|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
2.8.2009 21:40:15   
pety78
Hello,

Benika, upam, da na morju uživaš brez zobobola. Piknik je bil pa super!

Špelka, ti je sploh kaka cunja prav?

Jutri dopoldan pa peljem moja dva na Brnik. Gremo mal avione gledat. A se katera pridruži? Za kasneje pa še nimam planov. Mogoče celo gibi gib, pred tem pa kako kosilo v Šparu, Tušu, ...
Bo bolj oblačno vreme, tako da ne bo glih za bazen, temveč bolj za pohajkovanje. :)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
2.8.2009 23:54:12   
2ursae
ej, punce, poslušam Majklčka in mi je kar malo hudo user posted image  ...

skratka, piknik je bil super, benika in edo še enkrat hvala, pa upam, da uživate na morju. Smo že načeli Ice age 2 in je super: pri Anžetu veverica, pri Boru pa mamut user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
3.8.2009 9:08:09   
ninocka
Benika in Edo hvala za super postrezbo, lubenica je bila fenomenalna user posted image
Vsem septemberkam in njihovim boljsim polovicam pa hvala za prijetno druzbo, res smo se meli lepo user posted image
Naslednjic pa piknik pri meni, a prav? Sam za datum se zmenmo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Smo že načeli Ice age 2 in je super: pri Anžetu veverica, pri Boru pa mamut user posted image .

Mi ga tud lihkar gledamo, na Rubnovo zeljo. Sicer je zelel gledat 3ko, ampak ne vem kje je.

Oh, shit, kaj mi je Ruben zdej naredu...Pride k meni in z mize pograbi nekaj in vrze v sreder. Sem samo vidla, da je cela kuverta, kar pomeni, da je nekaj pomembnega in sem zdej iz tistih kosckov sla ugotavljat, kaj je blo. Je bil en racun, pa na sreco niti ne pomemben, ker morjo itak popravek narest user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
aja, pa ninočka: ful, ful, ful mi je hudo, da vas ne bo. Ampak res ful , kolk bi te rada videla, kako se sučeš s tremi pobci

A si me vidla, kako obvladam? user posted image user posted image Sej najbolj kriticen je bil itak Samo, sva se mogla prav usest in pogovorit, da je ze dost velik in da se me ne rabi drzat za krilo user posted image user posted image user posted image Pa ker je ze toooolk velik fant, lahko pa tud na Evana mal popazi user posted image

Mi2 sva mela pa cez vikend popspravljalno akcijo in sva otrokoma koncno zrihtala igralnico. V soboto smo  spodnjo dnevno prebarvali (je tud Evan pomagal), vceraj smo pa cel dan zlagali in sortirali igrace user posted image .  Zdaj, ko je vse zlozeno, se mi ne zdi, da bi mela neki fuuul igrac, je pa res, da imata pa ful veliko tavelikih (npr bruderjev) in pa vrtnih oz. zunanjih igrac in potem samo zgleda tolk. Pa se tepih s cesto sta dobila, se je Evan pol kr not igral. Ruben je bil pa cist navdusen, ko je prisel domov (BTW v Crni je uzival in bil priden) in ko smo hotli gor, prime Samota za roko, ga odpelje do vrat in mu pomaha papa, sam  se gre pa nazaj igrat user posted image user posted image user posted image
Zdej morva pa samo se tist del dnevne, kjer bomo taveliki sedeli, zrihtat in se enkrat mal po kuhni pospravit, pol pa bo user posted image user posted image user posted image

Aja, pa ne boste verjele - vceraj smo spali do 8:30 user posted image user posted image user posted image user posted image matr, sem bla zakomirana, ko je Evan k nama v sobo uletel...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
3.8.2009 10:48:00   
spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Špelka, ti je sploh kaka cunja prav?

Joj morm priznat, da čist nobena user posted image . PA tolk so mi vse lepe, pol pa jih oblečem in vse visi user posted image (sploh na zgornjem predelu). Tko da ti jih vrnem ob prvi priliki.

benika je zaenkrat brez zobobola, uživajo, Jakob ima še vedno 38 vrožine zaradi cepljenja. Drugače pa uživajo.
tažana sej velik je, ampak ni tako hudo , je prav lep user posted image .
ninočka user posted image za igralnico.

