![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.7.2009 11:52:05
|
|
|
|
pilotina
|
Nogavica joj, pa ti si tudi že čez polovico...saj ne morem verjeti kako hitro gre
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.7.2009 18:35:39
|
|
|
|
sonček85
|
mariee.super za konkretne brce hvala za pohvale tikerčka pilotincaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kako sem vesela da te berem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.7.2009 20:50:56
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce! mene pa niste nič pogrešale ... nisem bla nič kaj pri računalniku, sem imela kar pester konec tedna, najprej v petek urgenten obisk G, me je začelo čez noč boleti na spodnji desni strani trebuha, pa sem se takoj odpravila in blo vse ok, imela sem vnetje mehurja, no sedaj je že bolje, amapk sama pač nisem vedela in sem rajši iz preventive odšla na pregled. drugače pa sem ok, buši raste, kilogrami grejo počasi navzgor, jenček veselo brca. bom kakšno slikico prilimala ko bom mela čas. lepo vas vse pozdravljam!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.7.2009 21:30:55
|
|
|
|
sonček85
|
drobtinica.a ti nam ga pa tko biksaš,samo da je vse ok in da je bilo samo vnetje mehurja.Pazi nase in na bebija Pa seveda smo te pogrešale.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 6.7.2009 21:39:16
|
|
|
|
drobtinica29
|
hvala sonček! saj sploh nisem vedla, kje bi se nahldila, ampak očitno je krivo to vreme, 1x toplo, pol spet hladno, saj človek več ne ve kak bi se sploh oblekel. zdaj pa še samo bolj pazim, kot že. lp p.s. alex je pravi cukerček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 7:50:12
|
|
|
|
tassika
|
Jutro pupe Drobtinica nismo pozabile nate, smo mislile da si na dopustu. Evo jaz sem pa včeraj zabušavala nič nisem nardila, dons me pa čaka pospravljanje ker ne more moj pridt v tako, bo rekel da nič ne naredim, ne pa saj sem res vse umazala k sem steno popravljala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 8:57:14
|
|
|
|
pilotina
|
ojla drobtinica...seveda so te pogrešale...pa tudi sama sem te...sam jaz sem bila dolgo odsotna tuki, pa zato so verjetno punce bile vesele, da sem se oglasila in jaz sem vsela, da vas berem sonček85...hvala za slikico, res je lepi ta tvoj sinček srčkani
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 10:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Punceeeeeeeee... Drobtinica, ja seveda, da smo greškale te... sam smo neki lene zadnje dni..., bolj malo pišemo, smo poletno razpoložene kljub nikakvemu vremenu Jst na šihtu cajta nič..., ta novo uvajam, je čist simpatična in pridna in sodeluje in mi paše mal "ukazovat" Joj, vnetje.... full vodi pij, jst sm ga tud mela... Sam, da ni kaj drugega. pilotina, te MAM zdej... Jupiii.... Še neki... pomembnega 3D/4D ultrazvok.., tisto, ki bo zanimalo. Jst sm naročena v ZD Domažale ampak sm se danes odjavla, ker sm zvedla za ZD Litija. In ne boste verjele, stane 50 EUR za razliko od povsod drugod. Če si bo katera želela, to ni tak denar v primerjavi z 130 EUR ali 160 EUR ali pa pač od 100 EUR naprej. Izletek do ZD Litije in grete bebo pozdravit. Jst mam 14.7. Toliko... , če si katera želi pa ji je preveč dinčkov..., je kr mamljivo. Je pa super, sm gledala pri eni punci filmčke in slikce... Mi je rekla teta po telefonu... Prinesite s seboj USB ključ, partnerja in pa trebuščka. Kontaktni podatki: ZD Litija, Tel. št. 01 8900 400
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 12:53:28
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo ti si super!!! Tudi jaz bom razmislila o izletu v Litijo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 14:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee A ne, da sm? HVALA. Ja, kr razmisli.... Full pohval na račun njih in... jst se že veselim torka... juuuupi... Baje prava temna čokolda pomaga, da se zbudi in izvaja grimase.. Mi je moja G povedala... Se bom napokala kljub sladkorni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 7.7.2009 14:55:59
|
|
|
|
pilotina
|
twixy...kje si
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 10:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšno zatišje na naši temi... Pa sej niste vse na dopustkotu nooo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 10:24:03
|
|
|
|
mariee
|
Evo mene iz pregleda. So mi samo vodo in kri pregledal, pa zmeril prtisk, me stehtal... in je vse vredu Sam res, kje ste punce???
