|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
29.7.2009 16:46:00   
Tira
Ojla!

Mali spi, jz sem pa glih vstala user posted image  Hodiva popoldne kar skupaj na popoldanski počitek.

Kalanteja glede zaprtja sem jaz mojemu naredila blag kamiličen čaj, v katerega daš 2žlički sladkorja na 100ml. Isto kot ti je že bačko svetovala. To ga sigurno odpre.

Zdej grem pa mal Marcelove cunjice sortirat, ker mu je že ful premajhnih, pa jih imam še kar v predaluuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
29.7.2009 18:08:03   
Hanuši
Halo,

punce bolj malo se vam javljam, vas pa malo površno preberem. Mi pridno rastemo in smo ujeli ritem. Tako smo pridni. Ponoči spimo od 9h zvečer pa do 7h zjutraj, pojemo in produžimo do 9h. Kar ne morem verjet, da imam tako pridnega lepotca.
Danes je pa še neverjetn dan. Skoraj ves dan že spi pa je.

Vmes sem prebrala, pa pozabila katera je pisala, da dela trebušnjake. Meni je G rekla, da jih lahko šele po 3. mesecu, ker drugače bom kasneje imela težave z uhajanjem vode. Pol sem pa od mojga kolega vprašala( je fizioterapevt ) pa je reku, da niti slučajno še zdele. Po 3-4 mesecih naj začnem, pa še to samo 10-timi na dan, pol pa naj postopoma povečujem.

No tok, da sem vas pozdravila, uživajte in se max. carkljajte.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.7.2009 20:11:27   
lino
večer.

joj Hanuši HVALA, jst delam trebušnjake in to 50/dan ( ne sicer csak dan, ker ni časa, ampak pogosto), če pa je to tk nevarno, pa ne bom več...user posted image

Mi smo pa danes pogruntali, da naš Maksi full spi na stolčku od Fischer Price, ki ima funkcijo, da masira in je tak občutek, kot bi se v avtu vozil...mi je zjutraj spal cca 1 uro (sem vse naredila vmes) in sedaj spet spi...full mu paše, kr oči suče notuser posted image

No uglavnem tok, da se vam mal javim, sj sicer sem že prej nekaj pisala, pa me je 2x ven vrglo in sem bila jezna ko user posted image ...

Grem sedaj malo počivat pred TV. Vsem želim mirno in spanja polno dooolgo noč.

Lupčke za naše sončke pošiljamuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.7.2009 22:38:50   
Goldy
kalanteja - naši sladke kamilice niso pomagale, pomagal pa ji je topel Donat, ga moraš zmešat, da grejo mehurčki ven. Lahko daš po žlički lai pa med AM, če ji ga daješ. Naš 4 dni ni šla kakat in to ko smo prišli iz P.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
30.7.2009 2:59:38   
10ka
evo mene. dojenčica spi, jaz pa kar ne morem. zdaj čakam, da se zbudi za dojenje, ker me v zizikah že kar tišči user posted image .

zaprtje dojenčka - berem, da dajete po eno žličko sladkorja v 100 ml kamilic. jao, jaz sem dala pa 1 žlico v 20 ml (po nasvetu patronažne) in je bilo ogabno sladko, je pa pomagalo. se je pokakala v roku 1 ure po kamilicah. sem pa zdaj začela jest pistacije, ki so baje dobre tudi za prebavo in katja nima več problemov s kakanjemuser posted image prej sem vsak dan jedla boronice in je kakala na 2-3 dni. hmmm, a moja prehrana res tako vpliva?

plavanje dojenčkov -  lani je bil tečaj na difu 110 € (11 obiskov). meni je bilo super, bom šla tudi s tole dojenčico, samo verjetno malo kasneje, da bova ujeli "pomladni" termin.

