ninocka
|
Jst po celodopoldanskem dretju Evan, nehaj! Evan pridi sem! Ruben ne loputaj z vrat!... in dretju Liana, ki se kar ni in ni hotel nasititi in je vsakic sprozil ultra mocen alarm, ko sem ga odstavila, uzivam v malo tisine... A ste uganile? Jp, sama sem doma z mojimi mulcki Sem v soboto napisala cel roman, vkljucno s porodne zgodbe in ker nisem se dokoncala, sem pustila vse odprto. IN mi je Samo ponesreci zaprl in adijo moje pisanje... Tko da na hitrco, kar se spomnem se od sobote: Nika, rakitna je tam nekam proti Igu (Ma sej mas uno svojo teto, ki te pelje, pa ti bo povedala ). Je pa tist kafic pri jezeru (mislim, da je itak edini na Rakitni), pa nekja igral za otroke. Ni lih nevem kaj, ampak je sprememba in je ze to dobrodoslo. Glede vzpenjace - sem pa vceraj slisala po TVju in sem se takoj nate spomnila. Sem pol Samotu razlagala, kako ste se ze vi ustavli in kaksno sreco ste imeli Benika - piknik - se potrudimo priti. Jst prinesem lubenico (ker se ziher nobena ni spomnila na to OK, pa jst sem cist zgubljena, ce je na dan ne pojem vsaj 3 kg ), pa se kaj. Ti bom pa 100% povedala par dni prej, ampak naceloma racunajte tudi na nas. Ce ne druzga mormo demonstrirat, kako se spravi 3 mulcke v puntota zadaj Benika, tud jst sem mela solzne oci, ko sem brala zgodbo. Jakob je pa ful luskan na uni zadnji slikici No, pa jst itak SKOZ govorim, da mi je Jakob ful lepi, lepi Tazana, a si pustila Katarino samo? Jst se tega se ne upam, se pred bajto se ga ne upam pustit samega... Valla, res grejo zadi v puntota vsi trije - Evan sedi direkt za mano, Ruben na sredini, Lian je pa za Samotom. Trampolin je pa tisti na linku, ki ga je dala Nika. Ostalo se pa ne spomnem, kaj bi se mogla pokomentirat... Lian ma pa danes 1 mesec ( ne morem verjet, da je ze cel mesec okrog )...kolk gre hitro, res...Samo je sel danes nazaj v sluzbo, popoldne pa sibamo na en piknik. Vceraj je prisla na obisk Anja in se ena kolegica s tamalimi in so potem skakali po trampolinu in se kopali v bazencku. Tamali od une druge kolegice je isti letnik kot Ruben in sta se skoz samo kregala in pulila za igracke. Ruben mu ni cist nic dovolil in mu je zacel takoj vlect iz rok in se zraven se na polno jokat... Ne prenasa tega malega ze odkar sta bla dojencka, res... Je pa za finale dneva padel dol s trampolina - z Evanom sta skakala in je zlezel ven iz mreze (si zna odpet in zapet mrezo, pa tud s trampolina sam dol zleze - Evan recimo ne ) in je hodil po zunanjem delu trampolina. Ko smo ga vidli smo se ful vsi zadrli Ruben pazi, Ruben ne...v tistem je pa Evan, ki je bil se zmeraj v trampolinu, pritekel do njega in ga porinil dol Ruben je na sreco padel par cm stran od betonskega roba na travo in ni blo nic hudega...Pri Evanu sem pa najprej mislila, da ga je hotel prijet, da ne bi padel, zvecer, ko sva se pogovarjala, sem pa ugotovila, da ga je porinil zanalasc... Ga je pa Ruben danes ugrizinl iz jeze (pa zraven sem stala) in Evan naredi cleo paniko in kako ga bomo kaznovali (da ne bo risanke gledal itd itd), sem mu pa omenila, kako ga je on vceraj s trampolina porinil, je pa utihnil. Tolk za dones, pa da za ziher pritisnem poslji, da ne bo slo spet celo pisanje v nic...