ninocka
|
Benika in Edo hvala za super postrezbo, lubenica je bila fenomenalna Vsem septemberkam in njihovim boljsim polovicam pa hvala za prijetno druzbo, res smo se meli lepo Naslednjic pa piknik pri meni, a prav? Sam za datum se zmenmo IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Smo že načeli Ice age 2 in je super: pri Anžetu veverica, pri Boru pa mamut . Mi ga tud lihkar gledamo, na Rubnovo zeljo. Sicer je zelel gledat 3ko, ampak ne vem kje je. Oh, shit, kaj mi je Ruben zdej naredu...Pride k meni in z mize pograbi nekaj in vrze v sreder. Sem samo vidla, da je cela kuverta, kar pomeni, da je nekaj pomembnega in sem zdej iz tistih kosckov sla ugotavljat, kaj je blo. Je bil en racun, pa na sreco niti ne pomemben, ker morjo itak popravek narest IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae aja, pa ninočka: ful, ful, ful mi je hudo, da vas ne bo. Ampak res ful , kolk bi te rada videla, kako se sučeš s tremi pobci A si me vidla, kako obvladam? Sej najbolj kriticen je bil itak Samo, sva se mogla prav usest in pogovorit, da je ze dost velik in da se me ne rabi drzat za krilo Pa ker je ze toooolk velik fant, lahko pa tud na Evana mal popazi Mi2 sva mela pa cez vikend popspravljalno akcijo in sva otrokoma koncno zrihtala igralnico. V soboto smo spodnjo dnevno prebarvali (je tud Evan pomagal), vceraj smo pa cel dan zlagali in sortirali igrace . Zdaj, ko je vse zlozeno, se mi ne zdi, da bi mela neki fuuul igrac, je pa res, da imata pa ful veliko tavelikih (npr bruderjev) in pa vrtnih oz. zunanjih igrac in potem samo zgleda tolk. Pa se tepih s cesto sta dobila, se je Evan pol kr not igral. Ruben je bil pa cist navdusen, ko je prisel domov (BTW v Crni je uzival in bil priden) in ko smo hotli gor, prime Samota za roko, ga odpelje do vrat in mu pomaha papa, sam se gre pa nazaj igrat Zdej morva pa samo se tist del dnevne, kjer bomo taveliki sedeli, zrihtat in se enkrat mal po kuhni pospravit, pol pa bo Aja, pa ne boste verjele - vceraj smo spali do 8:30 matr, sem bla zakomirana, ko je Evan k nama v sobo uletel...