|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
16.7.2009 11:05:23   
Februarka08
Dan.

Ma sem besnauser posted image ampak ne bi o tem, bom samo še boljuser posted image user posted image user posted image
Itata, super da nima več vročineuser posted image in ja, se podpišem pod tisto k si napisala o plačah...user posted image žalostno, ampak resničnouser posted image vodilni majo juhuhu, pa nagrade pa ne vem kaj še vse, delavci pa komaj da preživijo, pa na delavcih stoji celoten sistem, a ni takouser posted image me zanima kako bi še en direktor delat v proizvodnjo ali nekam takouser posted image itak ja...user posted image bzv da se danes še v to spuščam, bom še bolj besnauser posted image

Mam pa par slikic od včeraj in že od danes ko je sprobala peskovnik in noro uživa not že skor 1 urouser posted image user posted image končnooooooo je nekje mal pri miruuser posted image

Čofa čofuser posted image
user posted image

user posted image

Mami, hočem ven!user posted image
user posted image

Pa še v peskovniku user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.7.2009 11:25:30   
srečka nosečka
dan, user posted image

februarka - kako je luštna Larisa user posted image  user posted image  user posted image

Jaz imam pa danes G, me prav zanima, kaj mi bo rekla, ko me mirenca pri njej čaka že eno leto. user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.7.2009 11:28:53   
MetiLu
Itata, stanovanja ne bomo prodajal, ga bomo pa dali v najem, tak je plan zaenkrat user posted image  no, sej bomo še videli, kako se bo vse skupaj izšlo user posted image  za drug teden sva pa na vezi, ker na morje gremo naslednji vikend, ne ta, tako da bom v petek delala zjutraj, za ostale dnipa še ne vem ...

v glavnem, računam na torek al pa četrtek? se bova slišale user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.7.2009 11:30:04   
itata
februarka: ja luštn imate tale privat bazen in igriščeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.7.2009 11:30:58   
itata
meti: men je vseen kater dan, tor čet je superuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.7.2009 11:39:31   
lillchy123
dan user posted image

februarka, luštn mate zrihtano! user posted image

meti, bravo za hiško!

kakšne maste kej plane čez vikend? da dobim kako idejo user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.7.2009 11:56:03   
srečka nosečka
lilči - baje je slabo vreme napovedano user posted image , tako, da bo treba kje pod streho bit. user posted image
Če bo lepo gremo mi sigurno kaj na kolo in naokoli, nedeljo pa imamo rezervirano pri moji mami kosilo. Mi bomo jedli kot user posted image , Lana pa se bo naplavala v  "olimpijskem" bazenu, ki sta včeraj kupila z očijem. user posted image

Lana pa danes praznuje 1,5 svečke user posted image  - kam ta čas beži. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.7.2009 12:19:16   
Februarka08
Hvala, hvalauser posted image
Lilchy, baje bo bolj slabo samo v soboto, pa še to ne verjamemuser posted image no, malo ohladitve ne bi škodilo za par minutuser posted image Drugače bo pa lepouser posted image mi bomo standardno - domauser posted image v nedeljo smo sploh sami, kraljujemo v hiši, ne vemo kaj bomo počeli, verjetno mal bazenčka in ohladitve zunaj, mogoče naju pa oči celo pelje na kakšen sladoleduser posted image bi se šla pa s taaaaaaaaaaaaaaaaaakim veseljem nekam mal namočit da se mi že kar mal mešauser posted image pa ne upam zarad mojega stanja... saj lahko da ne bi blo nič, lahko pa da, pa si ne bom potem očitalauser posted image upam da bom lahko nadoknadila drugo letouser posted image sem spet mal zalutalauser posted image v glavnem, naš vikend nič posebnegauser posted image

Princesa je v sobici, je pomoje komaj čakala posteljouser posted image jaz pa še mal baterije nafilam, potem pa kosilo narest in do konca zlikat. Nimam več veliko, tako da bo 1,2,3user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.7.2009 13:17:28   
MetiLu
mene ima da bi šla v soboto na kakšen bazen se mal namočit user posted image  v nedeljo sva pa z Janezom sama, ker atek dela cel dan user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.7.2009 22:32:15   
srečka nosečka
čer, user posted image

kar na drugo stran smo padle user posted image user posted image
Ma kje je stara forma za pisanje? Včasih en dan nisem bila na RR, pa sem imela cele romane za prebrat. user posted image

Itak ni nobene, grem še jaz na kavč user posted image

nočkooo

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.7.2009 7:41:14   
Neni13
Dobro jutro,

da se vam še jaz malo javim. :)
Nekaj se nas je malo vmes zgubilo. :( Vas pa spremljam na FB. :)
Naš februarček raste, pričakuje pa tudi brateca ali sestrico konec novembra. :)
Zaenkrat še v službi, vsaj klimo imamo. Drugače me pa dale vročina ubija.
A misar tako se vi potepate. :) Sej prav. Mark je bil 3 tedene doma, pa je zdaj prava kriza v varstvu. Jok do platfona. Že cel teden. Pa kaj morem, sej popoldan je pa full dobre volje, ko pridem ponj.
Lepo bodite, upam, da vas bom lahko malo bolj spremljala.

