|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
3.7.2009 20:41:09   
MAŠKA
Evo mene. Bila na NS, zdravnica pravi, da je vse OK. Mi je pa priporočala še dvojni hormonski test zaradi mojih let in dokončen rezultat dobim šele v sredo. Današnji pa je bil nekje 1:4700. Posnela mi je pa 14 filmčkov na cd.

Pa vsem hvala za pestke... zdaj pa jih še do srede stiskajteuser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 3.7.2009 20:50:37 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.7.2009 20:54:04   
Kepica83
Bravo maškaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.7.2009 21:43:54   
kejti
Maška čestitam za opravljeni pregled!user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.7.2009 23:14:37   
Nogavica
Super, Maška! user posted image user posted image user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.7.2009 14:05:08   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Evo mene. Bila na NS, zdravnica pravi, da je vse OK. Mi je pa priporočala še dvojni hormonski test zaradi mojih let in dokončen rezultat dobim šele v sredo. Današnji pa je bil nekje 1:4700. Posnela mi je pa 14 filmčkov na cd.

Ooooo cestitke user posted image user posted image user posted image  Sem vesela,da je vse OK user posted image

Popolnost.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.7.2009 14:13:06   
twixy
Jaz se bolj malo javljam ker se mi preprosto ne da bit na racunalniku user posted image user posted image
Tu pa tam vas preberem pisem pa nic vec user posted image  Seeej bom :)

V ponedeljek imam se en pregled,da vidimo ce je vse OK. A boste drzale pesti,ne? user posted image user posted image user posted image  Sicer pa veste,da sem ze 9t2d nosecka user posted image  To se nikoli nisem bila user posted image  Za cestitat mi...

Aha.. bejbe sem malo imena gledala user posted image
Kaj pa mislite,da ce bi bil fantek Val? Je moj rekel,da je to cisto anglesko ime..
Puncka pa bi lahko bila Neli ali pa Lily tudi ni slabo.. Te bi se v Sloveniji bile super,ne user posted image  Tudi Nora mi je vsec ampak..user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.7.2009 15:05:43   
MAŠKA
Twixy pestke zate že držimo od začetka! Ve pa jih stisnite še zame do srede, a bo še DHT ok. Bom sončku SMS poslala, ko izvem rezultat, ker gremo v ponedeljek  na morje. Če mi rata, se kaj še jutri oglasim, če ne, pa vam pozdravčke pošiljam!user posted image

Pa hvala za čestitke!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
5.7.2009 8:52:12   
tassika
Punce kje ste, no jaz se odpravljam na brnik, da odložim mojega potem pa ne vem kaj bom, nekaj bom že a ne.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
5.7.2009 15:48:51   
sonček85
Hejla babuške ,me ni bilo od 2.7 pa sem misla koliko bom, imela za prebrat pa vidim da niste cveliko pisale.Kje ste vse ,se potepate na sočku,saj prav ,mi tudi ,pa kr okoli hodmo k je bil ati popoldan doma in smo bili skupaj.
No včeraj  smo imeli pa spet problemčke s kakanjem.tko se je jokal da ni nič pomagalo ,ne ziza,čaj,nošenje po rokah,ležanje ,petje -ničččččččč in sva šla k dr pa je rekla da njej ni normalno če ne kaka 11 dni in sem ji jaz enako rekla ,pa še drugič se mu je to že ponovilo.14 dni je bilo ok sedaj pa že spet od sobote ni kakal.No in je rekla naj najprej probam s svečko ,dala sem mu jo ob 17.15 prijela je šele okoli 4.00huser posted image user posted image jokal pa tko da groza,umiril se je samo malo v avtu ko se je peljal.Tko sem mi je smili da sem jokala user posted image user posted image za svojega otroka si zmožen vse narest
no danes je pa pravi sonček ,tko nasmejan in veselllllllllllllllllllllllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tassika.tvoja slikca je pa zellllo lepa user posted image user posted image
kepica:hvala ,ja pridi kaj naokoli in se bosta cartala ,lubčkala,.....user posted image
twixy:kako si mi sonce?punčka :Lilyuser posted image ,fantek :Val user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko lepi imeni
A že v 10t si ,ma ne morem verjet kok gre hitro,čestitke le tko lepo naprej user posted image za v ponedeljek pa itak da držimo pesti
MAŠKA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA TVEGANJE JE SUPER,NI VELIKO user posted image user posted image user posted image držim pesti za sredo
tassika .a si že pelljala svojega,zdaj pa malo uživaj in naredi kaj zase in bebija user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.7.2009 15:53:08   
tassika
Sem peljala sonček, zdaj bodo počasi že pristali, pa veš se počutim kar nekam izgubljeno, bo jutri bolje ko bo služba, sem pa zakitala eno steno, pikiju sem nekaj v kletki popravila, nardila sem si spešl kosilo, kuhan fižol stročji direkt iz posode, kajmak na kruhu in naktarino, sem faca a ne, zvečer pa ne vem kaj bom, toliko je za pospravit, pa sem rekla da bom danes, pa je tako soparno da samo ležim na kavču z roko na trebuhu in čakam da me pikica brcne, zdaj je ratalo včasih že kar močno, sploh če je v tapravem položaju, tudi moj že čutiuser posted image

Glede kakanja bi pa jaz vseeno poskusila tisto z lanom, sej mu daš 1x na dan za spit namesto čaja, pa bo mogoče kaj bolje, ker res ni luštno, da ga boli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.7.2009 15:53:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