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 10:42:09
|
|
|
|
tassika
|
Plavamo ampak ne na dopustu v službi še več pa na poti domov, grr čoln si bom omislila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 10:54:54
|
|
|
|
maj2009
|
olja! evo mene! jst sm pa učeri tok pospravlala da sm bla zvečer čist fertik, so me tko noge bolele da sm komi hodila. dons sm pa rekla da bom bl na izi, pa še tak vreme je za počivat... dejte mi en nasvet.... starši naja ful sprašujejo kaj naj za dojenčka kupjo, midva pa ne veva kaj rečt. postlco sva že kupla in lupinco, voziček sva že naročila, ostalo še pride. jst bi najrajš vidla, da nama kr bone dajo za bc al pa dnar ker je še ful stvari k jih morva kupt, nočm pa da oni kupujejo (no sej moja mami bi kej pametnga, sam tašča bi pa zihr kej ne preveč pametnga). pa je ful smotan rečt, da naj dajo dnare, ane? itak bova mogla voziček plačat 610e, ene 400e bova pa zihr še zapravlja za vse ostalo(jogi, banca, previjalna,....). kako ste ve to rešle? pozdravček! dons pečm palačinke!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 11:47:59
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem rekla da imam odprt varčevalni rač za dojenčka na moje ime in da lahko nakažejo kaj pa bo iz tega pa ne vem, ker jaz pa že vso opremo dobim.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 12:27:14
|
|
|
|
mariee
|
Mene pa še noben ni nič vprašal
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 15:00:23
|
|
|
|
pilotina
|
twixy vas pozdravlja, ima neke opravke v ponedeljek je bila na pregledu in je z njeno pikico vse super in v najlepšem redu, lepo raste in bo naša twixy kmalu v 12. tednu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.7.2009 17:07:23
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce.... pa res neko zatišje je tukaj na tej temi , hvala vsem ki ste me pogrešale . danes sem imela reden pregled,... in pa tehtanje, voda, pritisk. vse ok. no razen da sem danes imela malo povečan spodnji pritisk, pa je rekla G da ga morem malo spremljat, ampak ko sem prišla domov sem si ga izmerila in je spet bil normalen, bom vidla kako bo naprej. zdaj morem samo še v laboratorij, in pa potem še po injekcijo v 28t, ker sem rh-. naslednji pregled 3.8. za preglednico! lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.7.2009 9:23:31
|
|
|
|
tassika
|
Punce, kje ste, jaz res da mam gužvo, ampak pogrešam vas pa vseeno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.7.2009 9:58:41
|
|
|
|
mariee
|
Jaz imam tudi tako gužvo v službi, da ne vem kaj naj prej naredim Tassika kako kaj dojenček? A veš da jaz imam pa morfologijo že v ponedeljek. komaj čakam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.7.2009 11:32:44
|
|
|
|
tassika
|
A res, superca, saj jaz bi tudi imela prej, pa je moja g. na dopustu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.7.2009 12:27:02
|
|
|
|
maj2009
|
ojla da se vam mal javm! dopoudne sm bla v NKD trgovini v tuš-u v BCju in majo ful lepe dekice za 5e, pa brisačko za dojenčka za 4e, pa ful pajackov in bodijev,.... sm kupla zeleno dekico (za v vozek, k je mal zelen), pa rumeno brisačko, pa enga pajacka za zdele za kolegico in sm za vse skup dala 14e!. res je dobra trgovinca, sej naš sonček u njej nakupuje sm da je v žalcu, ane? pa v bc sm kupla dekoracijo za v sobico (cirkus), tko da se mi kr dogaja. očita vozm ob četrtkih na fizioterapijo pa mam 2 ure cajta in kr mal zapravlam. drugač ga pa tale najina pikica zgleda kr ornk pupka v trebuhu, se ji že 2 dni tko kouca (zvečer, zjutri) in je res prou hecno kako skače pozdravček!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?