|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
27.7.2009 16:23:43   
majana79
Hvala punce, mi je lažje, ko vam pojamram. Okoli nas so sami otroci brez teh težav in naju noben ne razume, meni je pa težko... user posted image

Zdaj mi je zaspal na rami, se mi bo povesila ko ga toliko nosim okoli na njej...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
27.7.2009 18:03:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Hvala punce, mi je lažje, ko vam pojamram. Okoli nas so sami otroci brez teh težav in naju noben ne razume, meni je pa težko... user posted image

Zdaj mi je zaspal na rami, se mi bo povesila ko ga toliko nosim okoli na njej...

Zato smo pa tukaj, da si pomagamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Proti krčem menda pomagajo kapljice iz Sevniških lekarn  (Sevnica), pošljejo jih tudi po pošti....(pokliči pa ti razložijo)- kapljice proti napenjanju.

Majana a pa daješ svojemu božčku kakšne kapljice?
S katerim mlekom ga pa dohranjuješ? A imaš kakšnega posebnega proti krčem?

Moj user posted image staknil angino user posted image in je cel dan prespal.

Spanje moje miške: čez dan je zelo malo budna, drugače pa spi tud 3 - 4 ure v kosu v vozičku, ležalničku, je nič ne zbujam, vmes podojim, previjem...Zvečer gre ob 22 h spat in se včasih zbudi ob 1h zjutraj, včasih ob 3h, večinoma ob 4h, potem od 4h - 6 h zjutraj pa mi občasno "štrajka" - je budna z dudico v posteljici, malo jamra...Potem pa zjutraj spet od 7h -9 h spi ali pa še dlje, se nafutramo in potem spet do 12h-13h. Zdajle mi recimo od cca 16h spi....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
27.7.2009 20:30:18   
lino
večer.

sem danes že 2x napisala in me je vedno vn vrglo tk da na hitro...

user posted image user posted image so za vse , ki vas mučijo težave.

mi zelooo malo spimo...zaspimo okoli 24 in se zbudimo okoli 2 ure in potem okoli 4 ure in 6 ure in potem do 8 spimo skupajuser posted image ...zjutraj potem še zaspi za kako uro in potem je bolj kot ne kr cel dan buden (zaspi morda na sprehodu za cca 15-30min), ampak ni pa sitenuser posted image , se malo poigrava in pogovarjava in veliko časa na zizi preživiia....

mojjaka sem tudi jst dobila nekaj dni po prvi tabletki dobila menstruacijo in jo imam še zdaj, ko je že 1 teden okoli in upam, da čim prej mineuser posted image sem komaj začela user posted image in sedaj ta menza in potem si bom še mirelo not dala, ko tudi krvaviš...user posted image

nič, ve bodite lepo, jst pa grem film gledat...user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
27.7.2009 20:34:14   
lino
še eno vprašanje, so piki komarjev nevarni za naše sončkeuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
27.7.2009 20:45:04   
majana79
Uf, kapljic celo morje...

Vetrovne iz koroških lekarn, proti krčem iz lekarne deteljica, proti krčem gorenjske lekarne, bio gaia za prebavo, Bachove kapljice, Infacol iz Anglije,...

