|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
22.7.2009 22:01:45   
teta beta
Aja, piknik - takrat nas še ni. Ampak kot sem rekla, pol se pa moramo dobit. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
22.7.2009 22:05:10   
Nika v službi
Teta beta, uživajte na morju in do snidenja!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
23.7.2009 12:18:31   
ninocka
Sam na hitrco, ker grem pod tus dokler se Lian spi.
Mi 31.07. ne moremo, ker ima Lian takrat prvi pregeld pri P. Jst sem na to  cist pozabila, pa me je pol spomnil Samo. Smo komaj dobili datum (ko je ena odpovedala), je pa na zalost tko butasta ura (18:30), da ni niti, da bi prisli in prej sli s piknika, niti da bi kasneje prisli. Sori, pa ful sem se veselila user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
23.7.2009 21:15:06   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Sam na hitrco, ker grem pod tus dokler se Lian spi.
Mi 31.07. ne moremo, ker ima Lian takrat prvi pregeld pri P. Jst sem na to  cist pozabila, pa me je pol spomnil Samo. Smo komaj dobili datum (ko je ena odpovedala), je pa na zalost tko butasta ura (18:30), da ni niti, da bi prisli in prej sli s piknika, niti da bi kasneje prisli. Sori, pa ful sem se veselila user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
23.7.2009 21:22:19   
2ursae
piknik: odjavljam mojega Uroša, prid le mlajši trio, ima namreč revež ravno konec meseca en projekt za finiširat in mu najverjetneje ne bo zneslo. Če bo pa prišel, pa pač ne bo jedel user posted image .
Nekaj pa ponižno prosim: a sem lahko le denarno soudeležena, bolniško imam tam nekje do srede, četrtka, pa tud nobenih domačih expertiz nimam, ki bi pripomogle h kulinariki.

benika, a mi boš prinesla dvdje? pa povej, kolk praznih ti prinesem user posted image .

se vidimo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
23.7.2009 21:34:12   
benika
Nekaj pa ponižno prosim: a sem lahko le denarno soudeležena, bolniško imam tam nekje do srede, četrtka, pa tud nobenih domačih expertiz nimam, ki bi pripomogle h kulinariki.

Jap.

benika, a mi boš prinesla dvdje? pa povej, kolk praznih ti prinesem user posted image .

Seveda in nič.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
23.7.2009 21:47:08   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Seveda in nič.

pol jih bom pa za svaki slučaj prinesla pet in jih bom tam dozirala user posted image .

aja, pa ninočka: ful, ful, ful mi je hudo, da vas ne bo. Ampak res ful user posted image , kolk bi te rada videla, kako se sučeš s tremi pobci user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 23.7.2009 21:48:47 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
23.7.2009 21:57:44   
benika
aja, pa ninočka: ful, ful, ful mi je hudo, da vas ne bo. Ampak res ful user posted image , kolk bi te rada videla, kako se sučeš s tremi pobci user posted image

Sej ni panike, bomo pa septembra pri njej imeli piknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
26.7.2009 9:25:14   
benika
Đizs, kam smo padleuser posted image Še dobro, da bo kmal zima, ker tole nejavljanje ni za nikamoruser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
26.7.2009 9:48:14   
tažana
Misliš, da bo pozimi kaj boljše! user posted image

Kdaj ste planirali začeti piknik v petek?
V petek se ful dogaja v Kranju in sva midva včeraj že ful plane delala, kaj vse bomo šli gledat in poslušat!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
26.7.2009 11:25:22   
pety78
Hello,

