|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
28.7.2009 9:25:04   
Najaa
spps, HVALA! Danes bo lep dan. user posted image

Grem hitro glasovat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.7.2009 9:50:22   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Grem hitro glasovat.

Upajmo na lep dan, saj noč ni bila lepauser posted image . Mi že en teden tako slabo spimo, da komaj stojim na nogah.

Glasovi oddani.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.7.2009 9:50:25   
tasa_m

user posted image

Tole je pa moja slikca za seznam. Druge pa ne dam. Ne bom se razkazovala tu po rrr-ju. Če me boste brisale, me pa dajte! Briga me že za ta vaš forum! Imam bolj pametno delo kot tu gor viset.
user posted image user posted image user posted image joj kak si pa me zdaj nasmejala..

Trezika..super za krst user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.7.2009 10:05:12   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se popolnoma strinjam...jaz sem ga na brisači previla oz. preoblekla...pa oni ležalniki butasti, ne...otrok mora diagonalno ležati, da paše gor..pa še pazit moraš non stop, da ne pade dol...midva sva šla namreč z jajčko tja...

V katerem bazenu pa sta se kopali?
full nimajo za mamice z user posted image poskrbljeno. To je res en velik - za njih user posted image .
Kopali sma se v otroškem čofotalniku, je edini bil bolj prazen. Zunaj pa je bila taka mrzla voda da je še mene vse hladilo, tak da je nisem upala veni met.

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
imetnice Quinny buzz-a (tasa vem,da ga ima, mogoče pa še katera?)- povejte mi prosim kako ste zadovoljne z njim, a je precej težek? Mi imamo Blaža zdaj v traxxu in je fuuuul težek, ker ga moram nositi vsak dan po stopnicah, mi to ne sede glih najboljše, v buggsterja pa mi ga ni še za dajat, ker me zelo moti,da je obrnjen stran od mene. Moj sicer noče niti slišat o drugem vozičku, aaampaaak... torej, je tudi buzz pretežek,da bi ga nesle po stonicah, medtem,ko je otrok notri........kaj pa drugače,kot voziček,je praktičen...???
Pocka, meni je Buzz kr težki ja user posted image to ima full slabost. Upravjaš ga drugače kamot z eno roko (se pozna če je 3-kolenik ja). Pa kaj me moti je da ko se zloži, zasede full prostora. in pol če nimaš velikega prtljažnika avtomobila, moraš devat kolesa dol da ga not spraviš (tak sma midva delala).
Kaj pa kakšen PP? Meni je v Pikapolonici kazala enega PP , kateri je bil full lahek. Ampak pol smo za poletne dni nabavili kr Graco 4 kolesnika z veliko košaro pa je to to. Ampak me moti da je vstran obrnjena od mene in ko grema na sprehod imam kar Buzza, ko pa greva v šoping pa Gracota zatradi nakupovalne košare.

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Pravijo ,kdor čaka dočaka  Sam vprašanje kdaj,ker danes se mi mudi - me moj tera,da se spravim spat - da ne pozabim kako zgledajo zakonske dolžnossti
upam,da si jih vredu opravila?!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.7.2009 10:05:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
ne,ne sem najprej vse prebrala in šele potem pisala user posted image

...priprave, ma ni še cajta za to..zdaj je najprej stanovanje na vrsti...jutri baje pridejo okna, mater jim, če ne...11 tednov so rabili za 3 okna!!! in ena vrata...sramota!...danes jim je dobavni rok potekel

aja,pa Taja nam je zbolela, vse na kupu imamo user posted image
Pocka upam, da vam nebodo teh oken tak dolgo not delali kak dolgo ste čakali na njih.
Nama so samo v spalnici eno okno montirali  cel dan!! user posted image . Saj ni čudno, da sem čez 2 dni šla rodit, če pa sem jim cel dan stregla..user posted image user posted image
user posted image user posted image za Tajo,da se čimprej pozdravi!

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sem vas prišla samo še pozdravit pred jutranjim odhodom na morje
Ker pa je že nov dan, sem tudi že opravila RR dolžnost  Upam, da Jure ostane na prvem mestu
Nina lepo se imejte na morju in uživajte maksimalno user posted image

marčevke,hitro glasovat za marčevske bebije  jURETOVO,1.mesto postaja ogroženo
smo glasovali !!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.7.2009 10:50:32   
tasa_m
No, pa še nekaj slikic (Kokica zate ker te ni na FB user posted image ) včerajšnega dne..

user posted image  midve v Termah Zreče.

več slikic (marcela,spps,Lije in mene) pa mi ne gre, ker mi je spet shrani.si crkno user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.7.2009 10:54:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pa še nekaj slikic (Kokica zate ker te ni na FB user posted image ) včerajšnega dne..

več slikic (marcela,spps,Lije in mene) pa mi ne gre, ker mi je spet shrani.si crkno user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  sej so na FBuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.7.2009 11:32:56   
KOKICA32

Grem hitro glasovat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.7.2009 11:34:49   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image  sej so na FBuser posted image user posted image user posted image

