![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:37:17
|
|
|
|
tassika
|
Maj vauu kakšen buši, pa sobica je ful lepa, moram mojmu pokazat MM je rekla mislim, da ima po 17 v petek čas nisem pa 100% Pa še en namig, drugič predno nalagaš slikice jih že prej na rač. obrneš okoli, da so stoječe in potem jih naložiš na RR in potem so pravilno obrnjene, sem se tudi jaz to že igrala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:38:11
|
|
|
|
Nogavica
|
Evo, našega pikca
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:44:53
|
|
|
|
malaMravljica
|
Nogavica, kolk je lep tvoj fantek, tako nezen obrazek. Kaj menis ti, po kom ima obrazek? Maj, lepa sobica, pridna. Pa velik trebuh ja. Ok, pol petek tam nekje ob 17h. Ce zamudim kaksno minuto pa tudi ne boste jezne a ne.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:44:57
|
|
|
|
tassika
|
iii kako lepo, a je ta tudi spančkal a samo tako izgleda?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:45:53
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Nogavica, kolk je lep tvoj fantek, tako nezen obrazek. Kaj menis ti, po kom ima obrazek? Maj, lepa sobica, pridna. Pa velik trebuh ja. Ok, pol petek tam nekje ob 17h. Ce zamudim kaksno minuto pa tudi ne boste jezne a ne. MM ne bomo, a potem velja BTC kavarna zvezda zraven merkurja in atlantisa?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:50:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
men je ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 12:51:43
|
|
|
|
tassika
|
u pol se moram pa lepo oblečt, mm boš vidla kako bajsasta, evo vzamem nazaj me je ravno tako brcnila moja biba da mi je kar sape zmanjkalo, popek je pa že zravnan. Zdaj si moram kupit neko kremco spet ker mi je zmanjkalo, pa ne vem a naj ostanem na olju od welede ali mi priporočate kaj drugega?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 13:01:33
|
|
|
|
Nogavica
|
MM, meni tako na hitro deluje, da bo ta bolj meni podoben. Živa je bila kot dojenček namreč izrezan ati. tassi, takoj, ko je vklopil UZ, smo dobili posnetek zehanja, tako da se je ravno prebujal, ali pa se je odpravljal spat. Je pa skozi migal, ampak očke so pa res večino časa zaprte. Je pa veliko bolj sodeloval kot Živa pred tremi leti, ona si je namreč večino časa zakrivala obrazek z rokicami in imamo samo nekaj posnetkov obrazka, tega pa imamo več kot 20 posnetkov obrazka.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 14:11:06
|
|
|
|
maj2009
|
nogavica! kako lep tasika! ja ogromn trebuh zdej si pa predstavli da sm ful majhna, res zgleda ogromn na men najprej gre trebuh pol pa jst čez vrata jst sm čist za za petek ob 17h!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 14:36:16
|
|
|
|
sonček85
|
tassika.fantek ne ni mi tko zanimivo pumpajne k je tko lepo met bebija na prsih. mm:skoraj je res malo prepozno ,pa tko nebi šlo k moj dela danes,četrtek in petek 6-18 A pridete v Žalec tudi jz sem se tko veselila srečanja da bi vas spoznala če bi imela prevoz ja samo nočem bit odvisna od drugih.Moj malček gre pa že ob 20h spat pa nočem pol preganjat nobenga rižkoo:super da ti je kremica všeč.Olje pa le pridno uporabljaj.Ja za posteljco sva pa zmagale ej a veš da sem danes dobla nalepkico a tvoj dragi je pa tko vesel bil-super.Ja res smo čudežn deklice. maška.ti pa špeh ,ne biksaj ga .Si tko lepa pa postavco tud maš. hvala ja malo me razvaja,no čeprav kdaj pa kdaj se še zbudi ponoč tko kot danes npr malo za cartanje nogavica.iiiiiiiii kako lepe slikce maj lepi buši in sobica
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.7.2009 14:41:03 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 14:39:35
|
|
|
|
tassika
|
Sonček jaz grem v soboto na štajersko, kaj pa če ti jaz pripeljem tvojo poličko al kaj imaš naročeno?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 14:47:11
|
|
|
|
sonček85
|
Saj to ni problem ,lahko, lahko mi jo pa rižkoo tudi k se je ponudla včeeraj k sem še misla da bom lahko šla zdaj pa Jaz bi vas spoznalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grem kar sladoled jest od žalosti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 14:52:17
|
|
|
|
tassika
|
Pa drugič, sej je še čas, smo še mlade
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 15:01:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Pa drugič, sej je še čas, smo še mlade prav imaš ,
