|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
28.7.2009 12:47:02   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

glasovi oddani......je pa res da se tista punčka nevarno približuje.......user posted image

res je..tam verjetno cela fabrika glasuje zanjo...user posted image user posted image user posted image

Cela fabrka in naša ta slamnata user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

sm škoda k ne vem kera je touser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
28.7.2009 12:48:33   
tasa_m
a ste si prebrale to ??

Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4367265/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
28.7.2009 12:48:56   
KOKICA32
Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut! user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
28.7.2009 12:52:02   
KOKICA32

a ste si prebrale to ??

Pa kaj si nor kaj imajo nekateri vse za povedat.. stalno ena in taisti user posted image

Joj, joj, joj...ženska nima življenja..sploh...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
28.7.2009 12:54:20   
tasa_m

Tasa- kak si? Je Lija še vedno tečka? Me smo se dobile na pijački, je blo fajn. Moj je celo zaspal..za 20 minut! user posted image
Ma bo za silo. Lija danes razturava..očitno hoče pokazat tud tečno plat, ki jo je do zdaj skrivala.
Zdaj je zaspala (HBuser posted image ), jaz pa grem jest.

Sem hotela tud jaz prit pa se je tak drla, da se mi ni ljublo. Pa še nosit bi mogla gospodično user posted image

kako pa si ti? Valentin spi?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
28.7.2009 12:57:34   
KOKICA32

Ma bo za silo. Lija danes razturava..očitno hoče pokazat tud tečno plat, ki jo je do zdaj skrivala.
Zdaj je zaspala (HBuser posted image ), jaz pa grem jest.

Sem hotela tud jaz prit pa se je tak drla, da se mi ni ljublo. Pa še nosit bi mogla gospodično user posted image

kako pa si ti? Valentin spi?

ja, sedaj sem mu sok dala, pa je nazaj zaspal..jaz pa pecivo pečem...so mi borovnice ostale, te pa sem kuj nekaj skupaj zmešala, da bo...pa oblači se...v MB že tudi?

Dober tek! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
28.7.2009 12:59:42   
tasa_m
V Mb. še nič ni za videt da bi kakšni oblakci prihajali. Kr naj bodo tam kjer so, mi jih ne potrebujemo.

A pecivo? Mmmmm, joj jaz bi tud mogla nekaj spečt. Mam v skrinji še gozdne sadeže pa sem prelena. Mogoče bom jutri.. user posted image

No, za malo smeha..

http://www.ringaraja.net/forum/se-en-o-janezku/m_4369604/mpage_1/tm.htm#4370767  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
28.7.2009 13:01:31   
KOKICA32

V Mb. še nič ni za videt da bi kakšni oblakci prihajali. Kr naj bodo tam kjer so, mi jih ne potrebujemo.

A pecivo? Mmmmm, joj jaz bi tud mogla nekaj spečt. Mam v skrinji še gozdne sadeže pa sem prelena. Mogoče bom jutri.. user posted image

No, za malo smeha..

http://www.ringaraja.net/forum/se-en-o-janezku/m_4369604/mpage_1/tm.htm#4370767  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
28.7.2009 13:16:59   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

spps, HVALA! Danes bo lep dan. user posted image

Grem hitro glasovat.

Upajmo na lep dan, saj noč ni bila lepauser posted image . Mi že en teden tako slabo spimo, da komaj stojim na nogah.

Glasovi oddani.

Imaš lepo slikco v profilu. user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
28.7.2009 13:17:09   
Najaa

user posted image

Tole je pa moja slikca za seznam. Druge pa ne dam. Ne bom se razkazovala tu po rrr-ju. Če me boste brisale, me pa dajte! Briga me že za ta vaš forum! Imam bolj pametno delo kot tu gor viset.

Najaa, a teb se tudi slama v glavi nabira? user posted image user posted image user posted image

Nisi vedla?! user posted image S taso sma slamce. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
28.7.2009 13:17:12   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: spps

marčevke,hitro glasovat za marčevske bebijeuser posted image user posted image user posted image  jURETOVO,1.mesto postaja ogroženouser posted image

o Saška, hvala user posted image ma ja, tale Tjaša oz. njena mami je od user posted image očitno ji je hobi, da ustvarja lažne mejle user posted image no, jest sem uspela kar dosti ljudi aktivirat, ki glasujejo, če jih je pa zadosti, pa ne vem user posted image

Jih bom še jaz ene par. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
28.7.2009 13:17:24   
Najaa

a ste si prebrale to ??

