Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 12:47:02
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša glasovi oddani......je pa res da se tista punčka nevarno približuje....... res je..tam verjetno cela fabrika glasuje zanjo... Cela fabrka in naša ta slamnata sm škoda k ne vem kera je to
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 12:48:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 12:52:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 12:54:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut! Ma bo za silo. Lija danes razturava..očitno hoče pokazat tud tečno plat, ki jo je do zdaj skrivala. Zdaj je zaspala (HB ), jaz pa grem jest. Sem hotela tud jaz prit pa se je tak drla, da se mi ni ljublo. Pa še nosit bi mogla gospodično kako pa si ti? Valentin spi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 12:57:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut! Ma bo za silo. Lija danes razturava..očitno hoče pokazat tud tečno plat, ki jo je do zdaj skrivala. Zdaj je zaspala (HB ), jaz pa grem jest. Sem hotela tud jaz prit pa se je tak drla, da se mi ni ljublo. Pa še nosit bi mogla gospodično kako pa si ti? Valentin spi? ja, sedaj sem mu sok dala, pa je nazaj zaspal..jaz pa pecivo pečem...so mi borovnice ostale, te pa sem kuj nekaj skupaj zmešala, da bo...pa oblači se...v MB že tudi? Dober tek!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:01:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m V Mb. še nič ni za videt da bi kakšni oblakci prihajali. Kr naj bodo tam kjer so, mi jih ne potrebujemo. A pecivo? Mmmmm, joj jaz bi tud mogla nekaj spečt. Mam v skrinji še gozdne sadeže pa sem prelena. Mogoče bom jutri.. No, za malo smeha.. http://www.ringaraja.net/forum/se-en-o-janezku/m_4369604/mpage_1/tm.htm#4370767
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:16:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, HVALA! Danes bo lep dan. Grem hitro glasovat. Upajmo na lep dan, saj noč ni bila lepa . Mi že en teden tako slabo spimo, da komaj stojim na nogah. Glasovi oddani. Imaš lepo slikco v profilu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:17:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tole je pa moja slikca za seznam. Druge pa ne dam. Ne bom se razkazovala tu po rrr-ju. Če me boste brisale, me pa dajte! Briga me že za ta vaš forum! Imam bolj pametno delo kot tu gor viset. Najaa, a teb se tudi slama v glavi nabira? Nisi vedla?! S taso sma slamce.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:17:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps marčevke,hitro glasovat za marčevske bebije jURETOVO,1.mesto postaja ogroženo o Saška, hvala ma ja, tale Tjaša oz. njena mami je od očitno ji je hobi, da ustvarja lažne mejle no, jest sem uspela kar dosti ljudi aktivirat, ki glasujejo, če jih je pa zadosti, pa ne vem Jih bom še jaz ene par.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:17:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Ma dej... ene so prav butaste s svojim pisanjem tu gor. Mene bi sram bilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:30:09
|
|
|
|
pocka
|
ne moreš verjet...montirajo nam okna!!!! in celo hitro jim gre od rok, vrata in eno okno so v eni urci gor spravili...še enkrat toliko,pa bo končano tasa - zdaj si me pa prepričala,da bom si buzza izbila iz glave, ker je očitno brezveze,če je težek...pol nisem naredila nič,če ga kupim...ma ja,saj pravim, imamo buggsterja (samo druge barve) http://www.bolha.com/oglas382857024/vozicki-tfk-buggster, je tudi neke vrste marela in je ful lahek, ampak me tako kot tebe moti,ker malega ne vidim,ker je obrnjen stran...ma ja, še kak mesec potrpim, pol bo pa že ok
< Sporočilo je popravil pocka -- 28.7.2009 13:31:30 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:33:28
|
|
|
|
tasa_m
|
pocka..super da vam montirajo. Pol niso tako počasni kot so bili pri nama Ne, če moraš nosit po stopnicah Blaža in še voz, si ga res ne kupuj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:33:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica evo še moje slikice: pred kratkim: Čebelica, a ti tud hočeš bit na seznamu ?? sej je še vedno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:35:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica evo samo zate,dam slikico še sem (druge lahko na FB vidite ). Lija in Marcel
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.7.2009 13:36:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:36:58
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, HVALA! Danes bo lep dan. Grem hitro glasovat. Upajmo na lep dan, saj noč ni bila lepa . Mi že en teden tako slabo spimo, da komaj stojim na nogah. Glasovi oddani. Imaš lepo slikco v profilu. Hvala sem se včeraj malo igrala , ko je Taj spal po cepljenju. Popoldan pa so se pokazale posledice cepljenja. Cel popoldan je bil jokav, bil je tudi malo vroč in sem izmerila temperaturo. Imel je 37.2 n sem mu kar dala pol svečke. Noč je bila slaba,kot že 5 pred tem. Taj kar ne more spati, se nenehno zbuja in ne more nazaj zaspati. Danes pa spet utrujen, da komaj gleda pa nikakor zaspati. Zdaj je končno zaspal in upam da bo trajalo. Grem se še jaz malo spočit.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:38:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Aleluja, moja Lija se je zbudila dobre vooollljjjjeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:39:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hvala sem se včeraj malo igrala , ko je Taj spal po cepljenju. Popoldan pa so se pokazale posledice cepljenja. Cel popoldan je bil jokav, bil je tudi malo vroč in sem izmerila temperaturo. Imel je 37.2 n sem mu kar dala pol svečke. Noč je bila slaba,kot že 5 pred tem. Taj kar ne more spati, se nenehno zbuja in ne more nazaj zaspati. Danes pa spet utrujen, da komaj gleda pa nikakor zaspati. Zdaj je končno zaspal in upam da bo trajalo. Grem se še jaz malo spočit. Steffi kaj pa če mu je ponoči prevroče in se zato zbuja? Ne vem samo ugibam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:44:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aleluja, moja Lija se je zbudila dobre vooollljjjjeeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:45:24
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kokica evo samo zate,dam slikico še sem (druge lahko na FB vidite ). Lija in Marcel midva sva...najboljši par...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:49:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:52:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:53:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 13:59:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Sicer pa: Morska zvezdica, če takoj ne prideš k mamici, te bo mamica po riti! Morskega ježka pa raje z rokavico omg, men solze tečejo od smeha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?