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 16:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček85 JAAAA, jst ti prinesem poličko... pa še vročine ne bom mela več v petek, pa se bom lahko stisnla k Aleksu Skratka... z veseljem... zate VSE maj2009, jst sm za akcijo!! Sam pusti me k mami na kavico, pol pa letiva naokol... z mojim ali tvojim avtom ali peš ali, ali.... Maš lepo sobico in bušija tud. Je pa lepi velik.. velka punčka bo. Bova mal primerjale. Tassika, JA sm za čokolado.... bom pa pač grešila Že v petek na zmenku bom grešila... z tortico zvezdo v Zvezdi. Sigurnooo! MM, pol pa super, če lahko v petek... sm vesela in komaj čakam, da te vidim. Počakamo te pa sigurno. Fajn je blo dons klepetat... Še morava Poličko za SOnčka tud jst prevzamem... in ker mojga moža ne bom mela kam dat od vsega, ga bom poslala z vlakom domov. Hm, kaj sm še hotla.... ammmm.. Ja nič, grem kuhat, ker sm do zdej čvekala. Sm bila pri eni RRajici in je blo prv lepo in prijetno,... Joj kok lepo je bit domaaaaaaa... Skuham pol pa sončkat se... Nogavica, bebi je pa tko lepo se ti pokazal.. mišek mali.. Moj se je pa sam skrival. No upam, da bo mali izrezan TI. PUNCE, gremo glasovat za Aleksa.... vsak dan en glas in bo zmagal.... Vsak dan se lahko glasuje 1x. GREMoooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 16:10:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, men je pa tudi tako zal sedaj, jaz bi te tudi rada spoznala, pa Aleksa itak tudi. A ves, danes sem mojemu bejbiju ze vse povedala koga bova videla v Lj, pa sem rekla, da bodo vsi v trebuhu sam en miniSoncek bo pa tam in ga bova videla. Ja no, pa drugic, ko bo tvoj bejbi ze mal vecji, moj pa tak k je tvoj sedaj. In ves kaj, ce se v mojem trebuhu skiva bejba se bosta mogoce ze lepo spogledovala takrat, ce se pa skriva bejbo bosta pa ze po mosko konkurenco igrala Jaz sem pa danes tako uzivala na balkonu na soncku, koncno poletje tukaj, pa jutri bo tudi se vroce, baje do 33 st, kar je rekord letos. Sedaj sem pa ze pripravljena, da grem pol z mojim na tenis, sem njegova navijacica, ker igra za pokal v klubu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 16:10:50
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:superrrrr hvala.Ja komot,sam da ne boš mela še herpesa.To se punce čuvajte,ker so herpesi za otročke zelo nevarna stvar.Tudi potem k boste imele svoje. hh hvala za navijanje glasov rižkoo.Prava faca si no sedaj imam čas da lahko čepim na compu k moj sonček že lepo aja od 13.30h sem dala mojga in mene v album k sva bla mala le komu je podoben
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 16:13:57
|
|
|
|
sonček85
|
mm:jaaaaaaaaaaaaaaaaaa točno tko ,mogoče bosta pa parček Saj bi šla z rižkoo, bi se ji vštulla sam cel dan v LJ in še tolg vsega bo mela da ne bo šlo v avtoček ,da bi jo pa pol za domov preganjala mi pa tudi ni.Drugič, nO NAS BO PA TAKRAT VEČ IN BOSTE ŽE mamicee naš bo pa pravi korenjak da bom mogla že za njim lavfat Sam dajmo se zment pred zimo joj pa ko mamo vse tko nabasan avg in sep.Pa mal dopust,pa mami moja abraham,pa krst joj kolk dinarčkov bo šlo a vse za lepe stvari rižkoo:ti si pa včeraj šla v 29t-jupi,čestitke tassika.ti včeraj v 23t nogavica pa danes v 28t
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.7.2009 16:17:19 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 16:18:13
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem dala mojga in mene v album k sva bla mala le komu je podoben cela mami je
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 18:52:01
|
|
|
|
Nogavica
|
Punce, dajte mi, prosim, link za glasovanje za Aleksa. Zadnjič sem ful hitela brat in se nisem registrirala, zdaj pa ne vem, kje je link. Hvala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.7.2009 20:42:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Punce, dajte mi, prosim, link za glasovanje za Aleksa. Zadnjič sem ful hitela brat in se nisem registrirala, zdaj pa ne vem, kje je link. Hvala. hvala vsem .Z Alleksom se oba zahvaljujeva
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 7:41:41
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, jaz sem že v službi in se pripravljam na vroč dan MM kdaj prideš k nam danes ali jutri? Mariee kam si se izgubila, si na dopustu? Kepica kako kaj zalivanje rožic? A sem še kakšno pozabila?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.7.2009 8:58:25
|
|
|
|
Anonimen
|
JA, meni si pozabila.. Sm pa seveda spet doma . Je tko lepo. Jezna ne morem bit, ker so me ptički zbudli in bo dan še lepši. Jem neke čudne kosmiče .. nism pa mogla, da nebi vzela sadni jogurt čeprav ni čist ok. Mah... Punce a je kera mela kej težav z želodcem? Jst mam občutek, da mi direkt pritiska in tko boli, pa tko sm napihnjena... Včer sm se kr zvijala. Sva šla mojim na sprehod..pa sm kr hitr hotla domov.., nism mogla. Samo leže je pomagalo. Tassika, greva za Aleksa glasovat, dons prve.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.7.2009 9:03:26 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.