Super, da so vsaj nekje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.7.2009 12:01:25   
helimaša
glasovi oddani......je pa res da se tista punčka nevarno približuje.......user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.7.2009 12:06:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

glasovi oddani......je pa res da se tista punčka nevarno približuje.......user posted image

res je..tam verjetno cela fabrika glasuje zanjo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.7.2009 12:06:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania
sva pa napredovala- pije hladen kompot....user posted image

uau, to je pa res napredek za Timončka user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.7.2009 12:06:36   
felix7

user posted image user posted image user posted image Pa za ravnotežje je super, ne? Do bo pa moj tak rabo, ker bo moral motor vozit! user posted image user posted image user posted image

Ja, za ravnotežje je res super.
Naš pa ne bo smel motorja vozit user posted image

tudi naš ne user posted image user posted image user posted image mogoče po 40. letu, ko bo zadost pameten user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.7.2009 12:06:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Zdravo!

Kaj naju ste pa zbrisale s seznama? user posted image user posted image user posted image Če pa sem šele zdaj uspela porihtati vse v zvezi z internetom, pa še kompa sem imela na popravilu, pa še ta selitev nazaj domov...res nisem imela časa, da vam pravočasno javim podatke...
No, kakorkoli, 17.7. smo imeli pregled, Jaka tehta 6500g in meri 63 cm. Naslednji pregled pa imamo 17.8. Dvakrat smo bili že cepljeni in obakrat popolnoma brez joka. user posted image

Upam, da naju še niste popolnoma pozabile... user posted image

welcome back user posted image

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.7.2009 12:06:43   
felix7

To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal...user posted image user posted image user posted image

ja in ne gre več dol tudi če ga prekuhaš user posted image

ne, ne gre. Zato je boljše imet en cucelj sam za sokce.

sej oranžna je lepa barva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.7.2009 12:06:49   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

PS: Še vedno čakam na zs!!!user posted image user posted image user posted image
a ti jaz njenega kr posredujem??

lahko pa ti namigrem in sicer: greš na maminajdi.si, poiščeš TJAŠO in pogledaš kdo ji je dal glas!! Naša ne slamnata prijateljica user posted image user posted image

očitno smo se ji tok zamerile, da Juretu ne privošči zmage user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.7.2009 12:06:54   
felix7

user posted image

Tole je pa moja slikca za seznam. Druge pa ne dam. Ne bom se razkazovala tu po rrr-ju. Če me boste brisale, me pa dajte! Briga me že za ta vaš forum! Imam bolj pametno delo kot tu gor viset.

Najaa, a teb se tudi slama v glavi nabira? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.7.2009 12:06:56   
felix7

Sem vas prišla samo še pozdravit pred jutranjim odhodom na morje user posted image
Ker pa je že nov dan, sem tudi že opravila RR dolžnost user posted image  Upam, da Jure ostane na prvem mestu user posted image

hvala, Nina user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
28.7.2009 12:07:12   
felix7

marčevke,hitro glasovat za marčevske bebijeuser posted image user posted image user posted image  jURETOVO,1.mesto postaja ogroženouser posted image

o Saška, hvala user posted image ma ja, tale Tjaša oz. njena mami je od user posted image očitno ji je hobi, da ustvarja lažne mejle user posted image no, jest sem uspela kar dosti ljudi aktivirat, ki glasujejo, če jih je pa zadosti, pa ne vem user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
28.7.2009 12:07:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

To so sedaj imeli od firme Alete, ki jo jaz kupujem...Sem nakupila sokecov...Pa sem mu danes dala korenčkovega, pa mu ni bil všeč, pa se cucelj je čisto oranžen ostal...user posted image user posted image user posted image

meni je tudi samo ne paše vsepovsod...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
28.7.2009 12:08:35   
felix7
tole je pa Zoja od Helimaše:

user posted image

Majale, za v seznam, da ti ne bo dolgčas in da je slučajno ne izbrišeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
28.7.2009 12:09:28   
felix7

res je..tam verjetno cela fabrika glasuje zanjo...user posted image user posted image user posted image

Cela fabrka in naša ta slamnata user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
28.7.2009 12:23:31   
tasa_m

Cela fabrka in naša ta slamnata user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
28.7.2009 12:23:35   
tasa_m

men paše ker imamo oranžno flašo, zato pa sem jo pustila user posted image user posted image user posted image

meni je tudi samo ne paše vsepovsod...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
28.7.2009 12:23:37   
tasa_m

o Saška, hvala user posted image ma ja, tale Tjaša oz. njena mami je od user posted image očitno ji je hobi, da ustvarja lažne mejle user posted image no, jest sem uspela kar dosti ljudi aktivirat, ki glasujejo, če jih je pa zadosti, pa ne vem user posted image
Feliša ne dvomit!! Jure bo zmagal !!!
Ma kaj tista punca, ki je bila nekje zadaj je bila včeraj tud že 5. Ma več kot 100 glasov je zaostajala za Lijo pol pa jo je prehitela za kar nekaj glasov.. eh, brezveze.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?