Tiste, ki ste slikale na pikniku a boste kej slikce dale gor? Da mojmu pokažem, kaj je zamudiluser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
3.8.2009 19:34:32   
teta beta
hej, hej,

mi smo nazaj, pravzaprav smo prišli že v soboto ponoči. nameravali smo sicer iti v nedeljo zjutraj, pa sva se potem na hitro odločila, da bo nočna vožnja prijetnejša, mirnejša, otroku prijaznejša in smo na hitro spokali. Bilo je fajn, na morju smo se imeli super, na kampiranju pa tudi.

vidim, da je piknik uspel. No, zdaj se pa lahko začenmo menit za bližnje srečanje. Meni je načeloma vseeno kdaj, mogpče proti koncu tedna še švrknemo za kakšna dva dni na morje, mogoče tudi ne, se še nismo odločili. Po eni strani se mi ne ljubi, po drugi bi šla, tudi zaradi otrok. V glavnem, recite no, kdaj kje bi se lahko kaj videli.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
6.8.2009 14:02:34   
tažana
Uf, kako smo zgovorne user posted image .

teta beta: dobrodošla nazaj!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 15:04:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 15:06:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
6.8.2009 15:15:42   
tažana
mogoče bi res lahko drug teden. Aljaž je doma torej imam avto- pa če me ne bo rabil pri beljenju sobe prideva s Katko.
Aja sicer ima mami ta siten teden user posted image . Bom vidla kako bom kaj mami rihtala. ampak načeloma velja. Dan ?- mi je vseeno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4684
6.8.2009 21:05:39   
teta beta
Ja, jaz sem seveda tudi za srečanje, da vas končno spet vidim. In drug teden mi najbolj ustreza, ker potem po 15. gremo spet malo na počitnice k mojim v G. Dajmo se zment, no!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
7.8.2009 7:46:08   
tažana
čakaj mal, ni tapravih čvek in organizatork tukaj user posted image .
Benika danes al pa jutri po mojem pride, bo takoj akcija stekla. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4686
7.8.2009 8:00:34   
pety78
Hello,

Drug teden tudi meni ustreza. Če je katera zainteresirana, pa naj pride do mene danes. Saj bo menda lep dan, a ne? Včeraj smo se mal kopali v našem bazenu, je bila voda 25 stopinj, tako da gremo danes tudi mal čofotat.
Tažana, pridita kaj s Katarino. Pa valla, če imaš ti čas, se pripelji. Saj ni tako daleč, pa ful prostora je, da se lahko otroci igrajo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
7.8.2009 8:24:08   
tažana
ravno 5 minut nazaj sem dobila klic, če lahko merkam še Saro in Urbana. tako da sem tja do 11-ih "na šihtu" user posted image . Popoldan pa gremo na Bled smo zmenjeni s kolegi. Se pa slišimo lahko tam okrog 11-ih. moram tako ali tako iti v Bistrico- ker danes lovim unga tipa z ribami. mislim da jih pripelje v petek.
No se slišimo kje ste in kaj počnete user posted image .

Drug teden v ponedeljek sem taxi. Mami vrjetno peljem na magnetno resonanco. No ve se kar menite dalje jaz pa potem preorganiziram svoje obveznosti, če se da. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
7.8.2009 8:39:45   
pety78
ker danes lovim unga tipa z ribami.

A niso ribe ob torkih? Vsaj tako mi je tašča rekla.

