|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
29.7.2009 19:14:45   
sonček85
tko se pa Aleks pripravlja na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
igram se z mami
user posted image

mal poziram

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.7.2009 20:21:13   
mariee
Rižkoo jaz imam stran 10 čist praznouser posted image Imam pa v sredo pregled in bom videla kaj bo.

Sonček85 bi takoj šla k vajini G, ampak je predaleč stran. Kdaj pa greste na morje, da Aleks že pakira?user posted image user posted image

Kepica jaz sem se od prvega dne, ko sem izvedela za + ful pazila, da nisem nič dvigovala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.7.2009 20:39:22   
sonček85
marieeuser posted image user posted image user posted image ja ko bi res šli za več dni a ne bo šlo.letos gremo za kak dan ali dva če najdemo kako ugodno prenočišče za eno noč v Portorožu pa k pilotinci gremo ,pa potem še kak dan na bazen in je dopusta konec,saj ga ima dragi samo 1t.A bolje to kot pa nič:)user posted image

Ja res škoda ko je G tko daleč.Upam ,da najdeš super nadomestnega ginekologa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.7.2009 21:42:53   
Kepica83
Hej hej!
Evo mene. Tak testek je v albumu, lahko ga pogledate in občudujete user posted image user posted image . Opica sem ne? Hvala vsem, ki se veselite z mano. Zlate ste. Sonček ju3 bom poklicala zdravnico in ji povedala zakaj se gre. In mislim da nebo problemov. Ker res nebom reskirala. Preveč mam to pikico rada. 20kg cel dan za dvigovat pa ni malo. user posted image

Nem dala na konco življenja moje pikice zaradi k.... službe. Ker celo življenje se samo ženemo pa nimamo nič kaj dosti od tega user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.7.2009 22:19:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hej hej!
Sonček ju3 bom poklicala zdravnico in ji povedala zakaj se gre. In mislim da nebo problemov. Ker res nebom reskirala. Preveč mam to pikico rada. 20kg cel dan za dvigovat pa ni malo. user posted image

Nem dala na konco življenja moje pikice zaradi k.... službe. Ker celo življenje se samo ženemo pa nimamo nič kaj dosti od tega user posted image
tko je prav.Tko dolgo čakaš plusek in vse ,pa da bi potem se slabo končalo.Otrok je najbolj pomemben.
testek je zelo lepo viden plusekkkkkkkkkkuser posted image user posted image
evo zdaj grem pa pod tuš in v mižule.

nočko vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.7.2009 22:37:11   
tassika
Kepica pokliči svojo osebno zdravnico, povej kako in kaj in ti ona napiše bolniško, potem pa pač če bo želela še od g. prineseš obvestilo zdravniku. Jaz pri g. vedno dobim samo to, vse ostalo ureja osebna zdravnica in glede na tvoje stanje mislim, da boš brez problema dobila bolniško vsaj za kakšnih 14 dni.

Vse ostalo pa kmentiram jutri, grem v posteljo, nočko vsemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.7.2009 22:57:13   
malaMravljica
iiiiiiiiiiii Kepica user posted image user posted image user posted image  kdaj imas izracunan pdp? sem firbc ja.

Soncek, ti si me pa pogresala, zlata si. Ej, pa res zaradi tebe sem prisla na racunalnik, ker si rekla,da se moram javit. Hmmm... danes je bil en tak dan pri meni. Zjutraj ob 5.30 sem startala in takoj po parih km naredila rahel izlet iz asfalta  Nic tacga, sam mal na desno, ker sem hotla telefonck na ta novi smotan polnilc zakljukat, ce bi bila tam sam trava ne bi bilo nic, sam je bil robnik al nek jasek, saj niti ne vem, pa sem z gumo tja podrsala in so sle diske al kako se rece. V glavnem zbudila brata in cakala do 8h da so mi pol to zamenjal. Niti ni bilo drago, sam casa me je stalo. Pol je bilo pa prometa za ponoret, pa neki blesavi kolesarji, ena grupa, tako so se obnasali in naredili tako kolono, to je prepovedano delat v prometu in ce bi imela slo telefon s sabo bi klicala policijo. Pol ko sem prsla cez zadnjo mejo sem takoj vidla table, da so zastoji, na radiju so pa povedal, da je pred Minhnom 16 km zastoj. Punce, kar solze so mi sle na obraz, ma tej blesavi zastoji, kolk ste srecne, da tega v Sloveniji ni. 
Sam sem srecno pozno popoldne prsla na cilj, dojencek se je veselil ocija, ker je zacel po poti tolk brcat in migat, pol sem pa to budno stanje izkoristla za ucenje drzav in stevilk, naucila sva se stet do 4 in vse 4 drzave skozi katere sva sla. A sem pridna a ne.

