Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 10.8.2009 8:56:28
|
|
|
|
pety78
|
Bravo Tilen! Madonca, je pa hiter. Četrtek meni ustreza.
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 10:14:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 15:05:29
|
|
|
|
spelka12
|
Nika mi je šele danes benika povedala, da jo ponujaš. Madonca mi2 sva jo pa glih včeraj kupila . No sej sem vesela, da sva jo . Je taka čist navadna, beljen les, stranica se spusti do tal, pa ležišče ima v 3 višine. PA še pocen je bila 140€ . Danes me je sestrica peljala v šoping in sva nabavile vse za otroka . Tako da še lupinico in vozek počakamo, pol imamo pa res vse. Cunce pa dobim danes. Drugač pa sploh nisem vedela, da rabiš tolk stvari. No jest bi kupila še kakšno stvar več, ampak me je benika prepričala, da polovico stvari ne rabim. Sva se pa kar topile ob dudah, malih štumfkih, vrtiljakih.......... Danes se je pa začelo beljenje sobice. Bom poslikala, ko bo končana.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 20:23:13
|
|
|
|
tažana
|
Čer. danes imam Katarinco na počitnicah. Prvič bo prespala pri tašči jutri gredo pa se nekam kopat. Upam da bo tamala vsaj približno ubogala. Ker mamo s tamalim prstom čez vodo nese . AJA za četrtek- mislim, da mi ne bo uspelo . Ta teden sva začela rihtat spalnico in ravno v četrtek računava, da pride na vrsto pospravljanje- torej mora biti moja komanda prisotna, v nasprotnem primeru bom imela zimske cunje na začetku omare . Nič ne obljubim mogoče se najde kakšna urca za odmor- bomo videli kako bo možek kaj fleksibilen To bo vse sem bolj kratka. imam namreč nov nosečniški problem , ves dan mi mrtvinčijo roke. Boli ko in ne znam si pomagat torej na hitrco nekaj stipkam potem pa roke pod mrzel tuš. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 20:55:36
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ojla! A bi počasi definirali uro začetka (in predvidenega konca) dogajanja na Gibi-gibu v četrtek? Bi si vsaj poskušala organizirat delo tako, da bi se mogoče za kakšno urico ali dve z Niko vendarle pridružili. Kar se naju tiče, pride v poštev po 16:00 (v najboljšem primeru). Grem zdaj DL slike s fotkiča, potem pa - če bo čas in volja - tudi objavim kakšno. Moram prej uredit še oglase na Bolhi.... Ajd, čauči zaenkrat. Aja, Špelka, posteljico si pa dobila res ugodno . Taka, kot je naša, je pri Lip Poljčane preko 180€, jaz pa jo bom verjetno oglaševala za 125€ vključno z jogijem in posteljnino.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 21:22:56
|
|
|
|
benika
|
Evo, tule je pa nekaj naših morskih utrinkov. Več jih bom potem naložila v album.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 21:31:14
|
|
|
|
teta beta
|
Četrtek meni sicer ustreza, ampak ura pa sploh ne, ker je to pri nas glih nekje okrog kosila in rabim še kako uro do Kranja. Jaz bi prišla ali prej ali pa kasneje. Če prej, potem dopoldne, ob kakih desetih, da sem do dveh, pol treh doma, če kasneje, pa okrog pol treh, recimo. In zato tudi mene zanima, kako dolgo boste potem še tam. Aja, pa navodila do Gibigib, prosim.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 21:33:48
|
|
|
|
teta beta
|
O, benika, kake luštne slikce! Kakšen lepotec je Jakob! Benii je pa tako velik, da že prav hecno zgleda z rokavčki. Koliko pa meri? Naša je tam okrog 100.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 11.8.2009 21:42:19
|
|
|
|
benika
|
Glede četrtka....jaz mam cajt cel božji dan. Teta beta, Beni je velik tam nekje 105 cm.
< Sporočilo je popravil benika -- 11.8.2009 21:43:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 7:44:54
|
|
|
|
pety78
|
Glede četrtka....jaz mam cajt cel božji dan. Sva že dve. Mogoče bolj navijam za dopoldanski čas, ker bog si ga vedi, kako bo z vremenom. Me je pa včeraj med čiščenjem (mimogrede, nisem še končala) prešinila ena super zamisel. Jaz vas enkrat na teden povabim k meni domov na klepet, karte, dobro pijačko, .... Še prej pa vsaka dobi za pol ure eno cunjo v roke... V bistvu niti ni tako slaba ideja. Mater, če mam non stop neki za pucat in pospravljat. Se mi zdi, da če bi meli več placa ne bi bla taka panika, tako pa se samo brnemo, pa je že neki narobe. V večjem stanovanju se vsaj mal porazgubi.