Na prvem linku res hudi prijemi, sploh nisem vedela da lahko tako "premetavaš" in držiš, vlečeš, nateguješ dojenčka (seveda sama brez nadzora tega ne bom izvajala).

mala princeska - semolička ima poleg handlinga tudi neko "dinamično vadbo", kjer otroka ful nategujejo in pretegujejo. na moji prvorojenki je nekaj poskušala, samo dojenčici ful ni bilo všeč, meni je pa tudi preveč grozljivo zgledalo, da bi to delala z otročkom. glede klasičnega handlinga sem se pa tam ful naučila. 

mene muči ene par vprašanj pred odhodom na dopust... me zanima vaše mnenje

dvojno izplakovanje in likanje oblekic -  jaz za dojenčico še vedno perem obleke brez mehčalca, dvojno izplakovanje, potem jih pa še zlikam. a to delate tudi ostale in koliko časa to še boste? na morju bom obleke lahko oprala, zlikat jih pa ne bom mogla...

sterilizacija prsne črpalke, flašk - imam sterilizator za mikrovalovno in praktično vsako stvar pred uporabo steriliziram (npr. črpalko tudi po večkrat na dan). sterilizatorja na morje pač ne bom nosila, bom flaške prevrela v loncu vode. najmanj na koliko časa je treba sterilizirat flaške? 

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
30.7.2009 6:41:47   
bačko
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Postrezite si!
Hanuši jaz bi samo eno noč dala da Lora spi od 21 pa do 7 zjutraj.Saj je tudi naša pridna se samo enkrat na noč zbudi, ampak vseeno bi rada tudi to doživela.Resnično imaš pridnega fantka.user posted image user posted image user posted image
10ka jaz Lori že od samega začetka perem z mehčalcem in ni nobenih težav.Tudi pri Žani sem čisto normalno prala perilo.Flaške jaz steriliziram enkrat  na dan in to zjutraj.Mislim da če jih boš na dva dni sterilizirala ne bo nič narobe.To je moje mnenje.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
30.7.2009 7:32:30   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Mali spi, jz sem pa glih vstala user posted image  Hodiva popoldne kar skupaj na popoldanski počitek.

Kalanteja glede zaprtja sem jaz mojemu naredila blag kamiličen čaj, v katerega daš 2žlički sladkorja na 100ml. Isto kot ti je že bačko svetovala. To ga sigurno odpre.

Zdej grem pa mal Marcelove cunjice sortirat, ker mu je že ful premajhnih, pa jih imam še kar v predaluuser posted image

Našemu pa nič ne pomaga za kakanje. Prvič so mu pomagale sladke kamilice, potem pa ne več. Smo ga morali naslednjič sklitirati po navodilih porodničarke. Naslednjič tudi to ni več pomagalo. Zato smo šli čez noč na pediatrično kliniko na opazovanje. So mu dali svečko in...nič....zato so mu dali čez 30min še eno....nič....šele naslednji dan zjutraj se je pokakal. Sedaj pa spet nič ne kaka. Imamo v ponedeljek na srečo kontrolo na pediatrični kliniki. Se mi tako smili, ko pritiska, pa nič ne pride ven, potem začne pa jokat. Sploh ne vem kaj bi bil lahko vzrok njegovega zaprtja user posted image Z Donatom pa še nismo sprobali. Sicer sem jaz cel liter spila, pa pri njem ni bilo nič učinka.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
30.7.2009 7:34:47   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Halo,

punce bolj malo se vam javljam, vas pa malo površno preberem. Mi pridno rastemo in smo ujeli ritem. Tako smo pridni. Ponoči spimo od 9h zvečer pa do 7h zjutraj, pojemo in produžimo do 9h. Kar ne morem verjet, da imam tako pridnega lepotca.
Danes je pa še neverjetn dan. Skoraj ves dan že spi pa je.

Vmes sem prebrala, pa pozabila katera je pisala, da dela trebušnjake. Meni je G rekla, da jih lahko šele po 3. mesecu, ker drugače bom kasneje imela težave z uhajanjem vode. Pol sem pa od mojga kolega vprašala( je fizioterapevt ) pa je reku, da niti slučajno še zdele. Po 3-4 mesecih naj začnem, pa še to samo 10-timi na dan, pol pa naj postopoma povečujem.

