|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
6.7.2009 11:52:05   
pilotina
Nogavica user posted image

joj, pa ti si tudi že čez polovico...saj ne morem verjeti kako hitro gre user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
6.7.2009 18:35:39   
sonček85
mariee.super za konkretne brce user posted image user posted image user posted image hvala za pohvale tikerčka user posted image
pilotincaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kako sem vesela da te berem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.7.2009 18:37:13   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
6.7.2009 20:50:56   
drobtinica29

čaw punce!

mene pa niste nič pogrešaleuser posted image ... user posted image

nisem bla nič kaj pri računalniku, sem imela kar pester konec tedna, najprej v petek urgenten obisk G, me je začelo čez noč boleti na spodnji desni strani trebuha, pa sem se takoj odpravila in blo vse ok, imela sem vnetje mehurja, no sedaj je že bolje, amapk sama pač nisem vedela in sem rajši iz preventive odšla na pregled.

drugače pa sem ok, buši raste, kilogrami grejo počasi navzgor, jenček veselo brca.

bom kakšno slikico prilimala ko bom mela čas. user posted image

lepo vas vse pozdravljam!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.7.2009 21:30:55   
sonček85
drobtinica.a ti nam ga pa tko biksaš,samo da je vse ok in da je bilo samo vnetje mehurja.Pazi nase in na bebija

Pa seveda smo te pogrešale.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.7.2009 21:39:16   
drobtinica29

hvala sonček! saj sploh nisem vedla, kje bi se nahldila, ampak očitno je krivo to vreme, 1x toplo, pol spet hladno, saj človek več ne ve kak bi se sploh oblekel. user posted image

zdaj pa še samo bolj pazim, kot že.

lp

p.s. alex je pravi cukerček

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.7.2009 7:50:12   
tassika
Jutro pupeuser posted image

Drobtinica nismo pozabile nate, smo mislile da si na dopustu. Evo jaz sem pa včeraj zabušavala nič nisem nardila, dons me pa čaka pospravljanje ker ne more moj pridt v tako, bo rekel da nič ne naredim, ne pa saj sem res vse umazala k sem steno popravljalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2432
7.7.2009 7:56:28   
NATAŠA35
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-novorojencka-zaradi-malomarnosti.html

tole je strašno,user posted image user posted image user posted image tudi jaz sem brez besed...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
7.7.2009 8:57:14   
pilotina
user posted image

ojla drobtinica...seveda so te pogrešale...pa tudi sama sem te...sam jaz sem bila dolgo odsotna tuki, pa zato so verjetno punce bile vesele, da sem se oglasila
in jaz sem vsela, da vas berem

sonček85...hvala za slikico, res je lepi ta tvoj sinček srčkani user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
7.7.2009 10:33:45   
Anonimen
Punceeeeeeeee...
Drobtinica, ja seveda, da smo greškale te... sam smo neki lene zadnje dni..., bolj malo pišemo, smo poletno razpoložene kljub nikakvemu vremenuuser posted image
Jst na šihtu cajta nič..., ta novo uvajam, je čist simpatična in pridna in sodeluje in mi paše mal "ukazovat"user posted image
Joj, vnetje.... full vodi pij, jst sm ga tud mela... Sam, da ni kaj drugega.

user posted image  pilotina, te MAM zdej... user posted image  Jupiii....

Še neki... pomembnega user posted image

3D/4D ultrazvok.., tisto, ki bo zanimalo. Jst sm naročena v ZD Domažale ampak sm se danes odjavla, ker sm zvedla za ZD Litija. In ne boste verjele, stane 50 EUR za razliko od povsod drugod. Če si bo katera želela, to ni tak denar v primerjavi z 130 EUR ali 160 EUR ali pa pač od 100 EUR naprej. Izletek do ZD Litije in grete bebo pozdravit. user posted image Jst mam 14.7.
Toliko... , če si katera želi pa ji je preveč dinčkov..., je kr mamljivo.user posted image
Je pa super, sm gledala pri eni punci filmčke in slikce... Mi je rekla teta po telefonu... Prinesite s seboj USB ključ, partnerja in pa trebuščka.user posted image
Kontaktni podatki: ZD Litija, Tel. št. 01 8900 400

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
7.7.2009 12:53:28   
mariee
Rižkoo ti si super!!!user posted image user posted image  Tudi jaz bom razmislila o izletu v Litijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
7.7.2009 14:12:43   
Anonimen
mariee
A ne, da sm? user posted image  HVALA. Ja, kr razmisli.... Full pohval na račun njih in... jst se že veselim torka... juuuupi...
Baje prava temna čokolda pomaga, da se zbudi in izvaja grimase.. user posted image  Mi je moja G povedala...
Se bom napokala kljub sladkorni.user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
7.7.2009 14:55:59   
pilotina
twixy...kje si

