majana79
|
Evo še mene da se javim malo. Tira, a veš da tudi če je samo na svojem trebuščku na previjalni ali posteljici tega ne mara... Sva to danes ugotovila, ko smo ga dali kravice past, je kar jokal, ko je pa recimo na rami pa ful glavico dviguje sam. Ga moramo očitno večkrat dat kravice past, da se navadi. Je lenobek očitno in se mu ne da 'delat'. Sem bila na pregledu vse skupaj 2 uri, in so me že živci dajali, sploh na koncu še v lekarni, ker sem zunaj slišala enega jokat pa sem mislila da je Jure (ker sta me čakala spredaj). So pri moji G prvič imeli nov program in je vse štekalo... Drugače je vse ok, sem vzela recept za cerazette, ampak sem pa po pregledu (mi je vzela še bris) kar krvavela. A se je kateri še to zgodilo? Je rekla da imam še občutljivo sluznico pa vse je suho dol, ker jajčniki še ne delajo, tako da mislim da bomo kar počakali še kak dan s A je imela katera kake težave, ko ste spet prvič po porodu? Sicer komaj čakam, ampak sem se zdaj kar malo ustrašila... Joj, moram pa pohvalit našega Jureta. Danes je tako priden da ne morem verjet. Dopoldne je samo malo jokcal, ko ga je napenjalo, sem mu dala gorenjske kapljice, potem smo šli ob 12, je jokcal ko je bil lačen (sem imela ravno ob pol 1 pregled, ga nisem uspela podojit) in je potem dobil flaško, ter spal do 3, ko smo prišli domov (vmes smo šli še v Mercator po hrano). Doma sva se spet podojila, je zaspal pri meni, sem ga dala v posteljico in potem se je začel oglašat, ga grem pogledat in se je sam v posteljici pogovarjal, brez da bi jokal! Mislim, to je prvič, da ni začel jokat, ko se je zbudil zaradi napenjanja oziroma da je ležal sam in ni jokal. Sem mu prižgala vrtiljak in se je tako smejal, prav ne morem verjet, da se je to zgodilo. Zdaj spet spi, smo pa ugotovili da mu ležalnik v 'dnevni', ki ga imam kar na kavču, sploh ne paše. Takoj začne jokat notr, a včasih mu je bil ful všeč za zaspat. Zdaj pa razmišljam da bi nekako stisnila v kuhinjo prenosno posteljico, da bi bil tam notr, ker očitno se v posteljici boljše počuti? Aja, pa zadnje dni mu gre ful slina na usta, tako, kot mehurčki. Nisem mu sicer še tipala dlesni, ampak mami pravi da lahko začnejo slinit kak mesec prej, preden pride zobek ven in pri nas v družini smo 'hitro zobi'. A je možno da je to tudi pri njemu? Drugače ne vem zakaj bi se tako slinil? bamoocham, tudi jaz mislim da je to od vročine, je pri Juretu isto.
|