tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se popolnoma strinjam...jaz sem ga na brisači previla oz. preoblekla...pa oni ležalniki butasti, ne...otrok mora diagonalno ležati, da paše gor..pa še pazit moraš non stop, da ne pade dol...midva sva šla namreč z jajčko tja... V katerem bazenu pa sta se kopali? full nimajo za mamice z poskrbljeno. To je res en velik - za njih . Kopali sma se v otroškem čofotalniku, je edini bil bolj prazen. Zunaj pa je bila taka mrzla voda da je še mene vse hladilo, tak da je nisem upala veni met. IZVIRNO SPOROČILO: pocka imetnice Quinny buzz-a (tasa vem,da ga ima, mogoče pa še katera?)- povejte mi prosim kako ste zadovoljne z njim, a je precej težek? Mi imamo Blaža zdaj v traxxu in je fuuuul težek, ker ga moram nositi vsak dan po stopnicah, mi to ne sede glih najboljše, v buggsterja pa mi ga ni še za dajat, ker me zelo moti,da je obrnjen stran od mene. Moj sicer noče niti slišat o drugem vozičku, aaampaaak... torej, je tudi buzz pretežek,da bi ga nesle po stonicah, medtem,ko je otrok notri........kaj pa drugače,kot voziček,je praktičen...??? Pocka, meni je Buzz kr težki ja to ima full slabost. Upravjaš ga drugače kamot z eno roko (se pozna če je 3-kolenik ja). Pa kaj me moti je da ko se zloži, zasede full prostora. in pol če nimaš velikega prtljažnika avtomobila, moraš devat kolesa dol da ga not spraviš (tak sma midva delala). Kaj pa kakšen PP? Meni je v Pikapolonici kazala enega PP , kateri je bil full lahek. Ampak pol smo za poletne dni nabavili kr Graco 4 kolesnika z veliko košaro pa je to to. Ampak me moti da je vstran obrnjena od mene in ko grema na sprehod imam kar Buzza, ko pa greva v šoping pa Gracota zatradi nakupovalne košare. IZVIRNO SPOROČILO: spps Pravijo ,kdor čaka dočaka Sam vprašanje kdaj,ker danes se mi mudi - me moj tera,da se spravim spat - da ne pozabim kako zgledajo zakonske dolžnossti upam,da si jih vredu opravila?!?
|