Pol pa tukaj ena situacija danes. Prsla sta dva kolega od mojga, ki sta brata. In en je od decembra oci, sedaj je pa spet nosecka, pa brat ni vedel. In ta, ki bo spet ocka meni da kako lep okrogel trebuh imam in zacne neki bla bla.. po nesreci je izdal, da bo spet oci, njegov brat pa gledal. Je blo tko smesno.

Moj pa je povedal, da je postla oz tisti vodni jogi za bejbija ze tukaj. Ko ga je narocu, so ga takoj naredil in drugi dan je bil baje ze pri nas. Pa se gratis darilo za sefa je, jupiiii.....  mami se pa veseli. Pohistvo gre tudi kmalu v delo, ko bomo nazaj iz dopusta bo kar akcija pri nas. Ocitno bomo sfolgali. Pa se tok folka mi je reklo, da bodo prisli bejbija gledat, ko bo rojen, kolk sem vesela, sanja se vam ne.

Punce, jaz bom danes tolk lepo spala, se ze veselim.

Kepica, uzivaj prve nosecniske dni !!!!!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.7.2009 6:45:39   
Kepica83
jutro vsem skupaj!!!
MM PDP bi glede na M naj bil 10.4.2010. Samo poglej to. Če bi prva pikica ostala, bi pa prišla 4.10.2009. no tak je bil PDP. Meni se zdi da je vse življenje nekako povezano. Tak punce moje. Kot vidite sem danes ostala doma. In čuvam pikico. Pridna ne?

Lupčka vsem za dobro jutro.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.7.2009 6:59:47   
Nogavica
O, kako lepa novica za dobro jutro. user posted image
Čestitke, Kepica83! user posted image user posted image user posted image  

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.7.2009 7:55:15   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

O, kako lepa novica za dobro jutro. user posted image
Čestitke, Kepica83! user posted image user posted image user posted image  

Hvalaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Sem zdaj govorila z osebno zdravnico. In je rekla da naj ju3 pridem in dobim bolniški list. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.7.2009 8:22:08   
Anonimen
ALEKS... glasovaaaaaaaaaat!!user posted image

Kepica83, zelo dobro si se odločila... sam nakregat te je treba prej. user posted image
Ja, čuvi kepico, čuvi jo. Pa boži bušija.
Jst sm včeri lih zaključevala zato me ni več blo, domov sem pa pozno prišla ampak vidim, da ti je sonček85 vse povedala, razložila user posted image
Vesela sem zate, zelo... Ja, v tem lajfu se vse neki navezuje... dobro ali pa pač slabo. Tko je.

Sonček85, če boš v nedeljo doma... bova z Oktavijo res prišle do vaju.... pa gremo na en sprehod, pa na eno tortico pa tko.. user posted image  Sicer se bomo pa še zmenile...

MM, tud mene je skrbel a si doma že al te ni... , sej maš sms.user posted image  Dobr ti zapravljaš čas v avtu.... , bo beba čist pametna. Kar se kolon tiče znamo bit pa tukaj na podobnem. Sicer so kolone manjše ampak vseeno. To vem jst... k se peljem vsak dan v Lj. in ko se zarad ene male nesrečice zagužva, je konec. Tko da.... te štekam. Jst sm od une deklice dobila denar...
Jst bi tud pršla k teb, ko boš rodila bebija pogledat ampak... se bojim, da ne bom na poti rodila user posted image

Jst pa pogrešam maj2009... taka prjazna mi je bla, zdej je pa več ni. Pa Twixy... svašta, kr izhlapela.

Nč grem, dons sm tečna....., razloga ni. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.7.2009 9:10:48   
MAŠKA
user posted image user posted image user posted image  za Kepico! Čuvaj bušija vse do aprila, da bo takrat veselo!user posted image

Rižkoo oddala sem glasek. Nam gre kar dobro!user posted image

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.7.2009 9:14:06   
pilotina
Kepi moja user posted image  res sem srečna, da maš pluska...moja moja user posted image
pridna si, da si ostala doma user posted image ...le čuvaj se

sončica user posted image ...mi se pa kmalu vidimo user posted image ...ti še nisem javila, ker še ne vem točno...jutri bom po pregledu pri G malo več vedela...in ko se s prijatelji zmenimo, ti takoj javim

malaMravljica...sam, da si uredu in že doma...nič telefončka več rihtat med vožnjo, prav user posted image