No, mi gremo sedaj dol, če se vam da, pa pridite kaj. Na netu več ne bom, sem pa na GSM-u. :)

LP

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   [Brisano sporočilo]
7.8.2009 8:58:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4690
8.8.2009 12:55:41   
tažana
ojla!
Pety: včeraj mi ni zneslo. sem otroke imela do pol štirih, ker je Sister imela en hud gumi difekt in so ves dan imeli sranje z avtom. Z vsemi tremi pa se mi ni dal dol hodit, ker so v skupni kombinaciji včasih res podivjani. user posted image

Danes smo začeli s prenovo sobe user posted image . Končno- sem resno mislila, da bomo septembra delali user posted image . Ampak sem prav nesposobna kaj pomagat. imam tako mravljinčaste roke da je kaj... Katarina bo pa danes očitno ob risankah preživela dan user posted image . En dan jo že ne bo konec.
jutri sva pa ves dan sami, ker nama bo oči ušel v Zagreb na U2.

Grem mal roke razgibat- tudi tipkovnice ne čutim

Neposredna povezava do sporočila: 4691
8.8.2009 18:01:00   
Nika v službi
Samo, da se pofočkam - mi smo nazaj z morja. Krasno je bilo, več vtisov kasneje, saj me zdajle čaka pospravljanje, razpakiranje, pranje...

Na pikniku sem slikala jaz, objava sledi v naslednjih tednih, imam goro slik za uredit.

Mi v ponedeljek začnemo s službo, tako da bo jutri še zadnji dan za uživanje. Kar se nas tiče, bo prihodnji teden minil v visokih obratih, ker imamo že kar nekaj splaniranega - v ponedeljek Tomaž dela do 18:00, tudi jaz verjetno pred 17. uro ne bom doma glede na prvi delovni dan po skoraj 3 tednih dopusta, pa urejala bom zavarovanje za očetov novi avto (ja, prihodnji teden ga končno dobi!), v torek imamo nabavo, v sredo ima Nika frizerja, četrtek in petek pa sta zaenkrat še čudežno fraj.

Eto, toliko od mene tokrat, vse komentarje in odgovore pa podelam ob prvi priložnosti.

Čauči!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.8.2009 18:56:47   
benika
Evo, mi smo nazaj.

Srečanja na Gibi-gibu..........v četrtek 13. avgusta!!!! Za uro se še zmenimo.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 19:06:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4694
9.8.2009 19:45:29   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Se vam samo na hitro javim - Tilen je danes shodil user posted image user posted image user posted image  Že v petek je delal po 6 korakov, pa sem mislila, da bo še kakšen teden, no pa me je presenetil in pohitel! user posted image user posted image

Bravissimo, Tilen! Vidiš, kaj naredi pivo...user posted image user posted image user posted image  (dokazno gradivo sledi).user posted image

Benika, WB!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4695
9.8.2009 20:35:25   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Se vam samo na hitro javim - Tilen je danes shodil user posted image user posted image user posted image  Že v petek je delal po 6 korakov, pa sem mislila, da bo še kakšen teden, no pa me je presenetil in pohitel! user posted image user posted image

Bravo mulcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4696
9.8.2009 20:59:23   
teta beta
Uau, valla., čestitke Tilnu!!! user posted image user posted image user posted image Naš še niti samostojno ne stoji, malo mu manjka da bi se dvignil brez opore, brez opore pa stoji mogoče sekundo ali še to ne, potem ga pa prevaga na tazadnjo. 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
9.8.2009 21:58:22   
spelka12
valla oz Tilen bravo user posted image user posted image .

Spet rabim nasvet. Kupujeva posteljico 120/60. Rada bi tako, da ima ležišče nastavljivo v 3 višine, da se stranica tud spusti in da se da kasneje ene 2-3 letve stran, da ni otroku treba splezat čez stranice. A to obstaja a sem preveč zahtevna? Kakšne imate pa ve posteljice za otroke.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 9.8.2009 22:00:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.8.2009 22:52:40   
2ursae
bravo za Tilna user posted image

špelka, pojma nimam, če točno taka obstaja - sem pa pri prijateljici videla, da odstranjuje lajštice in jo bom vprašala, kaj je to zaena postelja. Ti javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.8.2009 8:50:18   
Nika v službi
Špelka, mi ravno našo prodajamo - je od Lip Poljčane, Maja z medvedkom. Lahko ti pošljem slike, ker ravno pripravljam objavo na Bolhi. Če je slučajno zanimiva, mi javi. Jogi in posteljnina gratis.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?