kalanteja
|
se strinjam, da je fajn, da imaš nekoga, da ti včasih pomaga, da nisi za vse sam, ampak js se na taščo pač ne morem obrnit, ker je itak smotana in niti nočem, sem že enkrat pisala o tem, da je rekla, da ta otrok ni zaželjen in da ga ne bom znala vzgajat, itak sem vse požrla ...ampak js ko bom rabila kaj, bom mojo mamo prosila, je samo 4 km stran doma ....HB, itak grem vsak dan k njej, mam je skoz doma in komot lahko pride k meni z avtom .. tašča bi Julijo pazila, da bi lahko za njo šla v trgovino torej v svojo korist, ne mojo, to pa je tudi vse ... sej je zelo prijazna, ima tri snahe, samo eno ima rada- tista, ki jo vidi samo ob nedeljah, ko pridejo na kosilo, sedaj so pa tk vsak dan tukaj, ko imajo dopuste, groza, pol jim pa streže odspred in odzad, samo da pridejo, ko so tk vredo, bla, bla, bla, men je slabo, sem raje v sobi z mojo punčko in se midve pogovarjava, ponavad grem pa k meni domov ah, joj k težim midve pa imava v torek pregled, komaj čakam, saj že od junija nisva bili na pregledu, da vidim koliko sva pridobili na teži in koliko sva že veliki zato sem tk veliko na rr, ker se mi ne ljubi ukvarjat z temi ljudmi okrog mene, .... mi je stara mama od mojga rekla, da sedaj morava pa še enga fantka met, da bo kao moj vesel, sem pa rekla, da je Julije tud bil vesel.... DJ NE MOREŠ VRJET, PRIMITIVNO