Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:00:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina Oh ja, njeni komentarji so itak za . Škoda, ker otroci rastejo ob takem razmišljanju. Sicer pa to ni moja stvar. Moji dve piški sta tudi vse od živalskih do rožnatih imen, pa še kaj se najde. Pa kaj zdaj? Je to moja stvar al ja? Nika je največkrat Nikica pikica, mali škratek, miškolin, fižolček... Tija je pa big sister, punca moja... Ja, z leti se spreminjajo imena, ker rasteta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:03:11
|
|
|
|
pocka
|
jaz sem pa nehala brati,ker me je že moj čudno gledal kaj se tako krohotam...pa bojim se,da otroka zbudim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:07:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut! res škoda, da nisi mogla prit. no, jaz sem še šla pol v službo, ker sem sicer že obrnila za domov potem pa sem srečala sodelavke, ki so ble na kavi in sem mogla it še tja pa je blo fajn. danes ni vroče. in sma šle nazaj ko je bla že 12 ura, al še več. samo je blo oblačno in je blo ful fajn za hodit. zdaj pa zgleda ko da se bo vlilo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:16:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:20:09
|
|
|
|
mediuhec
|
tasa: se vidimo drugič (po možnosti spet kje v mestu, ne da bi se prej zmenili)! kokica in mala cebelica, lepo da smo se spet videli! majale: daj ne pretiravaj s temi seznami! briši pa take ki se res po 1 mesec ne javijo, ma res no, too much! slike mam pa tko na FB, sem gor jih pa ne znam dat. pa brez zamere. res nimam 5 zvezdic, sem pa zelo vesela da vas lahko berem in ste mi že dostikrat pomagale z nasveti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:21:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:23:55
|
|
|
|
felix7
|
no, sem prebrala uno temo do konca, proti koncu je že prav brezvezna... no, jaz pa Jureta kličem od Jurček, Jurči pa do mišek, pikec, piščanček, žabica (pa čeprav je fantek ), posranček, bolhi, bolhica, čriček, mišek, celulitko, šunki, šunkica, špehi... uf, a sem osladna?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:24:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! ooooooo, čestitke vaš pa zihr že piščančja bedrca obira, ko je že tok "star"
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:35:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala uno temo do konca, proti koncu je že prav brezvezna... no, jaz pa Jureta kličem od Jurček, Jurči pa do mišek, pikec, piščanček, žabica (pa čeprav je fantek ), posranček, bolhi, bolhica, čriček, mišek, celulitko, šunki, šunkica, špehi... uf, a sem osladna? Sladkorno bom fasala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:39:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! ooooooo, čestitke vaš pa zihr že piščančja bedrca obira, ko je že tok "star" ja, danes pa je svinjsko kračo zmazal..le malo je pustil...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:40:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz tudi mojega kličem: pikec, sonček, lepi moj, debeli, zvonček, lepotiček, zvezdica,...se ne spomnim vseh, ker si jih kar sproti zmišljujem... Pa kaj zdaj? Joj, me razpizdijo ene babe...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:41:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: se vidimo drugič (po možnosti spet kje v mestu, ne da bi se prej zmenili)! kokica in mala cebelica, lepo da smo se spet videli! majale: daj ne pretiravaj s temi seznami! briši pa take ki se res po 1 mesec ne javijo, ma res no, too much! slike mam pa tko na FB, sem gor jih pa ne znam dat. pa brez zamere. res nimam 5 zvezdic, sem pa zelo vesela da vas lahko berem in ste mi že dostikrat pomagale z nasveti. Tu pa se še jaz podpiešm, ker mediuhec, pa je bila aktivna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 14:44:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh... pa kaj ni to ona ko enkrat ni vedla kaj naj skuha možu - ko ne ve niti jajc spečt ipd....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:01:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh... pa kaj ni to ona ko enkrat ni vedla kaj naj skuha možu - ko ne ve niti jajc spečt ipd.... to pa ne bi vedela, ker na tistih straneh pa res nikoli nič ne berem..btw. sploh nisem vedela, da obstajajo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:10:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet ) jaz nisem vsega brala, ker mi je mimo. sem pa celo nekaj napisala. kar ponavadi ne naredim na takih bolanih temah....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:12:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina ha ha ha. tale je pa dobra. nisem do tega prišla sploh bradpittko ha ha ha kaj pa pol me ko mamo punčke???????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:14:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! ojoj. pa smo bli danes na pijači pa mu sploh nismo čestitale grde tete. jaz se nisem spomnila, da ma danes mini roj. dan. te mu oa tu čestitam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:15:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina ha ha ha. tale je pa dobra. nisem do tega prišla sploh bradpittko ha ha ha kaj pa pol me ko mamo punčke??????? angelinajoliejka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:17:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala uno temo do konca, proti koncu je že prav brezvezna... no, jaz pa Jureta kličem od Jurček, Jurči pa do mišek, pikec, piščanček, žabica (pa čeprav je fantek ), posranček, bolhi, bolhica, čriček, mišek, celulitko, šunki, šunkica, špehi... uf, a sem osladna? ha ha ha. mater ti maš pa izvirne jaz sem pa mojo klicala čunka, ko je bla še malo bolj zalita na začetku pa me je moj kregal, da jo bom zaznamovala s takimi nazivi in sem pol raje nehala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:18:13
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: se vidimo drugič (po možnosti spet kje v mestu, ne da bi se prej zmenili)! kokica in mala cebelica, lepo da smo se spet videli! majale: daj ne pretiravaj s temi seznami! briši pa take ki se res po 1 mesec ne javijo, ma res no, too much! slike mam pa tko na FB, sem gor jih pa ne znam dat. pa brez zamere. res nimam 5 zvezdic, sem pa zelo vesela da vas lahko berem in ste mi že dostikrat pomagale z nasveti. ne bit žalostna, saj bomo rekle majale, da te da nazaj gor
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:19:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh... pa kaj ni to ona ko enkrat ni vedla kaj naj skuha možu - ko ne ve niti jajc spečt ipd.... to pa ne bi vedela, ker na tistih straneh pa res nikoli nič ne berem..btw. sploh nisem vedela, da obstajajo... enkrat se mi zdi da je ena link sem gor pripopala s to temo. saj drugače jaz tudi ne berem. še komaj našega sfolgam, pa FB pa farmo....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:20:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina ha ha ha. tale je pa dobra. nisem do tega prišla sploh bradpittko ha ha ha kaj pa pol me ko mamo punčke??????? angelinajoliejka ne vem tega izgovorit sploh
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:21:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zaj pa grem kuhat, ker me moj že grdo gleda. adijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:24:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:38:24
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! vse naj naj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?