|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
10.8.2009 8:56:28   
pety78
Bravo Tilen! user posted image Madonca, je pa hiter. user posted image user posted image user posted image

Četrtek meni ustreza.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 10:14:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
11.8.2009 15:05:29   
spelka12
Nika mi je šele danes benika povedala, da jo ponujaš. Madonca mi2 sva jo pa glih včeraj kupilauser posted image . No sej sem vesela, da sva jouser posted image . Je taka čist navadna, beljen les, stranica se spusti do tal, pa ležišče ima v 3 višine. PA še pocen je bila 140€ user posted image .

Danes me je sestrica peljala v šoping in sva nabavile vse za otrokauser posted image . Tako da še lupinico in vozek počakamo, pol imamo pa res vse. Cunce pa dobim danes. Drugač pa sploh nisem vedela, da rabiš tolk stvari. No jest bi kupila še kakšno stvar več, ampak me je benika prepričala, da polovico stvari ne rabim. Sva se pa kar topile ob dudah, malih štumfkih, vrtiljakih..........
Danes se je pa začelo beljenje sobice. Bom poslikala, ko bo končana.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
11.8.2009 20:23:13   
tažana
Čer.
danes imam Katarinco na počitnicah. Prvič bo prespala pri tašči jutri gredo pa se nekam kopat. Upam da bo tamala vsaj približno ubogala. Ker mamo s tamalim prstom čez vodo nese user posted image .

AJA za četrtek- mislim, da mi ne bo uspelo user posted image . Ta teden sva začela rihtat spalnico in ravno v četrtek računava, da pride na vrsto pospravljanje- torej mora biti moja komanda prisotna, v nasprotnem primeru bom imela zimske cunje na začetku omare user posted image .
Nič ne obljubim mogoče se najde kakšna urca za odmor- bomo videli kako bo možek kaj fleksibilen user posted image

To bo vse sem bolj kratka. imam namreč nov nosečniški problem user posted image , ves dan mi mrtvinčijo roke. Boli ko user posted image in ne znam si pomagat torej na hitrco nekaj stipkam potem pa roke pod mrzel tuš. user posted image

Lahko noč

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
11.8.2009 20:55:36   
Nika v službi
Ojla!

A bi počasi definirali uro začetka (in predvidenega konca) dogajanja na Gibi-gibu v četrtek? Bi si vsaj poskušala organizirat delo tako, da bi se mogoče za kakšno urico ali dve z Niko vendarle pridružili. Kar se naju tiče, pride v poštev po 16:00 (v najboljšem primeru).

Grem zdaj DL slike s fotkiča, potem pa - če bo čas in volja - tudi objavim kakšno. Moram prej uredit še oglase na Bolhi....

Ajd, čauči zaenkrat.

Aja, Špelka, posteljico si pa dobila res ugodnouser posted image . Taka, kot je naša, je pri Lip Poljčane preko 180€, jaz pa jo bom verjetno oglaševala za 125€ vključno z jogijem in posteljnino.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
11.8.2009 21:22:56   
benika
Evo, tule je pa nekaj naših morskih utrinkov. Več jih bom potem naložila v album.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4706
11.8.2009 21:31:14   
teta beta
Četrtek meni sicer ustreza, ampak ura pa sploh ne, ker je to pri nas glih nekje okrog kosila in rabim še kako uro do Kranja. Jaz bi prišla ali prej ali pa kasneje. Če prej, potem dopoldne, ob kakih desetih, da sem do dveh, pol treh doma, če kasneje, pa okrog pol treh, recimo. In zato tudi mene zanima, kako dolgo boste potem še tam.

Aja, pa navodila do Gibigib, prosim.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4707
11.8.2009 21:33:48   
teta beta
O, benika, kake luštne slikce! Kakšen lepotec je Jakob! Benii je pa tako velik, da že prav hecno zgleda z rokavčki. Koliko pa meri? Naša je tam okrog 100. 

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
11.8.2009 21:42:19   
benika
Glede četrtka....jaz mam cajt cel božji dan.

Teta beta, Beni je velik tam nekje 105 cm.

< Sporočilo je popravil benika -- 11.8.2009 21:43:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.8.2009 7:44:54   
pety78
Glede četrtka....jaz mam cajt cel božji dan.

Sva že dve. user posted image

Mogoče bolj navijam za dopoldanski čas, ker bog si ga vedi, kako bo z vremenom.

Me je pa včeraj med čiščenjem (mimogrede, nisem še končala) prešinila ena super zamisel. Jaz vas enkrat na teden povabim k meni domov na klepet, karte, dobro pijačko, .... Še prej pa vsaka dobi za pol ure eno cunjo v roke...user posted image
V bistvu niti ni tako slaba ideja. user posted image user posted image user posted image

Mater, če mam non stop neki za pucat in pospravljat. Se mi zdi, da če bi meli več placa ne bi bla taka panika, tako pa se samo brnemo, pa je že neki narobe. user posted image V večjem stanovanju se vsaj mal porazgubi.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.8.2009 8:06:49   
tažana
pety: v večjem stanovanju imaš samo več površin za pospravljat user posted image . Jaz se vedno tolažim s tem, da je vsaj ena dobra lastnost majhnega stamovanja, da nimam toliko za pospravit. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 10:40:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.8.2009 10:43:41   
benika
Ja se strinjam z Vallo. A rečemo da je prihod okoli 12h, potem pa smo do kadar smo? 

Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.8.2009 20:49:38   
tažana
čer.
Mi je prav žal ampak očitno res ne bom mogla pridt. Zjutraj imava še enkrat za pobelit potem pa pride na vrsti pospravljanje. tu pa moram biti zraven...

uživajte.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.8.2009 21:59:52   
teta beta
Jaz bi prišla še prej, ampak prav. Kje pa je ta gibgib?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.8.2009 22:31:24   
benika
Eno vprašanje za tiste, ki vpisujete drugega otroka v vrtec....kako se oddajo vloge za znižano plačilo vrtca? A jaz prav razumem, da se do 15.8. odda vloga za znižano plačilo vrtca za 2. otroka in potem do 31. avgusta še vloga za oprostitev plačila vrtca al je to kako drugače?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.8.2009 7:29:31   
teta beta
Ok, še tretjič sprašujem: KJE je to igrišče???????

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
13.8.2009 8:14:40   
Nika v službi
Teta beta, sem računala, da bodo "lokalci" razložili, ampak te ne šmirglajo 5 posto.user posted image

Iz AC greš ven na izvozu za Kranj Brdo, Jezersko... nikoli ne vem, ali je to Kranj vzhod, zahod, whatever. Skratka, tisti 1. izvoz po počivališču Voklo. Na krožišču greš levo v smer Kranja, prideš do novega krožišča pri Mercator centru, tam greš naravnost proti centru Kranja in voziš ves čas naravnost, dokler pred sabo ne zagledaš vodnega stolpa. Prevoziš mostiček in pri semaforju, takoj za tem mostičkom, zaviješ desno noter in greš naravnost preko ležečih policajev mimo letnega kopališča Kranj do Gibi-giba. Bo na tvoji levi, ne moreš zgrešit.

Jaz pokličem Beniko popoldan, ko bom fraj, pa preverim, če bo kakšna še tam. Če se ne vidimo - UŽIVAJTE!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 4718
13.8.2009 10:17:22   
pety78
Mi pridemo po kosilu. Se bom pa potrudila, da bo čimprej. :)
Teta beta, če se zgubiš, me pokliči. user posted image Sicer ti je pa Nika fajn opisala pot.

Se vidimo!

A prinesem dekco za na tla?

Neposredna povezava do sporočila: 4719
13.8.2009 10:28:23   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

A prinesem dekco za na tla?

Raje prinesi kakšno veliiiko marelo, saj obetajo plohe v popoldanskem času.user posted image

Kar se mene tiče, dekce ne potrebujem.user posted image user posted image

p.s. Kdaj pa imate pri vas kosilo?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
13.8.2009 10:33:10   
pety78
p.s. Kdaj pa imate pri vas kosilo?user posted image

Ko ga naredim. :)

Juhco že imam kuhano, samo zakuham še nekaj not, krompir je nalupljen, bo pire, pa mesek se tudi že valja v marinadi, samo peči ga še dam v konvekcijsko. user posted image
Čakam, da se Kaja zbudi.

Neposredna povezava do sporočila: 4721
13.8.2009 10:50:23   
Nika v službi
Mmmm, sliši se mamljivo. Saj lahko kaj zaviješ za s sabo.... potem pa na dekci... aja, sem rekla, da je ne rabim... ups.user posted image

No, lepo papcajte in mogoče, mogoče, mogoče..... se vidimo. Govorite počasi, da bo srečanje dlje trajalo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
13.8.2009 14:21:41   
ninocka
Vidim, da uzivaste na polno user posted image
No, meni je pa spet Gibigib usel user posted image ...pa enkrat drugic

S tamalimi smo v Crni, uzivamo, jutri se nam pridruzi se Samo. Polo sem pa 1 teden v LJ - ce se kaj pri brunarci dobimo, ker jst nikamor drugam ne morem - nimam avta, pol gremo pa na morje.

Tilen, bravo za prve korake!!!! Zdaj pa pogumno korakaj po svetu, mali moz user posted image

A vam povem kolk sem super? Zadnjic sem dala vse 3 naenkrat zvecer SAMA spat in so spali v 1/2 ure vsi trije moji pisceti user posted image user posted image

Ful cudno dela tale RR tuki v Crni, upam, da se bo dalo prebrat...

uzivajte, se se kaj javim, ce bo cas in bo net delal

PS: benika, slikce so ful lepe...men sta najbolj vsec, tam ko Jakob spi z Edotom in ko je na plazi in si z rokico ucke zastira pred sonckom user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 4723
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 19:55:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
13.8.2009 20:54:14   
teta beta
Ej, samo da vam povem, da je pa naš Janoš zvečer sam vstal brez opore, kot bi vedel, o čem smo se pogovarjale user posted image . Kaj pa Kaja, je shodila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?