Mi smo prišli okoli polnoči domov. Oh, kako fajn bi bilo iti sedaj na plažo. user posted image user posted image
Sem na hitro preletela in opazila, da delate račune brez krčmarja...user posted image
Če mi katera razloži, kako naj časovno izvedem, da bo tortica v petek na mizi, se priporočam, ampak mislim, da mi ne bo zneslo.
Gremo v torek ponoči, recimo okoli dveh treh zjutraj, da bi jo zvečer spekla, je skor mal predolga do petka. Vrnemo se v četrtek pozno zvečer, verjetno bo že petek, tako da bi jo lahko edino zjutraj spacala skupaj, ampak ne bi bila tako fina, ker mora malo obležat. Tako da...lahko edino kako naročim, recimo pri mojih najljubših...Kraljevi Mignon, seveda. user posted image
Tako da......a lahk čevapčiče prinesem? user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
26.7.2009 12:09:51   
benika
Pa sej ne rabiš torte delat. Rulado speci al pa mna en kupljen biskvit namaži eno izmed tvojih božanskih krem. Lahko pa samo kremo narediš, pa bom jaz kupila biskvit (al pa ga spekla), pa bomo pol samo kremo čez premazale.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
26.7.2009 12:10:50   
benika
Kdaj ste planirali začeti piknik v petek?

Po tretji uri, ker gostiteljica zjutraj še delauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.7.2009 13:52:15   
ninocka

Sej ni panike, bomo pa septembra pri njej imeli piknikuser posted image user posted image user posted image

Jp, bomo meli letos RD pri meni user posted image user posted image user posted image
Samo je kupil se zar, tko da smo polno opremljeni user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa do srede brez Evana, je sel s tasco in tastom na morje. Ajme, ampak kaksne muke - v petek bi moral it z mojimi v Crno. Je rekel, da bo sel (vmes si je sicer miljonkrat premslil, pa je blo Ja pa ne), v glavnem ga spakiram, oblecem, prideta moja2 po njega, damo zic not, on pa da ne gre in v jok. Ga prepricujemo in se zmeraj da ne gre in na koncu je ostal doma. Sem bla tolk jezna najga, da se niti pogovarjat nisem hotla z njim. Res me je ful razpi...., ampak ne zato ker ni hotel it, ampak zato ker ni hotel it, ker se je hotel igrat s sosedoma.
Cez 15 min pa da bi sel v Crno in v jok, ker sta moja2 ze sla...
Vceraj pa spet ista scena - spakiran, oblecen - ne gre. Samo ga je hotu dat na silo v avto, se je drl, zvijal, pobegnil iz avta, da smo ga se lovili. Pa se je prisel stisnit k meni, ga dam jst v avto, spet ven, pa noce it.
Pol pa Samo popiz..., ga odnese v bajto in mu rece, da zdej pa ne gre, tamal pa v jok in da bo sel na morje.user posted image Pa ga vprasava a gres? Ja, grem, ko je traba v avto, pa spet ne. Mi je spet zivc nategnil do sonca gor, sem ga sezula in ga nagnala v sobo, zraven sem ga se prav zivalsko natulila user posted image , pol ga je se Samo in ga gre Samo cez ene 2 min v sobo pogledat in vprasat, ce gre na morje al bo jokal, in rece Grem na morje in se lepo vsede v avto in odpelje...mislim, koje muke...
Men je slo pol ful na jok, sem mela tak obcutek, kot da se mu v tej njegovi glavici plete, da ga dajeva stran, pa da ga noceva met pri sebi al pa da je kaznovan in da mora za kazen it...user posted image user posted image user posted image
Mi2 bi pa samo rada, da se mal spremeni lokacijo in da se ma mal fino, pa da gre mal plavat, glede na to, da gremo mi na morje sele konec meseca...
Pa ni samo to, da ga kam hoceva dat, ampak karkoli - gremo v trgovino, ZOO, k babi, k nani, na obisk, se igrat - njegov odgovor je Ne, ne grem al pa Ne, ne bom tukaj, grem z vama - ce morva midva nekam it in ga kdo cuva...
A mate kaksne pameten nasvet, kaj narest?