No tok, da sem vas pozdravila, uživajte in se max. carkljajte.

Ne vem, če to ravno drži. Jaz sem vrhunska športnica (bila) in poznam ogromno športnic, ki so 6 tednov po porodu normalno delale trebušnjake in jim sedaj nič ne manjka. Voda jim nič ne uhaja.  Tudi jaz jih normalno delam. Vsak dan kakšnega ve. Itak smo pa tudi v porodnišnici dobile knjižico z vajami in med njimi so večinoma samo trebušnjaki.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
30.7.2009 8:13:05   
Hanuši
Dobro jutro,

evo mi smo spali do 7h pojedli zdaj pa miško spet spi. Takuser posted image je.

smrketa ja sej je možno. Vsak ti reče drugače. Tko kot za lupinico, eni jo ful priporočajo, drugi spet absolutno odsvetujejo. Res pa je nam v Lj P fizioterapevtka rekla, da naj se o trebušnjakih posvetujemo z G pri prvem poporodnem pregledu. Zato sem jaz počakala, jo na pregledu vprašala in dala mi je tak odgovor. Pol bot pa pameten.user posted image

Z zaprtjem pa mi HB nimamo zaenkrat nobenih težav. Kaka tudi po 3x na dan. In to kar konkretno, pa čeprav že dodajam. Mu pa dodajam Milumil, ker mi je prijateljica, da je bila njena po Aptamilu ful zaprta. Čeprav me malo moti, ker je Milumil ful kaloričen in me je strah, da ne bomo preveč buhteljčki ratali. Sem zadnjič kupila še Aptamil in bom verjetno malo kombinirala. Sej verjetno lahko, glede na to, da sta oba od iste firme????user posted image  A katera to kaj ve???

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
30.7.2009 8:16:39   
majana79
tecka, jaz sem imela samo eno škatlico tametila, tako da kakega velikega 'odvajanja' nisem delala, samo zadnje tri tabletke sem razdelila na tri dni in to je to. Vmes sem imela (med jemanjem) ene tri dni navala mleka, zdaj pa ne opazim da bi ga bilo kaj veliko manj, nekako ga pridelam toliko kolikor poje. No, zvečer dobi dodatek oziroma popoldne, ker ga je manj.

trebušnjaki - jih delam samo v mislih, za resno telovadbo niti časa nimam user posted image

Hitim jest, preden se zbudi... Pri nas je že tako vroče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
30.7.2009 9:38:23   
Hanuši
user posted image

...evo, tko pa mi spimo od 7h daljeuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
30.7.2009 10:20:27   
Tira
Zaprtje - na 100 ml kamilic 2 žlički sladkorja, tko da so res ful sladke. No našega je to odprl. Sedaj imava pa tako Novolac IT, proti zaprtju. In sedaj kaka vsak dan, mogoče celo dvakrat.

Pranje - tudi jz že od začetka perem vse z mehčalcem in ni nič narobe.

Steriliziranje - 1x do 2x na teden prekuham vse stekleničke in dude. Po vsaki uporabi sterilizirat se mi zdi čisto pretiravanje.

Povejte mi (tiste, ki živite skupaj s starši) kako se ubranite vsakodnevnih obiskov tašče?? Sej mi nič noče, samo se mi zdi, da če en dan ne bo prišla gor je ne bo konec user posted image , tud če malega en dan ne bo videla ne bo konec sveta. Mar ne user posted image  A gre še kateri to na živce?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
30.7.2009 10:33:59   
kalanteja
sem ji mislila danes zjutraj dati kamilice pa je zjutraj ob 3 polno kakala, tako, da plenička ni zdržala in je vse čez prišlo, ma kako sem pucala ...no pol je pa tk veselo zaspala, HB, no AM ne dajem, ker se polno dojiva ...

trebušnjaki- kako pa je z njimi pri carskem rezu- ve katera?

