malaMravljica
|
iiiiiiiiiiii Kepica kdaj imas izracunan pdp? sem firbc ja. Soncek, ti si me pa pogresala, zlata si. Ej, pa res zaradi tebe sem prisla na racunalnik, ker si rekla,da se moram javit. Hmmm... danes je bil en tak dan pri meni. Zjutraj ob 5.30 sem startala in takoj po parih km naredila rahel izlet iz asfalta Nic tacga, sam mal na desno, ker sem hotla telefonck na ta novi smotan polnilc zakljukat, ce bi bila tam sam trava ne bi bilo nic, sam je bil robnik al nek jasek, saj niti ne vem, pa sem z gumo tja podrsala in so sle diske al kako se rece. V glavnem zbudila brata in cakala do 8h da so mi pol to zamenjal. Niti ni bilo drago, sam casa me je stalo. Pol je bilo pa prometa za ponoret, pa neki blesavi kolesarji, ena grupa, tako so se obnasali in naredili tako kolono, to je prepovedano delat v prometu in ce bi imela slo telefon s sabo bi klicala policijo. Pol ko sem prsla cez zadnjo mejo sem takoj vidla table, da so zastoji, na radiju so pa povedal, da je pred Minhnom 16 km zastoj. Punce, kar solze so mi sle na obraz, ma tej blesavi zastoji, kolk ste srecne, da tega v Sloveniji ni. Sam sem srecno pozno popoldne prsla na cilj, dojencek se je veselil ocija, ker je zacel po poti tolk brcat in migat, pol sem pa to budno stanje izkoristla za ucenje drzav in stevilk, naucila sva se stet do 4 in vse 4 drzave skozi katere sva sla. A sem pridna a ne. Pol pa tukaj ena situacija danes. Prsla sta dva kolega od mojga, ki sta brata. In en je od decembra oci, sedaj je pa spet nosecka, pa brat ni vedel. In ta, ki bo spet ocka meni da kako lep okrogel trebuh imam in zacne neki bla bla.. po nesreci je izdal, da bo spet oci, njegov brat pa gledal. Je blo tko smesno. Moj pa je povedal, da je postla oz tisti vodni jogi za bejbija ze tukaj. Ko ga je narocu, so ga takoj naredil in drugi dan je bil baje ze pri nas. Pa se gratis darilo za sefa je, jupiiii..... mami se pa veseli. Pohistvo gre tudi kmalu v delo, ko bomo nazaj iz dopusta bo kar akcija pri nas. Ocitno bomo sfolgali. Pa se tok folka mi je reklo, da bodo prisli bejbija gledat, ko bo rojen, kolk sem vesela, sanja se vam ne. Punce, jaz bom danes tolk lepo spala, se ze veselim. Kepica, uzivaj prve nosecniske dni !!!!!!!!
|