Cez vikend bosta pa verjetno obadva z Rubnom sla v Crno - Ruben bo mel probo, ni bil se nikoli nikjer brez naju cez noc. Aja, pa tale moja bubica je spregovorila prvo besedo - ssteta - pomeni pasteta user posted image Ful je lusten, ko to rece user posted image

Lian pa ratuje Ruben2 - nonstop se dojimo, uspavanje traja ze po 1 uro oz. se prej jst uspavam kot on. Pa nimam pojma, kaj narobe delam...ful se trudim, da ne bi blo tko kot pri Rubnu, ampak ne gre...skoz visi na meni, ce ga nimam v  narocju jst, je to eno zivalsko tuljenje, doji se po 3 ure (z 10-15minutnimi presledki), spi skoraj nic cez dan...Sem zacela ze ful razmisljat, da bi mu zacela dajat po flaski vecerni obrok...ma ne vem...
Se tolazim, da je blo pri Rubnu OK, ko je bil star tam ene 7 mesecev user posted image user posted image user posted image do takrat bom pa joska, pa nic druzga user posted image

Sibam pospravit dnevno - je ruben vse druzabne igre preucil, pa ni nic za sabo pospravil...pacek mali user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.7.2009 17:00:48   
benika
Punce moje, zdej pa tko...dejte povedat, kdo v petek pride in kdo ne. V sredo gremo v šoping, pa moram seznam naresta, kaj vržt v voziček.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.7.2009 21:03:46   
2ursae

Punce moje, zdej pa tko...dejte povedat, kdo v petek pride in kdo ne. V sredo gremo v šoping, pa moram seznam naresta, kaj vržt v voziček.

pri nas pridemo jaz in otroka. Okoli petih user posted image , jemo pa bolj ali manj belo meso (perutnino) in zelenjavo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.7.2009 22:22:21   
spelka12
Jest se tudi fočkam. Pijemo samo vodo, jemo pa hrenovke ali pečenice (sej veš) pa testeninsko solato.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.7.2009 23:38:57   
2ursae
ja, ja, hrenovke tudi pri nas gredo - itak user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
28.7.2009 8:37:43   
tažana
no pofočkam še nas s tem da bomo potem šli še na Kranjsko noč. oziroma v neko galerijo. KAj jemo?
Itak hrenovke- ma ni važno kar bo... Smo kar vse jedci. Ni pa treba pretiravat!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
28.7.2009 10:04:45   
Nika v službi
Mi pridemo v kompletu, jemo vse, najbolj čevapčiče.user posted image  Prinesem paprike, kak paradižnik in čebulo.

Ostalo pa na pikniku, sva na dopustu, pa ne folgava...user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 10:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
28.7.2009 12:42:11   
ninocka
Mi tudi mogoce pridemo - so mi uro pregleda prestavli user posted image
Ne vem pa v kaksni kolicini - Evan in Ruben bosta mogoce sla cez vikend v Crno, tko da se zna zgodit, da prideva brez njih ali pa z njima, ce bosta ostala.
Jemo pa cevape, hrenovke, raznjice, pleskavice - vse kar je zar. Pri meni so pa najbolj IN trenutno bucke na zaru (lahko jst prinesem). Pa prinesem eno ogromno lubenico (kot sem obljubila) user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
28.7.2009 14:18:08   
tažana
ja kaj sedaj a se s seboj nosi hrano, a samo denarnico prinesem? KAj je pa s pjačo? no saj meni je vseeno ampak a kdo pije kakšno pivo?  Aljaž pravi da zraven žara mora biti pir! Zdej če ne, drugač bom jaz prinesla. Sam recite. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
28.7.2009 14:24:29   
benika
Punce, dejmo se tko zmenit. nič ne nosite s seboj, bomo že mi vse nabavili, pa bomo potem vrgli skup, a velja? Ninocka, tud lubenico bomo mi kupili, brez skrbi. Tažana, ti pa Aljažu povej, da pivo bo, edino znamko nej pove (sicer pa Laško ali Union, vse je isti Šrotuser posted image ).

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
28.7.2009 18:58:48   
tažana
pri nas je laško zakon. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Decembrska evforija
Prava sreča je zares zelo skromna in ne potrebuje veliko, da jo začutimo. Toda včasih je pot do nje tudi ovinkasta ter o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?