tašča- itak da mi gre na živce, pride, pa ji dudo vzame, da jo razjezi in ji pol prigovarja, uh mamica ti pa kar to dudo daje, u ti boga ti, .....groza, ma kaj jo j... vedno pride z tistimi umazanimi prsti, da pol moram vedno dudo prekuhavat, ker jo vlači po roki, pa z roko ji gre po licih in pa stiska jo k sebi....pa sem mojemu to omenila, pa je reku, da tk občutljiva pa res ne morem biti ... ma sploh ne smem razmišljat o tem ...tira te čist razumem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
30.7.2009 10:35:07   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Povejte mi (tiste, ki živite skupaj s starši) kako se ubranite vsakodnevnih obiskov tašče?? Sej mi nič noče, samo se mi zdi, da če en dan ne bo prišla gor je ne bo konec user posted image , tud če malega en dan ne bo videla ne bo konec sveta. Mar ne user posted image  A gre še kateri to na živce?

ja, pri nas je isto. mi gre že ful na živce, ker že navsezgodaj tašča prileti  v sobo. potem mi pa pametuje vsak dan nekaj...joj, a mu ni vroče, joj, zunaj piha, bi rabil kapico, ga zebe, jaz narobe jem...tako da se mi že kar meša. se mi zdi, da počasi zaradi tega izgubljam mleko. pa sem jo že ful velikokrat grdo pogledala in kakšno grdo rekla, pa ji nič ne potegne. komaj čakam, da bo najina mansarda končana, da se preseliva, ker drugače ji bom kmalu prepovedala, da vidi svojega vnučka, ker se preveč vmešava.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
30.7.2009 10:53:02   
lino
Dan.

Joj se mi kr smilite, ko tk pišete o taščah...vam pošiljam user posted image user posted image user posted image in upam, da vas ne bodo preveč jezile, če ne jim pa kr zobe pokažte!!!
Veste jst sem pa ravno včeraj razmišljala kako mi je težko, ko sem morala it k babicam in dedkom Maksa na pokopališče pokazatuser posted image in včasih bi tudi kdo prav prišel, da bi ga mal popazil al pa kdaj kosilo nardil (sem imela super starše in tudi tašča je bila fenomenalna!!!!) in nas mal razvajal, pa sem ostala za vse sama, a kaj čmo, život nije bajka...user posted image

Glede sterilnosti...jst prekoham 1-2x na teden flaško in dude in to je to...preveč čistoče tut ni o.k., so včasih rekli, da mal drekam pa tut mora otrok pojest, da rata odporen...
Perem pa tudi že od začetka z mehčalcem in sem tudi še iz Lenorja šla na Silan in nazaj ...pa tudi iz Drefa na Persil sensitive in nazaj...pač vse sensitive...user posted image user posted image user posted image

No, da se pohvalim in pa za seznam...sva bila na pregledu in sva se v 3 tednih za 1kg zredila in jih imava sedaj 4560 kg in pa 55 cmuser posted image

Sedaj pa grem Maksa zbudit, sem ga dala v stol in spet spi kot polh...ma dost ma, mi je dolg čas...hahahah

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1215
30.7.2009 11:02:46   
bačko
Jaz ne živim z starši ampak vam povem da včasih bi bila zelo vesela če bi katera prišla na okoli.Še posebej ko imam obe doma.Moja tašča ni nič pametna in mi nič ne govori o vzgoji.Ona je mnenja da je vsaka mama drugačna invsaka vzgaja po svoje.Mi da nasvete in to je to.Moja mami pa je ista kot tašča tako da nimam z nobeno problemov.Lora vidita bolj malo.Vsak vikend gremo na obiske.Enkrat k moji mami,enkrat k tašči in enkrat k moji babici.Vsak vikend k eni.
Lino midve sva na istem!Obe bi bile hvaležna kdaj pa kdaj da kdo pride k nama.user posted image
Moje pa sta danes kot nalašč obe sitni.Lora je končno zaspala, Žana pa se igra.Sta mi končno dale malo miru.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
30.7.2009 11:05:07   
Hanuši
Punce jest tut živim s taščo v isti hiši. Jaz sem ji že med nosečnostjo lepo povedala, da ko bom rodila se bo povečala naša družinica in ne njena. Bo babica, ampak otrok babice ne potrebuje vsak dan. Kar se nasvetov in pripomb tiče sem ji že tudi takrat povedala, da ona je imela svoja dva, meni bo pa mogla pustit moja dva, pa tut, če bo kdaj mislila, da ima dober nasvet, naj ga zadrži zase in ga izrazi šele takrat, ko jo bom jaz prosila zanj.