JA in kaj vidi s prve strani, tam sam piše kdo sem ni niti datuma pdp, ampak če zadostuje grem zdajle kopiratuser posted image
s tem se prepričajo da si res noseča user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
5.7.2009 15:56:46   
tassika
Sem že oddala v petek in zdaj čakam bone, a ti si dala ker se dobi nekaj tudi za mamice, tisto pa lahko na netu izpolneš

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.7.2009 16:02:52   
sonček85

Sem že oddala v petek in zdaj čakam bone, a ti si dala ker se dobi nekaj tudi za mamice, tisto pa lahko na netu izpolneš
ja sem dala in že dobila tudi,SEM pa čakala 1 mesec da so mi poslali to za mamice.To pošlješ ko rodiš,oraš pa poslat rojstni list od malega .

hvala za tisto o lanu
si pa bila zelo pridnaaaaaaaauser posted image user posted image ja in verjamem da se počutiš izgubljeno ,sam k se s čim zamotiš je ok.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
5.7.2009 16:07:34   
tassika
Ma bo že, dons je tukaj čist beden dan, prej vroče za znoret, zdaj pa grmi pa malo pada, pa sonce sveti, soparno do konca.

Za lan pa saj veš še kako 1 žličko v cca 1dcl vode pustiš za zavre in vre kakšno minutko, ohladiš in postrežešuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
5.7.2009 16:24:46   
sonček85

Ma bo že, dons je tukaj čist beden dan, prej vroče za znoret, zdaj pa grmi pa malo pada, pa sonce sveti, soparno do konca.

Za lan pa saj veš še kako 1 žličko v cca 1dcl vode pustiš za zavre in vre kakšno minutko, ohladiš in postrežešuser posted image
ja hvala še 1xuser posted image super si user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
6.7.2009 8:36:57   
mariee
Dobro jutro punce,

Tassika jaz sem tudi čakala kar dolgo, sam Sonček85 je poslala za mamice, midve pa že za nosečnice, potem bova pa še za mamiceuser posted image  a veš da zdj me pa dojenček že kar fajn brca, je že moj tudi čutiluser posted image user posted image

Maška čestitke za dober rezultat na NSuser posted image user posted image

Twixy pa te res nič ni tu gor. Pa čestitke za 10. teden!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
6.7.2009 8:41:41   
mariee
OOO Sonček85, kakšen lep tickerčekuser posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
6.7.2009 8:50:53   
tassika
Mariee super a ne, mene včasih že tko brcne če sem v pravem položaju da kr av rečem, pa me ne zaboli sam tko je ful nepričakovano, ni pa niti pod razno jutranji tip, ko grem v službo veselo spi, zvečer je pa druga pesemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
6.7.2009 9:01:53   
mariee
zdj za vikend je bil pri meni popoldne tudi živahen, ko sem šla počivat, se je kr obračal, ker sem čutila, da se vse premika. Pa ko sva bila en dan zvečer na pikniku me je skos brcal, kakor da bi hotu rečt pejt domovuser posted image user posted image  Je pa to reeees lepo... komaj čakam, da spet brcneuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
6.7.2009 10:08:28   
Anonimen
Ooooj... To se pa še ni zgodil, da smo tko štrajkale čez vikend user posted image  
Jst sm tko lenarla, tko močno.... pa sončla sm se in me je tko pržgal, da kr žarim.

MAŠKA
Tok lepo, tokkkk... super maš rezultat in s tvojo bebico bo vse ok. Juuuhu... vidiš, da posije sonček za vsakim dežkom.

Twixy...
Bravo tudi za tvojo malo piko. Ja, sam si že deleč.... še dva tedna, pa boš vn iz ta hudega, nevarnosti ne bo več... Koma čakam.

Tassika, kaj je s previjalno? Super za brcike.. Pa še slikco maš lepo.user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 6.7.2009 10:09:05 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
6.7.2009 10:11:30   
pilotina
čau user posted image

spet sem med vami, čeprav sem bila z mislimi itak vedno pri vas
kako sem?...je mimo...malo sem odklopila, malo še bom, sem pa vas pogrešala, predvsem pa se VSEM ISKRENO ZAHVALJUJEM za vso podporo in za vse lepe misli za pilotino

ej tassika...user posted image  spet me niso pustili spat ponoči in sem jih sanjala, a je en del tega že mimo, par sodelavcev pa ni in bo še kak interogatorij padu...ampak ta huje je že za mano
pa tudi mira nimam...vse stoji, ko me ni, pol pa ko pridem, ajojjjj, polno mizo imam user posted image ...mah, bo vsaj hitro dan minil user posted image , le pisala ne bom kaj preveč

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
6.7.2009 10:25:54   
mariee
Pilotinaaaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo da si nas prišla pogledat!!! Kako je kaj vrt? Drugače si pa kar vzemi čas, te bomo tu čakale!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
6.7.2009 10:43:40   
Anonimen
PILOTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...................... ja, vzami si časa... in pridi kadar se zahoče.. Te res čakamo.
Pa stisni mi en sms..., sm mela fončka na popravilu in so mi pol cifr, ki so ble gor shranjene.., zbrisal.
MWA

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
6.7.2009 11:02:19   
pilotina
hvala mariee user posted image  , hvala Rižkoo user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
6.7.2009 11:46:34   
Nogavica
Pilotinaaaaa, tebe sem se pa res razveselila zdaj. user posted image  user posted image  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?