Rižkoo...ni mi všeč to s twixy...komaj čakam, da se nam javi user posted image
pa naj ti dan čimprej mine, če je tečko

še malo o sebi povem
z dragim sva kar pohajača spet...vsak dan greva tečt, pol se pa stuširava in greva na piknik k prijateljem, ki dopustujejo tuki in greva fajn spat ob dveh, jaz pa zjutraj vstanem taka user posted image   prav mi bodi user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.7.2009 9:28:09   
Anonimen
pilotinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miška mala... user posted image  Ti pa sam uživaš.., ma tko je najbolj prav.
Za Twixy... sem res brez besed.., maš ti njeno nemško cifro..., če maš ji piši,.. jst mam samo tisto, ki si mi jo poslala. user posted image
Ja, tečna sm dons... sam... bo že. Če je brez razloga je bolš, sem pol lahko hitro spet dobre volje. user posted image
Sm zgubla vozniško, grem delat novo.... ta malooooo za v denarnico. user posted image  To sm vedno komaj čakala, da bomo mel male vozniške kot osebne.

Če bo katera kupovala Angelcare.... , naj ga direktno kar pri zastopniku za SLO. Sem ga kupla prejšnji teden.. in ga dobila za 144 EUR ta najnovejšega. Tukaj kontakti http://www.angelcare.si/. AC401 je najnovejši in ma vsega boga... od kontrole dihanja, do zvoka, gibanja, meri vlažnost zraka, ma lučko.... prenosni adapter... skratka VSE. user posted image Majo tud košek Angelcare za pleničke.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.7.2009 9:37:13   
pilotina
ti moja Rižkoo user posted image  pol boš pa frajerka z malo vozniško user posted image

nimam druge cifre od twixy...pisala sem ji sms v nedeljo in danes, ampak na slo gsm...in nič se ni oglasila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.7.2009 9:55:14   
Anonimen
Mene sam skrbi, da ni kej z njeno pikico.... Sej veš, ko je kaj takega, zginemo. Me kr stiska če pomislim, da bi jo to doletel.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.7.2009 10:10:35   
malaMravljica
Punce, ma pomoje je Twixy sam tako zasedena. Ce se ne motim ni bila v Slo. ze 2 leti, ni rekla tako? In pol jo vsi hocejo imet. Za te sposojene telefoncke v Slo je pa tudi vedno kriza, jaz sem tudi sedaj imela drugo polovico eno drugo stevilko, ker je ta prvo brat v Azijo nesel.

Rizkoo... ma ne, ti si en tak fajn Rizkoo no, nate clovek itak niti neb mogu bit jezen. Zakaj pa imas slab dan? Ma daj, ce ti gre vse na jetra, pejdi za par minut kam vn in se mal z malim Rizkootom zgovarjaj, recimo se pojdita ucit stet al pa barve se pejta ucit, bos takoj nasmejana. Ej, pa se ne ves, za nemsko - slo posle sem v Slo odprla en racuncek, da ni treba pol gor mi nakazovat. Sam sem tok smotana, stevilko nisem s sabo vzela, sporocim naknadno, ok. Do takrat pa nic nikamor nakazovat!!  Se za kosaro ti morem pogledat, kaj bo zadosti hitro po 10 avgusttu? Jutri dopoldne gremo na dopust. Mi je ze narodno, sam na dopustu smo poleti, sam no. Pol ko pridemo nazaj pa se finis nosecnosti. Me je pa danes mal presinlo, ce se to moje dete ni obrnilo v trebuhu, ker me brca ali boksa cist desno na robu trebuha, mi ni jasno kako, ce je glava spodaj.

Kepica, jaz sem pa tolk vesela zate, sam ta tvoj novi vzdevek me mal heca, vedno pozabim da si to ti. In daj, ce si na bolniski moras zjutraj spati vsaj cel dopoldan user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.7.2009 10:14:12   
pilotina
Rižkoo...veš jst se pa tolažim s tem, da se nam je takrat takoj javila user posted image  ...se še spomnim, ko nam je napisala, da šiba na pregled, ker nekaj ni uredu
tko, da upam, da pač nima časa in se bo javila takoj, ko utegne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.7.2009 10:21:52   
pilotina
Mravljica...tko malo berem zadnje čase, da sem prou že malo smotka no user posted image
evo in sedaj sem neki nazaj gledala in vidim, da si me hotela poklicati, pa ti nič nisem odgovorila
...škoda user posted image
za drugič...lahko me pokličeš kadarkoli, pa če se nebi mogla oglasiti, te že nazaj pokličem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.7.2009 10:29:38   
malaMravljica
Pilotina, ja .. nisem hotla motit, a ves ker ne vem kdfaj delas in kdaj imas kaj. Pa saj mi je tok hitro sel cas, sem bila sam dobrih 5 dni dol.

