Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 15:42:15
|
|
|
|
trinity22
|
uno temo sem pa tud jaz na hitro prebrala .... ma v kaj vse se eni vtikajo, pa kaj jih briga Moja Tiana je tudi biba, žabica, miška, posranka( kadar se ful pokaka), škratek ... pa kaj sem zato slaba mama, mislim da ne in v osnovi ji je še vedno ime Tiana in bo to tudi ostala Ma me take razkurijo, bravo MalaČebelica, da si ji napisala kar ji gre, sicer verjetno tako ne bo skapirala, pa sej je vseeno za sebe se naj brigajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 16:44:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! jeeeeiiii, Valentin čestitaaaammmm !!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 16:50:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Raho Sicer pa: Morska zvezdica, če takoj ne prideš k mamici, te bo mamica po riti! Morskega ježka pa raje z rokavico omg, men solze tečejo od smeha IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sem prebrala uno temo do konca, proti koncu je že prav brezvezna... no, jaz pa Jureta kličem od Jurček, Jurči pa do mišek, pikec, piščanček, žabica (pa čeprav je fantek ), posranček, bolhi, bolhica, čriček, mišek, celulitko, šunki, šunkica, špehi... uf, a sem osladna? Sladkorno bom fasala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 16:50:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet ) ma jaz bi te Kerensi najraje napisala, da naj namesto da tu gor čepi in gleda, kako drugi svoje otroke poimenujejo, gre v knjižnico in se nauči kuhat. Zadnjič je glih napisala da ne zna NIČ..še po receptu ne zna stvari skup zmetat . Tu pa se neke napenja, če kdo koga drugače preimenuje. Naša L. je tud od žabe, miške, posranke,mišelinke..pa še se nikdar nisem drla, ko sem šla na sprehod poglejte mojo žabo. Stalno sem rekla,da je to Lija. Nje pa će to ne potegne pa ji jaz nisem kriva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 17:31:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh... pa kaj ni to ona ko enkrat ni vedla kaj naj skuha možu - ko ne ve niti jajc spečt ipd.... MA TA ŽENSKA NIMA 100 PIK U GLAVI... ups caps lock.. ma sm že misnla pisat tja, pa je brez veze se sploh tok nizk spuščat... js Taja kličem največkrat MALI ...moj mu je dal ime PIMPI ....pol so pa itak še cukerček, škratek, sitnoba mala.....pa tak..mislim da ni mame ki bi klicale svojga otroka samo po imenu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 17:32:11
|
|
|
|
NoBady
|
valenitn vse najboljše
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 17:36:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec tasa: se vidimo drugič (po možnosti spet kje v mestu, ne da bi se prej zmenili)! kokica in mala cebelica, lepo da smo se spet videli! majale: daj ne pretiravaj s temi seznami! briši pa take ki se res po 1 mesec ne javijo, ma res no, too much! slike mam pa tko na FB, sem gor jih pa ne znam dat. pa brez zamere. res nimam 5 zvezdic, sem pa zelo vesela da vas lahko berem in ste mi že dostikrat pomagale z nasveti. Tu pa se še jaz podpiešm, ker mediuhec, pa je bila aktivna... mediuhec ne bit ...mogoče te je spregledala in ravno takrat kos si bla aktivna nje ni blo, al pa kej podobnega....prideš nazaj gor, ne skrbi... se mi pa dopade da se je seznam mal skrčil ker je orgomno takih ko se ne javljajo... najbolj pogrešam pondelak, ker je tok stara kt jaz pa se nič ne javi kako ji gre in to... škoda
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 17:37:12
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m a ste si prebrale to ?? Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina ha ha ha. tale je pa dobra. nisem do tega prišla sploh bradpittko ha ha ha kaj pa pol me ko mamo punčke??????? angelinajoliejka
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 17:41:16
|
|
|
|
spps
|
oj! vidim,da vas je od Kerense tema razkurla brezveze ,ker sem že parkrat brala teme z enoinisto vsebino - seveda, so pa akterke v temah večinoma ene in iste. če še niste ugotovile,na kakšnih temah,se kakšna uporabnica norčuje iz katere druge zaradi teme,potem se pa vse ostale vsujejo kot krdelo lačnih volkov
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 18:18:49
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! še mi čestitamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 18:31:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 VSE NAJBOLJŠE MOJEMU SONČKU VALENTINU ZA 5 MESECEV! še mi čestitamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 18:33:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet ) ma jaz bi te Kerensi najraje napisala, da naj namesto da tu gor čepi in gleda, kako drugi svoje otroke poimenujejo, gre v knjižnico in se nauči kuhat. Zadnjič je glih napisala da ne zna NIČ..še po receptu ne zna stvari skup zmetat . Tu pa se neke napenja, če kdo koga drugače preimenuje. Naša L. je tud od žabe, miške, posranke,mišelinke..pa še se nikdar nisem drla, ko sem šla na sprehod poglejte mojo žabo. Stalno sem rekla,da je to Lija. Nje pa će to ne potegne pa ji jaz nisem kriva ha ha ha. si predstavlaš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 18:46:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet ) ma jaz bi te Kerensi najraje napisala, da naj namesto da tu gor čepi in gleda, kako drugi svoje otroke poimenujejo, gre v knjižnico in se nauči kuhat. Zadnjič je glih napisala da ne zna NIČ..še po receptu ne zna stvari skup zmetat . Tu pa se neke napenja, če kdo koga drugače preimenuje. Naša L. je tud od žabe, miške, posranke,mišelinke..pa še se nikdar nisem drla, ko sem šla na sprehod poglejte mojo žabo. Stalno sem rekla,da je to Lija. Nje pa će to ne potegne pa ji jaz nisem kriva ha ha ha. si predstavlaš lahko na naslednjem srečanju sprobamo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:01:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet ) ma jaz bi te Kerensi najraje napisala, da naj namesto da tu gor čepi in gleda, kako drugi svoje otroke poimenujejo, gre v knjižnico in se nauči kuhat. Zadnjič je glih napisala da ne zna NIČ..še po receptu ne zna stvari skup zmetat . Tu pa se neke napenja, če kdo koga drugače preimenuje. Naša L. je tud od žabe, miške, posranke,mišelinke..pa še se nikdar nisem drla, ko sem šla na sprehod poglejte mojo žabo. Stalno sem rekla,da je to Lija. Nje pa će to ne potegne pa ji jaz nisem kriva ha ha ha. si predstavlaš lahko na naslednjem srečanju sprobamo.. Pa dajmo za foro
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:02:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz vidim vse oranžno. je to normalno????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:22:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? poletno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:23:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? Jaz tudi..me oči bolijo..pa ni od korenčka... Nekaj so spreminjali RR, pa upam, da sedaj še ne bo počasnejši!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:24:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? poletno Kaj maš ti prste vmes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:24:09
|
|
|
|
spps
|
Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:24:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? poletno Kaj maš ti prste vmes? tokrat ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:25:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja? Nič ni zakuhal, jaz pa še nekatere se s tem ubadamo že kar nekaj časa...Ne znam pomagati...pač več bedimo ponoči...pa sploh ni tečen, ko se zbudi, smeji se in z nogicami brca...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:35:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem mojemu sončku ( ) sedaj povedela, koliko čestitk je na RR samo zanj in se vam VSEM lepo zahvaljuje za čestitke.... Sedaj pa je zaspal nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:36:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:41:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? Jaz tudi..me oči bolijo..pa ni od korenčka... Nekaj so spreminjali RR, pa upam, da sedaj še ne bo počasnejši!!! ha ha ha
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:42:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja? zobi
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?