Svetujem vam, da se čimprej lepo pogovorite z njimi in se pol svojih načel držite, ker drugače bo enkrat explodiralo, pol bo šlo pa lahko na nož. To se je meni zgodilo z bivšo taščo. Po 2 mesecih se mi je tok odtrgalo, da se naslednji dan sploh nisem spomnila kaj vse sem ji v faco zmetala, moj bivši je reku, da sem bla kot v transu, da sploh nisem bla jaz.

Zato sem se pa sedaj že med nosečnostjo vse zmenla in morm rečt, da se tašča dogovora kar lepo drži, jo morm lepo pohvalt.

Zato punce pucejte sproti iz sebe, ker ali boste explodirale, ali pa se boste požrle navznoter. Pa samo eno mejte v mislih, VI STE DRUŽINA, očka, mamica in otroci. Babice in dedki pa si nimajo pravice jemat, da se vrivajo med vas. Vem, da je to z nekaterimi taščami težko, zato pa pogovor, pogovor in še enkrat pogovor.

Upam, da vam nisem preveč napametovala, sam take tašče me tok pogrejejo grrruser posted image , mam še spomine na mojo bivšo.

Aja Kalanteja vso pravico ji imaš rečt naj si gre roke umit. Jest sem pri prvi tok komplicirala, da sem imela uno razkužilo iz bolnice in se je mogu vsak s tistim umit, tut moja mami in moj takratni mož. Jaz sem mamica in jaz vem kaj je za mojega otroka najbolje, pa tut če over pretiravam. 

Vam pa vsem, ki imate probleme s taščami pošiljam en velikuser posted image . Postavte se zase in za svoje zakladke pa bo šlo.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 30.7.2009 11:08:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1217
30.7.2009 11:07:00   
lino
Se zgoraj sploh ne vidi, ko sem neko glupo barvo izbrala...

[quote]No, da se pohvalim in pa za seznam...sva bila na pregledu in sva se v 3 tednih za 1kg zredila in jih imava sedaj 4560 kg in pa 55 cm
[/quo
te]

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
30.7.2009 11:10:04   
lino
Hej, a ve katera kaj več o tej Mont...(ne vem kaj še) dieti???

HVALA.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
30.7.2009 11:14:20   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Hej, a ve katera kaj več o tej Mont...(ne vem kaj še) dieti???

HVALA.

Ja Montignac. Jaz sem se odločla, da s ponedeljkom začnem. Sem od mojga teto vprašala (je pediatrinja) pa je rekla, da komot, tut če dojim, ker to nič ne stradaš, ampak samo ločuješ živila. Maš pa knjigo na internetu, al pa če jo v knjigarni kupiš. Naslov: Jem, torej hujšam...........se mi zdi

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
30.7.2009 11:17:41   
Hanuši
Naš angelček pa dons spet sam spi. Sva se prej ob pol desetih mal pogovarjala in smejala, zdej je pa spet zaspal. Zdele tri dni mam kr naenkrat ful časa, sem kar malo zmedenauser posted image .