LP, N.

Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.7.2009 8:56:05   
listek1
dobro jutro user posted image

Mi2 sva imela pa včeraj alergološke teste in je naše dete alergično na pelod trave in lesko user posted image  Sva dobila neka zdravila, da jih bo jemal, ko bo začelo vse cvetet, pa izogibat se mormo cvetočih travnikov. Ful dobr, mi mamo pa direkt pred bajto en travnik user posted image  Drugač se mamo pa super. Mali je ratu ful priden, občasno ima kakšne izpade, ampak smo hitro zmenjeni.

meti - user posted image user posted image za hiško, je  res fajn. Mi smo tud kupili enega od dvojčkov.

februarka - faca Larisa, se vidi kok uživa punca user posted image

uživajte

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.7.2009 9:01:05   
itata
jutro,
evo mene... jakob pra hripa zdej... vročine že včeraj ni imel cel dan. pa tud ne k govori, sam kadar kej pojoka se sliši, da je hripav. mogoče zarad klime - suh zrak... sam ponoč ne gre drugače kadar je tkole 30 stopinjuser posted image  če se bo jutr ohladil pol smo z vode.
drugače nič posebnega. včeraj sem bila še malo "na lovu" za čeveljčki za mulčka, pa nisem nič dobila. sem zaključla zaenkratuser posted image  
danes mam spet masažo po službiuser posted image  prej končam zatouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.7.2009 9:25:23   
Blacky*
dan,

eno hitro javljanje, ker moram kar nekaj stvari urediti v službi, pa še doma do konca spakirati... nato pa gasa...

uživajte in se beremo, ko se vrnemo

papa

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.7.2009 9:48:07   
srečka nosečka
jutro, user posted image

neni - čestike za user posted image

itata - uživaj na masaži user posted image , to pašeee user posted image

blacky - uživajte na morju, naj se vam čimbolj vlečeeee user posted image

Kak je fino, ko je petek. user posted image
Ne bom se nič pretegnila v službi, vse bolj na izi.
So vsi okoli mene neki zaspani, jaz pa tudi nič boljša. user posted image  
Ne vem zakaj se nikakor ne morem naspat. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.7.2009 10:00:34   
Februarka08
Dan.

Neni, čestitke tudi tebi za user posted image user posted image user posted image
Blacky, uživajte in možgane na offuser posted image
Itata... mmmm, masažauser posted image jaz jo čakam že dolgooooooooouser posted image mi je moj kupu bon za tajsko masažo za novo leto, pol sem pa zanosila in nisem šla... zdaj pa čakam da rodim, da bom lahko izkoristlauser posted image to bo pasalouser posted image
SN, še malo, pa bo vikend. Pejt na eno kavico, da se mal zbrihtašuser posted image

Mi mamo zvečer spet borbe za zaspatuser posted image tako lepo je zaspala, zdaj pa spetuser posted image pa sem včer spet en nov sistem upalila, pa ni blo nič boljš... no, dons mam še enga v glavi, bomo vidliuser posted image Zdej je šla na sprehod, jaz sem pa mal na hit pospravla in skrinjo okrog obrnila, da sem potuhtala kaj bom kuhalauser posted image Kok bi blo fajn, da bi ti en vsak dan govoru kaj skuhat, ne pa da tuhtam in tuhtam že zvečer v postli kaj bom kuhala naslednji danuser posted image user posted image

Lep petek vsem, uživajte ga maksimalno, ker je pred vrati vikenduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.7.2009 10:11:41   
srečka nosečka
februarka - pijem že drugo kavico danes, pa nič ni boljše user posted image . Bom morala malo ven iz pisarne pa bo bolje. Pa še razprodaje so - baje. user posted image
Kakšne sisteme imaš za spanje? Lana se zadnje čase zvečer samo carta in carta in carta. Valda, očija obrne 1,2,3. user posted image  On jo namreč daje zvečer spat.

Kar se tiče kuhanja pa verjamem, da kmalu idej zmanjka. Jaz kuham večinoma samo čez vikend, pa si še takrat belim glavo kaj naj v lonec vržem. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.7.2009 10:52:50   
Februarka08
Uf, jaz morm kuhat skor 365 dni na letouser posted image pa si predstavljaj toliko kosiluser posted image user posted image user posted image upam da mi bo v nedeljo namenjeno it na kosilouser posted image bomo videli...
Spanje... hmuser posted image smo mislili da jo je strah teme, smo naštimali tisto lučko za v vtikač, sem zaprla vrata in lučko prižgala, pa je blo mal tišine, pol pa spet neuser posted image pa sem hodila tja, pa jo božala, pa mal zapela, pa spet pa spet... enkrat sem mislila že mal pop*****user posted image ker ne razumem da ob 12h TAKOJ zaspi, samo zaprem vrata in je tišina... zvečer pa vedno takouser posted image pa je zmatrana, ko je skopana, že učke mane, že med večerjo, samo potem ne spat... danes ji bom prebrala pravljicouser posted image kaj bo, ne vemuser posted image zih bo sam debel gledalauser posted image

