July08
|
Hej-hoj! Upam, da je za vami prijeten dan, ko je malo popustila ta vročina. Nam je prav prijalo. Uf, ste se kar razpisale odkar sem bila zadnjič na RR. Joj, nekatere se mi kar smilite, ko imate toliko neprijetnosti. Mk8 drži se in vso srečo vaši pikici! Kaminek ti delaj po svojem občutku in se ne zmeni za taščine komentarje. Ravno danes je bila pri nas 75-letna teta in je rekla, kako se časi spreminjajo. Ko je ona imela otroke, je veljalo, da 3 mesece ne smejo ven, do 6 mes nujno kapico, povijali so jih pa v povoje (kot štruce), da ne bi imeli krivih nog... Čisti dokaz, da nauki babic ne držijo vedno. Mrčes - Kalanteja jaz imam tudi strah pred mrčesom, predvsem osami in čebelami, da ne bi pičili naših Res pazimo, pa je oba fanta že dvakrat pičilo (čebele in ose). Se mi zdi, da jih je letos ogromno. Strah me je tudi, da bi šla v voziček, ko Julija spi in jo pičila, če bi se morda ravno premaknila. Lino če je tvoj tako "trd", ti bo na dopustu ziher bolje sami z otroki. Si boš vsaj malo spočila. Pa tudi on vas bo mogoče začel pogrešati, ko bo dom prazen brez vas. Mi smo že skoraj dva tedna na vikendu, mož pride pa čez vikend in pravi, da je hiša prav pusta brez nas in izgubi ves "sijaj". Našo Julijo dam ene 2x dnevno kravce past. Včasih tudi ona samo liže podlogo, včasih se pa dvigne in obrača glavo - odvisno, kaj ji bolj paše. Blazinice za prsi - meni so tudi Chicotove najbolj všeč. Lenika kje si pa kupila Babylove? Teh še nisem imela, je pa res razlika med različnimi firmami. Trenutno imam Fixies, pa so tako-tako. Ni mi všeč, da je skoti majico videti obris. Fejči Mala Princeska mislim, da je lulanje vaše Nine res čisto psihične narave (sploh, če je urin bp). Jaz bi ji vsakič, ko hoče lulat rekla, naj gre (ampak sama, seveda). Morda bi se kmalu naveličala??? Tecka sem brez besed za tvojo (bivšo) G.... Imaš prav, da iščeš novo. Srečno! Bamboocham želim ti čimprejšnjo ozdravitev! Jaz sem zbolela že v P in so mi rekli, da s eotročiček ne more nalesti, čeprav dojiš in si v stalnem stiku z njim. Upam, da ne bo Neža česa staknila od tebe.