Vetrovne uporabljamo najbolj, čeprav se mi zdi da gorenjske edino pomagajo pri trenutnih bolečinah. Infacol je podobno kot pri nas sab simplex, ki je precej močan, pa pred vsakim obrokom je treba dajat in se mi zdi preveč 'umeten'. Bachove so bolj za pomiritev... Skratka vse živo, samo očitno je bolj občutljiv in bomo morali potrpet, dokler se mu ne uredi prebava.
Aja, AM imamo pa Aptamil Comformil, ki je prav za tiste s krčki in napihnjenostjo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
28.7.2009 6:26:09   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Postrezite si!
No jaz sem že pokonci.Imam starejšo doma in ona ne spi kaj dolgo.A ima katera od vas citroena C3?Mislim ga kupiti pama zanima kako ste zadovoljne z njim?
No Lora še spi in jaz pijem kavo in malo berem na RR.
Majana jaz sem pri Žani tudi imela vse vrst kapljic in so nam samo gorenske pomagale.In tudi pri Lori ko ima krče ji pomagajo.Koroške kapljice so vetrovne in mislim d ato bolj pomaga ko prdijo.Gorenjske so pa prav proti krčem.Čeprav moram reči da ima Lora proti Žani veliko manj krčev.Hvala bogu!Samo tudi jaz komaj čakam da minejo prvi 3 meseci.Potem pa smo zmagali.
Lino bodi vesela da ni siten v vozičku če je buden.Lora je mirna ene 15 minut potem pa začne jokati in hoče v roke.V rokah pa je tiho kot miš.Tudi v ležalniku je tako.Upam da jo bo to kmalu minilo in da bo tudi ona malo manj jokala.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.7.2009 7:22:28   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Jz sem mu nehala dajati kapljice D3 in ga je tud nehalo zvijati user posted image ... zvija ga samo še, če ne podremo dovolj kupčkov. Res sem se odločila, da bo kapljice dobival naprej kasneje, pozimi, pa še čas krčkov bo mimo.

Jutrouser posted image
Se podpišem pod tole.....tudi mi bomo jemali kapljice pozimi

Moja dva polheka(user posted image user posted image ) še spita, tako, da sem si privoščila velik kos peciva in pred računalnikuser posted image

LINO- zdej ne vem ali so piki komarjev za user posted image nevarni ali ne, vendar mi se jih bojimo iz preventive, tako da imamo sprej proti komarjem, ki sem ga kupila v pikapolonici in je primeren od rojstva naprej (0+), doma pa imamo na oknih mrežo proti komarjem in mrčes, tako da lahko imamo odprta zvečer in tudi luč prižgano, ko je malo bolj hladno...

pa pa

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
28.7.2009 7:26:39   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

A ima katera od vas citroena C3?Mislim ga kupiti pama zanima kako ste zadovoljne z njim?

Kar se tiče mnenj o avtu, mislim, da ti bo vsak drugače svetoval, ker enim je všeč, drugim ne, enim služi super, eni so razočarani, tako da ne vem,...
Sama osebno ga nimam, vendar mi je všeč (je tak ženstveni avto), ga pa ima sestrična in je z njim zelo zadovoljnauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.7.2009 7:29:19   
bačko
Hvala princ princeska za mnenje.Meni je že zelo dolgo všeč in sem kar nekaj časa težila možu in sem končno zmagala in upam da ga bom kaj kmalu dobila.Jutri ga gre gledati v Celje k enemu gospodu.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.7.2009 8:36:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Uf, kapljic celo morje...

Vetrovne iz koroških lekarn, proti krčem iz lekarne deteljica, proti krčem gorenjske lekarne, bio gaia za prebavo, Bachove kapljice, Infacol iz Anglije,...

Vetrovne uporabljamo najbolj, čeprav se mi zdi da gorenjske edino pomagajo pri trenutnih bolečinah. Infacol je podobno kot pri nas sab simplex, ki je precej močan, pa pred vsakim obrokom je treba dajat in se mi zdi preveč 'umeten'. Bachove so bolj za pomiritev... Skratka vse živo, samo očitno je bolj občutljiv in bomo morali potrpet, dokler se mu ne uredi prebava.
Aja, AM imamo pa Aptamil Comformil, ki je prav za tiste s krčki in napihnjenostjo.

Majana, potem pa samo user posted image user posted image user posted image zate in user posted image user posted image user posted image za Jureta, da se mu prebava čimprej uredi.
Podiranje kupčka - včeraj sem preizkusila, da sem user posted image obrnila v položaj za kravice past in na zgornji del leve roke in kupčka je en dva tri podrla, jaz sem pa sedela na postelji. Poskusi, če bo tako hitreje, drugače pa res pomaga "žakelj položaj" da ima rokice čez ramo.

