mk8
|
Živjo! Najprej hvala vsem za objemčke in spodbudne besede, mi pomaga, če lahko tu gor vsake tok časa pojamram. Za silo smo ujeli naš ritem pred operacijo, sm pa opazla, da se od operacije naprej noče več vozit v vozičku... Ne vem, če je povezan, prej je lahko tud po uro vn gledala in bila tiho, zdej se pa kr hitro začne jokat. Pižama- jst jo kr že od prihoda iz porodnišnice oblačim v pižamce za ponoči - so taki pajacki z dolgimi rokavi, so pa kr tanki, da ji ponoči ni prevroče. Na nogice ji dam pa še nočne nogavičke . jst dam samo ta pajacek, brez bodija spodaj, ker mamo v sobi kar vroče. Krst- mi smo ga že dal skoz, zarad operacije. Je blo ful lepo, če bi ga bol organiziral, bi blo zihr slabš . Ker pa nisva napisala vabil (ni bilo časa), bova napisala zahvale - eno slikco s krsta pa kj zravn napisano, sam za te stvari sm pa jst bl boga.. Si bo treba neki zmislt. Kravce- si je ne upam dajat na trebuh, ker je potem zaradi gipsov v ful čudnem položaju, čist zvita. Tko da naša ne pase kravc, upam da ne bo to kj narobe, zarad razvoja mišic, al kaj jst vem Kopanje- kopali smo se samo en teden, takrat ko nismo imeli gipsov gor, mislim pa, da se rada kopa. Je blo tok smešno, ko jo je patronažna prvič položila v vodo, je dobila take veelike začudene očke. Tud jaz sem jo dajala s pleničko v vodo, je patronažna rekla, da se tako bolj varno počutijo. Se je pa ponavadi začela jokat, ko jo je moj vzel ven iz vode, pol sem ji pa enostavno dudico dala pa sva se zrihtale do konca. Zdej pa spet nič kopanja, še kar nekaj časa.. Pivo- jaz občasno spijem radlerja, je manj alkohola pa še boljši mi je. Nisem pa opazila, da bi zaradi tega imela kaj več mleka. Mala princeska za en mesec!!! in za starejšo Nino!! Mišel zakaj pa je bil tvoj sinček kar na treh operacijah?? Jst ne vem, če bi še enkrat vse to zdržala.. Lino ti kar pojdi na morje, če ti tako paše, se boš vsaj malo sprostila. Pa bravo za pogum, jst si nebi sama upala, je pa res, eda znajo bit prijateljice včasih bolj v pomoč, kot pa naši dragi. Kalanteja ne sekiraj se zaradi tašče, presliši če kaj reče. Moraš pazit nase, da boš lahko skrbela za malo Julijo. Upam, da nisem kaj pozabila komentirat, pa da me vn ne vrže, k sm tok velik napisala . Pozdravček