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 8:06:49
|
|
|
|
tažana
|
pety: v večjem stanovanju imaš samo več površin za pospravljat . Jaz se vedno tolažim s tem, da je vsaj ena dobra lastnost majhnega stamovanja, da nimam toliko za pospravit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 10:40:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 10:43:41
|
|
|
|
benika
|
Ja se strinjam z Vallo. A rečemo da je prihod okoli 12h, potem pa smo do kadar smo?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 20:49:38
|
|
|
|
tažana
|
čer. Mi je prav žal ampak očitno res ne bom mogla pridt. Zjutraj imava še enkrat za pobelit potem pa pride na vrsti pospravljanje. tu pa moram biti zraven... uživajte.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 21:59:52
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz bi prišla še prej, ampak prav. Kje pa je ta gibgib?
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 12.8.2009 22:31:24
|
|
|
|
benika
|
Eno vprašanje za tiste, ki vpisujete drugega otroka v vrtec....kako se oddajo vloge za znižano plačilo vrtca? A jaz prav razumem, da se do 15.8. odda vloga za znižano plačilo vrtca za 2. otroka in potem do 31. avgusta še vloga za oprostitev plačila vrtca al je to kako drugače?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 7:29:31
|
|
|
|
teta beta
|
Ok, še tretjič sprašujem: KJE je to igrišče???????
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 8:14:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Teta beta, sem računala, da bodo "lokalci" razložili, ampak te ne šmirglajo 5 posto. Iz AC greš ven na izvozu za Kranj Brdo, Jezersko... nikoli ne vem, ali je to Kranj vzhod, zahod, whatever. Skratka, tisti 1. izvoz po počivališču Voklo. Na krožišču greš levo v smer Kranja, prideš do novega krožišča pri Mercator centru, tam greš naravnost proti centru Kranja in voziš ves čas naravnost, dokler pred sabo ne zagledaš vodnega stolpa. Prevoziš mostiček in pri semaforju, takoj za tem mostičkom, zaviješ desno noter in greš naravnost preko ležečih policajev mimo letnega kopališča Kranj do Gibi-giba. Bo na tvoji levi, ne moreš zgrešit. Jaz pokličem Beniko popoldan, ko bom fraj, pa preverim, če bo kakšna še tam. Če se ne vidimo - UŽIVAJTE!
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 10:17:22
|
|
|
|
pety78
|
Mi pridemo po kosilu. Se bom pa potrudila, da bo čimprej. :) Teta beta, če se zgubiš, me pokliči. Sicer ti je pa Nika fajn opisala pot. Se vidimo! A prinesem dekco za na tla?
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 10:28:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A prinesem dekco za na tla? Raje prinesi kakšno veliiiko marelo, saj obetajo plohe v popoldanskem času. Kar se mene tiče, dekce ne potrebujem. p.s. Kdaj pa imate pri vas kosilo?
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 10:33:10
|
|
|
|
pety78
|
p.s. Kdaj pa imate pri vas kosilo?user posted image Ko ga naredim. :) Juhco že imam kuhano, samo zakuham še nekaj not, krompir je nalupljen, bo pire, pa mesek se tudi že valja v marinadi, samo peči ga še dam v konvekcijsko. Čakam, da se Kaja zbudi.
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 10:50:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mmmm, sliši se mamljivo. Saj lahko kaj zaviješ za s sabo.... potem pa na dekci... aja, sem rekla, da je ne rabim... ups. No, lepo papcajte in mogoče, mogoče, mogoče..... se vidimo. Govorite počasi, da bo srečanje dlje trajalo.
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 14:21:41
|
|
|
|
ninocka
|
Vidim, da uzivaste na polno No, meni je pa spet Gibigib usel ...pa enkrat drugic S tamalimi smo v Crni, uzivamo, jutri se nam pridruzi se Samo. Polo sem pa 1 teden v LJ - ce se kaj pri brunarci dobimo, ker jst nikamor drugam ne morem - nimam avta, pol gremo pa na morje. Tilen, bravo za prve korake!!!! Zdaj pa pogumno korakaj po svetu, mali moz A vam povem kolk sem super? Zadnjic sem dala vse 3 naenkrat zvecer SAMA spat in so spali v 1/2 ure vsi trije moji pisceti Ful cudno dela tale RR tuki v Crni, upam, da se bo dalo prebrat... uzivajte, se se kaj javim, ce bo cas in bo net delal PS: benika, slikce so ful lepe...men sta najbolj vsec, tam ko Jakob spi z Edotom in ko je na plazi in si z rokico ucke zastira pred sonckom
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2009 19:55:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 2005- 2. del 13.8.2009 20:54:14
|
|
|
|
teta beta
|
Ej, samo da vam povem, da je pa naš Janoš zvečer sam vstal brez opore, kot bi vedel, o čem smo se pogovarjale . Kaj pa Kaja, je shodila?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?