Sem pa besna kot risuser posted image ne vem a sem jaz sploh mamica, a mam kej besede a ne??? Pride soseda, reče, prid se k nam kopat, sem rekla, da se popoldne ona kopa v bazenčku, zdaj naj se igra in zleta, pa ne, pa prid gor, da je tamala čist zmešana, mene sploh noben ne šmirglauser posted image user posted image user posted image ma bi kar piskala zdele. Pa saj kul, naj gre, samo a se tamalo vpraša a se starše vpraša?? Ne vem? Ok, dost, raje računalnik ugasnemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.7.2009 19:45:54   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem pa besna kot risuser posted image ne vem a sem jaz sploh mamica, a mam kej besede a ne??? Pride soseda, reče, prid se k nam kopat, sem rekla, da se popoldne ona kopa v bazenčku, zdaj naj se igra in zleta, pa ne, pa prid gor, da je tamala čist zmešana, mene sploh noben ne šmirglauser posted image user posted image user posted image ma bi kar piskala zdele. Pa saj kul, naj gre, samo a se tamalo vpraša a se starše vpraša?? Ne vem? Ok, dost, raje računalnik ugasnemuser posted image

Ne bit tako zaščitniška! Sej ni noben nič slabega mislil, le tebe bi radi malo razbremenili, pa Larisi popestrili kako urco. Verjemi, nič hudega ji ne bo. Malo spremembe dela čudeže user posted image .

Naši trije so šli popoldne na vikend, jaz pa v nabavo za praznovanje Timovega RD. Smo ga najprej mislili imet jutri, pa smo ga prestavili na nedeljo zaradi napovedanega slabega vremena. Bosta pa tudi letos praznovala skupaj z Nejo (njegovo sestrično), saj imata le 2 dni in 2 leti narazen rojstna dneva. V četrtek se pa že gremo dat na OFF. Gremo na dopust za 10 dni v Moravske Toplice.
Zunaj je bilo vroče za znoret. Zdaj je malce bolje, ma vseeno še kuha.

< Sporočilo je popravil bamby -- 17.7.2009 19:59:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.7.2009 20:05:47   
Februarka08
Ja mal spremembe res ne škodi, ampak oni vedno nardijo več škode kot koristi, zato sem pa tud bla besnauser posted image noben mi ne bo jemal otroka brez vednosti, kaj pa če se kaj narediuser posted image mislm... in pol je šla gor za par minut, itak je bla v vodi 5 min in so jo vzeli ven je jokala valda kot dežuser posted image še spala ni kot bi mogla, je bla pol čist narobe. Ma dost o tem, itak je skoz kaj.

Sem jo dala prejle v postlo in je vse tihouser posted image pomoje je zmatrana da bo sam dol padlauser posted image Itak je pa zdaj cele dneve zunaj, tako da ni čudnega. Vsaj kakšen večer naj bo mirenuser posted image
Mojga ni, je celo popoldne tlačil zemljo z žabo in se bo pomoje še ponoč tresel, revežuser posted image večerjo ima narejeno, pospravljeno je, otrok v postelji, jaz pa na kavču. Zmatrana tud jest kot pes. Nič ne bo s spanjem zgleda... pomoje ji je vroče ker men tud kar dol tečeuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.7.2009 8:46:17   
Neni13
Dobro jutro,

kolk pa tako vreme pašeeee. :))user posted image
Lep vikend vsem,

N.

Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.7.2009 9:26:23   
Februarka08
Dan.

Mi smo budni od... ne boste verjeli... od 4.55 user posted image ????? HALOOOOO, midva komaj gledava user posted image pojma nimam kaj ji je blo, se je zbudila, pol pa ne več zaspat, pa še psi so začel lajat po celi vasi in je blo noro user posted image pomoje jo bo kmal zmanjkal, če ne bo naju prejuser posted image dobr, da gre dež, smo vsi notri user posted image

Saj malo osvežitve paše, a ne? Nič, grem cunje v stroj zamenjat... sobota... user posted image
Lep vikend!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.7.2009 10:14:03   
Februarka08
http://bibaleze.si/clanek/malcek/v-nekaterih-vrtcih-razsaja-virusni-meningitis.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.7.2009 18:41:42   
Stipe air force
SOCNI POZDRAV IZ PEKLENSKO VROCE DALMACIJE OD STIPICEV  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.7.2009 22:02:32   
Februarka08
Uf, kakšen dan je za nami...smo se našopingirali, je tamala nova od glave do nog (no skoraj user posted image ) smo kupli leseno ograjo za taveliko posteljo, pa dobila sem poletno spalno vrečo, juhuuser posted image , pa bodije je vse prerastla, tako da mamo novo zalogo, 2 pižami, kr. hlače (itak vse pobrano, ni številk user posted image ) pa 2 čevlje user posted image aja, še posteljnina za veliko posteljo... dobro, da je bla znižana mal user posted image pa itak še ena igrača, mami ni mogla mimo user posted image user posted image zdej pa res konc. Na koncu sem komaj stala, mam dost trgovin za neki časa.

Lepo nedeljo, naj bo jutri sonček, da bomo zunaj uživaliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.