Danes imava prvo posvetovalnico. Končno, bo že skor 2 meseca star. Pa dober, da mamo teto pediatrinjo, ki spremlja vsak novo pridobljeni gramček in cmuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
30.7.2009 11:45:37   
kalanteja
se strinjam, da je fajn, da imaš nekoga, da ti včasih pomaga, da nisi za vse sam, ampak js se na taščo pač ne morem obrnit, ker je itak smotana in niti nočem, sem že enkrat pisala o tem, da je rekla, da ta otrok ni zaželjen in da ga ne bom znala vzgajat, itak sem vse požrla ...ampak js ko bom rabila kaj, bom mojo mamo prosila, je samo 4 km stran doma ....HB, itak grem vsak dan k njej, mam je skoz doma in komot lahko pride k meni z avtom ..

tašča bi Julijo pazila, da bi lahko za njo šla v trgovino torej v svojo korist, ne mojo, to pa je tudi vse ... sej je zelo prijazna, ima tri snahe, samo eno ima rada- tista, ki jo vidi samo ob nedeljah, ko pridejo na kosilo, sedaj so pa tk vsak dan tukaj, ko imajo dopuste, groza, pol jim pa streže odspred in odzad, samo da pridejo, ko so tk vredo, bla, bla, bla, men je slabo, sem raje v sobi z mojo punčko in se midve pogovarjava, ponavad grem pa k meni domov

ah, joj k težim

midve pa imava v torek pregled, komaj čakam, saj  že od junija nisva bili na pregledu, da vidim koliko sva pridobili na teži in koliko sva že veliki

zato sem tk veliko na rr, ker se mi ne ljubi ukvarjat z temi ljudmi okrog mene, ....

mi je stara mama od mojga rekla, da sedaj morava pa še enga fantka met, da bo kao moj vesel, sem pa rekla, da je Julije tud bil vesel.... DJ NE MOREŠ VRJET, PRIMITIVNO

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
30.7.2009 11:47:03   
Anonimen
da se vam malo javim po dolgem času.
smo namreč polno zaposleni z urejanjem otroških sobic in komaj najdem kaj časa za rr. sicer sem vas nekaj prebrala, priznam pa da ne vsegauser posted image
drugače pa ni nikakšnih posebnosti, Danaja je zelo pridna, veliko smo zunaj, ker imam sedaj tudi Aneja doma-ima počitnice praviuser posted image

za trebušnjake sicer ne vem- se glih ne silim prevečuser posted image . je pa mi patronažna rekla naj delam keglove vaje, ker imaš lahko potem na "stara" leta težave, kot so uhajanje vode.

lep dan!

(odgovor članu Hanuši)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
30.7.2009 12:07:32   
tecka
TAŠČA
He, he, he, zdaj ste pa stopile na moj žuljuser posted image . S taščo sicer ne živimo v isti hiši, imamo pa skupno dvorišče in vhodna vrata gledajo "skupaj" (upam, da razumete). Sicer nič ne pametuje glede otroka, ampak je pa KONTROLA VES ČAS. In samo da se pojaviva zunaj, je že na vratih in najeda, da se s tamalim ne morem nič ukvarjat. Pa ful ji gre na živce, ker "skos sam spi", namesto da bi bila vesela zame. Najbolj mi gre na živce pa proti večeru, ko je doma tudi očka in gremo vsi trije ven. Namesto da bi nas pustila, da uživamo kot DRUŽINA, spet pride jamrat svojemu sinu. Še hujši pa je možev brat, ki mojega moža stalno nekaj rabi. Sem včeraj kar znorela in sem mu rekla, da naj nas pusti malo pri miru vsaj med kosilom.

Telovadba. Kot je bilo svetovano v porodnišnici, sem od začetka ful delala keglove vaje. Zdaj se je pa ustavilo. Malo me je strah, da bi zaradi vadbe imela manj mlekauser posted image (fajn izgovor). Čeprav sem se pa odločila, da bom za začetek začela malo kolesariti. Gre ravno mimo naše hiše ena taka manj prometna cesta, pa klanec je in je priljubljena pri kolesarjih. Čeprav najbolj bi pa morala delati na trebušnjakih, ker mi je na trebuhu ostalo precej špeha.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
30.7.2009 12:55:28   
Anonimen
Pozabila sem vas vprašati koliko vas jemlje cerazette? a imate kake stranske učinke? mene je najbolj strah, da bi se začela reditiuser posted image mi je že tako ostalo odvečne "robe"user posted image pa nebi rada še bolj šla v+

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......