Ma dej... ene so prav butaste s svojim pisanjem tu gor. Mene bi sram bilo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
28.7.2009 13:30:09   
pocka
ne moreš verjet...montirajo nam okna!!!! in celo hitro jim gre od rok, vrata in eno okno so v eni urci gor spravili...še enkrat toliko,pa bo končano user posted image user posted image user posted image

tasa - zdaj si me pa prepričala,da bom si buzza izbila iz glave, ker je očitno brezveze,če je težek...pol nisem naredila nič,če ga kupim...ma ja,saj pravim, imamo buggsterja (samo druge barve) http://www.bolha.com/oglas382857024/vozicki-tfk-buggster, je tudi neke vrste marela in je ful lahek, ampak me tako kot tebe moti,ker malega ne vidim,ker je obrnjen stran...ma ja, še kak mesec potrpim, pol bo pa že ok user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 28.7.2009 13:31:30 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
28.7.2009 13:33:28   
tasa_m
pocka..super da vam montirajo. Pol niso tako počasni kot so bili pri nama user posted image user posted image user posted image

Ne, če moraš nosit po stopnicah Blaža in še voz, si ga res ne kupuj.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
28.7.2009 13:33:59   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

evo še moje slikice:

pred kratkim:
user posted image

Čebelica, a ti tud hočeš bit na seznamu ?? user posted image user posted image

sej je še vednouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
28.7.2009 13:35:42   
tasa_m
Kokica evo samo zate,dam slikico še sem user posted image   (druge lahko na FB vidite user posted image ).

user posted image    Lija in Marcel

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.7.2009 13:36:10 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
28.7.2009 13:36:58   
Steffi

spps, HVALA! Danes bo lep dan. user posted image

Grem hitro glasovat.

Upajmo na lep dan, saj noč ni bila lepauser posted image . Mi že en teden tako slabo spimo, da komaj stojim na nogah.

Glasovi oddani.

Imaš lepo slikco v profilu. user posted image

Hvala sem se včeraj malo igrala user posted image , ko je Taj spal po cepljenju.
Popoldan pa so se pokazale posledice cepljenja. Cel popoldan je bil jokav, bil je tudi malo vroč in sem izmerila temperaturo. Imel je 37.2 n sem mu kar dala pol svečke. Noč je bila slaba,kot že 5 pred tem. Taj kar ne more spati, se nenehno zbuja in ne more nazaj zaspati. Danes pa spet utrujen, da komaj gleda pa nikakor zaspati. Zdaj je končno zaspal in upam da bo trajalo. Grem se še jaz malo spočit.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
28.7.2009 13:38:43   
tasa_m
Aleluja, moja Lija se je zbudila dobre vooollljjjjeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
28.7.2009 13:39:56   
tasa_m
Hvala sem se včeraj malo igrala user posted image , ko je Taj spal po cepljenju.
Popoldan pa so se pokazale posledice cepljenja. Cel popoldan je bil jokav, bil je tudi malo vroč in sem izmerila temperaturo. Imel je 37.2 n sem mu kar dala pol svečke. Noč je bila slaba,kot že 5 pred tem. Taj kar ne more spati, se nenehno zbuja in ne more nazaj zaspati. Danes pa spet utrujen, da komaj gleda pa nikakor zaspati. Zdaj je končno zaspal in upam da bo trajalo. Grem se še jaz malo spočit.
Steffi kaj pa če mu je ponoči prevroče in se zato zbuja?

Ne vem samo ugibam..user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
28.7.2009 13:44:47   
Najaa

Aleluja, moja Lija se je zbudila dobre vooollljjjjeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
28.7.2009 13:45:24   
pocka

Kokica evo samo zate,dam slikico še sem user posted image   (druge lahko na FB vidite user posted image ).

user posted image    Lija in Marcel

midva sva...najboljši par...user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
28.7.2009 13:49:47   
felix7

a ste si prebrale to ??

hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
28.7.2009 13:52:41   
Najaa

a ste si prebrale to ??

hahahahahahahahahahaha, kako sem se pa zdajle nasmejala, pa še do polovice nisem prišla. Naglas sem se pa začela režat, ko je ena to Kerenso poimenovala Karnisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Men je pa tista bosa, komentar od ene ki je dojila do 3.leta, pol se pa usaja nad tem, kako kličejo druge svoje otroke. Pa nasploh so se same cvetke tam našle. (spet user posted image )

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
28.7.2009 13:53:32   
felix7

a ste si prebrale to ??

Pa pri temle sem skoraj umrla od smeha: Sicer pa jaz mojima sinoma rečem miško, poleg njunih imen seveda. Miš ni nič prav lepa žival in jo tudi ubijajo. Najbolš, da ju potem kličem bradpittko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem, ko berete to temo, morte gledat mal z rezervo, sploh pa tale Kerensa, ki se hvali, da je pač mestna deklina user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
28.7.2009 13:59:13   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Raho
Sicer pa: Morska zvezdica, če takoj ne prideš k mamici, te bo mamica po riti!

Morskega ježka pa raje z rokavico

user posted image user posted image user posted image user posted image omg, men solze tečejo od smeha

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?