|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
28.7.2009 19:28:00   
pety78
Mi pridemo tudi v kompletu.

Sedaj pa pakiram za Legoland.

Lepo se imejte!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
28.7.2009 19:38:46   
benika
Uživajte stara, uživaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajteuser posted image user posted image user posted image Mater sem vam foušuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
29.7.2009 11:15:38   
Nika v službi
Benika, ampak jaz bi vseeno prinesla čebulo, saj jo imamo dovolj in bi bilo res nesmiselno, da jo kupuješ. Jaz torej prinesem čebulo, papriko in paradižnik.

Pri nas piva ne pijemo, tako da na naju pri tej postavki ni potrebno računat, smo pa za vodo z okusom (Costella limeta, Symphony, Harmony), kak ledeni čaj, navadna voda iz pipe pa tudi najbolj odžeja.

Pety, uživajte v Legolandu!!!!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
29.7.2009 13:01:18   
ninocka
Nas pride vseh 5 v puntotu. Prosim za VIP parkirplac, da bomo lahko vse demonstirali user posted image user posted image user posted image

Jst pijem vodo (navadno iz pipe), otroc in Samo pa kaksne sokove. Pa glede hrane tud ne pretiravat pri nas, ker nasa mularija poje skupaj 1 par hrenovk in 2 cevapa user posted image

Benika, a je treba kaj drugega prinest? Sicer nam itak nic ne bo slo v avto, ampak mogoce pa lahko kam kaj malega stlacim.

Pety, uzivaj v legolandu, antilopa ti dostavim k beniki.
Nika,a nisi ti na morju? Al sem jst ze vsa pobluzena?

Evan pa na morju baje ful uziva, ful plava, se tunka, vsak dan poje zelen sladoled (okus jabolko), pa na igralih je vsak dan, pa v lunaparku...baje noce domov user posted image user posted image user posted image Ker se ma tolk lepo in ker je lepo vreme, bodo za 1 dan podaljsali in se vrnejo jutri. Komaj cakam, da visim tega nasega lumpa in da ga polupckam in stisnem k sebi user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
29.7.2009 14:05:47   
benika
Nika, dej ne nosi čebule, ker jo imamo cel vrt! Papriko pa paradajz pa lahko prineseš.

Ninočka in Tažana, za vaju bo VIP parkplac. Bosta parkirali pod nadstreškom v senčki. Ostale pa bomo že nekam preparkirali, ker na dvorišču ne bo placa za vse, pa tudi ne želim, da kateri razigrani otroci obutajo avto.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
29.7.2009 16:11:49   
tažana
jest ne rabim vip parkirplaca. Sedaj sem že mobilna! user posted image  Ne res ni panike vi kar parkirajte- tudi če grem mal peš mi ne bo hudega user posted image !

Evo danes sem čist adijo. Sva s Katarino od enih do sedajle spali. no katarina malo manj user posted image  prejle me pa pride vprašat če bom kar ves dan spala!?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 19:48:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4657
29.7.2009 22:00:35   
benika
No, mi smo bili danes v šopingu za piknik in izplen je sledeč:

70 čevapov (40 navadnih + 30 puranjih)
6 perutninskih ražnjičev
2 piščančja fileja (cela)
30 hot dog hrenovk

Solate- grška + perutninska (s tuno ali brez)

ajvar, zenf, majoneza

buške (bodo pečene na žaru), paprika, paradižnik, čebula (domače iz vrta)

pijača: 6x 1,5 l voda Dana z okusom pomaranče in ameriškega slamnika
          6x laško (a bo dost, al grem še nabavit)
          3x pomarančni sok 1,5l
           ledeni čaj in voda bosta domača

lubenica in grozdje

bobi palčke in smoki za grickat za otroke

sladoled za najmanjše, male in velike otroke

To je to. Zdej če ima katera še kak predlog naj se hitro izjasni, ker me že cajt grize. HB imam taščo na obisku,. da mi pomaga in, kar je najpomembnejše, pegla. Moja zlata taščauser posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 29.7.2009 22:04:59 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
29.7.2009 22:01:59   
benika
Aja, še to....

hrana 55€
pijača 20€
prigrizki in ostalo 20€
bencin do štacune 3€

druženje s prijatelji...................neprecenljivo. Za vse ostalo je tu Mastercard.

Hecam se punce moje...da me ne bi resno jemaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 29.7.2009 22:04:20 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
30.7.2009 8:22:34   
2ursae
benika, pa ne pozabit - navodila, kako priti do tvojega doma ... ali ste mislili vse sami pojest user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
30.7.2009 10:54:40   
Nika v službi
Ninočka, mi smo na dopustu, ampak še ne na morju. Nika je bila z babi in dedijem na morju, mi tudi 1 dan z njo, pa s seboj smo pripeljali ata, Natašo ter Saro in Manco, naše morje pa šele sledi v soboto. Gremo v Portorož, tako da če boste spet kaj v Luciji, se lahko dobimo na kavici.

Benika, hvala, ker si vse nabavila, čebule ne bom prinesla, papriko in paradižnik ter še kakšno malenkost pa bom. Pa kakšno igračo bom noter vrgla, pa kopalke za Niko, pot pa poznam.

Načeloma smo lahko tudi vodiči - če je kdo za, naj pove, pa definiramo kraj, kjer se dobimo in potem skupaj nadaljujemo pot do Benikine hiše...

Še novica meseca: končno smo preseljeni v mansardni del. Nika je to noč prvič spala v svoji sobici!user posted image  Sicer je ob pol štirih poklicala in izrazila željo, da pride k nama v posteljo in tako smo potem do jutra spali skupaj v najini novi spalnici.

Evo, madam me že kliče, moram še do G letet po tablete za prestavit M, sicer me trofne ravno na morju....