LINO- zdej ne vem ali so piki komarjev za user posted image nevarni ali ne, vendar mi se jih bojimo iz preventive, tako da imamo sprej proti komarjem, ki sem ga kupila v pikapolonici in je primeren od rojstva naprej (0+), doma pa imamo na oknih mrežo proti komarjem in mrčes, tako da lahko imamo odprta zvečer in tudi luč prižgano, ko je malo bolj hladno...
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Moja dva polheka( ) še spita, tako, da sem si privoščila velik kos peciva in pred računalnik

Komarji - mi imamo ponoči na hodniku "vštekan" ta Raid Night&Day, pa mislim da je še niso pičili, ker deluje, če so pa nevarni pa ne vem, vem samo da so nadležni.user posted image user posted image

Tira-jaz sem si privoščila pa čaj in kapučino Milka user posted image user posted image - Dober tek.......

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.7.2009 8:43:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Majana jaz sem pri Žani tudi imela vse vrst kapljic in so nam samo gorenske pomagale.

Pa so res najboljše, vsaj do sedaj... Vetrovne pa res dobi takrat ko se trudi prdnit pa mu nikakor ne gre, potem mu pa še nogice 'zvijemo' na trebuh pa mu včasih pomaga.

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Podiranje kupčka - včeraj sem preizkusila, da sem obrnila v položaj za kravice past in na zgornji del leve roke in kupčka je en dva tri podrla, jaz sem pa sedela na postelji. Poskusi, če bo tako hitreje, drugače pa res pomaga "žakelj položaj" da ima rokice čez ramo.

A veš da ga tako nikakor ne morem obrnit, moj user posted image ga pa za šalo... Sem očitno štorasta user posted image
Se pa od včeraj striktno držim podiranja kupčkov in če ga ne podre ga pa pol ure nosim, tako kot svetujejo, in se mi zdi da je bilo danes zjutraj boljše. Upam da nisem prehitro rekla...

Zdaj oba z očijem spita, imam jaz potem pregled, pa je ostal kar doma. user posted image Sej ne da je rabil veliko 'prepričevanja', se mi zdi včasih da bi bil skoz pri nama. user posted image Sem ga pa zadnjič hecala, če gre namesto mene na porodniško, recimo zadnje 3, 4 mesece. Pa ni nič komentiral. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
28.7.2009 8:51:59   
majana79
Aja, jaz pa jem belo kavo (Bianko, ne znam naredit tisto pravo iz Divke in proje, kot naš ata) in kruh. user posted image

Moram pa še nekaj povedat... Ne vem če sem kdaj omenila, ampak doma (pri meni) smo imeli zajčico, je bila stara že 8 let in je bogica umrčala ravno 9.6., ko sva midva z Juretom šla domov, tako da mi tudi povedat niso hoteli... In ker je jo je mami pogrešala (oba z očitom sta že v penziji), je sestrica v ponedeljek prinesla domov novega zajčka.

No in to je naš Tine

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.7.2009 9:17:53   
minča
živjo!

kako ste kaj? mi smo SUPER!
Naša Neja je res en angelček, cukerček, miška mala...
Je ful pridna, ponoči spi od 22.00 do 5.30 zjutraj, se nahraniva in potem še 1 runda do 9ih, pol pa greva ven na sprehod. Čez dan res potem malo manj spi, razen v vozičku jo hitro zmatra...veliko se pogovarjava in bi kar čvekala nazaj, pa ni najbolj uspešna, tudi smejka se že kar veliko, res je mali naš zakladek. Imamo občasno krčke, ampak res ni tako hudo, takrat jo v roke vzamemo, pa dudo in kaplijice, pa gre...pa velik ji govorim takrat , pa mine...tk da jst prov uživam na porodniški, velik sva zunaj na luftu in se imava fajn. Upam, da bo jutri na pregledu pr moji ginekologinji vse ok, imam pregled po čiščenju, ker mi je košček posteljice notr ostal. Držte pesti, de bo zdej pa vse kul in tako kot mora bit!!!!
včeraj smo dali tud delat osebno za Nejo, da bomo šli lahko konec avgusta na morje. Pa krst bomo še prej imeli, smo se že dogovorili z župnikom...
Pred dopustom moram še za doklade vse uredit...