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
8.7.2009 10:02:43   
Anonimen
Kakšno zatišje na naši temi... Pa sej niste vse na dopustkotu nooo... user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
8.7.2009 10:24:03   
mariee
Evo mene iz pregleda. So mi samo vodo in kri pregledal, pa zmeril prtisk, me stehtal... in je vse vreduuser posted image user posted image

Sam res, kje ste punce???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
8.7.2009 10:42:09   
tassika
Plavamo ampak ne na dopustu v službi še več pa na poti domov, grr čoln si bom omislilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
8.7.2009 10:54:54   
maj2009
olja!
evo mene!
jst sm pa učeri tok pospravlala da sm bla zvečer čist fertik, so me tko noge bolele da sm komi hodila. dons sm pa rekla da bom bl na izi, pa še tak vreme je za počivat...
dejte mi en nasvet....
starši naja ful sprašujejo kaj naj za dojenčka kupjo, midva pa ne veva kaj rečt. postlco sva že kupla in lupinco, voziček sva že naročila, ostalo še pride. jst bi najrajš vidla, da nama kr bone dajo za bc al pa dnar ker je še ful stvari k jih morva kupt, nočm pa da oni kupujejo (no sej moja mami bi kej pametnga, sam tašča bi pa zihr kej ne preveč pametnga). pa je ful smotan rečt, da naj dajo dnare, ane? itak bova mogla voziček plačat 610e, ene 400e bova pa zihr še zapravlja za vse ostalo(jogi, banca, previjalna,....).
kako ste ve to rešle?

pozdravček!

dons pečm palačinke!user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
8.7.2009 11:47:59   
tassika
Jaz sem rekla  da imam odprt varčevalni rač za dojenčka na moje ime in da lahko nakažejouser posted image  kaj pa bo iz tega pa ne vem, ker jaz pa že vso opremo dobim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
8.7.2009 12:27:14   
mariee
Mene pa še noben ni nič vprašaluser posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
8.7.2009 15:00:23   
pilotina
twixy vas pozdravlja, ima neke opravke
v ponedeljek je bila na pregledu in je z njeno pikico vse super in v najlepšem redu, lepo raste user posted image  in bo naša twixy kmalu v 12. tednu user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
8.7.2009 17:07:23   
drobtinica29

čaw punce....

pa res neko zatišje je tukaj na tej temi user posted image , hvala vsem ki ste me pogrešale user posted image .

danes sem imela reden pregled,... in pa tehtanje, voda, pritisk. vse ok. no razen da sem danes imela malo povečan spodnji pritisk, pa je rekla G da ga morem malo spremljat, ampak ko sem prišla domov sem si ga izmerila in je spet bil normalen, bom vidla kako bo naprej.
zdaj morem samo še v laboratorij, in pa potem še po injekcijo v 28t, ker sem rh-.
naslednji pregled 3.8. za preglednico!

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.7.2009 9:23:31   
tassika
Punce, kje ste, jaz res da mam gužvo, ampak pogrešam vas pa vseenouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.7.2009 9:58:41   
mariee
Jaz imam tudi tako gužvo v službi, da ne vem kaj naj prej naredimuser posted image  

Tassika kako kaj dojenček? A veš da jaz imam pa morfologijo že v ponedeljek. komaj čakamuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.7.2009 11:32:44   
tassika
A res, superca, saj jaz bi tudi imela prej, pa je moja g. na dopustuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.7.2009 12:27:02   
maj2009
ojla da se vam mal javm!
dopoudne sm bla v NKD trgovini v tuš-u v BCju in majo ful lepe dekice za 5e, pa brisačko za dojenčka za 4e, pa ful pajackov in bodijev,....

sm kupla zeleno dekico (za v vozek, k je mal zelen), pa rumeno brisačko, pa enga pajacka za zdele za kolegico in sm za vse skup dala 14e!.

res je dobra trgovinca, sej naš sonček u njej nakupuje sm da je v žalcu, ane?

pa v bc sm kupla dekoracijo za v sobico (cirkus), tko da se mi kr dogaja.

očita vozm ob četrtkih na fizioterapijo pa mam 2 ure cajta in kr mal zapravlam.

drugač ga pa tale najina pikica zgleda kr ornk pupka v trebuhu, se ji že 2 dni tko kouca (zvečer, zjutri) in je res prou hecno kako skačeuser posted image user posted image

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?