ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika aja, pa ninočka: ful, ful, ful mi je hudo, da vas ne bo. Ampak res ful user posted image , kolk bi te rada videla, kako se sučeš s tremi pobci user posted image Sej ni panike, bomo pa septembra pri njej imeli piknik Jp, bomo meli letos RD pri meni Samo je kupil se zar, tko da smo polno opremljeni Jst sem pa do srede brez Evana, je sel s tasco in tastom na morje. Ajme, ampak kaksne muke - v petek bi moral it z mojimi v Crno. Je rekel, da bo sel (vmes si je sicer miljonkrat premslil, pa je blo Ja pa ne), v glavnem ga spakiram, oblecem, prideta moja2 po njega, damo zic not, on pa da ne gre in v jok. Ga prepricujemo in se zmeraj da ne gre in na koncu je ostal doma. Sem bla tolk jezna najga, da se niti pogovarjat nisem hotla z njim. Res me je ful razpi...., ampak ne zato ker ni hotel it, ampak zato ker ni hotel it, ker se je hotel igrat s sosedoma. Cez 15 min pa da bi sel v Crno in v jok, ker sta moja2 ze sla... Vceraj pa spet ista scena - spakiran, oblecen - ne gre. Samo ga je hotu dat na silo v avto, se je drl, zvijal, pobegnil iz avta, da smo ga se lovili. Pa se je prisel stisnit k meni, ga dam jst v avto, spet ven, pa noce it. Pol pa Samo popiz..., ga odnese v bajto in mu rece, da zdej pa ne gre, tamal pa v jok in da bo sel na morje. Pa ga vprasava a gres? Ja, grem, ko je traba v avto, pa spet ne. Mi je spet zivc nategnil do sonca gor, sem ga sezula in ga nagnala v sobo, zraven sem ga se prav zivalsko natulila , pol ga je se Samo in ga gre Samo cez ene 2 min v sobo pogledat in vprasat, ce gre na morje al bo jokal, in rece Grem na morje in se lepo vsede v avto in odpelje...mislim, koje muke... Men je slo pol ful na jok, sem mela tak obcutek, kot da se mu v tej njegovi glavici plete, da ga dajeva stran, pa da ga noceva met pri sebi al pa da je kaznovan in da mora za kazen it... Mi2 bi pa samo rada, da se mal spremeni lokacijo in da se ma mal fino, pa da gre mal plavat, glede na to, da gremo mi na morje sele konec meseca... Pa ni samo to, da ga kam hoceva dat, ampak karkoli - gremo v trgovino, ZOO, k babi, k nani, na obisk, se igrat - njegov odgovor je Ne, ne grem al pa Ne, ne bom tukaj, grem z vama - ce morva midva nekam it in ga kdo cuva... A mate kaksne pameten nasvet, kaj narest? Cez vikend bosta pa verjetno obadva z Rubnom sla v Crno - Ruben bo mel probo, ni bil se nikoli nikjer brez naju cez noc. Aja, pa tale moja bubica je spregovorila prvo besedo - ssteta - pomeni pasteta Ful je lusten, ko to rece Lian pa ratuje Ruben2 - nonstop se dojimo, uspavanje traja ze po 1 uro oz. se prej jst uspavam kot on. Pa nimam pojma, kaj narobe delam...ful se trudim, da ne bi blo tko kot pri Rubnu, ampak ne gre...skoz visi na meni, ce ga nimam v narocju jst, je to eno zivalsko tuljenje, doji se po 3 ure (z 10-15minutnimi presledki), spi skoraj nic cez dan...Sem zacela ze ful razmisljat, da bi mu zacela dajat po flaski vecerni obrok...ma ne vem... Se tolazim, da je blo pri Rubnu OK, ko je bil star tam ene 7 mesecev do takrat bom pa joska, pa nic druzga Sibam pospravit dnevno - je ruben vse druzabne igre preucil, pa ni nic za sabo pospravil...pacek mali