več (
13%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!