Punce, jaz sem pa tukaj na forumu sedaj videla, da se punce, sprasujejo, ce je varno kupovat na spletni trgovini muttiundich.de jaz sem pa tam vozicek hotla vzet, ker je najcenejsi. Ce ima katera cas, kaj pogledate ce se vam zdi ta stran res sumljiva. Bom preverla kako je s placilom, ce gre na racun, sam to stran mi odpre sam v pisarni, ta moj racunalnik, ki ne odpira vsega pa ne odpre.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.7.2009 10:49:15   
Anonimen
MM, dej mi link od te spletne trgovine.
Drugače sem pa pisala v MyToys in so mi prijazno odgovorili, da dostavljajo v Slo in stane malo manj kot 16 EUR. Zastojn. user posted image  Majo pa košare in vse... sm se pa zdej zalubla v eno previjalno na tej strani. Evo, jst bi prav točno tako mela... sam je ta čist preveč draga. user posted image  Previjalna miza. Tok mi je huda in uporabna tudi za kasneje.... In kaj naj zdaj??!!
Ti si tud 1A.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.7.2009 10:56:23   
tassika
Jutro punce, ma ste načvekale, mene je pa tašča s pojstle vrgla ob 9,30 si predstavljate, me je kr v luft vrglo in potem sem letela po ene karte, pa v trgovino, pojedla zajtrk in je že spet urca okol. Zdaj grem pa pripravit lazanjo, danes se mi neki luštauser posted image

MM samo da si varno prispela, jaz se pa kar se tiče gužve sploh ne sekiram, razen če me lulat pol je kriza, drgač dam pa gor kakšen dobr cd in pojem, skačem, noge vn čez okno da ni vroče,... se spomnim lani ko smo šli iz švice, je tistih 8 urc tko hitro minilo, dobra muska, dobra družba pa je šlo. Moj je pa ponavadi tko živčen in bolj ko mu dopovedujem, da ne bo nič bolje če bo tak, slabše je, ah ja moški nimaš kajuser posted image

Pilotina, da ne boš ob koncu sezone omagalauser posted image

Sonček, danes sem probala tvojo majčko, mi je še malo velika, ampak prav lepo pride, ti pošljem mms, čeprav je zanič slikcauser posted image

Kepica, ti kar lepo doma počivaj, veliko vitaminčko, folno kislino in predvsem mirne živčke pa bo, že to je veliko da počivaš in res nič težkega dvigovat, niti tvojega lee-ja, njega lahko samo božašuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.7.2009 11:02:04   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MM, dej mi link od te spletne trgovine.
Drugače sem pa pisala v MyToys in so mi prijazno odgovorili, da dostavljajo v Slo in stane malo manj kot 16 EUR. Zastojn. user posted image  Majo pa košare in vse... sm se pa zdej zalubla v eno previjalno na tej strani. Evo, jst bi prav točno tako mela... sam je ta čist preveč draga. user posted image  Previjalna miza. Tok mi je huda in uporabna tudi za kasneje.... In kaj naj zdaj??!!
Ti si tud 1A.user posted image

Rižko vprašaš mizarja če ti jo naredi kaj ceneje, če ne in če ti je res všeč, pač kupiš, ampak kasneje ti je uporaben pomoje samo predalnik, pa mogoče polički. Ne vem jaz bi se pozanimala koliko bi bila po naročilu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.7.2009 12:00:40   
Anonimen
Tassika, sm jst že vse povprašala... in nič poceni ne delajo. Mam en kup ponudb pa take cene, da zaviješ z očmi. Pa za čist navadne previjalne me je zanimal. Ta mi je pa všeč, ma več takih uporabnih poličk za kasneje. Sicer pa ne bom ostala samo pri enemu dojenčku, pri mizi pa user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.7.2009 13:27:46   
mariee
O punce,

a si vidla Rižkoo, nič nimam vpisano. Imam  pa danes materinsko v torbici, te ubogamuser posted image

Tassika a si ti zadnjič delala filane bučke s tuno?? Bi jih naredila ta vikend za mojega dragega pa me zanima kako jih narediš-spet sem zoprna ratala in se moram odkupituser posted image

Držim pestke za Twixy, da je vse vreduuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razlika v letih med otroci
chips

Kolikšno razliko v letih imate oz. bi želeli imeti med otrokim?

1,5-2 (35%)

2-4 (43%)

4-6 (16%)

več (6%)

Število vseh glasov: 286

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!