user posted image za vse k imate kakršnekoli problemčke!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.7.2009 10:55:24   
bamoocham
Jutro.

Mala_princeskauser posted image user posted image user posted image za tvojega, da se čimprej pozdravi.
Js sem boljše, vročine nimam več.

Drugače je pa Nežika spala od 22h do 5h zjutraj, potem je jedla do pol 7h, (očitno je bila fejst lačna). Potem pa je zaspala do pol 10h, jo je ati nahranil, zdj pa spi v vozičku. Gremo počasi na sprehod. Včeraj smo se skoraj cel dan potepali.

Sem se pa z mojim že navsezgodaj ruknila, ko se drugače nikoli ne.
Mi je prekipelo, ker je njemu samoumevno, da js zjutraj naredim vse okol Neže (nahranim, kupčka podrem, previjem), on gre pa lepo spat v dnevno, ker mu je v spalnici prevroče-pa ga ne briga za nič na svetu. Pa pravi: mislim, da je Neža pokakana..pa mu rečem, če jo bo previl. In me "napade", da kaj ga silim, da jo more previt, ko je pokakana. Da jo bo že enkratuser posted image   eh brezveze...
Očitno je na kakece alergičenuser posted image

Lepo se mejte.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 28.7.2009 10:56:27 >

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.7.2009 12:00:07   
fragola
bačko naša soseda ma c3 in je z njim zelo zadovoljna in kot je rekla predhodnica je zelo ženski avto in tudi meni je všeč ko sem kopovala avto sem tudi jaz gledala za c3, ma potem sem se odločla za corsico.
jaz mislim, da ni slab, saj če ne jih ne bi bilo tolko okrog.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.7.2009 12:21:14   
bamoocham
Eno vprašanje-neži so se po skoraj celem telesu (pregibi rok, trebušček, vrat) pojavili zelo drobni izpuščaji in jih je res veliko. Kaj bi to bilo? So lahko vročinski? Naj pokličem pediatrinjo? Patronažo sem že klicala pa se ne javi.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.7.2009 13:39:30   
lino
dan.

ste me danes kr nasmejale...bamoocham, veš moj tudi NIKOLI ni previjal, če je bil drekec, že prvega ne in sedaj je tudi zadnjič za mano na wc pridrvel...maks te nujno rabi in hiti, ker je reees nujno in ubogi revež je bil razvit in full pokakan...ampak on tega ne prenese.user posted image

bačko, veš naš maksi tudi ni v vozičku priden, tam zaleže samo duda+kapjiceuser posted image ...tk drugač je priden, si ga na noge dam tk, da sedi in me gleda in se z njim menim ali pa mu pravljice pripovedujem in lahko zelo dolgo posluša, vendar pa se me mora dotikati in moram mu govoriti in pol je priden.user posted image

hja, danes naju krči matrajo in se bom kr poslovila, bi ga rada uspavala, ker bi bil kr na zizi...

Neposredna povezava do sporočila: 1167
28.7.2009 13:46:19   
mojjaka
hja, danes naju krči matrajo in se bom kr poslovila, bi ga rada uspavala, ker bi bil kr na zizi...