Se slišimo. Čauči.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
30.7.2009 13:10:36   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Načeloma smo lahko tudi vodiči - če je kdo za, naj pove, pa definiramo kraj, kjer se dobimo in potem skupaj nadaljujemo pot do Benikine hiše...

kdaj pa greste? Kot sem zastopila, se žur začne ob treh, jaz pa vsaj do pol štirih delam ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4662
30.7.2009 15:50:29   
benika
Evo, navigacija za jutri:

2ursae in Ninocka....................pojdite na avtocesto proti KR. To zapustite na izvozu LJ vzhod (Penčur, Brdo, Krvavec). Na krožnem krožišču peljite levo (3. izvoz). Kmalu se boste pripeljali do naslednjega krožišča pri Mercator centru. Tam ravno tako uporabite 3. izvoz. Peljite se naravnost mimo Tuš centra in Qulandie. Na semaforju greste naravnost, se peljete čez most in tik pred semaforjem zavijete desno po klancu gor.  Na semaforju nato zavijete levo. Peljite se naravnost mimo cerkve in na krožišču zavijete takoj desno. Tam me pokličete in vas usmerjam naprej oz. peljete se še 600m naprej in na desni strani tik ob cesti je naša bajta-peljete se mimo trgovine, pa banke, pa trgovine z malimi živalmi. Od te ARO trgovine naprej pa štejete hiške. Naša je 3. po vrsti tik ob cesti. Imamo pa zeleno kovinsko ograjo. Ne morete zgrešit.

Valla................ti se pripelji do Labor in potem na semaforju levo, mimo cerkve, na krožišču takoj desno, 600 m...............

Tažana.........pelji za Petyuser posted image Ti pa prideš mimo Lidla na Zlatem polju, zaviješ proti Supernovi. Na koncu mostu zaviješ desno, greš pod podvozom, na vrhu klančka pa strogo levo. Mi smo na vrhu klanca na levi strani (zelena ograja pa to).

Pety in Nika.........znajdita se samiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Špelka.........naša hiša je tista, v kateri si včasih živela. Sej boš našla, a neuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
30.7.2009 19:03:58   
tažana
OK mislim da bomo našli. user posted image

Kdaj potem pridete?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 19:12:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4665
30.7.2009 20:31:24   
2ursae
mi micken po četrti, odvisno tud od prometa. Se vidimo user posted image

valla, mi imamo nekaj Ledene dobe, bom prinesla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
30.7.2009 21:50:32   
benika
Mi tud zbiramo Ledeno dobouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
30.7.2009 22:33:39   
Nika v službi
Oj, računam, da bomo iz LJ štartali okoli 15:00, tako da bomo najkasneje ob 15:30 pri vas.

Se vsi že veselimo snidenja! Nočko!

p.s. Ledene dobe ne zbiramo, nekje pa se nam valjata dva magnetka. Če jih najdemo, prinesemo, ker pri nas to ni aktualno. Menjamo za Barbike.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
31.7.2009 7:23:21   
tažana
OK- tudi mi pridemo tam okrog štirih! ravno prav.

Neposredna povezava do sporočila: 4669
31.7.2009 9:23:23   
ninocka
Mi pridemo brez Evana in Rubna, ker gresta v Crno (ce bo vse po sreci in Evan ne bo mel spet nekih izpadov). Pridemo pa med 16:30-17:00 - odvisno od guzve.

IZVIRNO SPOROČILO: benika
bencin do štacune 3€

A nisi taxi-ja poklicala user posted image user posted image user posted image

Navodila - upam, da bomo nasli. Sicer ti pa se posljem SMS za naslov, da bomo navigacijo uporabili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Špelka.........naša hiša je tista, v kateri si včasih živela. Sej boš našla, a ne

Pompje bo Spelka najbolj zamujala, ker se bo zgubila user posted image user posted image user posted image

Nika, bravo za prvo noc v svoji sobi user posted image user posted image user posted image
2ursae, lustne slikce z morja. Maladva sta pa prava zamorcka user posted image

Lian joka, ga grem previt in se mal nahranit, ker pol sibava na prvi pregled.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
31.7.2009 13:34:17   
pety78
Evo, mi smo nazaj. Bilo je super. user posted image Nekaj slikic je že na FB, če katero zanima. Pridružimo se pa vam okoli 16. ure.

A kava bo? Ker sem utrujena ko user posted image . user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
31.7.2009 15:03:15   
tažana
OK. in sedaj hodim gor in dol razmišljam kakšne igrače naj vzamem. user posted image
Žoge, mehurčke
kaj še...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
31.7.2009 22:08:22   
spelka12
Bilo je res super. Mormo še kdaj ponovit.
Lepo je bilo spet vse vidt, pa tudi moški del (morm priznat da sem navdušena nad vlogo vaših moških, so se tko vrtel okrog otrok in jih pedenal) spoznat.
ninočka pomojem je naša Vita čist navdušena nad tvojmu, k se je ukvarjal z njo. Kr še kdaj pridite, jo lahko tud na sprehod peljeuser posted image
tažana sem ti pozabila rečt, da zdej pa nimaš več tolk večjega trebuha, se ti je rast kr malo ustavila a ne?

Zdej grem pa res počivat, ker sem čist zmatrana.

Lep vikend

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.8.2009 7:57:39   
benika
Nič punce, mi gremo. Imejte se skrajno lepo, ne zganjajte neumnosti, bodite pridne.

Hvala lepa še enkrat vsem za lep včerajšnji dan.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.8.2009 13:24:40   
tažana
Res je bilo super!!
špelka: a da se mi je ustavilo- ne vem!? Ga vsak dan gledam pa se mi še zmeri zdi ogromen in težek user posted image .

benika: uživajte na morju zobobol pa upam, da si pustila doma!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?