Tudi naju danes matrauser posted image sva šla ven z vozičkom, je malo zaspančkal, potem ga je začelo šravfat ful, je parkrat prknil, se pokakal, potem pa jok..tako da sva samo šibala domov previt in na zizo...po 5 min na zizi zaspal, ga dam v ležalnik jok...pa spet na zizo, po 10 minutah spi...pa spet jovo na novo...no pol sem ga dala pa na trebuščka ležat in je zaspal in spi tako že 1urouser posted image

Aja, pa glede atijevega previjanja-samo gleda kako se to dela, pravi da si ga še ne upauser posted image user posted image drekeca pa itak ne more videt, jaz ne vem kaj je s temi moškimi-so pa ja to kakeci njihovih otrok!

< Sporočilo je popravil mojjaka -- 28.7.2009 13:48:51 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.7.2009 14:28:32   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Aja, pa glede atijevega previjanja-samo gleda kako se to dela, pravi da si ga še ne upauser posted image user posted image drekeca pa itak ne more videt, jaz ne vem kaj je s temi moškimi-so pa ja to kakeci njihovih otrok!

Js mojemu rečem, d ni kužna, da se ne bo česa naleze, če jo bo previl, ko je pokakana.user posted image Pravi, da je preveč krhka zanj, drobceno bitje.

grem, jok.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.7.2009 14:34:02   
10ka
janci F - sem ti dolžna še odgovor glede handlinga. zvijanja glave nazaj lahko vodi v razvoj ekstenzijskega vzorca, ki onemogoča, da se otrok začne pravilno kotaliti, plaziti... ovira njegov gibalni razvoj. ni pa nujno, da se to zgodi kljub temu vsi otroci shodijo. s handlingom lahko pomagaš k pravilnemu motoričnemu razvoju otroka oz. ga ne naučiš napačnih gibalnih vzorcev (npr. hojce so krasen primer za učenje napačne motorike). jaz sem šla na par tečajev za handling, par stvari so mi pokazale prijateljice, ki so imele svoje otročke na fizioterapiji. tečaji niso poceni, zato je ful dobro tistim, ki pridejo z napotnico pediatra do razvojne ambulante in fizoterapevta...  tečaji, na katerih sem bila: http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=razvoj_vadba_dojencka in http://www.storklja.si/t3/index.php?id=1160

letim...alarm

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.7.2009 15:42:08   
bačko
Lino pri nas je tolno tako kot pri vas.Samo če jo ogovarjam in če je pri meni je mirna in pridna.
Pri nas mož ne bo previjal dokler imamo široko previjanje.Potem pa bo!Žana je velikokrat previl.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.7.2009 16:02:09   
Tira
Ojla!

Mali spi kot polhek, jz si pa delam "kosilo" - pečen krompir pa malo zelenjave zraven. Tega mladega pečenega krompirja bi lahko pojedla na tone user posted image

Majana ne vem, če si me razumela zadnjič - jz dam malega spat na trebušček, ne na mojega. In zdej podnevi tako spi ene 2-3 ure skupaj. Nekaterim to ful paše, enim pa ne, ker kar hočejo pasti kraviceuser posted image  Samo pomaga, če ga ful zvija.

HB moj user posted image  previje še tako pokakano rito user posted image , s tem očitno nima problemov, je zelo priden ga lahko kar pohvalim. Ej mi imamo že čist polulane stene in sobo, ker skoraj vedno, ko ga odvijem tako lula, da gre na vse strani in če nimam plenice pri sebi, je to potem po celi sobi.

Eno vprašanje... moj user posted image  je nekje izvedel, da se da dobit mleko (MF) tudi na recept, če nimaš dovolj oz sploh nimaš mleka. Ali katera ve kako je s tem??? Ker jz sploh nikoli nisem imela mleka in bi bilo to res fino, če bi lahko dobila na recept.

Aja še to... naš Marcel se je včeraj začel "pogovarjati" user posted image user posted image  Kolk je to fino videt in slišat, ko spravlja iz sebe prve glasove in ne samo joka user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.7.2009 17:50:17   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Eno vprašanje-neži so se po skoraj celem telesu (pregibi rok, trebušček, vrat) pojavili zelo drobni izpuščaji in jih je res veliko. Kaj bi to bilo? So lahko vročinski? Naj pokličem pediatrinjo? Patronažo sem že klicala pa se ne javi.

pomojem je od vročine, ker ti predeli so najbolj na udaru za vročinske pikice

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.7.2009 19:51:57   
kalanteja
no, midva sva se odločila, da bi šla za kakšen dan v terme- Laško, a ste že bile, kako pa je z dojenjem na bazenu, a je normalno, da bi jo kar tam podojila- bo čudno? pa previjanje, ma kaj vem, nikoli nisem razmišljala o tem, ali bila pozorna na to ...

Julija je pridna, mi uživamo, ker je ati spet doma ....in to spet 3 tedne, fajn ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.7.2009 20:03:17   
majana79
Evo še mene da se javim malo.

Tira, a veš da tudi če je samo na svojem trebuščku na previjalni ali posteljici tega ne mara... user posted image Sva to danes ugotovila, ko smo ga dali kravice past, je kar jokal, ko je pa recimo na rami pa ful glavico dviguje sam. Ga moramo očitno večkrat dat kravice past, da se navadi. Je lenobek očitno in se mu ne da 'delat'.

Sem bila na pregledu vse skupaj 2 uri, in so me že živci dajali, sploh na koncu še v lekarni, ker sem zunaj slišala enega jokat pa sem mislila da je Jure (ker sta me čakala spredaj). So pri moji G prvič imeli nov program in je vse štekalo... Drugače je vse ok, sem vzela recept za cerazette, ampak sem pa po pregledu (mi je vzela še bris) kar krvavela. A se je kateri še to zgodilo? Je rekla da imam še občutljivo sluznico pa vse je suho dol, ker jajčniki še ne delajo, tako da mislim da bomo kar počakali še kak dan s user posted image A je imela katera kake težave, ko ste spet prvič po porodu? Sicer komaj čakam, ampak sem se zdaj kar malo ustrašila...

Joj, moram pa pohvalit našega Jureta. Danes je tako priden da ne morem verjet. Dopoldne je samo malo jokcal, ko ga je napenjalo, sem mu dala gorenjske kapljice, potem smo šli ob 12, je jokcal ko je bil lačen (sem imela ravno ob pol 1 pregled, ga nisem uspela podojit) in je potem dobil flaško, ter spal do 3, ko smo prišli domov (vmes smo šli še v Mercator po hrano). Doma sva se spet podojila, je zaspal pri meni, sem ga dala v posteljico in potem se je začel oglašat, ga grem pogledat in se je sam v posteljici pogovarjal, brez da bi jokal! Mislim, to je prvič, da ni začel jokat, ko se je zbudil zaradi napenjanja oziroma da je ležal sam in ni jokal. Sem mu prižgala vrtiljak in se je tako smejal, prav ne morem verjet, da se je to zgodilo. Zdaj spet spi, smo pa ugotovili da mu ležalnik v 'dnevni', ki ga imam kar na kavču, sploh ne paše. Takoj začne jokat notr, a včasih mu je bil ful všeč za zaspat. user posted image Zdaj pa razmišljam da bi nekako stisnila v kuhinjo prenosno posteljico, da bi bil tam notr, ker očitno se v posteljici boljše počuti?

Aja, pa zadnje dni mu gre ful slina na usta, tako, kot mehurčki. Nisem mu sicer še tipala dlesni, ampak mami pravi da lahko začnejo slinit kak mesec prej, preden pride zobek ven in pri nas v družini smo 'hitro zobi'. A je možno da je to tudi pri njemu? Drugače ne vem zakaj bi se tako slinil?

bamoocham, tudi jaz mislim da je to od vročine, je pri Juretu isto.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......